Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rózsa Rendje interjú Cobrával ~ Fényportál Aktiválás első rész

Sisterhood of the Rose Logo
  1. április 22., szombat

A Rózsa Rendje interjút szervezett Cobrával a 2023. május 1-jén megrendezésre kerülő Fénykapu Aktiválás jelentőségéről.

Portal-of-Light-Activation

Ebben az interjúban Cobra és Debra, a Rózsa Rendje Planetáris Hálózatának egyik vezetője arról beszélgetnek, hogy a fényportál aktiválása, szó szerint életünk legerősebb aktiválása! Beszélnek annak fontosságáról, hogy minél több ember vegyen részt a közelgő globális tömegmeditációban május 1-jén 19:06-kor, közép-európai időzóna szerint, hogy elérjük a kritikus tömeget, hogy ezek a kivételesen erőteljes energiák, amelyek ezen a ritka portálon keresztül érkeznek, a lehető legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb módon lehorgonyozódjanak... és milyen következményei lehetnek annak, ha a kritikus tömeget nem érjük el.

Fontos, hogy minél több ember vegyen részt május 1-jén, ezért kérjük, terjesszétek a hírét!

Az Aktivációval kapcsolatos további információkért látogass el a

https://www.welovemassmeditation.com/2023/04/portal-of-light-activation-on-may-1st-at-506-pm-utc.html weboldalra.

Magyarul pedig:

https://ellenallas1111.blogspot.com/

https://hungarian.welovemassmeditation.com

https://telos.hu


Ez az interjú egy kétrészes sorozat első része; a második rész valamikor a jövő hónapban jelenik meg, ne maradjatok le róla!

Az interjút a Rózsa Rendje YouTube csatornáján hallgathatod meg angolul itt:

https://youtu.be/dQ8l_wghvSk


Az interjú átirata következik:


Debra: Helló, a nevem Debra, és a Rózsa Rendje Planetáris Hálózatának egyik vezetője vagyok. Ma ismét van szerencsém beszélni Cobrával. Cobra az ellenállási mozgalom fő információ szolgáltatója, aki fontos bolygószintű és galaktikus híreket közöl blogján, a 2012portal.blogspot.com-on. Üdvözöllek Cobra, és köszönöm, hogy részt veszel ebben az interjúban.

Cobra: Köszönöm a meghívást. Ez tényleg egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elmélyítsük a kapcsolatunkat egy olyan portállal, amely nagyon hamarosan létrejön.

Debra: Igen! Ez egy nagyon fontos portál - tudom, hogy sok megbeszélnivalónk van - de a Fényportál Aktiválása elsődleges fontosságú a globális tömegmeditációval együtt, amely a 2023. május 1-jei együttállás során fog megtörténni. Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt az interjút két részben készítjük el. A mai első rész elsősorban ennek a nagyon fontos Fényportál Aktiválásnak a megbeszélésére fog összpontosítani, majd egy hónap múlva, a második részben ennek az aktiválásnak az eredményeit, valamint sok más, az embereket érdeklő témáról fogunk beszélgetni. Tehát kezdjünk!

Cobra, azt mondtad, hogy ez a Fényportál Aktiválás a Vízöntő kor energiáit a következő szintre emeli, és hogy ez szó szerint életünk legerősebb aktiválása. Kezdetnek elmagyaráznád a hallgatóságunknak, hogy mi is pontosan a Fényportál Aktiválás?

Cobra: Rendben. Úgy fogalmaznék, hogy ez az első nagy lépés, amelyet a végső felszabadulásunk felé teszünk. Eddig minden csak előkészület volt. Eddig minden csak próba volt, de most komoly aktivitás kezdődik a Galaktikus Központi Nap felől. A kozmikus ciklusok komoly elmozdulásába lépünk. És ez, azt kell mondjam, az első igazi lépés, amelyet most teszünk. Tehát ez energetikailag rendkívül fontos lesz. Sokkal magasabb szintre fogja felemelni a bolygó felszabadítási folyamatának irányát.

Debra: Hűha! Említetted, hogy ez az aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ez a jelenlegi 13 milliárd éves kozmikus ciklus, amelyről korábban írtál, és amely hamarosan véget ér? És ha igen, mit jelent ez?

Cobra: Nem, ez egy másik ciklus, amiről nem... nem fogok beszélni. Tehát ez nem ez a kozmikus ciklus. Igazából van egy másik ciklus, amely néhány nappal május 1-je előtt ér véget.

Debra: Azt mondtad, hogy ez az aktiválás egy határvonal, amikor a Galaktikus Központból származó energia végre elkezd nagy erővel a bolygó felszíne felé áramlani, és ezt csodálatos hallani. Nos, tudjuk, hogy az Esemény idején a Forrás lesz az, aki a napvillanást a Galaktikus Központunkon keresztül küldi, de a Galaktikus Központból származó energia kezdeti áramlását május 1-jén szintén a Forrás fogja kezdeményezni? Képes lesz-e a bolygónk a legelső alkalommal fogadni és kapcsolatba kerülni a Forrás energiájával?

Cobra: A Forrás fogja elindítani ezt az energiát, de aztán ez a bolygó környezet számára elfogadható és felvehető szintre lesz redukálva és visszafogva. Tehát még nem vagyunk azon a ponton, hogy közvetlenül a Forrásból kapjunk energiát, de ez tulajdonképpen egy jó lépés e felé.

Debra: Tehát olyan lesz, mint egy pufferelt energia.

Cobra: Igen.

Debra: Az utolsó nagy tömegmeditációnk az Isteni Beavatkozás Aktiváció volt, amelyre a 2021. decemberi napfordulón került sor, és amelynek során az Isteni Beavatkozásért és a jóindulatú galaktikus lényekkel való Első Kapcsolatfelvételért meditáltunk. Tehát, ennek a meditációnak a sikerének volt valami köze ennek a hatalmas energetikai portálnak a május 1-jei megnyitásához? Vagy mi a helyzet a havi teliholdas meditációkkal, amelyeket továbbra is az Isteni Beavatkozásért végzünk? Segítenek-e létrehozni ezt az erőteljes energiaáramlást, amelyet most fogunk megtapasztalni? Mert az biztos, hogy úgy érzem, mintha valami isteni beavatkozás történne!

Cobra: A 2021. decemberi Isteni Beavatkozás aktiválás valójában a harmadik volt a meditációk sorában, amelyek a Vízöntő Korszak beindítását készítették elő. És a 2021. decemberi aktiválás asztrológiai pozicionálása bizonyos szempontból hasonló ahhoz, mint amit most fogunk megtapasztalni, és már most is tapasztalunk. Ez tehát egy újabb lépés a Vízöntő korszak aktiválásának elmélyítése felé. Szóval mindez csak előkészület volt arra, amit most tapasztalunk. Mindazok a meditációk, mindhárom aktiválás a Vízöntő korszakára, és az azóta eltelt összes telihold meditáció, erre a lépésre készítettek fel minket. És a közvetlen Isteni Beavatkozás feltételeinek készen kell állniuk, a helyzetnek biztonságosnak és eléggé kiegyensúlyozottnak kell lennie, ami még nem történt meg, de egyre közelebb kerülünk hozzá.

Debra: Oké, rendben. Nos, tetszik az ötlet, hogy közelebb kerüljünk mindehhez. Mivel a kozmikus szeretetenergiák villanása ennél a Fényportál aktiválásnál sokkal erőteljesebb lesz, mint az a villanás, amely az M87 galaxisból érte el a Földet az AION portál aktiválásakor 2013-ban, és annál a villanás is, amely a Vízöntő korszak utolsó, 2020-as aktiválásakor történt. Mire számíthatnak az emberek, hogy mit érezhetnek az aktiválás alatt és után, különösen azok, akik meditálnak? Lehetséges, hogy erőteljes érzelmi gyógyulás és energetikai gyógyulás fog történni a meditáció során?

Cobra: Minden meditáló személynek egyéni tapasztalatokat fog megélni, amely a fejlődési szintjük, a személyiség struktúrájuk és az ilyen energiák befogadására való felkészültségi szintjük alapján teljesen eltérő lesz. És egyesek egészen erőteljes érzelmi, spirituális és gyógyító helyzeteket és élményeket élhetnek át. Néhányan már megtapasztalták ezt a korábbi aktiválások során. És ezúttal várhatóan még erősebb lesz, mert a villanás, amely pontosan az aktiválás során történik, várhatóan erősebb lesz.

Debra: Nos, már egy évvel ezelőtt az egyik bejegyzésedben utaltál egy hatalmas energiaportál megnyílására a bolygó felszínén, amely 2023. április végén/május elején fog bekövetkezni, és akkor jelezted, hogy ez minden bizonnyal az elmúlt évtizedek legerősebb energetikai eseménye lesz. Tehát ennek az eseménynek, ennek a villanásnak az erőssége, lehetséges, hogy egy Carrington-típusú eseményt hozhat létre, ami értelmezésünk szerint egy hatalmas geomágneses vihar? Előfordulhat-e ez a május 1-jei aktiváció során, vagy lehet-e bármilyen más fizikai hatásnak tanúja?

Cobra: Ebben a pillanatban ez várhatóan csak energetikai esemény lesz, nem várható olyan fizikai megnyilvánulás, mint a Carrington-jelenség. Tulajdonképpen egy Carrington-típusú eseménynek nem is örülnénk most, nem szolgálná a legmagasabb célt egy ilyen esemény. A Fényerők még mindig bizonyos mértékig pufferelik a Nap aktivitását a Dyson-szférákkal, mert egy Carrington-típusú esemény most éppen az elektromos hálózatot, az internetet tenné tönkre, és ez nem az, amit a Fényerők jelenleg akarnak.

Debra: Azok a Dyson-gömbök, elkészültek már? Úgy tudom, hogy megkezdték az építésüket.

Cobra: Igen, elkészültek.

Debra: Már említetted, hogy ez az impulzus valójában egy energetikai frissítést fog eredményezni az egész bolygó számára. Ez az energetikai frissítés végül feloldja a Föld körüli fekete lyuk kvantum anomáliát és újraindítja a bolygó felemelkedési folyamatát a buddhikus síkról érkező pozitív spirituális energián keresztül? Milyen típusú tisztítást fog ez az energia végezni?

Cobra: Oké, nem vagyok felhatalmazva arra, hogy ennek az energiának a különböző egzotikus technológiákra gyakorolt közvetlen hatásairól beszéljek. De az aktiválás után mindenképpen közzéteszek egy jelentést arról, hogy mi történt és mi került tisztázásra. De mindenképpen ez az energia sok anomáliát, sok negatív technológiát fog megtisztítani, sok mindent, ami itt volt évezredek és évezredek óta. Egy csomó karantén struktúrát, ami az elmúlt 26.000 évben volt érvényben. Sok minden eltávolításra kerül.

Debra: Hű, fantasztikus! Ez azt jelenti, hogy a nagy számban és az űrben jelenlévő tachionok végre képesek lesznek tömegesen áramlani a légkörünkbe, amíg el nem érik a felszíni lakosságot, javítva valamilyen mértékben az emberek energetikai jólétét? Pontosan erről a bolygónk energetikai frissítéséről beszélsz, vagy mit tudnál pillanatnyilag erről mondani nekünk?

Cobra: A tachionok még nem érik el a bolygó felszínét, ugyanis a tachionok csak az Esemény pillanatában lesznek képesek teljesen elérni a felszínt, miután a fátyol utolsó maradványa is eltűnik.

Debra: Lesz-e bármilyen frissítés emiatt az aktiválás miatt tachyonkamrákkal vagy tachyonizált termékekkel kapcsolatban?

Cobra: Igen, a tachyonkamrák fejlesztést kapnak, erősebbek és hatékonyabbak lesznek. Ugyanígy lesz ez a tachyonizált termékekkel is. Azok, amelyeket ezután tachyonizálnak.... Tulajdonképpen az összes tachyonizált technológia frissítése lesz.

Debra: Oké, jó tudni. A Fény portáljának aktiválása elindítja az anomáliák megtisztításának valódi, végső folyamatát, ami az apokatasztázishoz vezet. Ez az a pillanat, amikor minden kvantum és szubkvantum anomália megtisztul, és minden gonosz tudatosság vagy átalakul a Fénybe, vagy megsemmisül a Központi Napban... más szóval, az Esemény? Mondhatjuk úgy, hogy ez olyan, mint egy elő-Esemény?

Cobra: Inkább mondanám, hogy ez egy kiváltó ok, egy határvonal. Ez egy kiváltó ok, amely véget vet egy bizonyos fázisnak, egy bizonyos szakasznak, és valójában, azt mondanám, hogy elindítja az Eseményt megelőző utolsó szakaszt.

Debra: Most, a globális meditációk történetében először, nem az elérendő kritikus tömeg a meghatározó feltétele annak, hogy a kozmikus energiaimpulzus elérje a bolygó felszínét; mert ahogy mondtad, akár elérjük a kritikus tömeget, akár nem, ezek az ultraerős energiák a Galaktikus Központból mindenképpen elérik a bolygó felszínét - ami valójában ennek az impulzusnak a nagyságát mutatja. De mindazonáltal elengedhetetlen, hogy feltétlenül elérjük a szükséges kritikus tömeget, 144.000 meditáló embert azon a napon, hogy kiegyensúlyozott módon lehorgonyozzuk ezt a beérkező energiát, hogy a leggyorsabb és legharmonikusabb átmenetet biztosítsuk a bolygó számára, és hogy megteremtsük az energetikai frissítést. Most a kritikus tömeg nélkül ezeknek az energiáknak az ereje sokkal kaotikusabb és diszharmonikusabb módon nyilvánulhat meg. Tehát a kritikus tömeg határozza meg, hogy ez az energia HOGYAN fog lehorgonyozódni a bolygó felszínén, vagy kiegyensúlyozott módon, vagy diszharmonikus módon. És mi természetesen azt szeretnénk, ha a lehető legkiegyensúlyozottabb módon rögzülne, mind a Fényerők működése, mind a felszíni lakosság biztonsága és jóléte érdekében. Szóval, Cobra, kifejtenéd egy kicsit részletesebben, hogy milyen hatással jár a kritikus tömeg elérése, vagy milyen következményekkel jár, ha nem érjük el?

Cobra: Ha elérjük a kritikus tömeget, ahogy már mondtam, akkor sokkal harmonikusabb lesz az átmenet, és ez felgyorsítja magát az átmenetet is. Tehát azt mondanám, hogy a kritikus tömeg elérésével az optimális idővonalon leszünk. Ha nem érjük el a kritikus tömeget, akkor nagyobb lesz a káosz, ami a geopolitikai helyzetekben és a pénzügyi piacokon is tükröződni fog. Ez a bolygó felszínén élő emberek egyéni élethelyzeteiben is megmutatkozik majd.

Debra: Nos, ez máris motiváció arra, hogy május 1-jén meditáljunk! 20 perc az időnkből nagyon is megéri, szerintem. És persze terjesszétek ennek a hírét, természetesen. Tehát, amikor május 1-jén meditálunk a Fényportál aktiválására, áttörő energiaátvivőként fogunk-e szolgálni az aktiválás idején, hogy ezek az ultraerős energiák a Galaktikus Központból a legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb módon jussanak el a felszínre?

Cobra: Pontosan. Ez egy nagyon jó leírása annak, ami történni fog.

Debra: Mi vagyunk azok az energiaátvivők. Mik a javaslataid, hogyan készülhetnénk fel erre, hogy a leghatékonyabbak legyünk?

Cobra: Azt mondanám, hogy a legfontosabb dolog az, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy nem fognak megzavarni benneteket, hogy biztonságos szakrális teret hoztok létre ehhez a meditációhoz. És persze, mondjátok el mindenkinek, hogy minél több emberhez eljusson.

Debra: Abszolút. Azt is említetted, hogy nemrég interjút adtál a We Love Mass Meditationnek, és említetted a vízben vagy víz közelében, esetleg egy hegytetőn való tartózkodás előnyeit. Beszélnél arról, hogy ezek miért olyan erőteljesek?

Cobra: Víz közelében lenni, ha víz közelében vagytok, az óceán, tó vagy folyó közelében, akkor képesek lesztek a portál energiáját közvetlenül továbbítani az egész bolygóra, mert a víz nagyon jó közvetítője a fényenergiáknak. Továbbá, ha egy hegy tetején vagytok, az jó kapcsolatot teremt az éggel, és akkor szintén nagyon hatékony közvetítői lesztek ezeknek az energiáknak.

Debra: Ez azért van, mert a természetben vagyunk? Vagy a vízzel kapcsolatban, ha valakinek nincs lehetősége, hogy megközelítsen mondjuk egy tavat, óceánt vagy folyót, akkor a fürdésnek ugyanilyen hatása lenne, vagy legalábbis segítene?

Cobra: Valamilyen hatása lenne, de nem ugyanaz. Szerintem a legtöbb ember el tud jutni valódi, természetes vízhez, ha egy kis erőfeszítést tesz.

Debra: Oké, jó, ha észben tartjuk. Ennek az aktiválásnak a pozitív hatása exponenciálisan fog növekedni az alapján, hogy hányan meditálnak pontosan abban a pillanatban május 1-jén? Vagyis minél több ember vesz részt, annál pozitívabb és harmonikusabb lesz az eredmény?

Cobra: Nem mondanám, hogy exponenciálisan, ez egy nagyon bonyolult egyenlet, de azt mondanám, hogy minél több ember vesz részt, nyilvánvalóan annál hatékonyabb lesz.

Debra: Oké, jó tudni. Szóval akkor legyen aznap legalább egymillió meditáló! Nemrég csináltunk egy emlékeztető meditációt, hogy segítsük a május 1-jei kritikus tömeg manifesztálódását. Hasznos lenne, ha az emberek továbbra is naponta végeznék ezt az erősítő meditációt a május 1-jei aktiválásig?

Cobra: Ez valójában egy jó ötlet, és azok, akik úgy érzik, hogy erre vezettetést éreznek, használhatják ezt az erősítő meditációt a résztvevők számának növelésére is.

Debra: Oké. Sikeres volt ez az előkészítő meditáció?

Cobra: Igen, nagyon jó volt. Ami azt illeti, észrevettük, hogy a meditációra, a főmeditációra való felkészülésben megugrott az aktivitás. Szóval elég hatékony volt.

Debra: Fantasztikus. A legutóbbi interjúdban említetted, hogy a Cintamani kő használata a meditáció alatt mindenképpen a legerősebb eszköz, amit használhatsz az energia földeléséhez és becsatornázásához. Egynél több Cintamani kő használata még jobban felnagyítja ezt az energiát? És a május 1-jei galaktikus impulzus valóban át fog áramlani a Cintamani köveinken?

Cobra: Igen, természetesen. Egynél több Cintamani kő használata tényleg felnagyítja az energiát, és igen, a galaktikus impulzus energiája közvetlenül a Cintamani köveiteken keresztül fog áramlani.

Debra: És azt is említetted abban az interjúban, hogy ez az energetikai frissítés elkezdi újra aktiválni a Fénymunkás rácsot a bolygó felszínén. Amikor azt mondod, hogy "újra", mikor volt utoljára a Fénymunkás rács aktiválása, és milyen hatást várhatnak a Fénymunkások a rácsnak ettől az újra-aktiválásától?

Cobra: A Fénymunkások hálózata, azt mondanám, hogy részben aktiválódott az elmúlt évtizedben, mielőtt az elmúlt néhány évben majdnem teljesen megsemmisült vagy összeomlott volna, mert egyszerűen túl sok volt a sötétség, túl sok támadás, és a Fénymunkások nem voltak hajlandók vagy képesek megtartani a fényt.

Debra: Milyen hatásra számíthatnak majd a Fénymunkások, amikor ez a hálózat újra aktiválódik?

Cobra: Több fény lesz. Az emberek megint elkezdenek majd összekapcsolódni. Újra elkezdik tartani a fényt. Újra elkezdenek majd részt venni a Fénymunkás tevékenységekben, megújult remény és megújult aktivitás lesz.

Debra: Azt is mondtad, hogy sokkal több kapcsolat várható a Fénymunkások és a Fénylények között. Telepatikus kapcsolatra, fokozott intuícióra utalsz, vagy tényleges fizikai kapcsolatra gondolsz? És azt is említetted, hogy a Fény Földalatti Királyságának, az Agarthai hálózatnak és az Ellenállási Mozgalomnak lehetősége van arra, hogy nagyobb befolyása legyen arra, ami a bolygó felszínén történik. Hogyan fog ez a befolyás megvalósulni?

Cobra: Igen. Először is több energetikai és telepatikus kapcsolat lesz a Fénylényekkel. Több lesz az intuíció, lesznek látomások, álmok, sőt profetikus álmok is. Sok inspiráció lesz, spirituális inspiráció. Egyelőre nem számítok sok fizikai kapcsolatra, de azt mondanám, hogy a föld alatti Fénylények aktívabbak lesznek. Jobban részt vesznek majd a felszíni műveletekben újra. Az persze jelenleg még titkos, hogy mit fognak tenni, de ők is készülnek erre az aktiválásra, és már most is részt vesznek a kezdeti tevékenységekben a felszín alatt és máshol is.

Debra: Nagyon jó ezt hallani. Beszéljünk a Fényportál aktiválásának asztrológiájáról. Kulcsfontosságú volt a Plútó visszatérése a Vízöntőbe március 23-án. Több mint 200 év után először megnyitotta ezt a fényportált. Most a Plútó május 1-jén éri el a csúcsintenzitását, amikor retrográdba fordul, a csend és a "lélegzetvétel nélküli" pillanatban, amikor a meditációra kerül sor, és amikor a legerősebb energiák léphetnek be. Ezután a Plútó lassan kifut június 11-ig, amikor is kilép a Vízöntőből és visszatér a Bakba 2024-ig, majd azután végleg visszatér a Vízöntőbe, hogy a következő 20 évben ott is maradjon. Tehát ez a fényportál most március 23-tól június 11-ig nyitva van. Hogyan tudjuk tehát a legtöbbet kihozni ezekből az energiákból? Mit tehetünk kollektíven és egyénileg ez idő alatt, mielőtt a portál június 11-én bezárul?

Cobra: Ez az időszak lehetőséget nyújt számotokra, hogy újra kapcsolatba lépjetek a felsőbb énetekkel, az ÉN VAGYOK jelenlétetekkel, a lelketekkel. Ez az elsődleges. A második pedig, a Plútónak a Plejádokkal való nagyon szép trigonba kerülése, ennek segítségével elérkezett az idő a számotokra - amennyiben vezettetést éreztek -, hogy a plejádi energiával is összekapcsolódjatok.

Debra: Az aktiválás közben beérkező energiák elég erősek lesznek ahhoz, hogy velünk maradjanak, vagy az év hátralévő részében eloszlanak, amikor a Plútó visszatér a kihívást jelentő Bak jegyébe?

Cobra: Ahogy a régi mondás tartja, két lépést teszünk előre és egyet hátra. Tehát lesz, azt mondanám, egy késleltetés, egy visszalépés. Lesz egy bizonyos időszak, amikor ezeket az energiákat integrálni kell. És ez várhatóan akkor fog megtörténni, amikor a Plútó visszatér a Bakba az év hátralévő részére. De ez a visszalépés nem lesz olyan drasztikus, mert maga az aktiválás elég erős lesz, és sok energiát integrálni fogunk. Ez a visszalépés azonban igazából egy lehetőség lesz mindenki számára, hogy fejlessze magát, és felkészüljön a végső lökésre az Eseményig.

Debra: Hmm, érdekes. Igen, sok mindent rendbe kellene tennünk mostanában, hogy megtisztítsuk magukat. Amikor a Plútó visszatér 2024-ben, akkor ez tényleg teljes erővel be fog következni? Tudod, miután visszament a Bakba?

Cobra: 2024 szeptembere és novembere között, 2024. végén ismét rövid időre a Bakba kerül. De ez egy nagyon rövid epizód lesz. De alapvetően igen. Amikor a Plútó 2024 januárjában ismét belép a Vízöntőbe, egy nagy lökést fog jelenteni majd az Első Kapcsolatfelvétel és az Esemény felé.

Debra: Oké, jó. Az aktiválás pillanatában, ahogy említetted, a Plútó egy ritka, pontos nagy trigont fog alkotni az Alcyone-nal, amely a helyi központi napunk a Plejádokban, és az M87 galaxissal, amely egy nagy galaxis a Szűz (Virgo) galaxishalmazban. Azt mondtad, hogy ez a nagy trigon rendkívül erőteljes. Ez lesz az a kiváltó ok, amely lehetővé teszi, hogy a Galaktikus Központból származó energiák szabadon kezdjenek el áramlani a bolygónkra. Ez azért van, mert ez egy pontos egyenlő oldalú háromszög, amely egy szent geometriai forma? Azért erőteljes, mert ez az energia egy hatalmas háromszögön keresztül áramlik?

Cobra: Ha a Földről nézzük, akkor valóban láthatunk egy nagy háromszöget az ekliptikán, amely a Plútó, az Alcyone és az M87 galaxis energiáit vetíti ki. Tehát valójában van egy hatalmas háromszög, amely a Földre fókuszál, és ebben a hatalmas háromszögben három nagyon erős kozmikus forrás található. És ezek a források egyesítik energiáikat egy hatalmas energiavillanássá, ami el fog jönni hozzánk. Valójában ez a három kozmikus forrás, amely egy háromszöget alkot, lehetővé teszi, hogy megnyíljon a portál, és a Forrás átküldje a villanást az univerzumon, amely az optimális időben éri el a Földet, hogy elindítsa a következő fázist. Ez egy határvonal.

Debra: Köszönöm, hogy ezt elmagyaráztad. Utaltál arra, hogy az M87 galaxis a galaktikus szeretet forrása az univerzum ezen szektora számára, és fontos szerepet fog játszani az Esemény idején. Beszélnél nekünk többet az M87 galaxisról? Például, hogy hogyan lehet a galaktikus szeretet forrása? Lakott? Vannak-e benne magasan fejlett civilizációk, és ha igen, melyik dimenzióban élnek?

Cobra: Tulajdonképpen abban a galaxisban a fény és a szeretet hatalmas galaktikus hálózata működik, amely sokkal fejlettebb, mint az itteni galaktikus hálózat. És az a faj, amely azt a galaxist lakja, sokkal fejlettebb, mint az ebben a galaxisban élő galaktikus faj; azt mondanám, hogy ők szuperfejlett galaktikus kozmikus lények. Földi terminológiával azt mondanám, hogy 11. dimenzió és azon túl. Ők a fény és a szeretet szuperfejlett kozmikus lényei.

Debra: Nos, nagyon boldogok, hálásak vagyunk, és megtiszteltetés számunkra, hogy kapcsolatba lépnek velünk. Tehát azt mondtad a legutóbbi interjúdban, hogy a Plútó és a Vízöntő fő energia tervrajza a karantén Föld határain túli terjeszkedés. Hogy a spirituális tudás és a fizikai bőség hatalmas tárháza létezik, ami a bolygó felszínén túli területekhez kapcsolódik, és hogy a Plútó és a Vízöntő újra összekapcsolja a bolygó felszínét a bölcsesség, a bőség és a spirituális inspiráció tárházaival. És ezt már láttuk megnyilvánulni a múltban, amikor a Plútó a Vízöntőben volt. Tehát a bölcsességgel, a bőséggel és a spirituális inspirációval való visszakapcsolódás ezzel az aktiválással kezdődik, majd folyamatos lesz? Vagy várnunk kell 2024-ig, amikor a Plútó már majdnem teljesen átköltözött a Vízöntőben elfoglalt 20 éves pozíciójába?

Cobra: Ahogy mondtam, ez egy határvonal. Tehát a folyamat beindul és folyamatos lesz. Lesznek később visszaesések, de lesz egy hatalmas előrehaladás is. És a 20 éves időszak az az időszak, amikor mindazoknak a változásoknak, amelyekre vártunk, meg kell nyilvánulniuk. Azt mondanám, hogy a Vízöntőben lévő 20 éves időszak nagyon korai szakasza az, amikor arra számítunk - a mi értelmezésünk szerint -, hogy ezek a nagy változások megtörténnek.

Debra: Oké. Most a Plútó energiája sokkal koncentráltabb és sokkal közvetlenebb, mint más bolygóké, olyan tulajdonságokkal, mint "romboló" és "felfedő", felszínre hozva mindent, amit elfojtottak. És mint tudjuk, a felfedés és a bolygó felszabadítása sokkal tovább tart, mint vártuk. Szükségünk van a Plútónak erre a közvetlenebb energiájára, hogy a bolygó helyzetét kimozdítsuk abból a megrekedt helyzetből, amelyben most vagyunk? És ez hogyan jelenhet meg?

Cobra: Pontosan ez történik. A Plútó energiája nagyon lézerszerű, nagyon közvetlen, kompromisszumok nélküli. És pontosan ez az, ami meg fogja törni ezt a holtpontra jutott helyzetet a bolygón. Ez fogja megtörni ezt a várakozó állapotot. És amikor a Plútó energiája jön, az nagyon hirtelen, nagyon váratlan és nagyon közvetlen lesz.

Debra: A patthelyzet a tökéletes szó arra, hogy leírja a helyzetet, amiben most vagyunk. Tehát üdvözöljük a Plútót, a Plútó energiáját, hogy megteremtse ezt a változást, amire várunk. Most úgy tűnik, hogy minden bolygónak egyedi tulajdonságai vannak, akárcsak egy személyiségnek. A bolygók azért élőlények, mert egy fény entitás testesítette meg őket? Ezek a lények magasan fejlettek, mivel úgy döntöttek, hogy bolygóként inkarnálódnak a fizikai síkon?

Cobra: Valójában minden bolygó, azt mondanám, hogy a fizikai bolygó egy nagyon magasan fejlett entitás fizikai teste, aki azt a bizonyos bolygót testesíti meg. Ők nagyon fejlett lények.

Debra: Mi a helyzet a mi szeretett Földünkkel, Gaia Szófia Istennővel? Úgy döntött, hogy megtestesíti a Föld bolygót, tudva, hogy ez lesz a gonosz utolsó erődítménye az univerzumban? Hogyan képes ellenállni és átalakítani az összes negatív energiát itt és a vele szemben elkövetett visszaéléseket? Mit tudsz mondani róla?

Cobra: Nem tudták, hogy ez lesz a gonosz utolsó bástyája az univerzumban. És, óriási türelemre van szüksége, hogy a bolygó felszínét kataklizmák nélkül fenntartsa. Visszatartja a katasztrófákat a megfelelő pillanatra, hogy minden teljesen ki tudjon tisztulni. Máskülönben már évtizedekkel ezelőtt drasztikus katasztrófák következtek volna be.

Debra: Nos, remélem, naponta időt szakítunk arra, hogy tiszteljük őt, és megköszönjük neki mindazt, amit értünk tesz. Szerinted ez az aktiválás azért történik, mert az idő fogytán van. Kifejtenéd, hogy mit értesz azon, hogy kifut az időből? Van ennek köze a sötét erők rendkívül felgyorsult aljas terveihez, amelyeket az emberiséggel szemben szőnek? Van ennek köze ahhoz, hogy közel vagyunk a forrásponthoz a Kompressziós áttörés magképződési fázisában? Vagy a jövőben bekövetkező pólusváltáshoz?

Cobra: Azt mondanám, hogy ez az idő fogytán van, mert bizonyos kozmikus ciklusok összefutnak, és mindent meg kell oldani egy bizonyos időpontig. Ez a bizonyos időpont természetesen titkosított. A felszíni lakosság számára nem ismert, de van egy bizonyos pillanat, ameddig ezt így vagy úgy meg kell oldani, és így vagy úgy meg is fog oldódni. Tehát a dolgok felgyorsulnak, mert közeledünk ahhoz a bizonyos időponthoz.

Debra: Meg tudod mondani, hogy milyen szakaszban járunk, például milyen közel vagyunk a forrásponthoz a magképződési fázisban?

Nucleation

Cobra: Azon az ábrán, amely a honlapomon látható, a nagy termikus átmenet előtti utolsó fázisban vagyunk. Tehát itt, a hőáram egyre jobban és jobban növekszik, és a maximális hőáram pillanatában bekövetkezik az Esemény.

Debra: Tehát egyre közelebb kerülünk ehhez a ponthoz?

Cobra: Igen.

Debra: Remélhetőleg! Bár nem kellemes a sötét erők aljas terveiről beszélni, szeretnék néhány percet erre szánni, mert ez a téma mindenkit foglalkoztat, különösen az elmúlt néhány évben történt események és a helyzetek eszkalálódása miatt.

Szóval a sötét erők tervei velünk szemben sajnos elég hosszú listát foglalnak magukban, beleértve olyan dolgokat, mint a globális háború, még veszélyesebb járványok, mérgezett étel/víz/levegő (beleértve az mRNS befecskendezését az élelmiszereinkbe), élelmiszerhiány, kőkemény pénzügyi összeomlás, hiperinfláció, digitális valuta felügyelet, amely minden lépésünket nyomon követi, „15 perces” városok, hamis idegen invázió, energiafegyveres támadások, kibertámadások és még sok más... hogy nehézségeket, viszályt és reménytelenséget teremtsenek. Ez egy nagyon hosszú lista.

Debra: Tehát, hogy hangsúlyozzam a kritikus tömeg elérésének fontosságát a május 1-jei meditációhoz, szeretném megkérdezni, hogy mire számíthatunk ezekkel a tervekkel kapcsolatban, és mik valósulhatnak meg, ha nem érjük el a kritikus tömeget? És azt is, hogy ezek a tervek hogyan gyengülhetnek, vagy hogyan akadályozhatnak meg, ha elérjük a kritikus tömeget. Kérlek, fejtsd ki részletesebben.

Cobra: Oké. Várható, hogy sok ilyen terv, illetve sok ilyen terv lehetősége nullára fog csökkenni, amint elérjük a portál csúcspontját. Némelyikük már most is elég valószínűtlen, és a valószínűségük nullára fog csökkenni. Ha elérjük a kritikus tömeget, akkor egyre több ilyen tervnek az esélyét fogjuk nullára redukálni. Ha nem érjük el a kritikus tömeget, néhány ilyen terv bizonyos mértékig még mindig lehetséges lesz, de azt mondanám, hogy az általunk elért haladás jónak tűnik. Nagyon sok ilyen terv már nem reális. Például a hamis idegen invázió terve sem fog megtörténni. Ez lehetetlen, már most is az.

Debra: Nos, ismét egy újabb indok, hogy részt vegyetek a május 1-jei meditáción! Tehát úgy tűnik, a kritikus tömeg elérése elengedhetetlen. Úgy tudom, hogy a legutóbbi tajvani konferenciádon említetted, hogy a sötét erők jórészt minden erőforrásukat kimerítették már azzal, hogy megpróbálták fenntartani a világjárványt és a covid karantént az elmúlt három évben, és ezért nem sok erőforrásuk maradt. Azt is mondtad, hogy jelenleg nagyon kevés dolog maradt a tarsolyukban, mint például a pénzügyi rendszer összeomlása. Más másra már nem nagyon van lehetőségük. Beszélnél erről bővebben? Megtörténhet ez a krach akkor is, ha a kritikus tömeget elérjük?

Cobra: A durva pénzügyi összeomlás lehetősége még mindig fennáll. A tervük az, hogy ennek az összeomlásnak az eredményeképpen bevezetik a központi banki digitális valutákat [CBDC-k], amelyeket ők terveznének. De azt is mondanám, hogy a Fényerőknek megvannak a saját terveik, és ha valami ilyesmit csinálnának, akkor a Fényerők is meglepetést okozhatnak. És ha elérjük a kritikus tömeget, akkor ez a meglepetés sokkal valószínűbbé válik. Tehát azt mondanám, hogy ez a sötétek egyik valószínűbb terve, amelyet még nem tisztítottunk ki teljesen. A Fényerők természetesen mindent megtesznek, hogy ezt a lehetőséget nullára csökkentsék.

Debra: Rendben. Nos, kíváncsian várjuk, mi lehet az a meglepetés! Tehát a Fénymunkásoknak annyi fényt kell megtartaniuk, amennyit csak tudnak ezekben az intenzív időkben, ugyanakkor a jövőnkkel kapcsolatos aggodalom és az ismeretlentől való félelem valóban csökkentheti ezt a rezgést. És ez az aggodalom különösen a pénzügyeikre vonatkozik, azon tűnődve, hogy vajon lesz-e tető a fejük felett, vagy étel az asztalon. Ha ez a negatív pénzügyi összeomlás bekövetkezik, az emberek elveszíthetik a bankszámlájukon lévő pénzt? És mik a Fényerők ajánlásai arra vonatkozóan, hogy hol tartsuk a pénzünket, amink van? Olyan alternatív lehetőségekben, mint a nemesfémek vagy a kriptopénz? És mit tanácsolsz a Bitcoinnal és a Ripple-lel kapcsoltban?

Cobra: Ha a sötét erők durva pénzügyi összeomlást idéznének elő, a bankokat bezárnák. És akkor, amikor a digitális valuták bevezetésre kerülnének, valószínűleg megtarthatnád a legtöbb vagy akár az összes pénzedet, ami korábban a bankszámládon volt, de az digitális lenne, és a sötétség felügyelné. Tehát tanácsos lenne legalább a pénz egy részét ezüstre vagy aranyra, nemesfémekre váltani. Kriptovaluta? Használd a saját belső útmutatásodat. Erről nem tudok többet mondani.

Debra: Oké, köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Meg tudod mondani, hogy mennyire valószínű, hogy egy CBDC [Központi Banki Digitális Pénznem] rendszer kerül bevezetésre, és hogy ez milyen hamar megtörténhet? Olyan dolgokat szeretnénk tudni, mint például, hogy mennyi ideig kellene a CBDC rendszer zsarnokságával foglalkoznunk, mielőtt egy pozitív pénzügyi rendszer lépne életbe? Beindulhat-e a pozitív kvantum pénzügyi rendszer az Esemény előtt, ha a május 1-jei meditáció sikeres lesz? És a meditáció megakadályozhatja-e a CBDC bevezetését? Nagyra értékelnénk minden infót, amit ezzel a témával kapcsolatban mondanál nekünk.

Cobra: Minden bizonnyal lesznek kísérletek arra, hogy ez a rendszer bevezetésre kerüljön, de ez a meditáció csökkenteni fogja ennek a valószínűségét, és maga a portál is mérsékelni fogja ezt a lehetőséget. És ahogy mondtam, sok pozitív meglepetés lehetséges a folyamat minden egyes szakaszában. Tehát a helyzet nem olyan egyoldalú, mint ahogyan azt sokan szeretnék beállítani. És hosszú távon ez a CBDC rendszer nem lesz sikeres. Nem fog nekik sikerülni.

Debra: Oké, jó hallani. Ha az emberek fel tudnak készülni arra, ami előttük áll, az segíthet csökkenteni az aggodalmat, a félelmet és a szorongást. Szóval, mit tudsz nekünk javasolni, hogyan készüljünk fel mind fizikailag, mind energetikailag, hogy ellenálljunk bármilyen aljas tervnek vagy káosznak, ami előttünk áll?

Cobra: Nagyon egyszerűen, kapcsolódjatok a Felsőbb Énetekkel, az ÉN VAGYOK jelenlétetekkel, a Lelketekkel.

Debra: Köszönöm, szóval maradjatok ebben a kapcsolódásban. A következő kérdés kifejezetten az anyagi nehézségekre vonatkozik, amelyekkel sok Fénymunkás szembesül. A múltban megtanítottad nekünk a manifesztáció technikáit: szándék, behívás és cselekvés. Azonban úgy tűnik, hogy sok Fénymunkás, különösen azok, akik a frontvonalakon harcolnak, olyan mennyiségű zavart tapasztalnak a sötétek részéről, amikor megpróbálnak jobb életet teremteni maguknak, hogy az már tényleg nem normális. Sokan ezek közül a Fénymunkások közül évek óta önzetlenül dolgoznak a Fény szolgálatában anélkül, hogy bármilyen jutalmat vagy kompenzációt kapnának erőfeszítéseikért, és ahelyett, hogy az életük jobbá válna, úgy tűnik, minél többet adnak és minél többet dolgoznak a Fényért, annál rosszabb lesz az életük minden szempontból, mint például a pénzügyek, az egészség stb. terén. Néhány Fénymunkás jelenleg anyagi nehézségekkel küzd, és még azért is küzdenek, hogy tisztességes lakást találjanak maguknak. Ilyen körülmények között sok Fénymunkás érzi azt, hogy egyre nehezebben marad motivált ahhoz, hogy folytassa a munkát. Tehát a szándék, az invokáció és a cselekvés manifesztációs technikáján kívül van-e más konkrét lépés, amit a Fénymunkások megtehetnek, hogy csökkentsék a sötétek zavargásait a teremtési folyamatukba?

Cobra: Az lenne a megoldás, hogy egyensúly legyen a Fényért végzett munka és a saját jólétért végzett munka között. Ha mindez egyensúlyban marad, és ha folytatjátok a manifesztációs folyamatot, akkor annak meg kell hoznia az eredményt. Emellett, sajnos, ennek a galaktikus háborúnak az utolsó fázisában vagyunk, és ez a háború nagyon ádáz. Brutális. Elég drasztikus, és sok ember tapasztalt meglehetősen durva támadásokat és elég komoly visszaeséseket az elmúlt néhány évben az élethelyzeteiben a sötét támadások következtében. Várható, hogy ezek a helyzetek lassan elkezdenek majd megoldódni, miután megnyitjuk a portált.

Debra: A május 1-jei portálnyitás után a Fényerők milyen konkrét lépéseket terveznek a Fénymunkások életminőségének jelentős javulása érdekében? A Fénymunkások a mindennapi életük során milyen konkrét javulásra számíthatnak?

Cobra: Van egy konkrét speciális protokoll, amelynek jelenleg a béta tesztelése folyik, és amely várhatóan május 1-je után lép életbe. Amikor olyan konkrét információval rendelkezem majd erről, amit közzé is tudok tenni, akkor meg fogom osztani.

Debra: Nagyon várjuk, hogy hallhassunk erről! Milyen következményekkel jár a Fénymunkások számára, ha az „Álomvilág” eléri az 1.0-t, és hogyan tudnak már most részt venni benne? Működik már valamilyen formában?

Cobra: Most még ez titkosított információ.

Debra: Oké, köszönöm. Nos, még nem árultál el semmit a Dreamspace-ről. Meg tudsz osztani valamit erről? És kapcsolódik az „Álmovilág”-hoz?

Cobra: Ez szintén titkos információ.

Debra: Oké, köszönöm. Ahogy az imént beszéltünk róla, hogy ezek a támadások az elmúlt néhány évben drasztikusan felerősödtek a Fénymunkások ellen, különösen a fizikai egészségük ellen. Néhány Fénymunkás, akik sok éven keresztül követték a blogodat, és akik szorgalmasan végezték a Küldetésüket, súlyosan megbetegedtek, vagy olyan sérüléseket szenvedtek, amelyek miatt munkaképtelenné váltak, és fizikailag képtelenek voltak folytatni a Küldetésüket. Ezek olyan Fénymunkások, akik rendszeresen pajzsot húznak maguk köré és védik magukat, naponta többször is hívják az 12 21-es Parancsot, és egyébként egészséges életet élnek. Tehát az Ibolyaláng használatán és a Plejádi Parancs Protokollok behívásán kívül milyen más konkrét intézkedéseket tehetnek a Fénymunkások az egészségük védelme érdekében? Továbbá, azok számára, akiknek az egészsége súlyosan károsodott a sötét támadások miatt, mi a legjobb módja annak, hogy ezek a Fénymunkások felépüljenek és talpra álljanak?

Cobra: Ahogy azt már korábban is említettem, a lényeg az egyensúly. Egyensúly a küldetésért végzett munka, és a saját magad gyógyítása és az életed jobbá tétele között. És a további feladatok egyike, amit meg kell oldani, hogy ezek a támadások egyre kevesebbszer fordulhassanak elő. És amikor a sötétség valóban elkezdi elveszíteni a hatalmát a bolygó felszínén, akkor ezek a problémák elkezdenek megoldódni, elkezdenek gyógyulni.

Debra: Tehát egyensúlyt kell találni a Fénymunka és az önmagunkról való gondoskodás között.

Cobra: Igen.

Debra: Mi a helyzet a depresszió, a szorongás, az alvászavarok, az álmatlanság és még inkább a rémálmok gyakoribb előfordulásaival, amelyeket az emberek tapasztalnak? Ezek az energetikai támadások a Fényerők által a fekete lyukak és anomáliák jelenlegi tisztításának következményei, vagy mi okozza ezt? És tudnál ezzel kapcsolatosan mondani nekünk valamit, hogy enyhíthessük ezeket az állapotokat?

Cobra: Ez a sötétség megtisztításának közvetlen eredménye, különösen most az éteri síkon. Mindazok az entitások, sötét technológiák, amik ott vannak, megtisztulnak, és ez elég intenzív. Végezzétek el a saját védelmi technikáitokat és összpontosítsatok a Fényre. És várható, hogy ezek a dolgok majd javulni fognak, akkor jobban meg tudjuk majd védeni magunkat. Amikor a fény elkezd teljesen belépni az éteri síkra.

Debra: Igen. És tudom, hogy ez valószínűleg nyilvánvaló, de szeretném felhívni a figyelmet a NAPI védelmi protokollok fontosságára, különösen, ha aktív Fénymunkás vagy. Tehát Cobra, ha a május 1-jei meditáció sikeres lesz, könnyebb lesz a Fényerőknek eltávolítani az implantátumainkat, és könnyebb lesz nekünk is segíteni az eltávolításukban? Tudod, mi olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek segítenek az embereknek feloldani az implantátumokat. Könnyebb lesz ez a május 1-jei meditáció után?

Cobra: Igen, ez várható.

Debra: Jó. A Párizsi Konferencián azt mondtad, hogy a bolygón az Istennő energia nagyon-nagyon alacsony, majdhogynem nulla. Javult ez a helyzet azóta a konferencia óta, és különösen most, a legutóbbi Tajvani Konferencia után?

Cobra: A legutóbbi Tajvani Konferencia óta bizonyos fokig javult a helyzet, de még sokkal több javulásra van szükség.

Debra: Igen, egyetértek. Az Isteni női energiának szükséges egy bizonyos határértéket elérnie, ami végül megfordítja a dolgokat, hogy potenciálisan beindítsa az Eseményt?

Cobra: Az isteni női energiának nincs meghatározott határértéke, ami szükséges lenne az Eseményhez. Ez csupán azt határozza meg, hogy mennyire lesz harmonikus vagy mennyire lesz nehéz az átmenet. Természetesen, minél több isteni női energia van jelen, annál harmonikusabb lesz az átmenet. De azzal a mennyiséggel, ami most van, maga az Esemény elég sokkoló és drasztikus élmény lenne a legtöbb ember számára a bolygó felszínén.

Debra: Rendben, ez még több motiváció a Rózsa Rendjébe való bekapcsolódásra és a saját belső munkádra is, hogy még több Isteni Női, Istennői energiát hívj be és horgonyozz le. Szóval, abszolút. Utaltál arra, hogyha a Fénymunkás energiahálózat újra aktiválódik, akkor az Istennői energia újjászületése be fog következni, és a női princípium szabadabban fog áramlani, és mindez akkor történhet meg, ha a kritikus tömeget elérjük. Hogyan fog ez láthatóan megmutatkozni a bolygón és az emberiség körében?

Cobra: Ez több reményben, több inspirációban, több békében, több egyensúlyban, kevesebb őrültségben és kevesebb erőszakban nyilvánulhat meg a bolygón.

Debra: Nagyon jó. Más szóval, sokkal könnyebbé téve az átmenetet. Addig is, mit tehet a Rózsa Rendje és a többiek, akik elkötelezettek, hogy több energiát tudjunk lehorgonyozni?

Cobra: Oké, most a legfontosabb dolog az, hogy segítsetek terjeszteni a Fényportál aktiválás hírét, és teljes mértékben részt vegyetek benne. Ez csak egy 20 perces meditáció, és azt hiszem, hogy ez nem valami túlságosan nehéz dolog, hogy 20 percet szánjatok az időtökből és erre szenteljétek. Ez potenciálisan sok mindent megváltoztathat ezen a bolygón. Ezért mindenkit arra bátorítanék, hogy mondja el mindenkinek, és szánjon egy kis időt a meditációra ezen a napon.

Debra: Abszolút. És még egyszer, ez a Fény Portál aktiválási meditáció május 1-jén, magyar idő szerint 19:06-kor lesz. További információkat találhattok erről a meditációról Cobra blogján a 2012portal.blogspot.com címen, valamint a WeLoveMassMeditation.com weboldalon. Magyarul: https://ellenallas1111.blogspot.com/ és https://hungarian.welovemassmeditation.com/ és a https://telos.hu -n.

Nagyszerű, Cobra, köszönöm, hogy megosztottad ezeket velünk. Az interjú második részében, a jövő hónapban az aktiválás eredményeiről fogunk beszélni. Remélhetőleg lesz néhány nagyon jó hír ezzel kapcsolatban. Beszélni fogunk még az Istennői energiáról, az Ikerlelkekről, a Felemelkedésről, az Eseményről és még sok minden másról. Szóval alig várjuk, hogy újra kapcsolatba léphessünk veled.

Szóval Cobra, az interjú első részének végén, megosztanál velünk néhány inspiráló és bátorító szót, és ha van még valami, amit szeretnél mondani a közelgő aktiválásról?

Cobra: Oké. Azt mondanám, hogy az elmúlt néhány év elég unalmas volt. Nem sok minden történt. Csak ugyanazok a régi dolgok voltak, ugyanazok. De most végre elérkeztünk az evolúciós folyamatunk egy érdekesebb részéhez. Ezért azt mondanám, hogy tartsátok a Fényt, szenteljetek egy kis időt arra, hogy terjesszétek ennek az aktiválásnak a hírét. A Fény Győzelme.

Debra: Igen, a Fény Győzelme! Cobra, nagyon köszönjük, hogy elkészíthettük ezt az interjút, hogy vezetsz minket és továbbra is tartod a Fényt az emberiség számára. Nagyon nagyra értékeljük, és alig várjuk, hogy a második részben újra beszélhessünk veled. Szóval nagyon köszönjük. Szeretnék köszönetet mondani a Rózsa Rendjének és a Fény Győzelme csapatoknak is, akik hozzájárultak a kérdésekhez és segítettek az interjú támogatásában. Nagyon köszönöm mindannyiótoknak. Még egyszer köszönöm, Cobra. A Fény Győzelme!

Cobra: Köszönöm, és a Fény Győzelme!


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/04/feny-portal-aktivalasa-interju-cobraval.html


https://www.welovemassmeditation.com


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások