Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2023.08.18 és 2023.08.23)


  1. augusztus 18., péntek


earth

Elnézést a késedelmes frissítésekért, de jelenleg nagyon elfoglalt vagyok. A Fényerők most a Rácson belüli rovarszerű fajokkal foglalkoznak, amelyek az arachnoidokkal (pókokkal) együtt a Földet is kizsákmányolták. Ezek a fajok királynőkre és herékre tagolódnak, és az emberiséget a dolgozó méhek kaptárának tekintik, akik „mézzel” (energia, pénz a fizikai síkon, stb.) látják el őket.

Ezen rovarok egy része még mindig képes portálokon keresztül bejutni a bolygó magasabb síkjaira, amely heves csatákhoz vezet a Fényerőkkel. Ezekben az összecsapásokban sajnos a negatív oldal egzotikus fegyvereket használ, amelyek az elmúlt napokban több robbanást is okoztak az éteri síkokon belül.

Olvass tovább …

Helyzetjelentés 2023. július és augusztus

  1. augusztus 10., csütörtök


blog-july-august-2023

Ebben a bejegyzésben helyzetjelentés következik, majd ezután számos észrevétel és válasz jön a kérdésekre. A szubkvantum anomália és a chiméra csoport tisztázása még mindig teljes lendülettel folyik, nem sok különleges esemény vagy új áttörés történt, hanem inkább azok a tisztítási folyamatok haladtak előre, amelyekről az előző bejegyzésekben írtunk.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés és jelentés a kiotói Felemelkedés Konferenciáról

Cobra Logo

  1. július 24., hétfő


A Fényerők figyelme most a szubkvantum anomália megtisztítására irányul.

A szubkvantum anomália nem olyan ártatlan, mint ahogy azt korábban hitték, és a Lurker (Leskelődő/Ólálkodó) entitás meglehetősen nagy kihívást jelent. A Lurker-ről most már több információ áll rendelkezésre. Az előző kozmikus ciklusban néhány entitás túl akarta élni a nagy összeomlást, amikor az univerzum szingularitássá omlott össze, és az egyetlen lehetséges mód, hogy ezt túléljék (a felemelkedést kivéve) az volt, hogy a tudatukat erőszakkal kivetítették a szubkvantum anomáliába.

Olvass tovább …

Rózsa Rendje interjú Cobrával ~ Fényportál Aktiválás második rész

Sisterhood of the Rose Logo
  1. június 28., csütörtök 10:08:00


A Rózsa Rendje újabb interjút készített Cobrával, a legfontosabb információforrásunkkal, hogy megbeszéljék a májusban lezajlott, fontos és sikeres Fényportál Aktiválásunk eredményeit.

Az interjú 2. részében Cobra és Debra, a Rózsa Rendje egyik vezetője arról beszélgetnek, hogy a pozitív idővonal most sokkal stabilabb-e, és hogy mire számíthatunk a jövőben. Beszélnek továbbá az aktuális eseményekről, a bolygó felszabadulásáról és az „Eseményről”, a Galaktikus Szuperhullámról, a Felemelkedésről, az ikerlelkekről, az Isteni Nőiségről és az Istennői energiáról, a gyógyításról, a védelemről és még sok minden másról!

Az interjú (angol nyelven) meghallgatható a Sisterhood of the Rose YouTube csatornán itt:

Portal-of-Light-Activation

Olvass tovább …