Telos

Spirituális hírek, fordítások

NYÁRI NAPFORDULÓ FRISSÍTÉS (2023.06.21)


  1. június 21. szerda


SummerSolsticeSymbols

Az elmúlt néhány hónapban a sötétek megerősítették a Földet körülvevő rácsot egy erős védőpajzzsal, hogy tompítsák a növekvő kozmikus sugárzás hatását. Ez idő alatt a Csillagmagok úgy érezhették, hogy még jobban elszakadtak a Forrástól, vagy erős energetikai támadásoknak voltak kitéve.

Ez azért van, mert a sötétek arra törekszenek, hogy az anomália megmaradt készleteiből új éteri démoni lényeket hozzanak létre, hogy tartsák a frontot. Például a Baphomet, sok sátáni cabal páholy bálványa, akit a Fényerők tavaly elpusztítottak, néhány hete újra megjelent az éteri síkokon. Az arkhónok talán újrateremtették és visszahelyezték a rácsba. Valószínűleg ez a Baphomet 2.0 sem sokáig maradhat ott.

Ami ennek a védőpajzsnak a fizikai megnyilvánulását illeti, az a földkörüli pályákon megjelent, számtalan Starlink műholdban mutatkozik meg.

https://satellitemap.space/?norad=48119


1

Megerősítik a torzító mezőt a Rácson belül, és egyfajta állóhullámot hoznak létre, amely olyan valóságot teremt, amelyben úgy tűnik, hogy fizikailag semmi sem halad előre, és a Cabal folyamatosan megússza a bűntetteit és a terveit. Bár a helyzet az utóbbi időben némileg javult, lásd a legutóbbi UFO-felfedezéseket.

https://www.youtube.com/watch?v=0vhjemGaEOU


Csakúgy, mint a "C"-vírussal kapcsolatban, ahol a laboratóriumi elméletet most már hivatalosan is megerősítette a fősodratú média.

https://www.foxnews.com/world/wuhan-lab-scientists-first-catch-covid-19-report


Az USA kormánya az ukrajnai konfliktusból való kilépési stratégiát is előkészíti azzal, hogy az ukrajnai bábkormányukat hibáztatja az Északi Áramlat gázvezeték felrobbanásáért. Ezért a média egyre többször számol be az ukránok robbantási terveiről.

https://www.washingtonpost.com/national-security/2023/06/06/nord-stream-pipeline-explosion-ukraine-russia/

https://www.forbes.com/sites/tylerroush/2023/06/13/cia-reportedly-urged-ukraine-against-attacking-nord-stream-pipeline-months-before-mysterious-explosions/?sh=2cd34bed1d31


Az utóbbi időben több tömegmeditáció is volt világszerte. Feltűnő volt, hogy nem volt annyi résztvevő, mint a korábbi években (bár a létszám még mindig elegendő).

Ennek az az oka, hogy az elmúlt hónapokban sok Csillagmag és inkarnálódott Fénymunkás Lélekrésze távozott újra a fizikai testből a hajók felé. A bolygó teljes lakosságát tekintve már csak néhány Fénymunkás maradt, aki a Fényt tartja. A többi Fénymunkás fizikailag még mindig jelen van, de a Csillagmag Lélekrészeik nélkül többé-kevésbé csak NPC-k (non-playable character - nem irányítható karakter) az aktív játékosok helyett. Néhányan közülük most már fogékonyabbak a negatív energetikai megszállás iránt is.

Ezek a tények elsőre negatívnak tűnhetnek, de nem azok. Az a körülmény, hogy a Sötéteknek meg kellett erősíteniük a bolygó körüli pajzsot, és az, hogy a Fényerők további Csillagmagokat vontak vissza a felszínről azt mutatja, hogy a Galaktikus Központi Nap aktivitása már rendkívül erős lehet.

A Sötét Erők körében a pánikot az is okozhatta, hogy a Fényerők elkezdték megsemmisíteni a Föld körüli pályán lévő éteri implantációs állomásokat, amelyeket leszületés előtt minden Léleknek meg kellett látogatnia, mielőtt fizikailag a felszínre inkarnálódott.

2

Ez a folyamat arkhónok tömegeit aktiválta, akik megpróbálták megvédeni ezeket az állomásokat, de nem jártak sikerrel. Sokukat újrahasznosították a Központi Napban. Néhányan (tényleg csak néhányan) úgy döntöttek, hogy átállnak a másik oldalra, és jelenleg segítenek a felszíni lakosság implantátumainak eltávolításában. Ezenkívül jelenleg lehetségessé vált eltávolítani bizonyos, az inkarnálódott Lelkekhez csatolt éteri implantátumokat, amelyeket néhány héttel ezelőtt a Fényerők nem tudtak volna elérni, mivel azok a sötétek egzotikus fegyvereihez kapcsolódtak, és felrobbantak volna.

3

A Fényerők továbbra is folytatják a bebörtönzött Lelkek kiszabadítását a sötétek karmai közül, különösen a földalatti klónozó létesítményeikből, beleértve sok-sok Istennői Lelket is. Néhányan annyira traumatizálódtak, hogy miután kiszabadultak, lemondanak a Fényerők szolgálatáról ... legalábbis azok, akik önként jelentkeztek a bolygófelszabadító műveletekre. Rendkívül hosszú gyógyításra van szükségük, miután a sötétek olyan sokáig kínozták őket.

4

A cabal még mindig hatalmas számú Csillagmagot fogva tart túszként a földalatti létesítményeikben, mint energia termelőket, a felszíni hatalom és gazdagság megtartása érdekében ... ez a forrás látszólag soha nem fogy ki. Sokan ezek közül a Lelkek közül már jóval a Föld meghódítása előtt a sötétek foglyai voltak. De a túszok utánpótlása nem tart örökké, ezért úgy gondolom, hogy sokkal többeket szabadítottak már ki, mint ahányan még mindig csapdában vannak. Tehát a sötéteknek mostanra már rendkívül takarékosan kell bánniuk az energiájukkal.

Jelenleg ennél többről nem tudunk beszámolni. Ami fontos lehet a következő napokban az az, hogy a sötét erők ne használják fel a Közép-Európa feletti nagyszabású hadgyakorlatot a NATO-Oroszország konfliktus további eszkalálódására.

https://edition.cnn.com/2023/06/14/europe/nato-air-defender-2023-exercises-germany-intl-hnk/index.html


Különösen most, amikor az energiák még gyorsabban emelkednek, hatalmas változásokat okozva a jövőben.

smr

Köszönöm az olvasást, és boldog nyári napfordulót kívánok!

https://www.youtube.com/watch?v=484Hyfc4acM


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások