Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. június 8. csütörtök


A Fényerők áttörést értek el az éteri síkon. Képesek voltak elpusztítani a Chimérának / a Karma Urainak sötét hálózatát az éteri síkon az összes technológiájukkal együtt, a legtöbb éteri Chiméra / Karma Urai entitást elfogták és a Galaktikus Központi Napba vitték, és a Chiméra közül nagyon kevesen a DARPA gödrön keresztül klónozott testekbe menekültek a fizikai síkra. Így most az egyetlen sötét irányítás alatt álló hely a fizikai sík, e bolygó felszínén.

Olvass tovább …

Helyzetjelentés és Cobra Konferencia Japánban

Cobra Logo

  1. május 21., vasárnap


A Fényerők jól haladnak az éteri sík tisztításával, és ezzel kapcsolatban hamarosan jó hírek várhatók.

A szubkvantum anomália kitisztítása is haladt némileg.

Jelenleg a fizikai biochipek jelentik a legnagyobb problémát. Ezek a fő felügyeleti eszközök, amellyel a chiméra a felszíni lakosságot irányítja:

Biochips

A képen: A homloklebenyben található biochipek mindkét szem látóidegéhez csatlakoznak, és mesterséges szinapszisokkal kapcsolódnak az agy hallókérgéhez. Folyamatos hang- és kép adatáramot küldenek a chiméra csoport központi számítógépébe mindarról, amit látsz és hallasz. Ez a számítógép folyamatosan figyeli a felszíni populáció aktivitását.


Olvass tovább …

Fény Portál Aktiválás és Tajvani Konferencia beszámoló

Cobra Logo

  1. május 13., szombat


Aktiválásunk hatalmas sikert aratott, közel 1 millió ember értesült róla, és körülbelül 160 000 ember vett rajta részt.

Az aktiválás pillanatában, az energiaimpulzus nagyon erős, mégis gyengéd volt. A kozmikus Szeretet legtisztább energiáit küldte az M87 galaxisból ennek a bolygónak a felszínére. Az impulzus korrigálta a bolygó idővonalát, csökkentve a hagyományos világháború valószínűségét 33%-ról 27%-ra, és a kemény pénzügyi összeomlás valószínűségét 37%-ról 32%-ra:

https://www.eurekalert.org/news-releases/671086


Az M87 galaxis csak néhány nappal az aktiválás előtt vált ismertté a felszíni lakosság számára:

https://www.space.com/black-hole-jet-first-direct-image-m87


Az energiaimpulzus sok gyönyörű energiát juttatott a bolygó karanténjának belsejébe, és ezek az energiák az aktiválást követő napokban csodálatos látványt nyújtottak:

After1

Olvass tovább …

Különleges chiméra eltávolítási akció május 9-én

  1. május 12., péntek


Ez egy új, rövid bejegyzés az eltávolítás fontossága miatt:

Az első női, emberi áruló viszonylag biztonságos eltávolításához szükséges energiamennyiséget végre sikerült elérni május 9-én. Az egész összeesküvés-láncolat rövid időre összeomlott közvetlenül a művelet után, amit üdvrivalgás követett minden hajón és a Föld pozitív spirituális frakcióiban.

Olvass tovább …