Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Istennő visszatérése – frissítés

Cobra Logo
  1. június 1., péntek

Az Istennő visszatérése – frissítés


A kívánt kritikus tömeg ehhez a vizualizációhoz körülbelül 118.000 ember, akik világszerte összpontosított figyelemmel ténylegesen elvégzik a meditációt. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs és meditációs képességek nem tökéletesek, 144.000 emberre van szükségünk a kritikus tömeg eléréséhez.

De olvasni róla egy dolog, és tényleg megcsinálni a vizualizációt 2012. június 5-én egy teljesen másik dolog. A lehető legtöbb embert arra bátorítanék, hogy tényleg vegyen részt a meditáción, bár lehet, hogy a világ azon a részén, ahol laksz, a korai órákra esik majd.

Meg tudjuk csinálni! Ezt továbbra is terjeszteni kell! Emberek millióit kell elérnünk, hogy meglegyen a kritikus tömege azoknak, akik ténylegesen részt vesznek a meditációban. Kérlek, posztoljátok ki a honlapjaitokon és a blogjaitokon! Ha ismertek valamilyen alternatív média csatornát, nekik is elküldhetitek. Létrehozhattok egy Facebook csoportot azokból az emberekből, akik a ti lakhelyetek közelében végzik csoportban ezt a meditációt. Létrehozhattok erről egy videót is, és kitehetitek a YouTube-ra. Ha van kapcsolatotok az Elfoglaló mozgalmon (Occupy Movement) vagy az Anonymous mozgalmon belül, talán ők is szívesen terjesztik ennek a meditációnak a hírét.

(Az Elfoglaló mozgalom egy nemzetközi civil tiltakozás, amely 2011 végén alakult meg, és a gazdasági-társadalmi egyenlőtlenségek, a bankok és az üzleti világ ellen tiltakozik, jelmondata: “Mi vagyunk a 99%!” Bővebb információk itt találhatók róla:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Elfoglal%C3%B3_mozgalom)

(Az Anonymous mozgalom egy hekkerekből álló, 2003 óta működő mozgalom, melynek célpontjai kormányok, kormányzati intézmények, kormányügynökségek, vállalatok és a szcientológiai egyház. Tagjai kibertámadásokat intéznek e célpontok ellen, nyilvános helyeken gyakran Guy Fawkes maszkban jelennek meg, videóikban pedig hangtorzító programokon keresztül adnak ki információkat a közembereknek. Magukat “Anon”-oknak nevezik. 2017 óta a csoport Q-t – egy informátor csoportot – tekinti vezetőjének, azóta ők a “Q-Anon”-ok. Bővebb információ róluk itt található:

https://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(hacker_group))

Goddess

Az esemény fő Facebook csportja itt érhető el:

http://www.facebook.com/events/412702698762344/


Megnézhetitek ezt a videót is:

http://www.youtube.com/watch?v=Zu22ovPqKhg


Általános információk és útmutatás az Istennő visszatéréséről:

http://2012portal.blogspot.com/2012/05/make-this-viral-return-of-goddess-6-5.html

Magyarul itt olvasható:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/05/25/20200525-1/


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások