Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2023.08.18 és 2023.08.23)


  1. augusztus 18., péntek


earth

Elnézést a késedelmes frissítésekért, de jelenleg nagyon elfoglalt vagyok. A Fényerők most a Rácson belüli rovarszerű fajokkal foglalkoznak, amelyek az arachnoidokkal (pókokkal) együtt a Földet is kizsákmányolták. Ezek a fajok királynőkre és herékre tagolódnak, és az emberiséget a dolgozó méhek kaptárának tekintik, akik „mézzel” (energia, pénz a fizikai síkon, stb.) látják el őket.

Ezen rovarok egy része még mindig képes portálokon keresztül bejutni a bolygó magasabb síkjaira, amely heves csatákhoz vezet a Fényerőkkel. Ezekben az összecsapásokban sajnos a negatív oldal egzotikus fegyvereket használ, amelyek az elmúlt napokban több robbanást is okoztak az éteri síkokon belül.


orbit

Ez lehet az egyik oka annak is, hogy miért van mostanában olyan sok időjárási és természeti katasztrófa, de ezek is összefüggnek az emelkedő energiákkal, valamint a felszíni cabal fizikai támadásaival, de erre később rátérek.


A fekete nemesség, a hamis királyi vagy sátáni vérvonalak, bárhogy is nevezzük, most lassan szintén egyre inkább a tűzvonalba kerülnek, mert bizonyos pozitív erőknek a felszínen már elegük van a show-ból. És mivel ezek közül az elmebeteg cabal családok közül néhányan egyszerűen nem akarnak leállni, hanem inkább mindent magukkal rántanak, megpecsételték a saját sorsukat. Ez a fizikai halálukkal és az éteri újjászervezésükkel fog végződni.


A jelenlegi világméretű tüzek közül néhányat szintén szándékosan a cabal idézett elő. A fizikai nézőpontból ez a klímaváltozási pánikról, földkisajátításról, adományok ellopásáról szól. Magasabb szempontból azonban az Istennői Energia elfojtásáról van szó, ugyanis sok ilyen tűz olyan helyeken keletkezett, ahol erős Istennői örvények vannak, lásd Rodosz és Szardínia a Földközi-tengeren vagy jelenleg Tenerife az Atlanti-óceánon és különösen Hawaii Maui a Csendes-óceánon (a cabal az Oroszlánkapu portál körüli időkeretet használta fel az ottani tüzek gyújtására).


Az emberek nem sok segítséget várhatnak a jelenlegi kormányoktól, mivel azok inkább továbbra is pénzt pumpálnak Ukrajnába, ami csak a cabal zsebében köt ki. De legalábbis ami Ukrajnát illeti, nagy a remény, hogy ősszel tárgyalásokra kerülhet sor. Másrészt sajnos úgy néz ki, hogy a Niger körüli helyzet katonai eszkalálódása várható, mivel a különböző cabal frakciók itt is egymásnak feszülnek, ahol egyesek talán jobban hajlanak a Fény felé, mint mások, de ettől függetlenül lehet, hogy erre a térségre is figyelni kell.


Ennyit a helyzetről, van itt néhány olvasói kérdésem. A kérdezők névtelenek maradnak, különösen azok, akik e-mailt írtak, de nyilvánosan válaszolok, mivel sok információ hasznos lehet minden olvasó számára.


Azt tervezem, hogy fényoszlopokat készítek a földalatti klónozó létesítményeknél, ahol a megmaradt Csillagmagokat fogva tartják, hogy kiszabadítsam a túlélőket. Meg tudod mondani, hol vannak ezek a megmaradt klónozó létesítmények?

A legbiztosabb módja az lenne, ha meditációban kérnéd a Fényerőket, hogy mutassák meg neked a helyszíneket vagy küldjenek megérzéseket. De egyébként a felszínen szinte minden nagyobb város alatt léteznek ilyen földalatti létesítmények.


Most már mindenképpen el akarom hagyni ezt a pokoli életet, mivel nincs segítségem. Teljesen egyedül vagyok, és senkivel sem tudok beszélni és elmagyarázni a helyzetemet. Minden hitem a Fényerőkbe mostanra elszállt, és nem tudom tovább elviselni ezt a súlyos szenvedést. Bárcsak lenne valaki, akivel beszélhetnék erről.

Ezt meg tudom érteni, sok Csillagmag a felszínen pontosan ugyanígy érez. Biztos vagyok benne, hogy itt sok olvasó is így van ezzel, talán a hozzászólásokon keresztül kapcsolatba tudtok lépni és segíthettek egymásnak. A Fényerők szándéka is az, hogy támogassátok egymást, hiszen csoportban erősebb az ember. A sötét erők szándékosan elválasztottak titeket a többi Csillagmagtól, amikor inkarnálódtatok. De a mai digitális korban legalább online kapcsolatba tudtok lépni, és végül fizikailag is össze tudtok jönni.


Támogatást kérnék, olyan segítséget, amelyben Igazság áramlik a Szívből, a mindent átfogó Szeretet Forrásából. Marcin Kostrzewával kapcsolatban is lenne egy kérdésem, ismeritek ezt a teremtményt?

Meditáció közben mindig kérhetsz útmutatást és támogatást a Fényerőtől vagy a Lelkedtől / a Forrástól, vagy csatlakozhatsz hasonlóan gondolkodó emberekhez, ahogy fentebb említettük. Sajnos nem ismerem Marcin Kostrzewát.


Kedves FM144 mit jelent pontosan „a közelgő hatalomváltás Nyugatról Keletre”? Ez Kínára vonatkozna, a cabalnak szándékában áll Kínát mostantól világhatalomként szerepeltetni?

Igen.


Szeretném kérni, hogy a következő frissítésben vagy „kérdés-feleletben” részletesen ismertessétek a manifesztációs technikákat, a telihold vagy újhold használatát, a galaktikus konföderáció arany segélycsomagjait, többek között, ha lehetséges. Lehetséges-e ezeket a bolygókat is bizonyos módon használni bizonyos dolgok manifesztálására? Használhatjuk-e a Jupitert szerencsére valaminek a manifesztálása során? Le tudnátok írni más bolygók bizonyos pozitív tulajdonságait?

Sajnos nem tudok mindent részletezni, az meghaladná a keretet, és az interneten is találni jó technikákat. Talán egy későbbi bejegyzésben tudok majd írni valamit ezekről a témákról, ha lesz rá időm, de ezt nem tudom garantálni.


Vannak más helyek is, ahol az energetikai zavarok problémákat okoznak az éteri síkon, mint például az atomerőművek?

Igen, például a tévétornyok. Erről már írtam egy blogbejegyzést.


Európában is vannak olyan helyek, ahol fekete mágiát alkalmaztak?

A kérdésnek konkrétabbnak kellene lennie, mivel a fekete mágiát szinte mindenhol használják.


Az első dolog, amit tudni szeretnék, hogy ahhoz, hogy tartósan csatlakozzunk a plejádiak tudatához, elég csak kimondani az 1221-es parancsot, vagy az illetőnek rendelkeznie kell egy speciális implantátummal?

Ehhez nem kell speciális implantátum, hanem inkább a sötétek bizonyos negatív implantátumait kell eltávolítani, hogy még jobb legyen a kapcsolat.


Fiatalon kaptam implantátumot. Ez az implantátum megakadályozza az 1221-es parancs pozitív hatását és a plejádiaiakkal való kapcsolatomat?

Az biztos, hogy nem segíti a kapcsolatot. Legalább energetikailag el kellene távolítani. Megkérheted a plejádiaiakat, hogy ezt egy meditáció során tegyék meg.


Amióta megkaptam ezt az implantátumot, az életem teljesen megváltozott. Elmondhatom, hogy teljesen elszigetelődtem. Nagyon érdekelnek az olyan témák, mint: asztrálprojekció és földönkívüliek és..... Furcsa álmokat tapasztaltam, sőt láttam is, mint például űrhajókra való felszállást, vagy akár különleges katonai egyenruhában való harcot az álmaimban. A kérdésem az, hogy hogyan tudok megszabadulni ettől az implantátumtól? A következő kérdésem az, hogy csillagmag vagyok-e? Ha a válasz igen, honnan tudhatom, mi a feladatom ebben a földi világban?

Azt mondanám, igen, Csillagmag vagy, és az ilyen típusú álmok nem szokatlanok. Én minden implantátumot energetikailag eltávolíttatnék a plejádiaiakkal, ahogy fentebb említettem. Talán akkor a feladatod újra tisztább lesz magától. Kérheted a Fényerőt is, hogy mutassák meg neked a feladatodat.


Kedves FM, de mi van akkor, ha az a lélek felmondta az önkéntes szerződését?

Egy állítólagos galaktikus bíróság bepereli őket dezertálásért?

Nem.


Melyik a megfelelő időpont a következmények nélküli szerződés felmondására?

Talán amikor a lelkük teljes mértékben töredezett, vagy hogyan?

Szerintem akkor kell megtenni, amikor már kiszabadultál a hálóból és minden lélekrészed együtt van. Elvégre nem hagyod ott a hadsereget, amíg még mindig sebesülten fekszel az ellenséges vonalak mögött a csatatéren.


Volt néhány kérdés a negatív energiák és a megszállottság eltávolításával kapcsolatban is. Azt javaslom, hogy tisztítsuk meg magunkat a Fényoszloppal, amíg a negatív energia/lény ki nem megy, még akkor is, ha ez több percet vesz igénybe (15-30 percet, vagy akár egy órát). Vagy sós lábfürdőre van szükség (tengeri sóval). Mártogasd bele a lábaidat és képzeld el, hogy a víz és a só kihúz belőled minden negatívumot ... 5-10 percig tart, csináld naponta. Nagyon hatásos, mert a negatív energiákat/lényeket beszippantja a víz, de ne felejtsd el utána lehúzni a vizet a WC-n. És ne feledkezzünk meg az energetikai védelemről sem.

protect

Köszönöm az eddigi kérdéseket a hozzászólásokban vagy az e-mailekben. Továbbá a visszajelzéseket és a köszönetnyilvánításokat. Elnézést kérek, hogy időhiány miatt nem tudok válaszolni az e-mailek többségére. De néhányra megpróbáltam válaszolni itt a blogon.


Köszönöm, hogy elolvastátok!


  1. augusztus 22., kedd


További információk (SÜRGŐS)


star

Az előző blogbejegyzésben említett erdőtüzek mellett (beleértve a hawaii erdőtüzeket is) most Kanadában is tüzek pusztítanak. A kormány (USA) ezt úgy próbálja elhallgatni, hogy blokkolja az erről szóló beszámolókat a közösségi médiában.

https://www.zerohedge.com/weather/four-largest-emergency-evacuation-underway-canada-wildfires-spread


Eltekintve a cabal fizikai hasznától, ezek a tüzek az észak-amerikai fő energiaközpontok elleni támadásként is szolgálnak.


Ez egy éteri előkészület lehet a sötét erők azon kísérletére, hogy idén ősszel újabb járványkitörést indítsanak el ... ezúttal Észak-Amerikában.


A közelmúltban több információ is napvilágot látott arról, hogy különböző amerikai ügynökségek vezetői kaptak egy tájékoztatót, amelyben bejelentették, hogy szeptember közepétől ismét kötelező lesz a maszkok használata ... egy új veszélyes C-változat miatt. Ezt aztán az ősz folyamán tovább fokozzák, a tesztek újbóli bevezetésétől a téli zárlatokig.

https://twitter.com/therightmelissa/status/1692705115361161587?s=12&t=h8KbYJg3JYYL0Z64L1snHw

https://www.zerohedge.com/covid-19/its-really-happening-mask-mandates-contact-tracing-re-implemented-colleges-offices


Nyilvánvalóan az oltások okozta károsodásokat vagy az oltott emberek legyengült immunrendszerét akarják felhasználni arra, hogy az esetleges megbetegedéseket az új variánsra kenjék, és így igazolják az új intézkedéseket. Emellett jövőre jönnek az amerikai választások, és a jelek szerint a cabal ismét egy világjárványt akar felhasználni, ahogyan az előző választásokon is tette, hogy bizonyos irányokba terelje a dolgokat.


Fontos, hogy az emberek tudatosítsák ezt, nem kell pánikba esni, de ha elég sokan tudnak valamiről előre, akkor a sötét erők nehezebben tudják megvalósítani a terveiket.


medi

Azt is ajánlom minden Fényharcosnak és Csillagmagnak, aki vezettetést érez, hogy oltsa el ezeket az erdőtüzeket energetikailag egy meditációban, és energetikailag tisztítsa meg és küldjön gyógyító energiát az érintett régiókba.


A WLMM-en a világméretű meditációkhoz is csatlakozhattok, már csináltak egyet Hawaiiért, és végül Kanadáért is lesz egy.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/08/meditacio-hawaii-erdotuzek-okozta-karok.html


(Itt van egy frissített lista azokról a helyekről, ahol az elmúlt hetekben tüzek voltak, vagy ahol még mindig égnek: Tenerife, Szardínia, Maui, Dominikai Köztársaság, Kanada, Görögország)


Továbbá, meditáció közben azt is javaslom, hogy energetikailag vizualizáljátok ezt a karantén idővonalat, amit a sötét erők őszre akarnak felépíteni ... majd töröljétek. Vizualizálhatjátok a belső szemetekkel, ahogy ez a negatív idővonal törlődik, majd helyébe egy pozitív idővonal lép ... egy vírusok és lezárások nélküli idővonal. Egy idővonal, ahol az emberek tudatosak, szabadok és egészségesek.


Így lehetséges lenne, hogy már most, még az őszi indulás előtt kivegyük a szelet ennek a programtervnek a vitorlájából.


Köszönöm, hogy elolvastátok!


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások