Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés 2023. június 27.

  1. június 27., kedd


IMG-8458-copy

Ez a bejegyzés tartalmazni fog egy helyzetjelentést, amelyet néhány összegyűjtött kérdés és válasz követ, részben a blog hozzászólásaiból. Mint mindig, ahogy a chiméra csoport felszámolása egyre intenzívebb, úgy a kulcsszemélyek elleni támadások is fokozódnak. Mivel nem történtek úttörő globális események, biztosak lehettek benne, hogy még mindig nem értük el az áttörést, mielőtt a fátyol lehullana.

Mostanra a chiméra andromédai frakciójának "ördög"-fattyainak mindegyikét a Központi Napba szállították. Ezért egyre kevesebben vannak azok, akik ténylegesen kezelik és korrigálják a chiméra mesterséges intelligenciáját. Az ő távozásuk azonban nem sokat változtat, mivel a mesterséges intelligencia (AI) elég stabilan fog működni magától, amíg végül a Fényerők hamarosan képesek lesznek lekapcsolni. Vannak még kisebb lények is, akik ezeket az "ördögöket" utánozzák, akiket a chiméra mesterséges intelligenciája stabilizál és az eredetiek képmásai. Ezért a befolyásuk nem tűnt el teljesen, de az intenzitásuk teljesen más.

A chiméra orioni frakciójának négy gazfickója maradt és ők igazgatják a felszínen a chiméra mesterséges intelligenciáját. Míg az Androméda-fattyak az ördöggel álltak kapcsolatban, addig a felszíni Orion-fattyak a sátánnal és a sátánizmussal, démonok kegyencei állnak a parancsnokságuk alatt, akiket shayatinok/sátánok néven ismernek, és akik a démonok legrosszabb fajtái közé tartoznak a Földön. Ezeket az adminisztrátorokat még nem távolították el, mert eltávolításuk meglehetősen költséges, mivel létfontosságú funkciókat foglaltak el az emberi infrastruktúrában. Ők a mozgatórugói minden emberi kormányzatnak, és ők felelősek a fátyol illúziójáért, amely még mindig örökös zavarodottságban tartja a legtöbb embert a Felszabadulás valódi igazságaival és még sok mással kapcsolatban. Titokban ezek a fattyúk irányítják az emberiség szinte minden hivatalos intézményét - az ezekben az intézményekben dolgozó vezető emberek többsége azonban nincs tudatában baljós befolyásuknak. Az egyének eltávolításával kapcsolatban a fő hangsúly jelenleg ezeken a gazembereken van, mivel központi szerepet játszanak a chiméra fennmaradó hierarchikus struktúráiban.

Ezen kívül az első női áruló (a bibliai Éva) körülbelül húsz leszármazottja maradt még, akik problémát jelentenek. Ezek az élősködő nőstények még mindig sok szerelemmel kapcsolatos dolgot szabályoznak a chiméra számára. Hacsak tehetik, meggátolják a heteroszexualitás népszerűsítését a pozitív emberek felé. Úgy tesznek, mintha ők lennének az igazi nőiesség egyedüli kifejezői, akik minden nő helyett dönthetnek, miközben valójában ennek az ellenkezője történik. Úgy tesznek majd, mintha ők lennének az egyetlen női tekintélyek, akik a férfiak valódi vonzerejéről döntenek. Továbbá olyan egyéb nőket nevelnek, akik a szociopata vonásokkal rendelkező, mentálisan manipulálható és a chiméra "nagymenő" típus pasijait részesítik előnyben, miközben teljesen elhanyagolják a jó, lélekkel rendelkező férfiakat. Sok nő még mindig bedől a befolyásuknak, és nyíltan a saját vesztébe rohan, a legrosszabb esetben egyesülve az élősködőkkel. Sok spirituális frakció még mindig bedől ezeknek a képmutató leszármazottaknak, összetévesztve őket a valódi, magas szintű női tekintélyekkel. Tehát, ha bármelyik Fénymunkás szerelmi élete problémás volt a múltban (és a legtöbb heteroszexuális embernek voltak ilyen problémái), akkor nagy valószínűséggel ezek az ősi női árulók legalább passzívan részt vettek ebben.


Miért van tehát az, hogy a Föld rendszere még mindig változatlanul működik? A rendszert, amelyben élünk, alapvetően a chiméra mesterséges intelligenciája irányítja. Bár bizonyos alapvető gonosztevők folyamatosan eltávolításra kerülnek, a fátyol és a rendszer, amit tapasztalunk, stabilan úgy marad, ahogy a chiméra korábban felállította. Ha a Fényerők most azonnal megsemmisítenék a chiméra mesterséges intelligenciáját, az egész emberi rendszer, beleértve a létfontosságú infrastruktúrákat is, azonnal összeomlana, emberek millióit vagy akár milliárdjait ölve meg járulékos veszteségként. Szóval nagyjából ez az oka annak, hogy még a toplet bombák és a chimera felsővezető tagjainak eltávolítása után is még mindig azt az unalmas életet éljük, amit a Fényerők megjelenése előtt. Egy további tényező a felszínen élő összes embernek az alább leírt fő csatolmánya - amelyek bizony elég gyorsan és könnyen életveszélyes helyzeteket tudnak okozni a gazdatesteik számára.

Fontos megjegyezni, hogy nem egy mátrixban vagy szimulációban élünk, még Cobra is "vezérlőmátrixnak" nevezte, ami azonban valami más. Inkább a chiméra mesterséges intelligenciája manipulálja és informálja az életformákat a legkisebbektől a legnagyobbakig, életellenes irányultsággal. A legkisebb életformáktól felfelé ezek a parazita életformák a táplálékukért dolgoznak, ami sajnos még mindig az ember. A chimera hierarchikus struktúrájában lévő életformák többsége még csak nem is tudja tudatosan, hogy az embert fogyasztja. Ez egy hatalmas rendszer, amely részben élő lényekből áll, akiket a chiméra mesterséges intelligenciája irányít (az emberiség és különösen a chiméra ellenségei ellen). Alapvetően az érintett lények nagy részét képesek kulcsfontosságú személyek elleni célpontokra irányítani, és ezt többször meg is tették.


Első kapcsolatfelvétel

Ez még nem egy fizikai első kapcsolatfelvétel, de elég közel van hozzá, ez a kapcsolat röviddel a buddhikus sík alá hatol, és ilyen mértékű kapcsolat még nem történt meg egy ember és a Központi Faj egy tagja között. A Központi Faj véletlenül talált egy felemelkedőt, vagy inkább az egyik nagyobb Csillagmagot, miközben őrjáratoztak. Egy felemelkedőt, aki elég magasan volt a felemelkedés tekintetében és elég magasan a szűkebb környezetéhez képest, hogy láthatóvá váljon. Ezt tekintették a legelső ilyen típusú kapcsolatfelvételnek, bár ez még nem fizikai, ezért hatalmas támadásokkal torolták meg. A chiméra azonnal szétbontott minden kapcsolatot a Fényerőkkel, és megpróbálta elszigetelni és asszimilálni a Központi Faj tagjának technológiáját. A nagy támadások a meglátogatott felemelkedőre is koncentrálódtak, őt főként hatalmas mennyiségű anomáliával terhelték, hogy szétszakítsák őket, és egymás számára veszélyessé tegyék őket. Röviddel e támadások után a Központi Faj elismerte, hogy az általános helyzet sokkal rosszabb, mint amit e kapcsolatfelvétel előtt megfigyeltek. Az anomália szennyezettsége és hatásai is sokkal rosszabbak, mint ahogy azt a hajókon eddig bárki is észlelte. Ezek az új felismerések azonban semmi fontosat nem fognak késleltetni, mivel az Elsődleges Teremtő legmagasabb leszármazottai és a legmagasabb szintű Csillagmagok teljes áttekintéssel rendelkeznek valamennyi létfontosságú Felszabadítási műveletről. Az emberi testek igazolták a jelenséget, mivel rendkívül gyorsan felépülnek az anomáliából. Azt is látták, hogy minden, amit az emberek fogyasztanak, többé-kevésbé koncentrált anomáliát tartalmaz, különösen a könnyű drogok, mint az alkohol, stb. okoznak sok anomáliát. Mivel ez a kapcsolat létrejött, a Központi Faj tagja kulcsfontosságú a Fényerők, köztük az Istennőnek a felszín felé való előrenyomulásában. A Központi Faj úgy döntött, hogy tagjuk egy kis bázist építhet, mert a helyszín és az ismeretség nagyon jó arra, hogy megtudja, mit csinál a chiméra a fronton a kulcsszemélyek felé. Amit a Központi Faj és alapvetően a Felszabadulás összes többi faja megtudott ezen a kapcsolaton keresztül, az felbecsülhetetlen értékű információ, ami nagy előrelépésekhez és gyorsuláshoz vezet a Felszabadulás számára általában.

Azt is megtanulják, hogy sokkal gyorsabban megtalálják és eltávolítsák a chiméra élősködőket és az emberek fő csatolmányait. Ezenkívül nagy előrelépést jelent magának az Istennőnek és a hajókon lévő fajoknak a felszínen való jelenléte is, hogy élesítsék érzékeiket és érzékelőiket a megmaradt chimérával és egyebekkel kapcsolatban. Tehát alapvetően ez egy jó gyakorlat, amelyet a Csillagmagok végeznek a Központi Fajjal, hogy végre gyorsan eljusson a felszínre a szigorúbb ítélkezés.


Implantátumok tisztítása

Az első felemelkedő megszabadult a fő csatolmányától, így utat nyit úgy általában a csatolmányok eltávolításához, és ez a személyes felszabadulás nagy előrelépése a Föld felszabadításában általában (több információ erről a csatolmányról ebben a bejegyzésben:).

https://theunveiling33.blogspot.com/2023/05/situation-update-may-2023-portal-of.html

https://telos.hu/en/posts/2023/theunveiling33/05/20230504/


Minden ember legfőbb csatolmánya egy idegen lény, aki a chimérát szolgálja, és a legtöbb esetben maga is több millió éves, és ragadozói értelemben rendkívül intelligens. Ez a csatolmány minden ember "ketrece" a fogantatásától kezdve. Egy kalitka, amely megöli áldozatát, ha azt a legmesszebbmenő óvintézkedések nélkül kinyitják. Az emberek ma már teljesen képtelenek arra, hogy saját maguktól kiszabaduljanak belőle. Az egész lényedet felemészti, ami azt jelenti, hogy az asszimiláció egyre súlyosabbá válik az életed során. Sok ember (mostanra kb. 70-80%-uk) feladta a harcot ezzel a fő csatolmánnyal szemben, különösen 1996 óta. Ezek az emberek a felszínen lehetnek kedvesek és barátságosak, de titokban és sokszor tudat alatt azt teszik, amit a csatolmány/chiméra akar. Minél kevésbé harcol az ember a csatolmány ellen, annál inkább a chiméra "tulajdonává" válik, ami azt jelenti, hogy a chiméra azt tesz az emberrel, amit csak akar (ezt jelenti az ősi szentírásokban a "megszállás"). A fő csatolmány, amely minden emberrel együtt érkezik, a fő oka annak is, hogy a chiméra néha képes sok-az-egyhez vagy akár minden-az-egyhez forgatókönyveket létrehozni, amelyek abszolút kegyetlenek az áldozatok számára. Az emberek szokásos átlagos élettartama az az átlagos idő, amelyre ezeknek a csatolmányoknak általában szükségük van ahhoz, hogy "győzedelmeskedjenek" a gazdatestük felett. Az élettartam az ókorban sokkal magasabb volt, mint manapság (erre csak néhány régi, szent írásban találsz bizonyítékot, a tudomány még mindig tagadja az emberiség valódi történetét). A fő csatolmány eltávolítása ilyenkor több évet vesz igénybe, a legtöbb esetben kb. 5-10 évet, és az ilyen eltávolításokhoz szükséges erőforrások rendkívül korlátozottak a felszínen a kompressziós áttörésig. Hogy egy példát mondjak, a telepesek anyahajójának központi számítógépe jelentősen le van terhelve az eltávolításhoz szükséges problémák megoldása miatt. Ha ezeket a problémákat nem oldják meg, vagy nem oldják meg egy bizonyos időn belül, a gazdatest meghal a kiszabadítására tett kísérlet során. Ez eléggé nagy probléma az Esemény előtt a többi nagy számításigényű feladat megoldása miatt, amelyek szintén nagy számítási teljesítményt igényelnek, és egyéb problémák miatt, amelyek általában ilyenkor felmerülnek. Ezért jelenleg csak körülbelül 10 ember van a Föld felszínén, akik teljesen megszabadultak ettől a fő csatolmánytól és az összes implantátumtól. A legtöbbjük az Ellenállási Mozgalom tagja.

Az eltávolítás becsült időtartama, miután a Fényerők leszálltak a felszínen, egy ideig még mindig több hónap lesz emberenként. Több ember egyszerre történő kiszabadítása is lehetséges lesz. Minél több idő telik el a leszállás/kompressziós áttörés után, annál gyorsabban lehet elvégezni majd az eltávolításokat.

A fő csatolmányhoz kapcsolódóan talán észrevettétek, hogy a „The Portal” oldal hozzászólásaiban sokan mentálisan instabilak vagy akár őrültek, látszólag csak azért, mert kapcsolatba kerültek a spirituális igazságokkal. Ez már a fokozatos leválást jelenti a chiméra kaptárelméjéről - ezek az emberek az elméjükben kezdenek önállósodni. Egyesek számára ez a felemelkedés kezdete. Kevesen lesznek elég erősek ahhoz, hogy mentálisan megálljanak a saját lábukon, és ez egy hosszú út, amit a Fényerők hamarosan minden eddiginél jobban meg fognak tudni könnyíteni. Még kevesebb ember lesz elég erős ahhoz, hogy keresztülmenjen a nehézségeken, hogy teljesen megszabaduljon a fő csatolmányától, ezért az emberiség nagy részét evakuálni kell majd, ahogyan azt Cobra mondta. Annak ellenére, hogy a kompressziós áttörés elkerülhetetlenül megtörténik, az összes implantátumtól való megszabadulás, beleértve a fő csatolmányt is, nehéz út marad - egyszerűen azért, mert a Földet még évtizedekig elárasztják az élősködő, láthatatlan lények. A jutalom azonban elég nagy lesz azoknak a felemelkedőknek, akik túljutnak mindezeken a Földön, így megéri majd itt maradni azoknak, akik elég erősek ahhoz, hogy ezt az utat járják. További teher az összes implantátumtól való megszabaduláshoz, hogy a megmaradt chiméra által ezekre a szabad emberekre kitűzött vérdíj magas lesz, így a legmagasabb felemelkedőkre egy ideig mindenféle élősködő kártevők fognak vadászni. Ez tulajdonképpen jó érv arra, hogy néhány felemelkedő később menjen keresztül ezen a személyes felszabadítási folyamaton, mivel a teher, amit a magasabb felemelkedésért cipelnek, nehéz lesz, talán még meglehetősen hosszú ideig. Még az Esemény után is probléma marad néhány ilyen parazita tendencia. A személyes felszabadulás tehát az egyik legnehezebb, de egyben leghálásabb dolog, amit az emberek valaha is elérhetnek, és a Föld jelenlegi teljes felszabadulása valójában ennek az útnak kedvez.

Az emberi médiumok pozitív serege a Fényerők adásainak segítségével született meg, és elérte a különböző szellemi frakciókat, amelyek jelenleg az egész világon tevékenykednek. Ezeket először tájékoztatták az invázió mélyebb igazságairól, és sokakat meggyőztek ezeken az adásokon keresztül, hogy csatlakozzanak a Fényerőkhöz a számukra lehetséges legmagasabb szinten. Általánosságban azonban a szellemi régiót továbbra is elárasztják a szélhámosok és álszentek - túl sok olyan médium van, aki bedőlt a chiméra illúzióinak, vagy akár maga is a chiméra vagy a cabal része. Ezért a legtöbb felemelkedőnek nagyon szkeptikusnak kell maradnia minden csatornázott kapcsolattal szemben - különösen azokkal szemben, akik olyan legitim tudásforrásokat vádolnak, mint a „The Portal” blog.

Ennek magától értetődőnek kellene lennie, de mások kigúnyolása, átverése vagy becsapása természetesen parazita tulajdonság, és a Cobra által kulcsfontosságúnak nevezett szociopata tulajdonságok közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy megpróbálnak másokat lealacsonyítani, hogy nagyobbak legyenek náluk. Ezt teszi a chiméra is folyamatosan, ez a fajta trükközés tartja az embereket örökös illúzióban, ami ahhoz szükséges, hogy észrevétlenül táplálkozzanak belőlük. Sok ember meg is alapozza ezt a szociopata vonást azzal, hogy megpróbál becsapni másokat, hogy valamiből többet szerezzen magának - ez a betanított hiányosság különösen az emberi vállalkozásokban látható, ahol pénzről van szó, de természetesen a magánéletben is erősen aktív. Ez a vonás és módszer nagymértékben kapcsolódik a méretillúzióhoz, amelyet a chiméra azért hozott létre, hogy megfordítsa a természetes rendet, és a nagy lelkeket kicsinek tüntesse fel.


Mi a különbség az Elsődleges Teremtő, az Isten(ek) és a Forrás között?

Először is a három szó egyike sem írja le akár csak megközelítőleg is ugyanazt, mind nagyon különböző lények, amelyek manapság nem igazán kapcsolódnak egymáshoz.

Az Elsődleges Teremtő az első életforma, amely ebben az univerzumban létrejött. Hatalmas volt, és magában hordozott szinte mindent, ami később a világegyetemmé vált. Elsőként egy olyan teret épített maga köré, amit ő maga is élvezhetett. Az archetipikus tulajdonságokból ítélve inkább férfi lény volt. Később az emberi test sejtosztódásához hasonlóan kettévált és rajta kívül még több életformát hozott létre a világűrben. Az Elsődleges Teremtő mindezen leszármazottai később hasonló módon saját maguk hozták létre utódaikat. Miközben benépesítették a világegyetemet, a nagyobbak is tervezési döntéseket hoztak a körülöttük lévő térről. E tervezési döntések némelyike hibás volt, amint azt elég jól látjuk a Földön történt forgatókönyvből és szenvedésből. Az Elsődleges Teremtő később úgy döntött, hogy belemerül a saját teremtésébe, és nagyjából mindenre kiterjedt. Mára már nincs ép teste vagy önálló tudata. Az Elsődleges Teremtő legmagasabb leszármazottai, akik még mindig épségben vannak, részt vesznek a Föld felszabadításában. Őket gyakran említették ezen a blogon, mint a segítség végső lehetőségét, amikor a Fényerők többi része kudarcot vall.

Isten egy olyan lény, aki több százmillió éve van a Földön, és akkoriban csatlakozott az első telepesekhez. A legtöbbször az Isten kifejezést az első telepesekkel szinonimaként használják, mivel mindannyian még mindig az Elsődleges Teremtő elég közeli leszármazottai. Mindkettő fényes fehér fény, de nem túl nagy "flottaméretű". Ez azt jelenti, hogy Isten gyakran túlerőben volt a többi idegen fajhoz képest, de határozottan messze magasabb technológiával rendelkezik, mivel ő, valamint a telepesek egyszerűen korábbi lelkek. A telepesekkel együtt Isten az, aki a chiméra inváziója ellenére is stabilan tartotta a Földet. Ő is nagy felelősséget érez az emberiségért, mert az egyik gyermeke elbukott és csatlakozott a parazitákhoz (hasonlóan, ahogy a Bibliában is elhangzik). Ezért a lehető legnagyobb mértékben enyhíti ennek az árulásnak a hatásait az emberiség többi része számára, és elfogadhatóvá teszi az életet a chiméra ellenére. Azonban ő és az első telepesek is nyilvánvalóan nem tudták volna megoldani a helyzetet, vagy győzni a chiméra ellen a Fényerők nélkül.

A többes szám jelzi, hogy Istenen kívül több Isten is volt a Földön, és még mindig vannak kisebbek, sőt pozitívak is. Azonban a fent leírt Istenen kívül egy nevezetes hatalmas Isten volt itt korábban, és ő erősen kötődik az atlantiszi bukáshoz vagy az első ilyen jellegű kataklizmához a Földön. Nagyobb volt, mint Isten, de egy későbbi lélek, vagyis kevésbé ragyogó fehér fény. Ő sem volt olyan hibátlan jellem. Azonban óriási befolyása volt a Föld alapvető rendszerére (nem az emberi irányítási rendszerre, hanem sokkal alapvetőbbre), és ezért gyakran ő az az Isten, akire az emberek a piramisban lévő szemként hivatkoznak, amely egyszerűen az Isten régi szimbóluma. Mivel a háromszög a legegyszerűbb geometriai forma, ezt az alapvető rendszert jelképezi, amelyen keresztül ez a régi Isten még mindig figyel és uralkodik a Föld felett. A szimbólumot természetesen azóta a chiméra számtalanszor eltorzította. Ez az Isten nagyjából a görög magaskultúra csúcspontja körül hagyta el a Földet, és a mai napig számos követője akad. Sok híve azonban csatlakozott az ellenségeihez, amikor bedőltek a chimérának, és ezért a régi kultuszainak nagy része mára már csak a cabal és/vagy a chiméra-illúziókból áll. Ez az Isten a Föld felszabadításának részeként fog visszatérni, amikor eljön az ideje.

Végül, de nem utolsósorban a Forrás az, aki támogatta az univerzumot, aki lehetővé tette az univerzum létrejöttét, és aki a legjobb energiákat egy nagy gömbbe helyezte (metaforikusan szólva), hogy megteremtse azt. Nem igazán tevékenykedett az univerzumban, mielőtt bizonyos problémák (alapvetően az elsődleges anomália) átvették volna a hatalmat egyes rendszerekben, mint például a Földön. Ahogy fentebb említettük, az univerzumnak van néhány tervezési hibája, amelyeket a korai életformák hoztak létre, és amelyeket senki sem tud kijavítani, mert maguk az életformák már nem teljesen épek, vagy egyszerűen nincs meg az erejük, hogy kijavítsanak valami ekkora dolgot, miután már az ő hibájuk ilyen mértékig kibontakozott. Ez az a pont, ahol a Forrásnak be kellett lépnie az univerzumukba, hogy megmentse azt az önpusztítástól, vagy inkább segítsen az általunk elsődleges anomáliaként ismert gyermekbetegségen. Bár sokan azt hiszik, hogy a Forrás is férfi, mint sok nagy isten, akit a Földön ábrázolnak, a Forrás valójában egy pár, így beszélhetünk a jelenleg az univerzumban lévő legmagasabb rendű párról, de valójában inkább az univerzumon kívül éltek sokáig. Ugyanakkor azonban az univerzumba belépve a Forrás ténylegesen mintha annak része lenne, és egyúttal az Elsődleges Teremtőtől származik. Nehéz megmagyarázni, de a Forrás részt vesz a Felszabadításban, és ő(k) az Elsődleges Teremtő legmagasabb leszármazottai, akiket már sokszor említettünk ezen a blogon, bár ők nem igazán voltak akkoriban az univerzumon belül - ez olyan, mintha előreszaladtak volna, és az elejéről kezdték volna, hogy megfelelően tudjanak segíteni. Bár sokan azt gondolják, hogy ők csak a Forrást tapasztalják meg saját magukban, ez tévedés. Bár a Forrás alapvetően mindenbe képes belépni, az emberek alapesetben nem azonosak a Forrással. A Forrásnak vannak képességei arra, hogy bármivé váljék, ez fordítva nem így van. Szintén sokan azt gondolják, hogy a Forrás a mindent átfogó szeretet, de nem nagyon szereti a chimérát és általában a parazitákat. A Forrás azért van itt, hogy eltávolítsa ezeket az élősködő lényeket a teremtésből, hogy ténylegesen megmentse a teremtést. Ezért a Forrás csak azokat a lényeket fogja szeretni és elfogadni, akik összhangban vannak az egyetemes alapelvekkel, amelyek természetesen életközpontúak. A felforgató lényeket, mint a chimerát, és számos más érintett idegen fajt, határozottan elutasítják, és végül gondoskodni fognak arról, hogy kidobják őket az univerzumból. Ez az eltávolítás szükséges az univerzum fennmaradásához, és az univerzumra úgy tekinthetsz, mint a Forrás gyermekére, ő(k) gondoskodnak róla, és végül is egy olyan hely lesz, ahol ez a pár élni tud és jól tudja érezni magát.


Tudnál többet mondani nekünk ezekről a legnagyobb Csillagmagokról, akik ezt a nagy bulit tervezik? Hogyan léphetünk kapcsolatba velük?

A parti természetesen csak meghívottaknak szól, ahogy a tervezés is. Továbbá senki sem tervezi ezt a partit úgy, ahogy az emberek tennék, minden tervezés a spirituális térben történik, míg maga a parti fizikai. Ez azt jelenti, hogy a résztvevőkkel felvesszük a kapcsolatot, amint készen állnak. Még ez a kapcsolatfelvétel is a spirituális szinten történik majd, és nem sokkal azelőtt, hogy a buliban való részvételük ténylegesen elkezdődne, így szinte nem lesz várakozási idő, ha egyszer meghívtak benneteket, akkor már majdnem készen is álltok. Szintén fontos tudni, hogy ez nem egy szokványos, társadalmi kellemetlenségekkel járó parti, ahogy azt néhány olvasó sejtette. A buli csak az első "fényszigetek" kezdetét jelenti, ami természetesen kizárólag arról szól, hogy a résztvevők azt csinálnak, amit akarnak. A (személyes) kiteljesedésről szól, akár egy csoportban, hasonlóan gondolkodó emberekkel együtt, akár egyedül történik ez. A résztvevők folyamatosan szinte bármit megtehetnek, amit csak akarnak. De természetesen ez a földi valósághoz és eddigi életük bizonyos hajlamaihoz lesz kötve. De a résztvevők számára nagyon gyorsan be fog teljesülni, bármit is álmodtak meg és kívántak az életükkel kapcsolatban, végre lesz mód arra, hogy ezt ténylegesen megtapasztalják (kezdetben persze főleg a "fényszigetek" körzetében).


A terhességi folyamat miért a chiméra eszköze? A nemi szervek nem csak a nemzésre szolgálnak? Hogyan fogunk szaporodni az Esemény után?

A chiméra bevezette a terhességet, mint a szaporodás fő eszközét az első emberek egy része számára, amikor megjelentek. Az első telepesek nem igazán törődtek vele, mert a korai embereket önmagukhoz képest sokkal kisebbnek és állatszerűbbnek látták. Úgy gondolták, hogy elfogadható, ha egy ilyen alacsonyabb rendű faj számára megtartják ezt a szaporodási mechanizmust, mivel a chiméra ilyen terveinek törlése rengeteg energiába került volna.

A nemi szerveket általában az egyesülés, nem pedig a nemzés céljából hozták létre - azokat a chiméra csupán átvette, és a nemzés irányába változtatta meg. A chiméra volt az, ami beteges kapcsolatot teremtett az egység/szex hatalmas beteljesítő öröme és az utódok létrehozása/gondozása/kötelezettsége között - utódok, amelyeket ők inkább a földi eljövetelüknek és táplálékuknak tekintettek. Megpróbálták összemosni az emberek számára a legmagasabb beteljesülést (egység/szex) azzal a kötelességgel, hogy további gazdatesteket hozzanak létre, amelyekből az élősködő chiméra táplálkozhat. Ha a telepesek akkoriban tudták volna, hogy ez hova vezet, valószínűleg törölték volna a terhességi mechanizmust.

Az Esemény után azok az emberek, akik felemelkedtek és nem evakuálták őket, tudatosan fogják létrehozni utódaikat. Míg manapság a terhesség során az utódok tulajdonságainak megtervezése nem csak genetikailag, hanem automatizmusok által, sőt tudatosan is történik a chiméra tagjai részéről. A felemelkedők ehelyett ezt maguk fogják megtenni. Kiválasztanak egy lelket, és gondoskodnak arról, hogy minden testtípus (mentális, érzelmi, fizikai, stb.) minden testrészét megfelelő tudatos egységekkel szereljék fel (ezt főként úgy lehetne leírni, hogy bizonyos testrészek esetében lelket). Tehát aprólékosan megtervezik az utódaik minden részletét, beleértve a testük kialakítását is. A testek nőhetnek úgy, mint a csecsemők, de az is lehetséges lesz, hogy teljesen kifejlett emberi (vagy akár csak emberszerű) testben hozzanak létre utódokat. Ez persze nagyban függ a felemelkedők képzettségétől e művészetek terén. Az utódok boldogsága lesz a teremtésük abszolút középpontjában, ahogyan annak az egész világegyetemben mindig is lennie kellett volna.


Akkor miért várnak [az evakuálással] a pólusváltás előtti utolsó percekig, az ezzel járó káosszal, halálesetekkel és traumával?

Inkább arról van szó, hogy a Fényerők addig fogják késleltetni a póluseltolódást és más katasztrófákat (amennyire csak lehetséges), amíg azokat az embereket, akik nem tudnak itt túlélni, evakuálják. Miután már egyetlen embernek sem kell meghalnia ezekben a katasztrófákban, és minden embert evakuáltak, vagy biztonságban van a Földön, a Fényerők feloldják a stabilizációt és a késleltetést, amit ezekkel a természeti katasztrófákkal szemben létrehoztak. E katasztrófák némelyike magának Gaiának a felszabadításához is kapcsolódik, és őt a Fényerők meggyőzték és meg is fogják győzni, hogy várjon, amíg az evakuálások megtörténnek.


Nehezen tudom megérteni, van-e a szürkéknek isteni esszenciájuk, lelkük, a civilizációjuk el fog-e tűnni, de visszatérnek a Forráshoz? Mint az atlantisziakat, akiket száműznek ebből az univerzumból, őket nem lehet meggyógyítani vagy megtisztítani.

Azt hiszem, hogy a Forrás a Szeretet, de vajon a Forrás minden Univerzumban ugyanaz?

Mint fentebb említettem, a Forrás messze nem kegyelmez az élősködőknek vagy erősen élősködő lényeknek, ha azokat az univerzum ellen felforgatónak tekintik, és el kell távolítani őket, hogy az univerzum fennmaradhasson. A világegyetemünk Forrása nem a létező összes világegyetem tulajdonosa. Ne aggódjatok, nincsenek kapcsolatok más világegyetemekkel, azok csak olyanok a Forrás számára, mint az életformák vagy a szobák.


Ha egy ember most meghal..., mi lesz az implantátumokkal és a felejtés fátylával? Ha az emberek újra reinkarnálódnak egy baba testébe, lesznek új implantátumok? Az újraszületett emberek számára ugyanazok a korlátozások lesznek, mint azoknak, akik most még inkarnálódnak?

A legrosszabb esetben a kompressziós áttörésig minden ugyanolyan lesz, mint korábban. Történtek előrelépések, a Karma Urait eltávolították, és így tovább, tehát az emberek szerencsések lehetnek, de nincs garancia, amíg a Fényerők nem veszik át a hatalmat. Alapvetően minden egy kicsit jobb, az embereknek jó esélyük van arra, hogy kevesebb implantátumot kapjanak a születéskor, de még mindig messze van a biztonságtól vagy a nagy változásoktól a kompressziós áttörésig/az Eseményig.


Amikor az Esemény bekövetkezik, az amnézia falai is fel fognak emelkedni (lelepleződnek majd), elkezdünk emlékezni az előző életünkre és a múltbeli tapasztalatainkra? És ha ez igaz, akkor csak a magas tudatossági szinten lévő csillagmagok kezdenek majd el emlékezni, vagy minden ember elkezd emlékezni, még azok is, akik alacsonyabb tudatossági szinten vannak? Fokozatosan fog történni, vagy elsöprően intenzív lesz? [egy másik megjegyzés:] Mi a helyzet az emlékezetvesztésünkkel? Mikor ér véget, illetve mikor leszünk képesek mindenre emlékezni a múltunkból?

Ha minden simán megy, a felemelkedők maguk döntenek majd úgy, hogy elmerülnek a saját rejtett emlékeikben. A kompressziós áttörés előtt néhány kulcsembert és felemelkedőt a fronton agresszíven támadhatnak a saját emlékeik a (fátyolos) múlt traumáival. Természetesen traumatikus, ha újra ráébrednek a múltbeli traumáikra, és a chiméra ezt ki fogja használni. De a kompressziós áttörés után az emlékek szabadon választhatók lesznek, és a felemelkedni vágyók lépésről lépésre döntik majd el, hogy mit és mennyit akarnak ebből látni és mennyire akarnak emlékezni. Sok mindent kell majd feldolgozni, és ez még a legnagyobb felemelkedőknek is kimerítő lesz, ezért is használja jelenleg a chiméra ezeket az emlékeket támadásként bizonyos emberek ellen.


A Fény Győzelme!


theunveiling33.blogspot.com

Hozzászólások