Telos

Spirituális hírek, fordítások

A helyzet állásának pontosítása

Cobra Logo
  1. május 11., péntek

A helyzet állásának pontosítása


Tömeges letartóztatások

A tömeges letartóztatások MEG FOGNAK történni, és eléggé valószínű, hogy a Lehetőség Ablakán belül fognak megtörténni:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/window-of-opportunity-windowof.html

Magyarul:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/27/20200427/


A tény, hogy néhány hírnök (összekötő ügynök – a ford.) konfliktusba keveredett egymással, nem jelenti azt, hogy a hadműveletet leállították vagy lefújták. A hadművelet a háttérben továbbra is zavartalanul folyik. Tudjatok róla, hogy ezek monumentális változások, és elő fognak idézni néhány reakciót. Az igaz, hogy az Arkhónok és más nem fizikai entitások minden hírnököt és kulcsszereplőt ellenőriznek. Az igaz, hogy az emberek talán még mindig össze vannak zavarodva. De az is igaz, hogy ezt a bolygó felszabadítására irányuló hadműveletet nem lehet leállítani, csak bizonyos mértékig késleltetni. És én (Cobra) további információkkal megpróbálok a lehető legtöbb mindent letisztázni ezen a honlapon (2012portal.blogspot.com).


Első kapcsolatfelvétel a földönkívüliekkel

A pozitív földönkívüli fajokkal való fizikai kapcsolatra csak a Cabal eltávolítása után kerülhet sor. Amikor ez megtörténik, közvetlen információkat kezdek majd el posztolni (nem csatornázott információkat) a plejádiaktól, instrukciókkal az Első Kapcsolatfelvételre vonatkozóan.

Encounter

Felemelkedett Mesterek

Jelenleg ennek a bolygónak a fizikai síkján egyetlen Felemelkedett Mester vagy egyéb teljesen megvilágosodott lény sem érhető el nyilvánosan. A Felemelkedett Mesterek a Lelkünkön keresztül tudnak velünk kapcsolatba lépni, minket inspirálni, és közvetlenül a Forrással való kapcsolatunkon keresztül vezetni. A Forrással való kapcsolatunknak kellene a legfőbb vezettetésünknek lennie. Minden külső információforrást csak azután kellene használnunk, miután azokat a Forrással való kapcsolatunk révén leellenőriztük.


Karma

Különbséget kell tennünk a Manifesztáció törvénye és a Karma törvénye között. A Manifesztáció törvénye kimondja, hogy a valóságunkat a gondolatainkkal, érzelmeinkkel és a tetteinkkel együtt teremtjük, ami a Fény tanításainak részét képezi. A Karma törvénye azt mondja ki, hogy a múltbeli cselekedeteink következményeitől szenvedni fogunk, és hogy a múltbeli tetteink adósságok, amelyeket vissza kell fizetnünk – ez a sötétek elmeprogramozó tanításainak része.


Implantátumok

Az implantátumok olyan kristályok, amelyeket az Arkhónok és végrehajtóik helyeztek el minden, a Föld bolygón élő emberi lény éteri és asztrális testében, azzal a céllal, hogy csökkentsék a tudatosságot, és fenntartsák a kontrollt. 2010 januárjában minden implantátum-beültetés le lett állítva. Azóta az implantátumok lassan kezdenek feloldódni, de ez sokkal hatékonyabb és gyorsabb lenne, ha tudatosan távolítanánk el őket. Kérhetitek a Felemelkedett Mestereket, angyalokat vagy más nem fizikai Fénylényeket, hogy segítsenek őket eltávolítani.

(A ford. megjegyzése: a We Love Mass Meditations – Szeretjük a tömegmeditációkat – szervezésében 2021 eleje óta rendszeres nemzetközi implantátum eltávolító estek vannak számos nyelven, az angol nyelvű vezetett program – magyar instrukciókkal a chat ablakban – kéthetente szerdánként van. A program teljes leírása itt érhető el:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/01/hasadas-martixon-az-elsodleges.html)


Speciális hadműveletek

A Pandora hadműveletnek, amelyről én beszélek, semmi köze sincs a CIA mikrohullámokkal végzett elmekontroll hadműveletéhez. A Főnix hadműveletnek (Operation Phoenix), amelyről én beszélek, semmi köze sincs a CIA vietnámi hadműveletéhez.


A Világ Felszabadításának Napja és a japán atomerőmű

Japánban a tomari atomerőmű bezárása nem a Világ Felszabadításának Napja nevű meditációnk következménye, ahogy sok ember tévesen értelmezte, amit írtam. Ehelyett mindkét esemény (a Világ Felszabadításának Napja meditáció és az atomerőmű bezárása) ugyanannak a tudatossági folyamnak az eredménye, amely elvezet a felszabadulásunkig. Mindkét esemény előkészítése már napokkal május 5-e előtt folyamatban volt, és aztán szinkronicitásként ugyanazon a napon manifesztálódtak.


Akhónok

Cameron Day a cikkemre válaszként olyan brilliáns hozzászólást írt az Arkhónokról és végrehajtóikról, hogy itt most újra kiposztolom, hogy mindenki láthassa:

Én bokaharapdálóknak vagy bokacsipkedőknek hívom őket, metaforaként egy bolhára utalva (vagy szúnyogra, vagy bármilyen vérszívó rovarra), ami rászáll a bokádra és megcsípi. Bosszantóak, de nem fenyegetik az életünket. Idegesítő paraziták, semmi többek. Ugyanez igaz ezekre a lényekre.

Azonban jó hosszú ideje szinte teljes ellenőrzést gyakoroltak ezen sűrűség felett, és az ezen a bolygósíkon inkarnálódott lelkek felett.

Egy példa, amely a korábban említett “Karma Urai”-hoz kapcsolódik: a “fény szemlét" (light review) azért vezették be, hogy megmutassa az embernek az összes bűnét és mindent, amit megbánt, majd ünnepélyesen felajánlanak neki egy esélyt, hogy visszajöjjön és mindent “rendbe hozzon” a következő életben. Ez egy átverés, ami csak még több energiát tölt az entrópikus rendszerükbe. A játék úgy van kitalálva, hogy az ember úgy érezze, mintha hibázott volna, tehát vissza AKAR jönni. Ne feledjétek, az univerzum legokosabb manipulátoraival van dolgunk...

Szóval igen, a nevükön nevezem a Karma “Urait”, mint parazita lényeket, akik fenntartják a rabszolga rendszert, és energiaforrásként tenyésztik az embereket.

Azt kívánom, bárcsak régi információ lenne mindez. Szeretnék múlt időben írni a bokacsipkedőkről és az irányító rácsukról. Azonban ez még mindig nagyon is aktuális. A Fénymunkások a világon mindenhol ebben a pillanatban is pszichés támadásokat és elnyomást tapasztalnak.

Ha azoknak a csatornázóknak van igaza, akik azt mondják nekünk, hogy a más síkokon lévő összes irányító lényt eltávolították; hogy csak egy pár “rossz” ember maradt a Földön, akivel foglalkoznunk kell, akkor senki nem találkozna a “frekvenciazárakkal” és más elnyomó módszerekkel, amelyek lenyomnak minket. A tudatosság olyan gyorsan emelkedne, hogy még az alig emberi Cabal is érezné a különbséget.

Ez az információ azért van közzétéve, mert közzé KELL tenni. Ez a nagy nyilvánosságra hozatal ideje, és MINDEN, ami rejtve volt, ismert lesz.

Képzeld el, hogy a Földön MINDENKIT beavatnának a bokacsipkedők jelenlétébe, és az emberek tudnák, hogy hogyan űzzék el őket. Ezeknek a lényeknek titkolózásra van szükségük, még az emberi Cabalnál is inkább. Azt várják tőlünk, hogy féljünk tőlük. Azzal, hogy bokacsipkedőknek nevezzük őket, az segít az embereknek, hogy nevessenek rajtuk, ahelyett, hogy félnének tőlük.

Valóban nincs semmi félnivalónk – a legrosszabb, amit ezek a paraziták tehetnek, hogy pszichés támadásokon keresztül elérik, hogy kellemetlenül érezzük magunkat, és az energiánk egy részét elszívják. Visszakövetelheted ezt az energiát, a támadásaikat visszaküldheted nekik, és hagyhatod, hogy az Isteni Fény valódi erői “letartóztassák” őket.

Ha csupán egymillió ember tudatában lenne ezeknek a parazitáknak, és aktívan ellensúlyozná a manipulációikat, akkor nem sokáig léteznének. Elég biztos vagyok benne, hogy már nagyon kevés ideig maradnak hatalmon.


Sok szeretettel,

Cameron


http://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások