Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rózsa Rendje interjú Cobrával ~ Fényportál Aktiválás második rész

Sisterhood of the Rose Logo
  1. június 28., csütörtök 10:08:00


A Rózsa Rendje újabb interjút készített Cobrával, a legfontosabb információforrásunkkal, hogy megbeszéljék a májusban lezajlott, fontos és sikeres Fényportál Aktiválásunk eredményeit.

Az interjú 2. részében Cobra és Debra, a Rózsa Rendje egyik vezetője arról beszélgetnek, hogy a pozitív idővonal most sokkal stabilabb-e, és hogy mire számíthatunk a jövőben. Beszélnek továbbá az aktuális eseményekről, a bolygó felszabadulásáról és az „Eseményről”, a Galaktikus Szuperhullámról, a Felemelkedésről, az ikerlelkekről, az Isteni Nőiségről és az Istennői energiáról, a gyógyításról, a védelemről és még sok minden másról!

Az interjú (angol nyelven) meghallgatható a Sisterhood of the Rose YouTube csatornán itt:

Portal-of-Light-Activation

Ez a beszélgetés egy két részes sorozat 2. része. Az első részt itt találod:

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra-portal-of-light-activation

https://www.welovemassmeditation.com/2023/04/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-portal-of-light-activation.html

vagy magyarul:

https://telos.hu/posts/2023/SisterhoodOfRose/20230422/


Még több információért, látogass el a https://2012portal.blogspot.com oldalra:

Ha a Rózsa Rendjéről szeretnél még többet megtudni, látogass el a https://sisterhoodoftherose.network oldalra:


Az interjú magyar nyelvű átiratát itt olvashatod:


Debra: Helló és üdvözlet mindenkinek! Üdvözöllek titeket a Rózsa Rendje legújabb beszélgetésén. A nevem Debra, és a Rózsa Rendje egyik vezetője vagyok. Ma újra üdvözlöm Cobrát, aki az Ellenállási Mozgalom fő információforrása, és fontos planetáris és galaktikus információkat tesz közzé, a https://2012portal.blogspot.com nevű blogján.

Folytatjuk a Fényportál Aktiválással kapcsolatos beszélgetésünk második részével, ahol a május 1-jén tartott, a nagyon fontos 'Fényportál Aktiválása' tömegmeditáció eredményeit fogjuk megbeszélni, valamint olyan fontos témákat érintünk majd, mint az aktuális események, a bolygó felszabadítása, a felemelkedés, az ikerlelkek, a gyógyulás és még sok minden más. Reméljük, hogy tisztázunk néhányat a sokak által feltett kérdésekből, és gyakorlati tanácsokat adunk ezekben a nagyon fontos időkben. Üdvözöllek tehát újra Cobra, és köszönöm, hogy ismét csatlakoztál hozzám erre az interjúra.


Cobra: Köszönöm a meghívást!


1: FÉNYPORTÁL AKTIVÁLÁSA

Debra: Kezdjük tehát azzal, hogy beszéljünk az eredményekről és néhány előrelépésről, amit a Fényportál Aktiválás hozott. Mint azt már tudjuk, nagyon sikeres volt. Május 1-jén globális tömegmeditációt tartottunk, és elértük a kritikus tömeget, és szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett és segített ennek népszerűsítésében. Tehát, Cobra, az aktiválással kapcsolatos jelentésed azt jelzi, hogy a pozitív idővonal most sokkal stabilabb. A toplet bombák megsemmisültek, és most a bolygó felszabadulása előtt álló fennmaradó akadályokat könnyebben, gyorsabban és kevesebb kockázattal lehet eltávolítani. A mentális sík tiszta, és az asztrálsík feletti ellenőrzés is megtört. És az egyik legutóbbi frissítésben megosztottad, hogy az éteri sík is már majdhogynem kitisztult. Tehát mindezek nagyon jó hírek. A legutóbbi beszélgetésünkben, közvetlenül az aktiválás előtt utaltál arra, hogy ezzel az aktiválással, amikor a Plútó a Vízöntőben jár, két lépést teszünk előre, de aztán a Plútó ideiglenesen visszatér a Bakba, miután ez a portál június 11-én bezárult, ekkor pedig lesz egy lépés vissza. Tehát ezek a pozitív fejlemények a két előre lépés közé tartoznak? Szeretnénk, ha egy kicsit bővebben kifejtenéd ennek a meditációnak az eredményeit.


Cobra: Igazság szerint, az imént pontosan elmagyaráztad, hogy mik voltak a meditáció fő hatásai. Sok folyamat zajlott, és ezek a folyamatok nagyban hozzájárultak a pozitív idővonal stabilizálásához.


Debra: Fantasztikus! Rendben, nos, folytassuk a beszélgetést néhány ilyen fontos fejleménnyel. De mi a helyzet azzal az „egy lépést vissza” dologgal? Általánosságban, ezzel kapcsolatosan mire számíthatunk?


Cobra: Oké. Az egy lépést vissza, alapvetően a szubkvantum anomália tisztítását jelenti. A szubkvantum anomália sokkal intenzívebb, mint ahogy azt korábban vártuk. És ez az oka annak, hogy jelenleg éppen bizonytalan helyzetben vagyunk, mert sok rendellenességet kell felszámolni ahhoz, hogy ismét érdemi előrelépést tehessünk.


Debra: Oké, és erről is fogunk még beszélni egy kicsit. Szóval, ez nagyszerű hír az éteri sík tisztulásáról, még akkor is, ha azt mondtad, hogy még mindig úgy néz ki, mint egy háborús övezet. Mennyi idő múlva kezdenek megjelenni a fény repedései az éteri mátrixban, amit egy korábbi frissítésben említettél? És milyen hatása lesz ennek?


Cobra: Várható volt, hogy ezek a repedések elég hamar megjelennek majd, de ahogy az előbb mondtam, a szubkvantum anomália még mindig problémákat okoz az éteri síkon és más, nem-fizikai síkokon is. Tehát ez még eltart egy ideig. És amikor ezek a repedések elkezdenek megjelenni, az meg fogja változtatni a játékszabályokat ezen a bolygón, végre elkezdi majd beindítani azokat a változásokat, amelyekre mindannyian már oly régóta várunk.


Debra: Van elképzelésed arról, hogy mennyi időbe telhet, amíg azok a fényrepedések megjelennek?


Cobra: Még ha lenne is ilyen információm, az jelenleg titkos lenne.


Debra: Az előzetes jelentésben, amelyet közvetlenül az aktiválás után, május 1-jén adtál ki, bejelentetted, hogy a DEMATRIX aktiválva van, majd egy hónappal később a küldetés állapotáról szóló jelentésben azt írtad, hogy a DEMATRIX kísérlet meghiúsult. Szóval tudsz mondani valamit a DEMATRIX-ról és annak jelenlegi helyzetéről?


Cobra: Még semmit.


Debra: Oké, gondoltam, hogy ezt fogod mondani. Mi úgy értelmeztük, hogy a megmaradt implantátumok főleg az éteri síkon voltak. Most azonban, hogy ez sokkal tisztább lett, és az implantátumokban lévő fekete lyukak elpárologtak, milyen lehetséges vonzatai vannak ennek az implantátumok tekintetében - a létezésük, a tartósságuk, és a felszíni lakosságra gyakorolt hatásukra vonatkozólag? Lesznek-e arra utaló jelek, hogy gyengülnek?


Cobra: Valójában ezek az implantátumok nagyon gyorsan szétesnek, mert már nincs tartalmuk. Nem oldódnak fel azok a hitrendszerek, amelyeket ezek az implantátumok és a karanténon belüli múltbeli tapasztalatok hoztak létre. És ha ezek az implantátumok fel is oldódnak, az implantátumok által fenntartott hitrendszereket minden egyes egyénnek tudatosan át kell alakítania.


Debra: Azt mondod, hogy az implantátumok feloldódnak, de az emberek még mindig ragaszkodnak ezekhez a hitrendszerekhez?


Cobra: Pontosan.


Debra: És ezen kell majd dolgozniuk. Rendben. Tudod, gyakran végzünk gyakorlatokat, hogy segítsük az implantátumok feloldását. Ezek még mindig fontosak vagy kapunk majd utasításokat, hogyan módosítsuk azokat, hogy megbirkózzunk ezekkel a hitrendszerekkel?


Cobra: Ezeket a gyakorlatokat még mindig végezhetitek, ezek elég hatékonyak. És megosztottam egy elme tisztító technikáról szóló linket is. Van egy könyv, amely elég érdekes és elég mélyreható, szerintem, és annak ismerete segíthet a hiedelemrendszerek kitisztításában. Ez most jelenleg a soron következő lépés.


Debra: Azt mondtad, hogy az összes nem fizikai sík megtisztult, és hogy az egyetlen sötét ellenőrzés alatt álló hely a bolygó felszínén lévő fizikai sík, ahol a legnagyobb problémát, ahogy említetted, a szubkvantum anomália, valamint a fizikai biochipek jelentik. Tehát beszéljünk ezekről. Ezekkel a biochipekkel kapcsolatban említetted, hogy ezek a három fő plazmaimplantátum fizikai rögzítési pontjai, amelyek az [agy] elülső lebenyében és a köldök felett helyezkednek el. Ezek a biochipek szinkronban működnek az implantátumokkal? Hogyan hat az implantátumok gyengülése a biochipekre?


Cobra: Igazából, a biochipek szinkronban működtek az implantátumokkal. És mivel az implantátumok most oldódnak fel, a fő problémát maguk a fizikai biochipek jelentik, és az, amit művelnek: megszakítják a kapcsolatokat, a neuronkapcsolatokat az agyban. Úgy képzeld el, hogy ez olyan, mint egy elzáródás az agyban, a fizikai agyban. Vagyis az emberek nem tudnak bizonyos kapcsolatokat létrehozni az agy bizonyos részei között. Ez a fő probléma most a biochipekkel kapcsolatban.


Debra: Hmm, érdekes. Tudom, hogy azt is mondtad, hogy ez a megfigyelés fő eszköze is, amivel mindent látnak és hallanak, amit mi tapasztalunk, és az információkat aztán továbbítják a DARPA központi számítógépéhez. Ezek a biochipek segíthetnek a sötét erőknek abban is, hogy olvassák a gondolatainkat?


Cobra: Bizonyos mértékig igen, megtehetik. Ha nem vagy képzett a gondolataid elhomályosításában, akkor azt mondanám, hogy a legtöbb ember esetében bizonyos fokig képesek olvasni az emberi gondolatokban.


Debra: Igen, úgy értem, a legtöbb ember nem tudatosan gondolja ki a gondolatait, igaz? Szóval ez érdekes. Ha már ennél a témánál tartok, mi a helyzet a Fényerőkkel, látnak és hallanak mindent, amit megtapasztalunk, és ők is tudnak olvasni a gondolatainkban?


Cobra: Megtehetik, ha erre engedélyt adsz nekik, és ha ez előnyös a védelmed vagy a fejlődésed szempontjából.


Debra: Létezik-e, egy úgynevezett legjobb mód a Fényerőkkel való kommunikációra? Hangosan beszéljünk hozzájuk, vagy az elménkben?


Cobra: Jobb, ha mentálisan zajlik mindez, mert akkor nem tudnak annyira kémkedni utána a sötét erők. Szóval könnyebb és jobb, ha most csak mentálisan csinálod.


Debra: Rendben. Mi a helyzet a protokollokkal, a parancsokkal, amiket a Plejádiaktól kaptunk? Hiszen ezt, ha jól értjük, hangosan mondjuk ki. Ez még mindig rendben van?


Cobra: Igen, ez egy teljesen más dolog. Ezekkel a protokollokkal valójában csatornát nyitsz egy manifesztációs folyamat számára.


Debra: Említetted, hogy más fajok, mint az Ellenállás, a Plejádiak, a Szíriusziak, az Arkturusziak és a Pozitív Andromédiaiak, a fizikai éteri test átvitelének teljes mértékű elsajátítása által szabadultak meg a biochipektől. Tehát mit jelent az a fizikai éteri testátvitel, és a Fényerők ezt a technológiát használják a biochipjeink kitisztítására?


Cobra: Ez egy bizonyos fejlett teleportációs technológia, amely alapvetően képes teleportálni vagy áthelyezni teljesen a fizikai testedet az éteri síkra. Ott pedig képes megújítani és harmonizálni, majd visszahelyezni a fizikai síkra. És ezzel a folyamattal ki tudják tisztítani a biochipeket. Sajnos ez a technológia, a szubkvantum anomália miatt még nem működik a bolygó felszínén.


Debra: Oké, reméljük, hogy hamarosan lesz valami előrelépés ebben. Ahogy említetted, a blogodon ajánlottál egy elme tisztító technikát, amely csökkentheti ezeknek a biochipeknek az emberi gondolkodási folyamatra gyakorolt erejét. Azt mondtad, hogy ez a szubkvantum anomáliával kapcsolatosan is működik? Mert ez - ahogyan te is utaltál rá - a fő forrása a negatív élményeknek és érzéseknek, a sötét entitások jelenlétének köszönhetően. Vagy tudsz valami mást javasolni, ami segíthetne csökkenteni a felettünk gyakorolt erejét?


Cobra: Jelenleg a Fényerők dolgoznak a szubkvantum anomália ellensúlyozására szolgáló technológiák és protokollok kifejlesztésén. Ez még mindig elég nagy probléma. Egyedi "Thor kalapácsa" (Mjölnir) technológiát fejlesztenek ki, amely tulajdonképpen ennek a szubkvantum anomáliának egy részét kitisztítaná az emberi energiamezőből. De ez még folyamatban van, ez még nincs véglegesítve.


Debra: Oké. És tudom, hogy egyelőre nem árulhatsz el túl sokat a szubkvantum anomáliával kapcsolatban, így hacsak, nincs további mondanivalód ezzel kapcsolatban, akkor nem kell túl sokat beszélnünk róla. De van egy kérdés arról, hogy a szubkvantum anomália hogyan blokkolja a Fény áramlását a buddhikus síkról a bolygóra. Meg tudod mondani, hogy a Buddhikus Oszlop meditációk elvégzése a bolygó különböző helyein és különböző emberek számára milyen hatással van erre a blokkolásra?


Cobra: Sokat segíthet, ha valóban sikerül kapcsolatot teremteni a Buddhikus síkkal a meditációkon keresztül. A karanténon belül a valódi Buddhikus jelenlét még egy kis töredéke is jelentősen tisztítja az anomáliát. Szóval ez egy nagyon jó dolog. És erősen ajánlom, hogy végezzétek ezeket a Buddhikus Oszlop meditációkat, annyiszor, ahányszor csak vezettetést éreztek.


Debra: Általánosságban a bolygóért kell ezeket elvégezni, vagy vannak konkrétan ajánlott területek, amelyekre érdemes odafigyelni, amikor buddhikus oszlopot készítünk?


Cobra: Rakhatod magadra, a szeretteidre, a Fénymunkásokra, bizonyos területekre. Jelenleg jó lenne Ukrajnára helyezni, mert ott hatalmas a konfliktus, sok ember szélsőségesen negatív és stresszes környezetben van, sok az erőszak, és a buddhikus energia azon a területen sokat segítene.


Debra: Oké, csodálatos, köszönöm, hogy megosztottad velünk. Biztos vagyok benne, hogy sok Fénymunkás azonnal rákapcsolódik erre, szóval köszönöm. És egyelőre azt mondod, hogy a következő néhány hónapban a szubkvantum anomália és a biochipek tisztázására fogunk összpontosítani. Ez azt jelenti, hogy a szubkvantum anomália és a biochipek potenciálisan eltávolításra kerülhetnek idén őszre?


Cobra: Erre vonatkozóan nem tudok időkeretet mondani, de szerintem, a szubkvantum anomália nem fog ilyen rövid idő alatt megszűnni. Rétegről rétegre fog eltávolításra kerülni, és amikor elegendő lesz eltávolítva, elkezdődhetnek a nagy változások. Mert mindaddig, amíg ez az univerzum létezik, addig a szubkvantum anomáliának mindig lesz egy nagyon kicsi kis töredéke, amely még jelen lesz. Nekünk csak olyan szintre kell tudnunk ezt csökkenteni, ahol elkezdhetünk nagy változásokat manifesztálni.


Debra: A biochipeket és a szubkvantum anomáliát is el kell távolítani ahhoz, hogy az Esemény megtörténhessen?


Cobra: Ahogy mondtam, a szubkvantum anomália esetében csak bizonyos mértékig kell tisztítani. De a biochipek esetén, azt mondanám, hogy szinte feltétel, hogy el kell távolítani az összeset. Vannak bizonyos szélsőséges körülmények, ahol az Esemény akkor is bekövetkezhet, ha a biochipek nincsenek eltávolítva. Ebbe most nem mennék bele.


Debra: A biochipekkel kapcsolatosan, azt mondtad, hogy az emberiség nagy része, az 1940-es évek végétől a 2000-es évek elejéig tartó oltási kampányokon, valamint üdítőitalokon keresztül kapta meg őket. Tehát azoknak az embereknek, akik soha nem kaptak a kötelező oltásokból akkoriban, vagy nem fogyasztottak üdítőitalokat, miben különbözik az élettapasztalatuk azokétól, akik megkapták?


Cobra: Sokan közülük másként kerültek ennek célkeresztjébe. Ugyanis, amikor a sötét erők rájöttek, hogy van az embereknek egy bizonyos kis százaléka, akiket nem oltottak be, megpróbálták más módon elérni őket. Például, bizonyos élelmiszereken keresztül, bizonyos más eszközökön keresztül. De igen, van az embereknek egy aprócska, kis százaléka, akik nem, akiknek nincs biochipjük. És a legtöbbjük ezeknek Afrikában él, és ők, azt mondanám, hogy teljesen le vannak csatlakozva a hálózatról. Nekik egészen biztosan más az életszemléletük.


Debra: Igen, nyilvánvalóan. Feltételezhetjük, hogy egyes embereknek több biochipjük van, mint másoknak? És ha igen, ez hogyan hat rájuk? Például az alvó emberekbe több biochip van beágyazva, mint az ébren lévő emberekbe? És átadhatóak-e emberről emberre?


Cobra: Azt kell mondanom, hogy a legerősebb Fénymunkások erősebb biochipeket kaptak, mert a sötét erők jobban az irányításuk alatt akarták tartani őket. Az átlag felszíni lakosság többségének pedig, mondhatni, általános alap biochipjei vannak.


Debra: Ám a Fénymunkásoknak előfordulhat, hogy erősebbek. <nevet> Ejha, oké. Nos, remélhetőleg a Fényerők extra figyelmet fordítanak a Fénymunkásokra, hogy kitisztítsák ezeket belőlünk. És mi van azzal, hogy átadhatók-e emberről emberre?


Cobra: Nem, nem.


2: A FIZIKAI SÍK HELYZETE

Debra: Koncentráljunk most egy kicsit, és beszéljünk inkább a fizikai síkon kialakult helyzetről. A múltban azt mondtátok, hogy a sötét erők és a Fényerők közötti interakciók nagy része a nem fizikai síkon zajlik. Tehát valójában a felszíni lakosság nagy részének fogalma sem volt arról, hogy mi zajlik valójában. De most, hogy az egyetlen sötét irányítás alatt álló hely a fizikai sík a felszínen, ez azt jelenti, hogy több fizikai megnyilvánulását fogjuk látni ezeknek a kölcsönhatásoknak? És ha igen, hogyan fog ez kinézni?


Cobra: Tulajdonképpen ezt már láthatjátok, azt mondanám, hogy a „végidők őrülete” ennek a megnyilvánulása: politikai polarizáció, nukleáris háborúval való fenyegetés; mindez a fizikai tisztulás megnyilvánulása.


Debra: Nemrégiben azt mondtad, hogy szeptembertől-októbertől a dolgok érdekesebbé válhatnak. Kifejtenéd, hogy az „érdekesebb” mit jelenthet vagy hogyan nézhet ki?


Cobra: Erről még nem beszélhetek. Lehet, hogy beszélni fogok róla, amint közelebb kerülünk az időkerethez, de az is lehet, hogy nem, mert ez még mindig érzékeny téma.


Debra: Most egy olyan kérdés következik, amelyet sok ember feltett. Abban a frissítésben te magad is kinyilatkoztattad a megalapozott feltételezésedet az Eseményre vonatkozólag, ami az volt, hogy 2025-ben fog bekövetkezni. Tehát a sötét erők pánikba esésével és a napirendjük felgyorsításával, mostantól egészen addig, sok minden történhet még. És mindezek az ismeretlen tényezők sok aggodalmat keltenek az emberekben, különösen a felébredt Fénymunkások körében, akik mindeközben, nagyon elszántan próbálják tartani a Fényt. Tudom, hogy az ilyen helyzetek ingatagok, de beszélnél kérlek arról, hogy az Esemény előtti időszakban mire számíthatunk, a dolgok jelenlegi állása szerint, mind rövid, mind hosszú távon? Például, a Cabal továbbra is veszíteni fog a hatalmából, és javulni fognak a körülmények, vagy egyre jobban fognak kapaszkodni a hatalmukba, és átmenetileg rosszabbá teszik a helyzetet? Például, mit fog a felszíni lakosság könnyűnek érezni, és mit nehezebbnek?


Cobra: Igazából, mindkettő egyszerre fog megtörténni. Ahogy közeledünk az áttöréshez, a sötét erők egyre inkább pánikba fognak esni. Egyre inkább eldurvulnak. És ahogy a Fény közeledik, ez is eszkalálódni fog. Tehát, azt mondanám, hogy nagyobb lesz az ingadozás, a kilengések, a polarizáció. Meglehetősen intenzív pillanatokon megyünk majd keresztül. Lehetetlen pontosan megjósolni, hogyan fog ez lezajlani, mert még mindig sok szabad akarat játszik szerepet benne. És még nem derült ki, hogy pontosan hogyan fog alakulni a helyzet. Tehát bizonyos értelemben a dolgok egyre nehezebbek lesznek, és bizonyos értelemben a dolgok egyre könnyebbé válnak. De amikor tényleg nagyon közel kerülünk magához az áttöréshez, akkor a dolgok végre elkezdenek javulni.


Debra: Nos, ez úgy hangzik, mintha "még érdekesebb" dolgok történhetnének. Szóval azt mondod, hogy a Fényportál Aktiválása a legtöbb sötét forgatókönyvet eltávolította, és csak kettő maradt: a globális hagyományos háború és egy hirtelen pénzügyi összeomlás, a CBDC-k [Központi Banki Digitális Valuták] bevezetésével. Bár biztató azt hallani, hogy a legtöbb sötét terv nem fog bekövetkezni, ez a két fennmaradó lehetőség jelentőségteljes lehet, amely sok káoszt és nehézséget okozhat a bolygón. És megértjük, hogy a Fényportál Aktiválása meditációnk május 1-jei sikere segített csökkenteni ezeket a forgatókönyveket: a világháború esélye 33%-ról 27%-ra csökkent, és egy drasztikus pénzügyi összeomlás lehetősége 37%-ról 32%-ra. Ez az interjú körülbelül két hónappal később jelenik meg, és a dolgok gyorsan haladtak - javultak ezek a százalékok azóta?


Cobra: Azt mondanám, hogy volt egy kis javulás a drasztikus pénzügyi összeomlás esetében. Talán 30%-ra csökkent, de egyébként majdnem ugyanaz.


Debra: Beszéljünk erről a pénzügyi helyzetről. Nemrégiben azt nyilatkoztad, hogy a cabal keményen nyomul a CBDC-k bevezetése felé. És az emberek egyre inkább tudatára ébrednek mindannak, hogy ez nem csak a digitális valuta használatáról szól, hanem valójában a teljes felügyeletről és az életünk feletti ellenőrzésről. Ahogy Ben Fulford nevezi, egy "digitális börtön". Ez potenciálisan korlátozhatja a pénzünkhöz, az élelemhez, az utazáshoz való hozzáférést, és olyan dolgokat írhat elő, mint a kényszerített orvosi kezelések, stb. mindazok számára, akik nem tesznek eleget ennek a kiszabott rendnek. A legutóbbi interjúnkban jelezted, hogy hosszú távon a CBDC rendszer nem lesz sikeres, de mi történhet rövid távon, mielőtt az Esemény bekövetkezne?


Cobra: Lehetnek próbálkozások ennek megvalósítására, hasonlóan azokhoz a kísérletekhez, amelyek a világjárvány idején történtek a digitális börtön létrehozására. Tehát lehetnek ilyen kísérletek. Egy gyors pénzügyi összeomlással meglehetősen messzire mehetne a dolog. És ha a Fényerőknek sikerül, mondhatni, megváltoztatni a helyzetet - arról nem fogok beszélni, hogy hogyan - de ha sikerül megváltoztatniuk a helyzetet, akkor ez a digitális börtön nem fog olyan messzire jutni. Tehát ez még mindig lóg a levegőben. Nem lehet pontosan megjósolni, hogy meddig fog ez elmenni.


Debra: Ez az a „meglepetés”, amiről a legutóbbi interjúnkban beszéltél, hogy ha a sötét erők megtervezték ezt a drasztikus pénzügyi összeomlást, akkor a Fényerők potenciálisan tudnak meglepetést okozni?


Cobra: Ó, igen, igen, igen. Van egy meglepetésük.


Debra: Igen. De még nem tudsz róla semmit mondani?


Cobra: Nem, nem, még nem. Ha megtörténik, majd meglátjátok. Ha nem történik meg, akkor nem fogjátok látni.


Debra: Van ennek bármi köze a Dreamlandhez, ami már olyan közel van az 1.0 verzióhoz, vagy akár Dreamspace-hez? Tudom, hogy amikor legutóbb beszéltünk, nem lehetett erről beszélni, mert titkosított volt. Még mindig bizalmas információ?


Cobra: Ismétlem, ez még mindig titkosított, és ha feloldják a titkosítását, akkor valószínűleg lesz néhány igazán közvetlen tapasztalatotok róla.


Debra: Alig várjuk. Tehát, ha ezek a korlátozások bekövetkeznek, vagy akár a hiperinfláció, tanácsos-e felhalmozni a készleteket, amelyekre szükség lehet a következő egy évben, amíg az Esemény bekövetkezhet?


Cobra: Ezzel kapcsolatban a saját belső útmutatásodat kell használnod.


Debra: Legutóbb, amikor a lehetséges pénzügyi összeomlásról beszéltünk, azt tanácsoltad, hogy vásároljunk nemesfémeket, például ezüstöt és aranyat. Az egyik ok - ha valakit a digitális útlevelének elutasítása miatt korlátoznak az élelmiszerek és a szükséges dolgok megvásárlásában -, ha nem tesz eleget a követelményeknek?


Cobra: Valójában az ezüst és az arany vásárlásával egy olyan alternatív rendszert hozol létre, amely nem kontrollálható.


Debra: Egy alternatív rendszer, ó, ez érdekes. Szóval támogassuk ezt a koncepciót. Mi történne az emberek adósságával egy digitális valutarendszerben? És mikor következhetne be legkorábban az adósságok elengedése?


Cobra: Oké, ez a hirtelen pénzügyi összeomlás magában foglalhatja az adósságok elengedését, de akkor az összes pénzügyi vagyontárgy digitalizálva lesz, és ez a teljes irányítás forgatókönyve lenne. És ez még mindig megtörténhet.


Debra: Érdekes. A múltban kijelentetted, hogy a jelenlegi pénzügyi rendszer teljes összeomlásának pillanata az utolsó lehetséges pillanat az Esemény bekövetkeztére. Változott ez, és mi minősül teljes összeomlásnak?


Cobra: Igen, sajnos ez sok tényező miatt megváltozott. Az egyik ilyen a szubkvantum anomália. A másik, a felszíni lakosság tudatállapota. A harmadik pedig, a sötétség mennyisége ezen a bolygón. Tehát azt mondanám, hogy ez a helyzet most egy kicsit más.


Debra: Örülök, hogy ezt tisztáztuk, mert vannak olyan emberek, akik, tudod, ha a rendszer összeomlik, azt gondolnák, hogy „Ó, istenem, az Esemény holnap lesz!” Szóval köszönöm ezt a pontosítást.


Cobra: Lehet, de nincs rá garancia.


Debra: Mi a valószínűsége annak, hogy az új pozitív kvantum pénzügyi rendszer még az Esemény előtt működésbe lépjen, különösen, ha bekövetkezik a pénzügyi összeomlás?


Cobra: Erre a kérdésre nem tudok válaszolni.


Debra: Meg tudnád mondani, hogy ez jelenleg párhuzamosan fut-e a színfalak mögött a negatív pénzügyi újraindítás tervével?


Cobra: Azt mondanám, hogy a pozitív kvantum pénzügyi rendszer készen áll a bevezetésre, és bevezethető, amint a sötét erők elveszítik az irányítást. Nem fut párhuzamosan, mert nem működik, de egy pillanat alatt aktiválható.


Debra: Van valami, amit tudnunk kell erről a pozitív pénzügyi rendszerről, például arról, hogy hogyan fog működni? Úgy értem, van-e tudatossága, tudatában lesz-e az emberek szándékának?


Cobra: Most ez még nem szükséges. Amire szükség van, az egy robusztus, stabil pénzügyi rendszer ebben az átmeneti időszakban, mielőtt a pólusváltás megtörténik. Ennyi az egész.


Debra: A biochipekkel kapcsolatban, amelyekről beszéltünk, úgy tudjuk, hogy az évek során ezeket folyamatosan frissítik, hogy nagyobb teljesítményűek legyenek. 2021 májusában utaltál rá, hogy egy új technológia még mindig fejlesztés alatt áll, nincs jelen a meglévő covid vakcinákban. Hogy a jelenlegi vakcinák csak trójai falovak egy lehetséges jövőbeli technológiához, amit a Cabal ki akar fejleszteni. Ez egy biochip lenne, amelyet a testbe ültetnének be, és amelyet egy globális online digitális valutarendszerhez kapcsolnának a nagy visszaállítás után minden pénzügyi tranzakcióhoz, az úgynevezett "Fenevad bélyegéhez". De azt is mondtad, hogy ez a "Fenevad bélyege" nem lesz sikeres. Kaphatnánk némi frissítést ennek a technológiának a folyamatáról, és arról, hogy még mindig úgy tűnik-e, hogy a "Fenevad bélyege" terv nem lesz sikeres? És mekkora az esélye annak, hogy egy másik, a covidnál is rosszabb járványt szabadítanak el, hogy megpróbálják bevezetni ezt a digitális rendszert?


Cobra: Oké. Ez a terv teljesen leállt. Ezt a technológiát a Fényerők megsemmisítették. Az Ellenállási Mozgalom teljesen megsemmisítette ezt az új biochip technológiát. Tehát ez már nem létezik többé.


Debra: Ejha, szeretünk benneteket Fényerők, köszönjük. Említettél egy sci-fi regényt "Breaking Dawn" címmel, amiről azt mondtad, hogy tartalmazza a világjárványt és az Eseményt is. Ennek a könyvnek a leírása egy olyan támadásról beszél, amely összeomlasztja a befektetési piacot, gazdasági rendszereket dönt be és megosztja a világot. Az egyik felét a tömeges megfigyelés és a tömeges adatrendszerek uralják. A másik fele pedig magára van hagyva, szolgáltatások nélkül, korlátozott kommunikációval 50 évet visszaesve elhagyatottan él. Mennyire valószínű, hogy ebbe a disztópia típusú helyzetbe kerülünk, ahol a választásunk az lesz, hogy vagy megfelelünk, vagy 50 évvel lemaradva szolgáltatások nélküli, kezdetleges életmódot kell folytatnunk, tudod, amit az emberek a hálózaton kívüli életmódnak tekintenének?


Cobra: Sokan hisznek ebben az idővonalban, de én azt mondanám, hogy az rendkívül valószínűtlen. Azt mondanám, hogy 2% vagy 3% a valószínűsége annak, hogy valami ilyesmi megtörténik.


Debra: Oké, mert, tudod, a semmi közepére költözni és földet venni, az rengeteg munka. De tudom, hogy ez egy olyan kérdés, ami sok emberben felmerült, hogy ezt kellene-e tennünk? Szóval köszönöm a felvilágosítást. Ez [a következő kérdés] egy nagy kérdés, amit sok Fénymunkás feltett... vajon (kifejezetten) a Fénymunkások tapasztalhatnak-e kézzelfogható javulást az elkövetkező hónapokban? És ha igen, ezek a javulások tovább fognak növekedni, ahogy közeledünk az Eseményhez? Tudom, hogy azt mondtátok, hogy ahogy az Esemény egyre közelebb kerül, a helyzet javulni fog. De mi a helyzet addig? Tudjátok, sok Fénymunkás pénzügyi nehézségekkel és egészségügyi problémákkal küzd, ezért, ahogy említettem, ez egy nagyon népszerű kérdés volt.


Cobra: Nem várok nagy javulást a következő, mondjuk úgy két hónapban. Aztán majd meglátjuk.


Debra: Tehát van lehetőség arra, hogy ezután a dolgok javuljanak?


Cobra: Igen.


Debra: A tajpeji konferencián azt mondtad a bőség megteremtéséről: „Ha egyszer belevágsz a küldetésedbe, akkor fel tudod használni St. Germain energiáját, hogy megkapd a bőséget, amire szükséged van.” Sok Fénymunkás, aki úgy gondolja, hogy végzi az életfeladatát, mégis híján van a jólétnek. Beszélnél arról, hogy miért van ez így? És mi segíthet, beleértve azt is, hogy hogyan használjátok St. Germain energiáját a segítségnyújtásra? Van-e esély arra, hogy a St. Germain által az aktív Fénymunkások számára létrehozott biztosítékalapokat még az Esemény előtt felszabadítsák?


Cobra: Úgy gondolom, hogy a Fénymunkásoknak sok belső feldolgozni valójuk van. A Fénymunkások tudatossági szintje nem olyan jó, mint ahogyan azt remélték. Sok belső munka vár rájuk, amit el kell végezni, és miután ez a belső munka megtörtént, akkor a Fénymunkásoknak elég erős és elég tiszta csatornájuk lesz ahhoz, hogy bőséget manifesztáljanak. Tehát a belső munka az első számú kérdés most.


Debra: És egy kicsit később az interjúban beszélni fogunk a gyógyulásról és a belső munkáról is.


Cobra: Ami pedig a fedezeti alapokat illeti, rendkívül valószínűtlen, hogy az esemény előtt elérhetővé válnak.


Debra: Köszönöm, hogy ezt tisztáztad. A minket figyelő biochipeken kívül úgy tudjuk, hogy a fizikai síkot továbbra is figyelik és elmekontrollt alkalmaznak a skaláris hálózaton keresztül, amelyet a mobiltelefon-tornyok, maguk a mobiltelefonok és a Wi-Fi hálózatok hoznak létre. Van valami, amit jelenleg tehetünk, hogy ezt csökkentsük? És mi a helyzet az 5G-vel és annak veszélyeivel?


Cobra: Ha úgy érzed, szervezhettek egy tömegmeditációt, hogy ellensúlyozzátok ezeket a hálózatokat. Ez mindig hasznos. Az 5G hálózat növekszik. Nem állt meg, lassan növekszik. Lassabban növekszik, mint ahogy a sötét erők akarták. Tehát van néhány művelet, ami ennek ellensúlyozására szolgál, de erről jelenleg nem sokat lehet mondani.


Debra: Oké, köszönöm. És csak hogy egy kicsit tisztábban lássunk, azt mondod, hogy végezzünk tömegmeditációt néhány ilyen, tudod, Wi-Fi, mobiltelefonok és hasonló dolgok, vagy a skaláris hálózaton keresztüli irányítás esetében. Azt javasolnád például, hogy vegyük körül magunkat egy olyan fénybuborékkal, ami nem engedi, hogy ezek a skalárhullámok elérjenek minket? Vagy mit javasolsz, hogyan kellene ezt a meditációt elvégezni?


Cobra: Ez lehet a meditáció része, lehet a saját védelmed, egy buborék létrehozása az energiameződ körül. A második része pedig lehet, hogy az összes ilyen hálózatot az Ibolyalángba helyezed, és elképzeled, hogy szétesnek.


Debra: Fantasztikus, köszönöm. Tehát, a mérgezés az egész bolygón zajlik, tudod, a levegő, az élelmiszereink, a vizünk. Hogyan védhetjük meg magunkat a legjobban? Van rá esély, hogy a Fényerők előállnak egy protokollal, amely segít nekünk megtisztítani és méregteleníteni magunkat, hogy a lehető legegészségesebbek maradhassunk az Esemény előtt?


Cobra: Az Ibolyalángot bármikor használhatod. Minél tisztább vizet igyál, és tölts némi időt a természetben.


Debra: A cintamani kövek elásása segíthet, még olyan dolgokban is, mint az időjárás megváltoztatása vagy a káros rovarok, például a szúnyogok számának csökkentése?


Cobra: Igen, természetesen. Pekingben például a Fénymunkások egy erős cintamani rácsot hoztak létre. És ennek eredményeként sokkal kevesebb a köd. Tajvanon eltérítették a tájfunokat. Most már szinte nulla tájfun, nulla káros hurrikán érte el a szigetet az elmúlt néhány évben. Tehát a cintamani rácsok képesek befolyásolni a fizikai valóságot.


Debra: Köszönöm. És mint tudjuk, rengeteg dezinformáció van odakint, még az alternatív médiaforrásokból is. Mennyi ebből a Fehér Kalaposok nagy ébredési közzététele, és mennyi a felgyorsított Új Világrend napirendje?


Cobra: Az alfa-idővonal 2018-as összeomlása óta szinte nulla információ áll rendelkezésre. Tehát ebben a vákuumban a legtöbb, ami kint van, dezinformáció. És bizonyos értelemben jobb, ha egyszerűen mindenki kikapcsolja a közösségi médiát, kikapcsolja az internetet, és a felsőbb énjével tölti az időt. Sokkal jobban fogtok járni.


Debra: Igen, köszönöm, hogy ezt mondod. Úgy értem, az emberek megőrülnek... „Ó, ezt az embert letartóztatták, és ez az ember egy klón, és...” Igen, egyetértek. De mi a helyzet a világszínpad néhány nagy szereplőjével, akiket nem hagyhatunk figyelmen kívül? Tudod, sokan összezavarodnak, hogy melyik oldalon állnak, és te már beszéltél róluk a múltban, a világos és a sötét oldal között ingadozva... Donald Trumpról, Elon Muskról és konkrétan Vlagyimir Putyinról beszélek. Tudnál minket arról tájékoztatni, hogy mi a jelenlegi helyzet mindannyiukkal?


Cobra: Alapvetően mindháromnak az az állapota, hogy még mindig a világos és a sötét között ingadoznak.


Debra: Remélhetőleg a fény felé fognak haladni, ahogy egyre több fény érkezik a bolygóra. És nemrég említetted Tucker Carlsont egy frissítésben, és azt, hogy hogyan foglalkozott a média cenzúrájának kérdésével az UFO jelenségekkel kapcsolatban. Meg tudod mondani nekünk, hogy ő a fény oldalán dolgozik, vagy egyszerűen csak irányított ellenzéki?


Cobra: Ismét a fény és a sötétség keverékéről van szó, de néhány cselekedete teljesen rendben van. Mostanában olyan kérdésekkel is foglalkozott, amikkel senki más nem foglalkozna a mainstream-en belül, ami jó dolog.


Debra: Igen, nagyon jó. És nemrég, valamikor mostanában, a Schumann-rezonancia egy nagyon furcsa, szokatlan mintázatot mutatott. Azon tűnődünk, hogy van-e ennek valami jelentősége? Az emberek azt találgatják, hogy ennek köze van a naptevékenységekhez és a pólusok geomágneses mozgásához, esetleg a Fényerők, a kollektív tudatosság akcióihoz, vagy akár csak egy hiba is lehet. Tudnátok valami felvilágosítást adni arról, hogy miről lehetett szó?


Cobra: Technikai probléma volt.


Debra: Köszönöm a felvilágosítást. Rendben. Még mindig két idővonal van? És ha igen, mi a legnagyobb különbség a kettő között? És le tudnád írni, hogyan néz ki mindegyik?


Cobra: Milyen két idővonal?


Debra: Nos, például, hogy két különböző idővonalon fogunk élni egyszerre? Néhányan úgy hiszik, hogy van egy pozitív és egy negatív, és ezekben egyszerre fogunk élni.


Cobra: Nem.


Debra: Nem? Oké, köszönöm. És az Esemény előtt, a Mennybuborékok még mindig lehetségesek, még a bolygón uralkodó káosz ellenére is?


Cobra: A Béta Idővonal összeomlása után ez már nem lehetséges.


3. AZ ESEMÉNY ÉS A GALAKTIKUS SZUPERHULLÁM

Debra: Köszönöm, hogy ezt is tisztáztad. Tehát, ha már az Eseménynél tartunk, szeretnék egy kicsit konkrétabban beszélni erről, és a Galaktikus Szuperhullámról is. El tudod magyarázni, hogy a Fényerők miért nyilatkoztak úgy, hogy az Esemény folyamata sokkal kaotikusabb lehet, mint eredetileg várták? Tudod, sok Fénymunkás úgy képzelte el az Eseményt, mint egy dicsőséges pillanatot, amikor hirtelen minden jóra fordul, ami jelenleg eléggé irreális elvárásnak tűnik. Tehát fel tudnál vázolni nekünk egy olyan magyarázatot, ami talán egy kicsit reálisabb?


Cobra: A Fényerők alábecsülték a sötétség mértékét ezen a bolygón, és túlbecsülték a Fénymunkásokban lévő fény mennyiségét is. Tehát mindezek eredményeként, sokkal kaotikusabb lesz a helyzet. Az egész folyamat meglehetősen kaotikus lesz. Az emberek rendkívül intenzív folyamatokon mennek majd keresztül. Sok diszfunkcionális viselkedés lesz, de sok fény is megjelenik majd, mert a fény évezredek óta nem volt jelen ezen a bolygón. És ez egy nagy kontraszt lesz a fény között..., ami jelen lesz, és egy nagyon erős megtisztulás megy végbe. Tehát ez az, ami most várható.


Debra: Biztonsággal kijelenthető-e, hogy a felébredt Fénymunkásoknak - tudod, azok, akik tudatában voltak a helyzetnek, és elvégezték a belső gyógyításukat és dolgoztak önmagukon - sokkal könnyebb dolguk lesz? Nem élik majd át azt a drámai sokkot, és mindazt, ami történni fog?


Cobra: Lehet, hogy bizonyos szempontok tekintetében nem fognak sokkot kapni, ám más dolgok vonatkozásában, amelyeket a múltban esetleg elmulasztottak, sokkot kaphatnak. Azt kell mondanom, hogy szinte zéró olyan Fénymunkás van a bolygó felszínén, aki jelenleg teljesen készen állna. És nekik is még végig kell menniük a saját belső folyamatukon. Szembe kell nézniük mindennel önmagukban. És ez bizonyos értelemben nagyon hasznos, nagyon gyógyító, de egyben elég nagy kihívás is lesz.


Debra: Ugyanis, sokan azt gondolják, hogy ők könnyedén átvészelik majd, és mindeközben segíteni fognak más embereknek, és teljesen nyugodtak maradnak majd. És azzal, amit most mondasz, lehet, hogy a saját dolgaikat fogják éppen megtapasztalni... legalábbis kezdetben, egy darabig?


Cobra: Igen.


Debra: Igen. És feltételezem, hogy kapunk támogatást, galaktikus támogatást, tudod, talán az Ellenállási Mozgalomtól is? De maguk a Fényerők is átsegítik majd az emberiséget ezen az időszakon?


Cobra: Igen, lesz segítség, és ezért sokkal könnyebb lesz.


Debra: A Rózsa Rendjének is ez az egyik küldetése az Esemény idején, hogy sok fényt horgonyozzanak le és meditáljanak egy nagyon nyugodt átmenetért. Tehát mik lesznek a határozott jelei annak, hogy az Esemény közel van? Tudsz nekünk erre utaló támpontot adni?


Cobra: Igen. Nagyon erős fényenergiák fognak keresztül áramolni, ami tagadhatatlan lesz. Lehet, hogy lesz néhány elég drasztikus hír a médiában, de alapvetően azok, akik kapcsolatban állnak a fénnyel, érezni fogják, lesz egy konkrét, nagyon határozott és nagyon egyértelmű érzés, hogy valami igen erőteljes dolog fog történni.


Debra: Tehát ez inkább egy intuitív belső jel lesz a fizikai jelekkel ellentétben?


Cobra: Lehetnek fizikai jelek, de lehetetlen megjósolni, mert a helyzet eléggé instabil és kaotikus.


Debra: Fénymunkásként telepatikusan vagy esetleg fizikailag is kapcsolatba fognak lépni velünk a Fényerők az Esemény előtt?


Cobra: Úgy fogalmaznék, hogy bizonyos emberekkel energetikailag kapcsolatba fognak lépni. A fizikai kapcsolatfelvételről még nem tudok beszélni.


Debra: Köszönjük. Ami az általad közzétett grafikont illeti, amely a felszíni társadalom megnövekedett entrópiáját mutatja, amely metszi az Esemény csökkent entrópiáját, milyen mértékben kell a bolygó felszínén az entrópiának növekednie ahhoz, hogy ez a metszéspont bekövetkezzen?


Cobra: Oké, ez az a kérdés, ami mindenkiben felmerül. Ez a Fényerők kérdése is, ez az én kérdésem is, és ez a kérdése néhány embernek is. Senki sem tudja.


Debra: <Nevet>, nevetek, mert igen, sokan küldtek nekem valami ilyesmit, például, hogy mennyire lesz rossz a helyzet? Szóval, oké, köszönöm. Egy nemrégiben történt frissítésben nyújtottál némi felvilágosítást az Esemény időzítésével és a dolgok időrendi sorrendjével kapcsolatban, úgyhogy ezt nagyon köszönjük, mivel annyi zavar volt ezzel az idővonallal és időrendi sorrenddel kapcsolatban. De szeretnék egy kicsit mélyebbre menni, egy kis további pontosításra. Tehát, a te számításod szerint az Esemény 2025 folyamán fog bekövetkezni, a tömeges letartóztatások, a pénzügyi visszaállítás, az információk kiadása, stb. amely egy-két hétig tart. Aztán ezt az egy-két hetes időszakot követően a felszíni lakosságot fokozatosan tájékoztatják a közelgő pólusváltásról. És az emberi társadalom egy brutális ébredési folyamaton fog keresztülmenni, ahogy te nevezted.


És ekkor jönnek létre a FénySzigetek, és valójában ezek lesznek az egyetlen békés zónák a bolygón. Utaltál arra, hogy ez várhatóan néhány hónapig fog tartani, majd a Galaktikus Szuperhullám, amely a pólusváltást kiváltja, eléri a bolygót. Tehát eredetileg, több évet vártunk volna az Esemény és a pólusváltás között, de most úgy tűnik, hogy az időkeret nagyon lerövidült, mintha csak néhány hónap lenne közöttük. A múltban beszéltél számos ciklus konvergenciapontjáról - amely eltörli a sötétséget ebből az univerzumból –, és ami 2025-ben fog bekövetkezni. Beszélnél bővebben a 2025-ös év jelentőségéről és ezeknek a ciklusoknak a konvergenciájáról?


Cobra: Tudnál pontosabban fogalmazni? Mit szeretnél tudni?


Debra: Nos, alapvetően sokan beszélnek 2025-ről, és arról, hogy miért 2025? És te elég egyértelműnek tűntél, elmondtad a megalapozott becslésedet, hogy az Esemény és - potenciálisan - a Galaktikus Szuperhullám 2025-ben fog bekövetkezni. Szóval, miért éppen 2025-ben?


Cobra: Oké. Ahogy azt már sokszor kifejtettem a blogomon, ez egy konvergenciája a meglehetősen erőteljes kozmikus ciklusoknak. Ott van a Szíriusz-ciklus. Ott van a Neptunusz, az Uránusz, a Plútó ciklus. Más ciklusok is zajlanak, és ezek mindegyike összefut 2025-ben. Tehát ez egy nagyon erős jelzés, és az érkező energiák rendkívül erőteljesek lesznek. Ez tehát az a jel, amire várunk.


Debra: Oké, köszönöm. Szóval ez nagyon is az asztrológiai összehangolódásokra és effélék köré összpontosul. Van rá esély, hogy az Esemény csak 2025 után következik be, vagy akár sokkal, sokkal később, mint 2025? Vagy teljesen bizonyos, hogy még 2025 előtt bekövetkezik?


Cobra: Nem bocsátkoznék találgatásokba az időkereteket illetően.


Debra: És ugyanezt fogom kérdezni a pólusváltással kapcsolatban is. Van arra esély, hogy ez sokkal később fog bekövetkezni? Vagy akár - hadd kérdezzem meg –, van rá esély, hogy a bolygó megtisztulása, amit a pólusváltás okoz - mint például mérföldes cunami és a nagy földrengések –, lehetséges, hogy mindezeknek nem kell megtörténnie, és a Föld bolygó és az emberiség megtisztulhat és fejlődhet e drámai változás nélkül is?


Cobra: Nem. Ez nem lehetséges. Ennek meg kell történnie. Nincs esély arra, hogy ez a civilizáció a pólusváltás és a cunami nélkül átalakuljon. Ez nem lehetséges.


Debra: Köszönöm, hogy ezt tisztáztad. Az Esemény utáni viselkedésünk befolyásolja a pólusváltás időzítését? És jár-e valamilyen előnnyel, ha felgyorsítjuk vagy lelassítjuk?


Cobra: Én azt mondanám, hogy csak használd a belső útmutatásodat. Kapcsolódj a Fényhez, amennyire csak tudsz, és ne aggódj más dolgok miatt. A dolgok úgy fognak történni, ahogyan történnek. Nem lenne célravezető mesterségesen felgyorsítani vagy lelassítani az egész folyamatot.


Debra: Tehát, hogy tisztázzuk, mind az Eseményt, mind pedig a pólusváltást, galaktikus impulzusok vagy napkitörések indítják el? A második, amelyik a cunamit kiváltja, Galaktikus Szuperhullámként van említve, csak az nagyobb, mint az első, igaz?


Cobra: Igen, pontosan.


Debra: A három napos sötétség arra utal, ami a Galaktikus Szuperhullám idején fog történni? Ám ha mégsem, akkor mire utal?


Cobra: A háromnapos sötétség a mikronóva-folyamat egy bizonyos szakaszára utal, amikor a mikronóva-fázison áteső csillag láthatósága drasztikusan csökken. És látszólag néhány napig sötét van. Ez közvetlenül a napvillanás előtt történik. A Nap sötétnek tűnik, úgy tűnhet, hogy szinte nem is süt, és aztán a váratlan villanás megtörténik. Szóval ez a mikronóva-folyamatnak erre a bizonyos fázisára utal.


Debra: És a második napvillanás kapcsán pedig, a Galaktikus Szuperhullámra utalsz? [Igen.] Oké, köszönöm. Ez a Galaktikus Szuperhullám, a pólusváltás, a bolygót az ötödik dimenzióba emeli? Vagy ez csak egy geológiai korszak végét vagy egy asztrológiai korszakváltást jelent?


Cobra: Ez egy korszak végi geológiai és asztrológiai váltás, amely egy kozmikus ciklusváltással párosul, amely magában foglalja a planetáris Felemelkedési folyamatot. Tehát ez a geológiai, asztrológiai és kozmikus ciklusok konvergenciája. Ez egyszerre mind..., minden egyben.


Debra: Hű, ez egy hatalmas dolog. Az asztrológusok és biofizikusok arról beszélnek, hogy a mágneses mező gyengülésének következtében több ember fog felébredni, és könnyebben ráébrednek az igazságra. Valóban van összefüggés a mágneses mező gyengülése és a könnyebb felébredés között?


Cobra: Én ezzel nem értenék egyet.


Debra: Nos, nyilvánvaló, hogy a sötét erők tudnak a pólusváltásról. Akkor miért vesződnek ennyit a bolygó elnéptelenedésével, és miért állítják fel az összes megfigyelő és ellenőrző rendszerüket? Azért, hogy félelmet és negatív érzelmeket keltsenek, hogy erősek maradhassanak, vagy van más hasznuk is abból, hogy ezeket az aljas terveket erőltetik?


Cobra: Van egy „csak azt tudhatod, amire szükséged van" struktúra a sötét erőkön belül. Csak a sötét erők felső, csúcson lévő tagjai tudnak a pólusváltásról. A többiek nem, ők azt hiszik, hogy ez a show folytatódik, és úgy gondolják, hogy a bolygó elnéptelenedésével fenntarthatják az irányítást. Ezért azt mondanám, hogy a sötét hálózatokban, azoknak az embereknek a száma, akiknek bizonyítékuk van a pólusváltásról, kevesebb, mint néhány ezer. Mindenki más csak spekulál.


Debra: Érdekes. Hűha, úgy értem, még több információ fog kiszivárogni a pólusváltásról, és elgondolkodtató, hogy az emberek hogyan fognak reagálni minderre, gondolom, majd kiderül. Tehát az Esemény és a pólusváltás közötti időkeret lerövidülésével, az olyan dolgok, mint az ingyenes energia, az élelmiszer replikátorok és a medbedek azért még át lesznek adva a felszíni lakosság számára, vagy a hangsúly, elsősorban a káosz és a felszíni lakosság brutális felébredésének kezelésére fog összpontosulni?


Cobra: Az ingyenes energiára, az élelmiszer-replikátorokra és a medbedekre hatalmas szükség lesz, hogy csökkentsék az emberi népesség szenvedését. Ezért ezeket az Esemény után a lehető leggyorsabban fogják terjeszteni.


Debra: Fantasztikus. És a rövidített időkeret mellett, mennyire valószínű, hogy az Első Kapcsolatfelvétel megtörténik? Korábban azt hittük, hogy ez körülbelül egy évvel az Esemény után történik majd meg. De vajon most már megtörténhet-e röviddel az Esemény után, vagy esetleg még előtte?


Cobra: A Fényerők most arra hajlanak, hogy az Esemény után a lehető leghamarabb megtörténjen az Első Kapcsolatfelvétel. Azt mondanám, hogy amint a felszíni lakosság képes feldolgozni a tényt, hogy ez megtörténhet. Lehetnek olyan esetek vagy személyek, akikkel már korábban is felveszik a kapcsolatot, és vannak bizonyos tervek arra, hogy ezt még hamarabbra helyezzék át. Tehát azt mondanám, hogy sok-sok csoportnak érdeke, hogy ez az Első Kapcsolatfelvétel a lehető leghamarabb megtörténjen.


Debra: Beszéljünk a Fényszigetekről, amelyeket a Plejádiak fognak létrehozni a bolygón az Esemény után. Hogyan fogják meghatározni, hogy ki mehet ezekre a pólusváltás előtt, és hány lakót tudnak majd befogadni abban az időben?


Cobra: A Fényszigeteket bizonyos rezgési technológia fogja körülvenni, és ha képesek vagytok fenntartani azt a bizonyos frekvenciát anélkül, hogy a testetek és az energiamezőtök megsérülne, akkor képesek lesztek belépni oda.


Debra: Érdekes. Tehát alapvetően arról van szó, hogy emeld a rezgésedet és végezd el a belső munkádat, igaz?


Cobra: Igen. És ezek kis közösségek lesznek. Ez nem sok emberből fog állni. Ez csak azok számára lesz, akik készen állnak.


Debra: Meg tudnád mondani a hozzávetőleges számot, amikor azt mondod, hogy kicsi?


Cobra: Azt mondanám, hogy bolygószinten - nem könnyű pontosan megjósolni, mert nem tudjuk, hogy ekkorra milyen lesz az ébredési helyzet - de az egész bolygóra vonatkozóan, pár tízezer emberre tippelnék.


Debra: És több Fénysziget lesz, vagy egy központi hely?


Cobra: Szervesen fognak növekedni, ahogy a tudatosság felébred.


Debra: Ezeknek az embereknek, akik a Fényszigeteken élnek majd, továbbra is lesz kapcsolatuk az emberiség többi tagjával? Úgy értem, továbbra is részt fognak venni és szerepet fognak játszani a társadalom átmenetének segítésében az Esemény után és a pólusváltásra való felkészülésben? És képesek lesznek-e magukkal vinni a szeretteiket?


Cobra: Néhányan közülük kapcsolatban lesznek a külvilággal. Néhányan közülük energiákat fognak lehorgonyozni a Fényszigeteken belül. És csak akkor lesznek képesek a szeretteiket a Fényszigeteken belülre vinni, ha ezek az emberek - ismétlem –, ugyanúgy készen állnak arra, hogy fenntartsák azt a rezgést.


Debra: Ó, érdekes. És a Fényszigetek - ha kapcsolatba lépnek az emberi társadalommal –, szerepet fognak játszani majd akkor az emberek felkészítésének segítésében és az átmenetben?


Cobra: Igen, természetesen.


Debra: 2019-ben azt írtad: „Ez a mérföld magas cunami hullám hatékonyan ki fogja tisztítani a bolygó felszínéről az összes szennyeződést, amit még meg kell tisztítani. Mondanom sem kell, hogy a Fényszigeteket és a Fény összes Területét teljesen érintetlenül hagyja a cunami hullám, mivel fejlett technológiákkal lesznek védve, amelyeket a pozitív fajok fognak átadni a számunkra az Esemény után.” Tehát ezek az emberek tanúi lesznek a bolygó megtisztításának, valamint képesek lesznek visszatérni - miután biztonságos lesz -, hogy felépítsék az Új Földet? És van valami elképzelés arról, hogy ez mennyi ideig tarthat?


Cobra: Képesek lesznek végignézni a bolygó megtisztulását. Lehet, hogy teleportálni fogják őket a hajókra, vagy a Fényszigetek dómjaiban maradnak a cunami hullám idejére. És nagyon hamar vissza tudnak majd térni, hogy felépítsék az Új Földet.


Debra: És feltételezem, hogy ekkor a Fényerők hatalmas támogatást nyújtanak majd technológia tekintetében, hogy ezt megtehessék, mert nyilvánvalóan nem marad semmi a bolygón?


Cobra: Ó, igen, természetesen. Ekkor a Fényerők, a Konföderációs flotta, a Plejádi flották, meglehetősen aktívak lesznek.


Debra: Tehát, ha jól értjük, az emberek többsége nem lesz a Fényszigeteken, ahogy mondtad, a pólusváltás előtt, de azoknak, akik készen állnak, lehetőségük lesz arra, hogy a Fényerők evakuálják őket a bolygóról a nagy anyahajóikra, és aztán áthelyezik őket egy, a Földhöz hasonló bolygóra a Plejádokon belül. Mit jelent készen állni az evakuálásra, és mi fog történni azokkal, akik nem állnak készen az evakuálásra?


Cobra: Ez azt jelenti, hogy hajlandó vagy menni. Azt jelenti, hogy nem félsz. Sok a félelem, sok a programozás az úgynevezett Fénymunkások között az evakuálási folyamattal kapcsolatban. És azokat az embereket, akik félnek, nem fogják felvinni. És ha egy szuperhullám elérné őket -természetesen hátra kell hagyniuk a fizikai testüket - és akkor fizikai test nélkül lesznek evakuálva.


Debra: Mi van akkor, ha valaki tudatában van mindennek, de mondjuk úgy, hogy egy aljas ember - nem úgy értem, hogy olyan szinten rossz, mint a Cabal vagy hasonló - csak azt mondom, hogy ha a szíve mélyén nem egy jó ember, de hajlandó elmenni, akkor is evakuálható lenne?


Cobra: Evakuálják őket, aztán elviszik őket egy olyan helyre, azt mondanám, hogy egy olyan bolygóra, amit az ilyen lényeknek szánnak, és nem tudnak majd visszatérni a Földre.


Debra: Tehát, mielőtt a felszíni lakosság általános evakuálására sor kerülne, lehetséges-e az, hogy néhány Fénymunkást, akik kellőképpen meggyógyultak és teljesen összehangolódtak a Fénnyel, már akkor a Galaktikus Konföderáció anyahajójára teleportáljanak a Fényoszlopok ATVOR technológiáján keresztül?


Cobra: Igen, ez lehetséges. Valójában, ez része a tervnek. Nincs rá garancia, hogy megtörténik, de ez a terv része.


Debra: Szóval lehetőség van arra, hogy az evakuálást megelőzően egy anyahajóra legyenek teleportálva, vagy egy Fényszigetre menjenek?


Cobra: Ez talán elképzelhető, de én azt mondanám, hogy az Esemény előtti teleportálások nagy része valószínűleg a Fényszigeteken keresztül fog megtörténni.


Debra: Az ATVOR technológia anti-gravitációs oszlopai, az egyetlen eszközök a bolygók evakuálására, amit a Galaktikus Konföderáció kilátásba helyezett, vagy lesznek más evakuációs eszközök is, mint például a földalatti bázisok?


Cobra: Természetesen vannak tartalék tervek. Ezek nagy része még mindig titkosított. Nem tudok ebbe mélyrehatóbban belemenni, de annyit mondhatok, hogy vannak vészhelyzeti tervek.


Debra: A Plejádokra áthelyezetteknek is lesz lehetőségük később visszatérni, hogy segítsenek az Új Föld felépítésében?


Cobra: Ha a rezgési frekvenciájuk elég magas lesz ahhoz, hogy az Új Földön tudjanak létezni, akkor igen.


Debra: És mi a helyzet az Ellenállási Mozgalom és más Agartha-frakciók lakosságával? A pólusváltás idején őket is evakuálják, vagy a bázisaikon maradnak a kataklizma alatt? És az Ellenállási Mozgalom tagjainak többsége eléri a Felemelkedési folyamatot, vagy ez közülük csak keveseket fog érinteni?


Cobra: Az Ellenállási Mozgalom földalatti bázisai elég erősek ahhoz, hogy kibírják a pólusváltást, így nem kell őket evakuálni. Természetesen, ha akarják, megtehetik, de maguk a bázisok biztonságban lesznek. És ezek az emberek többnyire készen állnak a felemelkedésre, így saját szabad akaratukból fognak végigmenni a saját felemelkedési folyamatukon.


4. FELEMELKEDÉS

Debra: Van még néhány kérdésem a Felemelkedéssel kapcsolatban. A módosított és frissített Felemelkedési Tervben a felemelkedés első hulláma röviddel a Galaktikus Szuperhullám és a bolygók evakuálása előttre van ütemezve. Tekintettel a bolygófelszabadítási folyamat megannyi késedelmére és a gyorsan közelgő pólusváltásra, a felemelkedés első hulláma még mindig a tervek szerint történik? Tervezik-e a Fényerők a Felemelkedési Terv jelenlegi változatának további felülvizsgálatát és frissítését?


Cobra: A terv folyamatosan változik. Jelenleg az első hullám a pólusváltás pillanatára van ütemezve, de azok száma, akik ezen az első hullámon keresztülmennek kicsi, ők egy kicsit kevesebben vannak. Ezen a ponton úgy tűnik, hogy csak egy kis számú ember lesz képes a felemelkedésre. Szóval jelenleg, nem lehetséges ezt pontosan kijelenteni, mert a tervet már annyiszor megváltoztatták. Rengeteg tényező játszik ebben szerepet. De a Felemelkedési Hullámok általános terve még mindig változatlan, ám az események időzítése és sorrendje változhat.


Debra: Vagyis, a Fényszigeteken lévő emberek, ők azok, akik a Felemelkedés első hullámát alkotják majd?


Cobra: Igen.


Debra: És aztán később Felemelkedett Mesterekként térnének vissza, hogy segítsék a bolygót az Új Föld felépítésében?


Cobra: Ha úgy kívánják.


Debra: Lesznek majd néhányan a Fényszigeteken, akik nem fognak, mondjuk, az első hullámban részt venni? Ők alkotják majd a második és harmadik hullámot?


Cobra: Igen. De a jelenlegi terv az, hogy a második és az első hullám inkább egy kozmikus tapasztalat legyen. Ez nem csak erre a bolygóra összpontosul, hanem úgy mondanám, hogy ez sokkal inkább egy Galaktikus és Kozmikus tapasztalatra.


Debra: Tehát azok az emberek, akiket kimenekítenek és a Plejádokba transzportálnak, szintén a második és harmadik hullámot alkotják majd?


Cobra: Igen.


Debra: A becslések szerint hányan lesznek az első hullámban, nem vagyok benne biztos, de említetted, hogy hányan vannak? Azt hiszem, említetted, hogy nagyon kevesen lesznek. Tudnál adni egy megközelítő becslést?


Cobra: Korábban, az eredeti becslés bolygószinten 1000-2000 emberről szólt, de valószínűleg kevesebb lesz.


Debra: Érdekes. Igen, emlékszem, hogy azt mondtad, hogy [eredetileg] 2000 emberről volt szó, és érdekes, hogy ez valójában még ennél is kevesebb lesz, nem pedig több a jelenlegi állás szerint. Tehát, ha egyszer már felemelkedtek, akkor Felemelkedett Mesternek tekintik őket, vagy a felemelkedés után még mindig van további felkészítés, amin szükséges keresztül menniük?


Cobra: A fejlődés sohasem ér véget. Tehát a Felemelkedés után folyamatos fejlődés és folyamatos spirituális kitágulás megy végbe.


Debra: De Felemelkedett Mesterként ötödik dimenziós lénynek minősülsz, igaz ez?


Cobra: Igen.


Debra: A Fénymunkások hány százaléka volt Felemelkedett Mester a 3D-s Földre való inkarnációja előtt?


Cobra: Az igazság az, hogy az összes Fénymunkás felemelkedett volt... már jóval azelőtt, hogy idejöttek volna. És ők nagyon erős implantációs és nagyon kemény felejtési folyamaton mentek keresztül.


Debra: Tehát feltételezhetjük, hogy sok ember számára ez lesz az utolsó 3D-s inkarnáció?


Cobra: A 3D-s inkarnációk - ahogyan mi itt megismertük - többé nem fog létezni sehol ebben az univerzumban. Ez egy másfajta jellegű folyamat lesz. Egy sokkal tudatosabb születési folyamat lesz érvényben, és ez más lesz. Nem lesz annyira sűrű, nem lesz annyira programozott. Ami eddig volt, az örökre el fog tűnni.


Debra: Érdekes, hogy az egész univerzumban nem lesz több 3D-s inkarnáció. Akkor mi teszi lehetővé, hogy egyes csillagmagok fátyla vékonyabb legyen, és spirituálisan gyorsított sebességgel fejlődjenek, mint Jézus? Ő képes volt megmenekülni az implantálás elől az inkarnációja során?


Cobra: Ő sem tudta elkerülni az implantációt, de ő volt… úgy mondanám, hogy ő egyike volt azoknak a lényeknek, akiknek a leggyorsabban sikerült végigmenniük a fejlődésükön.


Debra: És miért van ez így?


Cobra: Személyes döntések, körülmények, sok tényező játszott közre.


Debra: Érdekes. Ez már előre el volt tervezve, hogy ő képes lesz erre a felfokozott tempóra az inkarnációja előtt?


Cobra: A lehetőség fennállt, nem volt biztos. Nem volt 100%-ig biztos, hogy ez meg fog történni, de ez egy sikeres terv volt.


Debra: Már a fizikai halála előtt felemelkedett volt? Ezért tudott csodákat és hasonlókat tenni? És mi volt a célja annak, hogy keresztülment a keresztre feszítés folyamatán, tanítani vagy demonstrálni akart valamit az emberiség számára?


Cobra: A keresztre feszítési folyamat, azt mondanám, hogy egy sötét beavatás volt, amit a sötét erők rendeztek meg. És abszolút semmilyen értéke vagy tanítása nem volt az emberiség számára. Csak a szenvedés egy olyan megnyilvánulása volt, amely nem volt része az élettervnek.


Debra: És miért tudta végrehajtani az összes csodáját? Azért, mert már felemelkedett volt?


Cobra: Akkor, a halála előtt még nem emelkedett fel, de egy erőteljes spirituális csatornával rendelkezett, és a földönkívüli fajok és azok technológiája is támogatta őt.


Debra: Mi a helyzet Saint Germain-nel, akit kiváló alkimistaként ismertek? Ő és Francis Bacon, aki az "Új Atlantisz" szerzője, egy és ugyanaz a megtestesülés? És vajon ő, mint Saint Germain gróf, miután a 18. század végén elérte a felemelkedését, sikerült-e feloldania az elsődleges implantátumait nagyon fejlett alkímiai eljárásokkal vagy valamelyik lélektársával való "hieros gamos" (szent házasság) egyesüléssel?


Cobra: Francis Bacon és Saint Germain ugyanannak a lénynek két inkarnációja. És igen, mielőtt felemelkedett volna, feloldotta az implantátumait alkímiai folyamatok és az egyik franciaországi lélektársával való szakrális egyesülés révén.


Debra: Érdekes. Tudnál beszélni a Föld felemelkedésének szerepéről, például arról, hogy mit jelent ez az univerzum számára?


Cobra: Szerencsére, vagy sajnos, a Föld bolygó a gyújtópontja ennek a kozmikus folyamatnak. Tehát a kozmikus sötétséget ezen a bolygón keresztül dolgozzák fel. És a Föld felemelkedése valójában kozmikus felemelkedést jelent, amely a sötétség végét és az élet új ciklusának kezdetét jelenti.


Debra: Szóval elég híresek vagyunk az univerzumban, igaz?


Cobra: Szerencsére, vagy sajnos, igen.


Debra: Igen, attól függ, honnan nézzük. Tehát, néhány jó hír a sikeres Fényportál Aktiválása óta, hogy a reinkarnációs ciklust már nem a sötét erők irányítják. Fénymunkásként sok életen át készültünk erre a történelmi időszakra, tudva, hogy fontos szerepet fogunk játszani ebben. Mi történik tehát most, ha egy fénymunkás fizikailag meghal még az Áttörés előtt? Felemelkednének és felvennének egy másik testet? Képesek lennének visszatérni akár egy új testben, akár az utolsó inkarnációjuk testében, hogy segítsenek létrehozni az Új Földet? Vagy ezt a szerepet nem-fizikai formában játszanák?


Cobra: Ez nem olyan egyszerű. Ez azt jelenti, hogy ha meghalsz, akkor az éteri sík háborús övezetében találod magad, ami most úgy néz ki, mint egy sivatag. Valószínűleg eléggé tájékozatlan lennél. Ha szerencsés vagy, kapcsolatot teremtenél a szellemi vezetőiddel. Ha nem, akkor még mindig vannak ott hüllő entitások, tehát ott még nem a mennyország van. És a saját belső kapcsolatodra kellene támaszkodnod, a saját spirituális kapcsolatodra, hogy eljuss a magasabb síkokra, és aztán eldöntheted, hogy vagy új testet veszel fel, vagy ott maradsz. De ezen a ponton sokkal könnyebb fizikai testben maradni, mert ez gyorsítja fel leginkább a folyamatot. És ez elég érdekes lesz. És nem hiszem, hogy csak azért mentünk keresztül ezen, hogy csak úgy véget vessünk neki. Szerintem azért mentünk keresztül ezen, hogy végre elnyerjük a nagy jutalmunkat, amit mindannyian megérdemlünk. Tehát itt kell maradnunk, keresztül kell mennünk ezen, hogy aztán megkapjuk a végső jutalmat a fizikai síkon, ebben az inkarnációban.


Debra: Teljesen egyetértek. A Fényerők segítenek nekünk ebben az értelemben, hogy megvédjenek minket? Tudod, mert sok aktív Fénymunkást vesznek célkeresztbe és hasonlók. Vajon a Fényerők... rajta vagyunk-e a radarjukon, és ilyen módon védenek-e minket, hogy segítsenek biztonságban tartani minket, hogy itt tudjunk maradni a nagy Eseménynél?


Cobra: Igen. Amennyire csak tudnak, védelmeznek minket.


Debra: Oké, mivel a reinkarnációs ciklust már nem ellenőrzik, most már lehetséges lesz ikerlélekkel és lélekcsaládokkal inkarnálódni?


Cobra: Elméletileg igen. Ha valaki most éppen az éteri síkon van az ikerlelkével együtt, elméletileg mindketten egyszerre inkarnálódhatnak, ugyanazon a területen. Ez lehetséges lenne.


5. LÉLEKCSALÁDOK ÉS IKERLELKEK

Debra: Szeretnék veled egy kicsit a lélekcsaládokról és az ikerlelkekről beszélgetni. Sokan úgy érzik, hogy belső elhívásuk van, hogy megtalálják a törzsüket, a lélekcsaládjukat. Vannak konkrét dolgok, amiket tehetünk, hogy felkészüljünk erre, és hogyan tudjuk a lehető legbiztonságosabb helyet megteremteni a lélekcsaládtagok és lélektársak számára, hogy találkozzanak és gyógyuljanak még a Fényszigeteket megelőzően?


Cobra: Én azt mondanám, hogy jelenleg az embereknek arra lenne leginkább szükségük, hogy elvégezzék a belső munkájukat, és egy kicsit „szalonképesebbé” tegyék a személyiségüket. Ennek kellene most az első helyen állnia.


Debra: Szalonképesebbé tenni a személyiségüket. Ezt mondtad?


Cobra: Pontosan.


Debra: Köszönöm, érdekes. Egy korábbi interjúban említetted, hogy az Ellenállási Mozgalom bizonyos tevékenységeket végez, amelyek a lélektársak és ikerlelkek találkozásához vezetnek, de van egy fizikai vonatkozás, amellyel először foglalkozni kell, miután a Karma Urai eltávolításra kerültek. Ki tudnád fejteni ezt a fizikai vetületet, és azt, hogy most foglalkoznak-e vele?


Cobra: Ez még mindig bizalmas információ.


Debra: Mik a megfelelő feltételei annak, hogy a lélektársak és az ikerlelkek fizikailag találkozzanak? Történt-e valamilyen fejlesztés, ami ezt egy kicsit könnyebbé tenné most, hogy a sötétség egy része megszűnt? Biztonságos már, vagy az esélyek tovább nőnek az Esemény előtt, hogy létrejöjjenek ezek a kapcsolatok?


Cobra: Nem, még nem tartunk ott.


Debra: Oké, tehát ezzel azt akarod mondani, hogy nem valószínű, hogy a legtöbben találkozni fognak a lélektársukkal vagy az ikerlelkükkel az Eseményt megelőzően?


Cobra: Pontosan. Néhányan esetleg találkozhatnak a lélektársukkal, de az ikerlelkükkel.... ez rendkívül valószínűtlen.


Debra: Igen. Ez a lélektárs, az ikerlelkünk energiáját csatornázza, ezt jelenti az elsődleges lélektárs?


Cobra: Igen.


Debra: És tudjuk, hogy a lélektárssal vagy az ikerlélekkel való Szentséges Egyesülés segíthet felgyorsítani az Eseményhez és a Felemelkedéshez vezető utat. Meg lehet ezt tenni távolról vagy akár telepatikusan, ha úgy érezzük, hogy az ikerlelkünk nem inkarnálódott a bolygóra, és főleg, ha nem engedik, hogy találkozzunk?


Cobra: Ez bizonyos fokig megtehető a távolból is, igen.


Debra: És ha úgy érezzük, hogy az ikerlelkünk mondjuk az Ellenállási Mozgalomban vagy valahol egy anyahajón lehet, akkor telepatikusan kommunikálhatunk velük, és létrehozhatunk egyfajta Szentséges Egyesülést?


Cobra: Igen.


Debra: Szükséges, hogy az ikerlelkek újraegyesüljenek a Felemelkedéshez, vagy mi van akkor, ha az egyik készen áll, a másik pedig nem? Felemelkedhetnek külön-külön is?


Cobra: Igazából a felemelkedési folyamat természeténél fogva fogja összekapcsolni az ikerlelkeket, és igen, lehetséges, hogy az egyikük előbb emelkedik fel, mint a másik.


Debra: De biztos vagyok benne, hogy gyorsabban megtörténik, ha egyesülnek.


Cobra: Igen, természetesen.


Debra: Most, hogy a fizikai síkok tiszták, javulnak a romantikus kapcsolatok feltételei? Sok Fénymunkás egyedülálló maradt a zavarok következtében, és néhányan még cölibátusban is élnek a szex során létrehozott portál miatt, ahová a negatív entitások bejuthatnak. A sötét erők még mindig rendelkeznek olyan mértékű interferenciával, mint a múltban, hogy problémákat és diszharmóniát keltsenek a párok között?


Cobra: Úgy mondanám, hogy az entitások veszélye a szexuális együttlét alatt sokkal kisebb, mert az éteri rács már megsemmisült, és a negatív rács is elpusztult. De ahhoz, hogy a szívkapcsolatok javuljanak, fénybeáramlásra van szükség, ami még nem tapasztalható.


Debra: És biztos vagyok benne, hogy az implantátum feloldásával a köldök területén, az valóban segít - tudjátok, az, ami korlátozta a szívünk és a szexuális központunk összekapcsolódásának képességét.


Cobra: Igen, igen, pontosan.


Debra: A két lélektárs vagy ikerlélek közötti hieros gamos egyesülés kontextusában meg tudod magyarázni a kundalini, a tiszta egység androgün energiája közötti okkult kapcsolatot, amely az orgazmusban és a spirituális regenerációban csúcsosodik ki? Amíg a Fényerők el nem kezdték tisztítani implantátumainkat, addig a szeretet erőteljes androgün energiája volt az egyetlen, amely erőteljesen ki tudta vonni és fel tudta oldani az elsődleges implantátumokat, lehetővé téve az Arhat beavatáshoz és a felemelkedési folyamat előrehaladott fázisaihoz való hozzáférést?


Cobra: Még mindig ez a leghatékonyabb és legerőteljesebb út az Arhat beavatás felé. Ez nem változott.


Debra: Hogyan jellemeznéd a kundalini felébredést? Hirtelen és nyilvánvaló, vagy történhet lassan és enyhén, idővel? És szükség van-e erre a tapasztalatra ahhoz, hogy fejlődjünk vagy felemelkedjünk? És mit tehetünk, hogy megteremtsük ezt az élményt?


Cobra: A kundalini ébredés egy természetes jelenség, amely a felemelkedési folyamat során, valamikor bekövetkezik. Nem ez a cél. Ez valójában olyasmi, ami az út során történik meg. És nem tanácsos ezt erőltetni. Akkor fog megtörténni, amikor készen állsz rá.


Debra: De tekintve, hogy a Felemelkedés útján vagyunk, ez most is megtörténhet, nem kell megvárnunk az Eseményt?


Cobra: Igen, bármelyik pillanatban megtörténhet.


6. ISTENI NŐISÉG ÉS AZ ISTENNŐI ENERGIA

Debra: Oké, beszéljünk egy kicsit az isteni nőről és az istennői energiáról néhány dologgal kapcsolatban. Hogyan fedezhetjük fel az érzékiséget és a szentséges szexualitást, hogy több isteni női, istennői energiát horgonyozzunk le? Meg tudnál osztani néhány ötletet mindazok számára, akiknek van partnerük, és azok számára is, akiknek nincs?


Cobra: A kulcs itt az, hogy legyetek őszinték önmagatokkal, és engedjétek meg a saját szexuális energiátok felfedezését. És amikor már ismeritek a saját szexuális energiátokat, akkor összekapcsolhatjátok azt a szív energiával, partnerrel vagy anélkül.


Debra: És amikor azt mondod, hogy ismerd meg a saját szexuális energiádat, ez alatt mit értesz?


Cobra: Úgy értem, hogy felfedezed, megengeded, hogy őszinte vagy azzal kapcsolatban, hogy milyen energia ez, és hagyod, hogy áramoljon. És amikor elkezd áramolni, akkor összekapcsolódhat a szív energiájával, és létrehozhat egy, mondhatni, alkímiai egyesülést az energiameződben.


Debra: És azt hiszem, a múltban már említetted, hogy ennek a felfedezésnek nem feltétlenül kell szexuális tapasztalaton keresztül történnie. Különböző módokon keresztül is megtörténhet, akár tánccal és hasonlókkal, igaz?


Cobra: Igen.


Debra: Még 2018-ban azt írtad: „A Szentséges Egyesülés a lélektársak és ikerlelkek spirituális, mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testének egyesülése. Az ilyen egyesülés egy olyan pillanatot hoz létre, amikor a fátyol átszakad, és ez a momentum, ha kitágul, akkor a fizikai halhatatlanság és/vagy a felemelkedés kulcsa.” És aztán azt is írtad: „Ahogy közeledünk a Kompressziós Áttörés pillanatához, néhányan a legfelébredettebb papnők közül elkezdik használni a Szentséges Egyesülés energiáját, hogy másokat gyógyítsanak és Istennői energiákat csatornázzanak a bolygó fényrácsába.” Ez valami olyasmi, ami már elkezdődött? Ez csak lélektársak vagy ikerlelkek között történik? Az áttörés pillanata kapcsolódik a Szentséges Egyesülés energiáihoz? Kifejtenéd ezt bővebben?


Cobra: Nos, néhány lélek képes volt megteremteni a Szentséges Egyesülés azon pillanatait, amelyek repedéseket hoztak létre a fátyolban, de ez sokkal, de sokkal kevesebb volt, mint amire a Fényerők számítottak. Tehát valamikor a jövőben, amikor már elegendő fény lesz jelen, akkor ez ki fog szélesedni, de egyenlőre még nem tartunk ott.


Debra: Oké, köszönöm. Mi a különbség az ősi templomi prostituáltak és a modern idők hivatásos prostituáltjai között?


Cobra: Valójában az ősi templomi prostituáltak, a szó mai értelmében, nem prostituáltak voltak. Olyan nők voltak, akiket beavattak az Istennői Misztériumokba, és a szexuális energiát gyógyítás céljából csatornázták. Mindannyian tudjuk, milyenek a modern hivatásos prostituáltak, ez igencsak távol áll attól, ahogyan ez több száz és ezer évvel ezelőtt volt. Ez az energia meglehetősen degenerálódott, különösen az elmúlt néhány száz évben.


Debra: Igen, abszolút. Köszönöm, hogy ezt tisztáztad. Ha már ezekről a misztikus tanításokról beszélünk, azt mondtad, hogy az Esemény után az Istennői misztériumtanítások elkezdenek majd feltárulni. Ez mindenkinek szól, vagy elsősorban azoknak, akik lehorgonyozzák az Istennői energiát? És van rá esély, hogy az Esemény előtt bármi is felfedésre kerül ezekből?


Cobra: Úgy vélem, hogy néhány alapvető tanítás mindenki számára nyitott lesz, a haladóbb tanítások pedig azoknak szólnak majd, akiket vonz és érdekel az Istennői energia lehorgonyzása. És nagyon valószínűtlen, hogy ezek közül sok minden megtörténjen az Esemény előtt. Talán közvetlenül az Esemény előtt, de azt mondanám, hogy nem sokkal az Esemény előtt.


Debra: A Szentséges Egyesülés és a Szentséges Szexualitás elsődleges témája ezeknek a tanításoknak? És ha igen, miért van ez így?


Cobra: Ez az egyik fő téma, de nem az egyetlen.


Debra: Az utolsó interjúnkban - a Fény Portál Aktiválása előtt - jelezted, hogy nagyon kevés Istennői energia van a bolygón. Történt azóta változás?


Cobra: Azt mondanám, hogy egy kicsit javult a helyzet, de nem sokkal.


Debra: Kaphatnánk egy frissítést arról, hogyan halad az Istennő templom projekt? És azok számára, akiknek nincsenek meg az erőforrásaik egy nyilvános templom létrehozására, egy privát templom a saját otthonukban is hozzájárulás lehet az Istennői energiához a bolygón?


Cobra: Van néhány Istennő templom, ami már létrejött, szóval ez nagyszerű. És azok, akik nem tudnak nyilvános templomot létrehozni, egy privát templom még mindig jobb, mint a semmi.


Debra: Hogy lehet az, hogy a templomokat vagy egy Istennőnek vagy egy Istennek szentelik, de soha nem egy Istennőnek és egy Istennek együtt? Nem az a cél, hogy visszahozzuk az isteni női és az isteni férfi harmóniáját? Akkor miért ne hozhatnánk létre egy isteni párhoz kapcsolódó templomot, hogy a két energia egyensúlyban legyen?


Cobra: Ez tulajdonképpen egy nagyon jó ötlet. És azok számára, akik képesek kiegyensúlyozni ezeket az energiákat önmagukban, ez egy érdekes feladat lehet a jövőben.


Debra: Korábban említetted, hogy jelenleg nincsen Főpapnő ezen a bolygón. Ez meg fog változni az Esemény előtt, vagy az Esemény után? Valamikor lesz ennek a Földnek - ahogyan most ismerjük - újra Főpapnője?


Cobra: Ez nem nyilvános információ.


Debra: És mi a helyzet a Főpappal?


Cobra: Ez is titkos információ.


Debra: A múltban beszéltél a plejádi flotta és az Ellenállási Mozgalom női tagjairól, akik egy aszteroidán helyezkednek el a külső Naprendszerben, és azért vannak ott, hogy a Galaktikus Központi Napból az Istennői energiát továbbítsák a Föld felé, hogy segítsenek az emberiség harmonizálásában. Kaptak-e ezek a női Fénymunkások egyáltalán erősítést a Fény Galaktikus Föderációjától vagy más csillagrendszerektől, és bővítették-e a működési bázisukat? Létrehoznak-e energetikai kapcsolatokat a Rózsa Rendje csoportokkal a bolygó felszínén az Esemény alatt, amikor a dolgok ingataggá válnak, és a Rózsa Rendje csoportoktól azt várják, hogy meditáljanak, hogy segítsenek lecsillapítani a dolgokat?


Cobra: Oké, sok minden fejlődött a plejádi flotta és az Ellenállási Mozgalom tagjaival kapcsolatos kérdésekben. Azok a papnők rengeteg támogatást kaptak, és a hálózatuk a Naprendszeren átívelően és a bolygó felszíne alatt is sokkal erősebb lett. És az Esemény után kapcsolatba fognak lépni a Rózsa Rendje Csoportokkal, és akkor átadnak majd bizonyos útmutatásokat.


Debra: Köszönöm. Vannak javaslataitok, hogy a Rózsa Rendje csoportok kapjanak egyfajta energialöketet? A jelenlegi idővonalunkon észrevettük a csoportok és a résztvevők csökkenését, pedig most fontosabb lenne, mint valaha, hogy az Istennői energiát építsük.


Cobra: Elegendő szubkvantum anomáliát kell megszüntetni, hogy az Istennői energia új pozitív energiahulláma érkezzen a Galaktikus Központból a bolygóra. És ez egy új inspiráció lesz arra, hogy több csoport jöhessen létre.


Debra: Oké, szóval úgymond folytassuk, és ahogy mondtad, talán már néhány hónap múlva is javulhatnak a dolgok. Lesznek-e új invokációk vagy meditációk a Rózsa Rendje csoportok számára, amelyek segíthetnek abban, hogy az Esemény a legbékésebb és legharmonikusabb módon nyilvánuljon meg? Vagy akár abban a tekintetben, hogy az érzelmi sebek gyógyulását segítsék?


Cobra: Ez egy későbbi szakaszban lehetséges lesz.


7. GYÓGYULÁS ÉS VÉDELEM

Debra: Köszönjük, már nagyon várjuk. Azzal fejezzük be a mai beszélgetésünket, hogy az érzelmi sebek gyógyításáról ejtünk pár szót, néhány gyógyítással és védelemmel kapcsolatos kérdésről. A legutóbbi interjúnkban utaltál arra, hogy az alatt az idő alatt, amíg a Plútó ideiglenesen visszatér a Bakba - ami június 11-én történt meg és 2024 elejéig tart - ez egy jó lehetőség lenne mindenki számára, hogy dolgozzon az árnyék aspektusain és felkészítse magát egy végső lökésre az Eseményig. Hogyan magyaráznád el az árnyékmunkát az embereknek? Ugyanis sokan össze vannak zavarodva ezzel kapcsolatosan. Nem értik.


Cobra: Én csak annyit mondanék, hogy legyetek őszinték magatokhoz, és bármit is találtok magatokban, először csak engedjétek meg magatoknak, hogy észrevegyétek, aztán érezzétek, majd átéljétek és átalakítsátok.


Debra: Oké, éppen azt akartam kérdezni, hogy milyen hatékony módszerek vannak arra, hogy az emberek ezen dolgozzanak? Ez arról szól, hogy a felsőbb tudatosságot a személyes sebeink fölé helyezzük?


Cobra: Sokféle gyógyítási módszer, gyógyító technika létezik. Használhatod az Ibolyalángot, használhatsz bizonyos gyógyító meditációkat, érzelmi gyógyító technikákat, különböző terápiákat. Mindezeket használhatjátok arra, hogy átalakítsátok ezeket a sebeket.


Debra: Hogyan segíthet nekünk ebben az Istennő?


Cobra: Ha behívod az Istennői energiát, az Istennői energia jelenléte képes segíteni a sebek gyógyulásában.


Debra: Az Istennő segítségül hívása tehát fontos szempont lenne bárki számára, aki árnyékmunkát végez.


Cobra: Megismételnéd ezt?


Debra: Ó, csak azt mondtam, hogy ez egy fontos lépés lehet bárkinek, aki az érzelmi sebei gyógyításán dolgozik, hogy behívja az Istennőt.


Cobra: Igen. Igen.


Debra: Tudod, hogy a Fénymunkások nagy része miért nem hajlandó elvégezni a belső munkát, az árnyoldalaik és a traumáik gyógyulása érdekében? Elméletben tudják, hogy ez fontos feladat, de amikor ténylegesen fizikai lépéseket kellene tenniük ennek érdekében és végig kellene menniük a gyógyulási folyamaton, akkor egyszerűen hárítják azt?


Cobra: Nem, nem tudom miért van ez. Őszintén szólva, én nem igazán értem a felszíni Fénymunkásokat ezen a bolygón. Sok olyan dolgot tesznek, aminek nem igazán látom értelmét. Szóval, valaki mástól kell ezt megkérdezned.


Debra: <nevet>. Bocsánat, nevetek, de igen, egyetértek. Sok ember, különösen a Fénymunkások, komoly sérüléseket hordoznak a szívcsakrájukban, ami miatt az bezáródott. Milyen javaslataid vannak ennek a fontos csakrának a megnyitására és gyógyítására, hogy teljes mértékben szeretni tudjuk magunkat és másokat, és ezáltal hozzájáruljunk a bolygó fényrácsához?


Cobra: Ehhez először is meg kell teremtenünk egy biztonságos teret, ahol ez a megnyílás és ez a gyógyulás megvalósulhat. Ez tehát az első számú feladat. És amikor ez a biztonságos tér létrejön, akkor kezdetét veheti az átalakulás, és a szívcsakra újra megnyílhat.


Debra: Adnál útmutatást, hogy hogyan teremtsünk egy ilyen biztonságos teret?


Cobra: Először is meg kell hoznod a döntést, és aztán ugyanúgy, mint bármi más megteremtése során, végigmehetsz eme biztonságos tér manifesztációs folyamatán.


Debra: Köszönöm. Hogyan tudnád elmagyarázni a lélek sötét éjszakáját? Szükséges ezen átesni ahhoz, hogy meggyógyuljunk?


Cobra: Nem szükséges, de sajnos gyakran előfordul. Ennek egy részét mesterségesen idézik elő, sötét technológia segítségével. Egy része pedig a belső árnyék aspektusokkal való szembenézés folyamata. Tehát ez egy összekeveredett helyzet. És erre egyáltalán nincs szükség. Ám megtörténhet. Ha megtörténik, csak menjetek keresztül rajta, és akkor ott lesz a fény az alagút végén.


Debra: A legutóbbi frissítésedben említetted, hogy ha valaki túlságosan megemeli a rezgési frekvenciáját, akkor a fizikai biochipek ezt érzékelik, és amikor ez megtörténik, akkor a rezgését csökkenthetik fizikai és érzelmi hatások által. Pedig a célunk az lenne, hogy emeljük a rezgésünket, hogy meggyógyítsuk magunkat és a bolygónkat. Mit tehetünk tehát? Létezik egy biztonságos zóna? És hogyan kezeli ezt a legtöbb megvilágosodott lény?


Cobra: A kulcs ebben az esetben az egyensúly. Ha tehát emelni akarjátok a rezgéseteket, tegyétek ezt kiegyensúlyozott módon. És így nem fogtok riasztási tüskéket létrehozni a sötét hálózatban. Egyszerűen csak harmonikusan fogjátok növelni a rezgéseteket, és ez sokkal kevésbé észlelhető.


Debra: És amikor azt mondod, hogy egyensúlyban... kifejtenéd ezt egy kicsit bővebben?


Cobra: Ez azt jelenti, hogy ne legyünk túlságosan elszállva. Azt jelenti, hogy ha nagyon magas rezgéssel rendelkezel, azt is lehet kiegyensúlyozottan működtetni. Egyszerű, a kulcs az egyensúly.


Debra: Értem, oké. A Forrással való erős kapcsolat segít megvédeni ettől?


Cobra: Igen, természetesen.


Debra: A nem-fizikai síkok tisztításával továbbra is ajánlott, hogy a fizikai mellett, a nem-fizikai testünk védelméről is gondoskodjunk, mint ahogyan azt a védelmi protokoll meditációban tesszük? Úgy képzelem, hogy a mátrixban élve a nem-fizikai testünket még mindig meg kell tisztítani. Jól mondom?


Cobra: Természetesen. Alapvetően még mindig szükség van a tisztításra.


Debra: Köszönöm. És a Fény Portál Aktiválása után tett pozitív előrelépésekkel, különösen a nem-fizikai tisztítással, a plejádi protokollok hatékonyabbak lettek? Gondolok itt a 12 21-es parancsra a támogatásért és a 771-es parancsra a gyógyításért?


Cobra: Nem mondanám, hogy a hatékonyság sokat nőtt volna, mert még mindig nagyon nagy mértékű szubkvantum anomália van jelen. Szóval azt mondanám, hogy többé-kevésbé ugyanolyan.


Debra: Majdnem ugyanolyan. Lesznek-e további protokollok a Fénymunkások számára, hogy segítsenek nekünk átvészelni ezt az időszakot az Eseményig? Különösen a fizikai egészség és az anyagi bőség tekintetében?


Cobra: Az anyagi bőséggel kapcsolatban, a konferenciáimon sok útmutatást átadtam már a manifesztációs folyamattal kapcsolatban. A fizikai egészségre vonatkozóan, a fizikai fájdalmakra már van egy protokoll. És van egy általános protokoll is, amit épp most fejlesztenek ki, és amikor készen lesz, nyilvánosságra fogjuk hozni.


Debra: Igen, úgy tudjuk, hogy van a krónikus fájdalomra a "PB csillagpor parancs", de azt mondod, hogy továbbiak is megjelennek?


Cobra: Igen.


Debra: Köszönöm. Mit tudnál még megosztani velünk a helyzet javulásáról, például a fátyol vékonyodásáról? A telepátia növekszik? A Fényerők egyértelműbben hallanak minket? Csökkennek a támadások? Vannak javulások ezeken a területeken?


Cobra: Lehet néhány kisebb előrelépés, de nagyobb mértékű javulás akkor fog bekövetkezni, amikor a szubkvantum anomália bizonyos fokig kitisztul.


Debra: Oké, tényleg fel kell oldanunk azt a szubkvantum anomáliát <nevet>. És milyen tanácsot tudsz adni a Fénymunkás közösségnek, hogy begyógyítsák a kollektív sebeiket, hogy harmonikusabban tudjanak együtt dolgozni, kisebb egóval, kevesebb konfliktussal és kevesebb versengéssel?


Cobra: Nagyon egyszerűt. Használják a józan eszüket.


8. BEFEJEZÉS

Debra: Cobra, a beszélgetésünk lezárásaként, mint mindig, örülnénk, ha megosztanád a közösségünknek szóló záró gondolataidat vagy tanácsodat. Úgy tűnik, hogy még érdekesebb időszak elé nézünk, és örülnénk, ha kapnánk tőled néhány utolsó inspiráló gondolatot.


Cobra: Oké. Ami most nagyon fontos, hogy ne veszítsük el a magasabb nézőpontot, hiszen a magasabb perspektíva az, ami át fog minket vezetni ezen az időszakon, azokhoz az érdekes pillanatokhoz. És természetesen a Fény Győzelme.


Debra: A Fény Győzelme, abszolút! Cobra, nagyon köszönöm. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a Rózsa Rendje tagjainak, akik elküldték a kérdéseiket, valamint a Fény Győzelme csapatoknak és a Szeretjük a Tömegmeditációt csapatának. Nagyon nagyra értékellek mindannyiótokat. És Cobra, nagyon nagyra értékeljük a munkádat, amit végzel. Tudjuk, hogy ez senkinek sem könnyű, és biztos vagyok benne, hogy neked különösen nem az. Szóval, szeretünk téged, nagyra becsülünk téged, és nagyra értékeljük, hogy ma időt szakítottál ránk. Köszönjük szépen.


Cobra: Köszönöm mindenkinek.


Debra: Rendben. A Fény Győzelme!


Cobra: A Fény Győzelme!


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/06/feny-portal-aktivalasa-interju-cobraval.html


https://www.welovemassmeditation.com


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások