Telos

Spirituális hírek, fordítások

SSP FRISSÍTÉS: A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram polgárháború közeli állapotban van és az Orion csoport műveletet indított a Közzétételi Mozgalmon ellen

  1. szeptember 3., vasárnap


SSP

Remélem, hogy hamarosan új információkkal szolgálhatok. Miután a LOC teljesen lekapcsolódott az SSP Szövetség számára, az információk más forrásokon keresztül érkeztek - főleg a földönkívüli szövetségesek segítségével. Mostanában főleg a Földi Szövetségtől kaptam eligazítást, itt-ott kiegészítve még egy kis információval, amit az SSP Szövetség tagjai adtak át nekem, akik csatlakoztak az új csillagközi szervezethez, amelyet a GGLN egykori kolóniájának tagjai hoztak létre.

A Szabad Kolóniák Konföderációja egész szépen haladt előre a csatáikkal a céljuk, a Naprendszerünk felé. Több ellenséges hadtestet is legyőztek az ide vezető útjuk során, így kerültek konfliktusba a reptiliánokkal és néhány velük harcoló csoporttal, köztük a sötét flottával. Több galaktikus föderációs hajóval is találkoztak harcban.

A hajók, amelyeket nem tudtak elpusztítani, visszahúzódtak a mi naprendszerünkbe, ahol csatlakoztak a óriásbolygók és holdjaik körül alacsony pályán keringő armadájuk maradványaihoz. Itt fognak felkészülni a Konföderáció támadására és a mi Naprendszerünk felszabadítására. Az ellenség csapdába esett, vagy a Konföderáció, vagy az általuk is ismert, hamarosan bekövetkező nap-mikro-nova fogja kipusztítani őket.

Amióta az Orion csoport és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum lezárta a Holdműveleti Parancsnokságot (LOC), a bolygón kívüli szolgálatot teljesítők többsége hadiállapotban van. A szolgálatban lévő embereknek most nanitokat és agyi csipeket kell bevállalniuk, hogy folytathassák a szolgálatukat, vagy börtönbe kerülnek.

Ennek több kolóniában is lett eredménye. A Marson és a szektorunkon belüli stratégiailag fontos csillagrendszerekben lévő előőrsökön az ICC transzhumanista rendelkezése ellen irányuló ellenállás jelei mutatkoztak (ICC: Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram). Nyílt ellenállás és széles körű polgárháború várható az ICC-n belül, amely megbéníthatja az Orion csoporttal való szövetségüket.

Az ICC felkérte az Orion csoportot, hogy segítsen elfojtani a felkeléseket. Mégis, a tájékoztatások szerint arra számítanak, hogy az ICC ellenőrzése alatt álló telepeken szolgálók 30-40%-a nyíltan lázadni fog az elkövetkező hónapokban, arra kényszerítve az Orion csoportot és az ICC-t, hogy erőforrásaikat szétszórva próbálják meg fenntartani az irányítást.

A Szabad Kolóniák Konföderációja a jelenlegi haladási ütemük mellett valamikor 2025 végén érné el a Naprendszerünk külső részét, majd megkezdené a Naprendszer felszabadítását. Az Orion-csoportnak és a szövetségeseiknek van egy hídfőállása, és beásták magukat mindenhová az egész Naprendszerünkben, több évbe fog telni, amíg átverekszik magukat a védelmükön, hogy végül elérjék a Földet.

Eközben itt a Földön bátor emberek mindent megtesznek, hogy az UAP (azonosítatlan anomális jelenségek - „UFÓ”) jelenségekkel kapcsolatos információkat nyilvánosságra hozzák, hogy felkészítsenek minket mindarra, amit az elkövetkező években az égbolton és a Naprendszerünkben látni fogunk. A cabal úgy fogja kiforgatni ezeket a nyilvánosságra hozatalokat, hogy reményeik szerint a Föld minden polgárát háborús készültségbe helyezi, készen állva a megszállók elleni harcra, miközben az új fenyegetést arra használja fel, hogy elvegye a bolygón megmaradt emberi jogokat, hogy felkészítse a lakosságot a transzhumanista isteneik szolgálatára.

Tudomásunkra jutott egy jelentős Orion csoport művelet is a kapcsolattartók és mások ellen a Közzétételi Mozgalmon belül. Egyik éjjel például, miközben aludtam, olyan érzésem volt, mintha egy tolakodó álmot láttam volna, ahol három magas, vonzó, szőke, emberi kinézetű lény állt az ágyam lábánál, és beszéltek hozzám.

Csillogó kék szemük volt, arcukon széles mosollyal. Úgy éreztem, hogy egy megnyugtató energia árad szét rajtam, és elkezdtem érezni, hogy a látogatókból sugárzó szeretet olyannyira bevilágítja a szobát.

Elmondták nekem, hogy az emberi történelem során sokszor jöttek segíteni, és az ókori görögök úgy ismerték őket, mint az isteneiket. Kijelentették, hogy azért tértek vissza, hogy beteljesítsék a próféciát és segítsenek felszabadítani az emberiséget a negatív lények alól, akik évezredek óta rabszolgasorban tartanak minket. Azt mondták nekem, hogy ők a kulcs az emberiség megváltásához és az evolúció következő lépéséhez. Az egyik látogató áthajolt az ágyon, és mélyen a szemembe nézett, amitől elvesztettem minden testi érzékelésemet és mozgásképességemet.

Azt kérdezte: „Miért üldözöl minket?”. „Megzavarod a Teremtő tervét”.

Ebben a pillanatban jelentős változást éreztem a szoba környezetében, ahol mintha megállt volna az idő. Az előttem álló magas lények megdermedtek, majd eltűntek, és elborzadva láttam, hogy három kis szürke idegen áll a helyükön. A szürkék láthatóan megdöbbentek, és azonnal vízszintesen fellebegtek pár méterre a padlómtól, majd megfordultak és átlebegtek a falon.

Az eset után megbizonyosodtam arról, hogy az egész bolygón ilyen dolgok történnek. A szürkék ezt a taktikát használják a Közzétételi Mozgalom és a kapcsolattartók ellen, és hasonló technikákat alkalmaznak a hatalmon lévő emberek manipulálására. Ezek a műveletek exponenciálisan megnövekedtek, és a Földi Szövetség semmit sem tud tenni ellene, mert az ICC támogatást és fedő műveleteket biztosít az Orion csoportnak.

Valóban olyan időket élünk, amikor nagyon kevés dologban bízhatunk, amit a körülöttünk lévőktől látunk és hallunk.

Itt az ideje, hogy azok, akik felébredettnek nevezik magukat, aktivistákká váljanak, akik segítenek támogatni az UAP informátorokat, akik nyilvánosan nyomást gyakorolnak az állami és az amerikai képviselőinkre, hogy törvényeket fogadjanak el a védelmükre. Ha a Kinyilatkoztatási Közösség nem alakul át aktivistákká, akkor nem lesz ellensúlya annak a dezinformációnak és félelemkeltésnek, amivé a cabal ezeket a leleplezéseket át fogja alakítani.

Sokkal részletesebben foglalkozunk ezzel a frissítéssel az SSP FRISSÍTÉSEK egy következő epizódjában - hamarosan az Ascension Works TV-n!


https://ascensionworks.tv/members/corey/


https://t.me/ascensionworkstv/

Hozzászólások