Telos

Spirituális hírek, fordítások

Interjú Cobrával a Fény Portál Aktiválásról

Sisterhood of the Rose Logo
  1. április 14., péntek

A Szeretjük a Tömegmeditációt, a Nemzetközi Aranykor csoport és a Japán Készülj a változásra csoport újabb interjút készített Cobrával, akit a Fényportál aktiválásáról kérdeztek.

Portal-of-Light-Activation-interview-hun

Az interjú felvétele itt található a YouTube-csatornánkon:

https://www.youtube.com/watch?v=AxGgXvT1-ec


Külön köszönet a Nemzetközi Aranykor csoportnak és a Japán PFC csoportnak a csodálatos támogatásáért, hogy ez az interjú elkészülhessen.


Kérünk, hogy folytasd a Fényportál aktiválásáról szóló információk megosztását, amennyire csak tudod. Használhatod a #PortalofLightActivation / #FenyPortalAktiválás hashtaget és hallasd a hangod a közösségi médiafelületeken.


Itt találod a beszélgetés magyar nyelvű átiratát:


Hoshino: Üdvözlünk mindenkit! Ma, 2023. március 27-e van. Az én nevem Hoshino és ismét itt vagyok barátommal, Patrikkal, aki a Nemzetközi Aranykor csoportot képviseli, ahogy Terry-sannal is, aki a Japan PFC csoporttól érkezett, sziasztok srácok!

Terry: Üdv!

Patrick: Helló.

Hoshino: Azért vagyunk itt, hogy ismét beszélgetésre invitáljuk Cobrát a Fényportál Aktiválásról -mely a legerőteljesebb planetáris aktiválás az életünkben mindez idáig. Üdvözlünk Cobra!

Cobra: Köszönöm a meghívást!

Hoshino: Minden további nélkül átadom Terry-sannak a szót, hogy feltehesse a kérdéseit.


Első rész: A Fényportál Aktiválása


Terry: Oké, említetted, hogy a Fényportál Aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ki tudnád fejteni, hogy mi is ez a ciklus?

Cobra: Nem, nem tehetem. Ez bizalmas információ, de úgy fogalmaznék, hogy egy hatalmas ciklus, amelynek messzemenő következményei vannak a bolygóra nézve, a bolygó felszabadítására; és a sötétség lezárását illetően ebben az univerzumban, így ezen a bolygón is.

Terry-san: Köszönöm szépen. Rendben. Említetted, hogy ez életünk eddigi legerősebb bolygószintű aktiválása. Elmagyaráznád még egyszer, hogy miért? A kulcsfontosságú bolygók nagyon különleges aspektusai miatt?

Cobra: Sok tényező játszik ebben szerepet. Először is, a Fényerők olyan mértékben haladtak előre a sötétség eltávolításában, hogy a Galaktikus Központból származó hatalmas erejű energiák végre képesek elérni a bolygó felszínét anélkül, hogy hatalmas pusztítást végeznének; ehelyett csak a bolygó evolúciójának felemelését fogják szolgálni. Fel fogják gyorsítani a spirituális fejlődésünket, és segíteni fogják a maradék sötétség eltávolítását. És ennek az egyik összetevője, a kulcsbolygók planetáris aspektusai, különösen, hogy a Plútó belép a Vízöntőbe, és erős aspektusokat hoz létre a Plejádokkal és az M87 galaxissal. Van néhány más, azt mondanám, transz-Neptunusz objektum is, amely szintén érintett ebben a konfigurációban. De nem csak a planetáris aspektusokról van szó. Ahogy már mondtam, egy hatalmas, nagyon erőteljes kozmikus ciklus ér véget közvetlenül május 1-je előtt, és ez további lökést fog adni ahhoz, hogy ez legyen az eddigi legerősebb aktiválás.

Terry: A Fényportál hullámai miért akkor érik el a csúcsintenzitást, amikor a Plútó retrográdba fordul?

Cobra: A Föld bolygó szemszögéből nézve a Plútó abban a pillanatban, amikor retrográdba fordul, álló helyzetben van. Látszólag nem mozog az égen. Tehát a Plejádokkal és az M87-tel való vonatkozása lesz a legerősebb. Olyan lesz, mint egy lélegzetvétel nélküli pillanat, mint a csend pillanata, olyan pillanat, amikor beléphetnek a legerősebb energiák.

Terry: Értem. Nos, néha az embereknek az a benyomásuk, hogy a retrográd azt jelenti, hogy valamelyest visszafelé mozog. Tehát ez még mindig nagyon, nagyon erőteljes.

Cobra: Az aktiválás pillanata az, amikor a Plútó mozdulatlan, nem direkt, nem retrográd. Ez a mozdulatlanság pillanata. (Értem.) Ez a legerőteljesebb pillanat.

Terry: Megértettem. Nagyon szépen köszönöm. A Vízöntő korszak végső aktiválásának idején, 2020 decemberében, egy Grand Trine konfiguráció (három trigon alkotja) alakult ki a Jupiter és a Szaturnusz, az Alcyone, és az M87 galaxis között. Ezúttal a Jupiter és a Szaturnusz helyett a Plútóval fog kialakulni a Grand Trine konfiguráció. Hogyan fogja ez a különbség befolyásolni a Föld bolygó felszabadulását?

Cobra: A Plútó energiája sokkal lézeresebb, sokkal fókuszáltabb és sokkal közvetlenebb. És mindent felhoz a felszínre, ami addig elfojtásra került. Ugyanakkor azt is elhozza… illetve, inkább úgy fogalmaznék, hogy arra is adódik lehetőség a Fény földalatti királysága, az Agartha hálózat és az Ellenállási Mozgalom számára, hogy nagyobb befolyást gyakoroljanak arra, ami a bolygó felszínén történik.

Terry: Értem. Akkor ezért olyan erőteljes ez alkalommal.

Cobra: Igen.

Terry: A Fényportál Aktiválásakor a Galaktikus Központból származó energia teljes erővel elkezd áramlani a bolygó felszíne felé. Miért nem áramlott eddig ez az energia teljes erővel?

Cobra: Nem mondanám, hogy teljes erővel fog áramlani, mert az egy maximális erejű galaktikus energiaáramlást, egy küszöbön álló pólusváltást hozna létre. Azonban azt mondanám, hogy az energia sokkal erőteljesebb lesz, mint eddig. Ennek az az oka, hogy korábban olyan mértékű sötétség volt ezen a bolygón, hogy ha ez az energia megjelent volna, az olyan erős reakciókat váltott volna ki, olyan erős megtorlást a sötét erők részéről, hogy a bolygó felszíne nem élte volna túl. Mostanra már olyan sok sötétség került eltávolításra, hogy ez biztonságosan megtörténhet. Ez az energia biztonságosan elérheti a bolygó felszínét és elvégezheti a szükséges tisztítást, elvégezheti azt, amit meg kell tennie.

Terry: Szóval, hogyan hatna ez a teljes energia a Cintamani rácsra a bolygó felszínén?

Cobra: Valójában bizonyos mértékig aktiválni fogja a Cintamani rácsot.

Terry: Oké. A következő kérdés: említetted, hogy a Plútó a Vízöntőben a pozitív földönkívüli fajok koncentrált erőfeszítéseit fogja jelenteni az Első Kapcsolatfelvétel felé, és a Plejádiaknak nagyon aktív szerepük lesz ebben. A 2021. decemberi Isteni Beavatkozás Aktiváláshoz képest mennyire másképp fogja ennek az aktiválásnak a sikere befolyásolni az Első Kapcsolatfelvétel tervét?

Cobra: A Plejádiak tervei az Első Kapcsolatfelvételre és a bolygó felszíni tevékenységeire vonatkozóan a 2023. májusi időszakra vonatkozóan még titkosak. De azt mondanám, hogy van egy bizonyos megújult erőfeszítés az Első Kapcsolatfelvétel élményének megteremtésére. További részletek kerülnek nyilvánosságra remélhetőleg, nem vagyok benne biztos, de remélhetőleg májusban. Majd meglátjuk.

Okay. The plans of the Pleiadians regarding the First Contact and the surface of the planet activities in the period of May 2023 are still classified. But I would say that there is a certain renewed effort to create the First Contact experience. More details, hopefully, I'm not sure, but hopefully they will be released in May. We'll see.

Terry-san: Okay. Interesting. Thank you very much. Okay, next question. At the Age of Aquarius Final Activation in December 2020, an energy pulse from the M87 Galaxy reached the surface of the planet for about 10 to 15 seconds, and promptly eliminated about 10% of the remaining anomaly. As the energy this time is even stronger than that time, will it likely eliminate the implants, the anomaly, and the blackholes more intensely than the last time?

Cobra: Yes, that is expected. It's not guaranteed, but it is expected.

Terry-san: Great. You mentioned that the Portal of Light Activation will create an energetic upgrade for the whole planet if we manage to reach the critical mass. Can you specifically describe what will possibly happen when the planetary energy is fully upgraded?

Cobra: Well, what is expected is that the Lightworker grid on the surface of the planet will begin to be reactivated again. What is expected is much more contact between the Lightworkers and Beings of Light. What is expected is a new wave of inspiration, which was greatly suppressed in the last few decades. So it is the first, what is expected, but not guaranteed, of course, is the first moment of the rebirth of the new Age of Aquarius. So this is what can happen.

Terry-san: Okay, great. Okay. The time of the Portal of Light Activation is based on CEDT in Paris, Central European Daylight Time. What special things will happen in this city during this activation?

Cobra: Okay. The Paris Vortex is the key Goddess vortex for the surface of the planet, and this is why the main anchor is there. So this is the main reason why the activations are anchored in that particular location.

Terry-san: Okay, great. The feminine energy on the surface of planet Earth is very low at the moment. Would there be changes to the situation if the critical mass is successfully reached? What specifically can we expect in this area?

Cobra: Again, if the Lightworker energy grid will be reactivated, there will be a rebirth of Goddess energy and the feminine principle will begin to flow more freely. And that can happen if the critical mass is reached. And depending on how things go, this is something that we can expect.

Terry-san: Okay, great. If Lightworkers want to hold a physical meditation meeting in Paris, would you recommend some energetically powerful spots for them?

Cobra: I have written extensively about this on my blog, and people can just go through the articles and use that as guidance.

Terry-san: Okay, great. If we want to use these enormously powerful energies to reactivate old Atlantean Goddess vortexes, where would you recommend for our physical meditation meeting?

Cobra: Okay. One thing, one aspect of this is along the old Atlantian equator, and the other aspect of this is anywhere near the water, or even inside the water, lake, river, sea, ocean.

Terry-san: I see. That's interesting. Okay, great. Are there any other specific locations around the world that you would recommend for a physical meeting during the Portal of Light Activation?

Cobra: As I said, near the water, or inside the water, or inside the body of water, or on the top of the mountains. That is also an interesting location. There are many quite powerful energy spots that are quite well known, Mount Shasta, Mount Fuji, and also some other locations.

Terry-san: I see. That's interesting. That means either on ocean, or the sea, or the top of the mountain?

Cobra: Yes.

Terry-san: Okay. Great.

Cobra: That's just a recommendation. It is not absolutely necessary, but if you are able to go there, that would be quite beneficial.

Terry-san: Okay, sure. So if we want to hold a physical meditation meetings in our Goddess Temples and invite the general population to join the Portal of Light Activation, what tachyonized products can we use to boost the benefits of our meetings?

Cobra: Any tachyonized products that bring Goddess energy, there is a whole section dedicated to the Goddess energy on the Tachyonis website.

Terry-san: Okay, great.

Cobra: And of course, Cintamani stone.

Terry-san: Alright. Great. The last time Pluto was in Aquarius was between 1777 and 1798. What historically significant events or actions did the Light Forces fulfill in these 21 years?

Cobra: Okay. People are usually mentioning French Revolution in the context of Pluto in Aquarius in 18th century, but this is not the main thing that happened. The main thing that happened was an expansion of our horizons regarding our place in the universe. Planet Uranus was discovered. There was the first balloon flight. There was... It was actually beginning of something that later developed in a space program. So that time period started a cycle that can lead to the First Contact.

Terry-san: I see. Okay. Great. So once the Portal of the Light was activated, will it remain open until 2044?

Cobra: The Portal of Light is a certain time period between March and June of 2023. Then Pluto will briefly re-enter Capricorn again, and enter again into Aquarius in the beginning of next year, spend almost a whole next year there and very briefly enter Capricorn again, and then finally re-enter Aquarius for good at the end of 2024. The energy of the Portal of Light will just give that initial boost for the energy of Pluto in Aquarius that will ultimately lead to the First Contact.

Terry-san: I see. Okay. Understood. So when it comes to Goddess related to Pluto, most people would think of Persephone, the Queen of the Underworld. Can you please explain briefly her background and her role in this activation?

Cobra: Okay. In mythology, if I translate this into our language, it means that Persephone was actually rescued from the surface of the planet by Pluto and then merged with him in a Soulmate or even Twin Soul Union. So this aspect is the Resistance Movement starting to do certain activities that will lead to the meeting of the soulmates and twin souls on the surface of the planet and below the surfaces of the planet when the time is right.

Terry-san: Okay, that's very interesting. Okay, next question. Hedes is the representative [of the] God of Pluto, is he a member of a positive star race? What is his exact relationship with Persephone?

Cobra: Yes, of course. He's a member of a positive star race and Persephone is either his soulmate or his twin soul. For the exact answer, I would need to go much deeper into this, but right now I would say, they have a very strong and loving connection.

Terry-san: Okay, great. Pluto has several positive representations in astrology such as transformation, revival, massive wealth, deeply hidden wealth within ourselves, and also wisdom in leadership. How can we utilize the most extraordinary opportunity in our lifetimes to make a fortune and expand our positive influence in our daily life?

Cobra: Okay. The main energy blueprint of Pluto in Aquarius is expansion beyond the limits of the quarantine Earth. And there is a vast storage of spiritual knowledge and also physical abundance, which is connected to areas beyond the surface of the planet. And Pluto in Aquarius will reconnect the surface of the planet with those reservoirs of wisdom and abundance and spiritual inspiration.

Terry-san: So with the success for this activation, this can be more easily may be available for the surface population?

Cobra: Yes, that is expected.

Terry-san: Okay, great. You shared a poster of "Breakthrough of Light" in the [Portal of Light] activation post. And if we manage to reach the critical mass in this meditation, what significant breakthroughs will we witness on the surface of the planets?

Cobra: Okay, one thing that is expected is much more Light coming to the surface of the planet. How exactly this will play out is not yet known. One of the reasons is that the Light Forces are not sharing any intel about the surface activities yet. They don't want to say anything. They might have a reason for this, but there is no intel about what will happen on the surface after May of this year.

Terry-san: I see. So let me say they may be able to share this information, if we are successful on this activation

Cobra: Probably after, I would say, mid-May, there will be a release of new intel to the surface population, but I am not completely sure.

Terry-san: Okay. Great. Thank you very much. This is end of my questions and next questions will be made by Hoshino-san.

Hoshino: Okay. Cobra I'll start off my questions. So during the Portal of Light Activation, what tachyonized product can we use to enhance the intensity of this energetic breakthrough?

Cobra: Of course the first ones are the Cintamani stones. This is number one. This is definitely the most powerful tool that you can use to ground and channel this energy.

Hoshino: Okay. Next question. M87 galaxy sent two waves of Cosmic Love energies separately in 2013 and 2020. If we assume the intensity of the 2013 wave as 1, can you estimate the power level of the 2020 wave and the one coming [in] this May?

Cobra: Okay. I would say the one in 2020 was five, but this [one] can be 10 or 20 or even more. So it's going to be very intense.

Hoshino: Wow, Yeah, it certainly can be very intense indeed. Okay, next question. Does this Activation relate to the liberation of the Causal plane?

Cobra: It does relate to the liberation of the causal plane and also all other planes, both physical and non-physical.

Hoshino: Okay. Great. Thank you. And you also mentioned in the February 2023 situation update that the Light Forces are clearing the shock to which the causal bodies of the surface humanity were subjected since 1996. As the energy of the Portal of Light can be felt from March 23rd, how can we use the energy to consciously heal our causal bodies?

Cobra: The most effective way to do this is meditation in which you connect with your causal body and meditate with your causal body. You can do that by simply visualizing rays of Light, of golden Light for example, a rainbow Light emanating from your heart chakra in all directions around your energy field. And you can use this meditation, but probably there will be a certain specific meditation protocol developed for this. If we have time to do this, this will be nice. So this is one way you can do [and] you can assist in the healing of the causal body and accelerate your soul evolution as well.

Hoshino: Okay, great. Thanks for the information. Okay, the next question. The Pluto in Aquarius will signify a focused effort of positive exterterrestrial races towards the First Contact. What can the surface population do to speed up this process?

Cobra: To connect with positive races in their meditations, in their own life. They can call upon them, they can talk to them in their mind, in their hearts. They can share their experience with them telepathically or emotionally. There was so much disinformation about the positive races. There was so much negative propaganda against the Pleiadians, against the Ashtar Command. This has to be discarded. People need to reconnect with those Beings again, and they will have their own positive experience. And this will re-establish the link which was broken in the last two decades. And Pluto in Aquarius will re-establish that link.

Hoshino: Okay, great. Thanks for that. And the next question, would the energy from the Galactic center begin to flow towards the surface of this planet in full force irrespective of whether we are reaching the critical mass or not?

Cobra: Okay. Again, I will say it'll not reach the full capacity yet, but it'll be greatly enhanced. So it'll be much more powerful and it'll flow regardless if we reach the critical mass or not. If we are reaching the critical mass, the whole process will be much more harmonious and much more effective. But even if we are not reaching the critical mass, there is not much time left. So the energy needs to get enhanced. It needs to accelerate. The process needs to continue regardless of what we do.

Hoshino: Okay, understood. Okay. And if this activation is successful, what would be the likely situation or scenario for the dark forces?

Cobra: This information is classified.

Hoshino: Yeah, absolutely. Understood. Okay. What can we do to prepare physically and energetically for the great success of this activation?

Cobra: You can already begin connecting with the energy of this Portal of Light. It has already started on March 23rd when Pluto entered Aquarius. And by doing that you will have your own individual experience of it, and you can share this with others, and of course share this information about this meditation we are having and spread it to as many beings as possible. Of course, those only who are open for something like this.

Hoshino: Yeah, I think that's kind of related to what I'm going to ask you. [The] next question is do you have any suggestions on how we can promote this Portal of Light Activation to the general population and encourage them to join?

Cobra: The most effective way is to spread the promotional videos through social media, through our networks. If you can perhaps inspire any of the more visible Lightworkers or Lightwarriors on the scene who might be open for this, they might assist in this process that's also beneficial. So we'll see. We will do our best.

Hoshino: Yeah, we'll see. We do our best. I think one thing that we are trying to do is to do a hashtag on social media, like #PortalofLightActivation so that we can raise our voice in the social media, and Twitter and on the Instagram so more people can come and join our activations. So we will try to see how we can get the best out of it.

And okay. The next question is you mentioned if the critical mass is not reached, the energy reached will manifest in a much more chaotic and disharmonious way. Maybe it's more repetitive now, but can you please elaborate more on this issues? And what specific chaos or event can we expect if critical mass is not reached?

Cobra: More of the same chaos we are experiencing now. We're experiencing chaos in geopolitical situation, in financial markets, in the society as a whole, between people in general. This chaos will continue and can even enhance because the initial energies will be stronger.

Hoshino: Right. Would it be possible like the conflict between Russia and Ukraine is going to be more escalated if we can not reach the critical mass?

Cobra: Well, that is just speculation. So I will not go into details. I will just say that if we do not reach the critical mass, there might be more chaos. If we reach the critical mass, it'll be much more harmonious and also faster and more efficient.

Hoshino: Okay. Thanks for explanation. Understood. Okay. And then we just want to know that what date is the most appropriate time for holding a preliminary or booster meditations, if there would be any?

Cobra: Yes. There will be a preliminary booster meditation. The most effective time for this would be the moment of the Eclipse (OK) that is happening on the 20th of April.

Hoshino: Okay. Yeah, we can organize it.

Cobra: This can be organized. This is the time for the booster meditation roughly 10 days before the main activation. That will be the perfect moment.

Hoshino: Sure. It makes sense. We are going to organize that then. Okay. That's kind of rounding up our questions on the Portal of Light Activations.


Part 2: Situation Update


Hoshino: And we're going to move on to a bit more on the Situation Update. And the first question is recently you posed an article about the Meditation to Stabilize the Financial System. In that post, there is a picture of Master St. German, but which is different from his 18th century portrait. Is there any significant purpose to presenting him in this manner In this particular situation?

Cobra: This was just an image of St. Germain for this particular meditation. Of course, the original poster which is coming from the 18th century portrait is more powerful. This was just done for that particular meditation to inspire people in that particular situation.

Hoshino: Okay. Understood. And the next question can you provide an update on the clearing of the causal plane and the removal of the Lords of Karma?

Cobra: Yes. All the Lords of Karma, or I would say, Lords of Trauma have been removed from the causal plane. They have been either taken to the Central Sun, or some of them have escaped to the lower mental plane, to the astral plane, and most of them to the etheric plane where they have their main stronghold now.

Hoshino: Right. Okay. Would you mind if I ask, are they still as powerful as before, if they move to a different plane?

Cobra: They're losing power daily. The Light Force are clearing them plane by plane. They are removing the anomaly. They're removing all those negative technologies, and Lords of Karma are losing power daily. They are still quite powerful on the etheric plane right now, but on the other non-physical planes, they have lost most of their power already.

Hoshino: Okay, good. That's very good news actually. And okay, on the follow up, if the Lords of Karma are removed, like you say already, will the surface population be able to meet with their soul mates?

Cobra: Well, there is a physical aspect of this, which we haven't touched yet. So the physical aspect of this has to be addressed first.

Hoshino: I see. Okay. And the next question you mentioned in the previous situation update that the Light Forces are erasing negative soul contracts from the causal bodies of humanity. And if we purposefully emphasized that we hereby cancel and nullify all negative contracts with the Lords of Karma when using the soul contract removal protocol, will this intent make this protocol more beneficial to us and also the Planetary Liberation process?

Cobra: Yes, of course. And here the suggestion would be to do that protocol in the mass meditation at the moment of the booster meditation at the moment of the [solar] eclipse on the April 20th. So that day we can use one part of the meditation then would be to just cancel and nullify all those negative soul contracts that will assist in the process quite much.

Hoshino: Alright. So it's more like the doing the booster meditation first, and then after that maybe we do the invocation together.

Cobra: This will be part of the booster meditation, first to remove the soul contracts, which are actually standing in the way and after those contracts are removed, there will be more energy flowing. It'll be easier to do the meditation and it'll also assist in gathering more people for the main activation on May 1st.

Hoshino: I see. Okay. Understood. Thank you. Okay. And for my final question, as Pluto enters Aquarius for the first time after more than 200 years, how will it affect the Planetary Liberation process?

Cobra: The transit of Pluto through Aquarius, which will last for more than 20 years, is the transit, which will break the quarantine open. So it'll be the end of quarantine Earth. The planet will reconnect with the Galactic family. This is the aspect that will make this happen.

Hoshino: Yeah. That's very good news. Okay. Thanks, Cobra. Thanks for your answers. I'll now pass onto Patrick.

Patrick: Okay. Thank you Hoshino. And now here's my part. And my first question is the Taiwanese government declared that people can stop wearing masks in most places from February 22nd. The Japanese government is going to downgrade COVID-19 to the same level as the seasonal flu from May 8th. Do the Light Forces think that this 3-year-long pandemic will completely end this year?

Cobra: What is expected that the Covid as an illness will still exist, but it'll be less and less severe, and it'll be less and less drama used by the dark forces to create a false pandemic situation or to impose any kind of restrictions. It'll be just a seasonal illness similar to the common flu and nothing more, nothing less.

Patrick: Oh, very good. Okay. Next one. In your February 2022 blog update, you presented two scenarios as educated guesses and speculations. The first scenario is for the Event in 15 months, which is May 2023, 15 months timeframe from February 2022 and then a fast transformation of the surface human society until the Galactic Pulse in 2025. Does it mean that if the Event does not happen in May 2023, will the next chance for the Event be only after 2025?

Cobra: No, no, no. The May 2023 is the demarcation line. The hope was to make the Event, to push for the Event, before that demarcation line in May. That will not happen. So my educated guess now would be the Event between May 2023 and up until the opening of the big portal in August, 2025. So that would be just.. this is just an educated guess. It can be completely wrong. It can be right. We will see. This is just an estimation, but it is extremely unlikely anything like this can happen before the activation of the Portal of Light, that is necessary step towards the energy conditions that are necessary for the Event to happen.

Patrick: Okay. So next one. Could the Event occur when the causal plane is cleared and the physical underground pits are removed, or the activation of the Dragon vortices be required to be activated for the Event to occur?

Cobra: This is not a requirement.

Patrick: Oh, Okay. So the next question. Will you be able to provide a message from the Commanders of Pleiades such Semjase or Ascended Masters such as Astar Sheran for the Lightworkers and Lightwarriors in pursuing their missions at present moment?

Cobra: I have no special message at the moment, but I know they're monitoring the situation. They're assisting as much as they can, and they are removing the darkness. And after the Portal of Light there might be new information coming from them as well.

Patrick: Oh, very good. Okay. Next one. In the previous interview, you mentioned that the Light Force are developing a new protocol for individual use of Mjolnir technology. Is there any update on this development?

Cobra: Not yet, but it might come in the next few months.

Patrick: Oh, very good. Next question. Recently a lot of AI-powered chatbots and applications have been released to public. Is this part of the plan of the Cabal for the Great Reset?

Cobra: Yes. Actually, those AI-power chatbots are not so innocent. They are harvesting data from you, and I would strongly advise against using any of them.


Part 3: Clarification


Patrick: Oh, okay. Okay. So now we are entering the next section of our interview. It is for clarification. So the first question is we know that the universe can go through expansion and contraction. How can you explain their meaning and principles according to spiritual science?

Cobra: Okay. Can you reframe this question?

Patrick: So we know that the universe can go expand and contract itself. So how can we explain the meaning of expansion and contraction, and how it works according to spiritual science?

Cobra: It is a breathing of the universe. Like every living being, this universe is living being and It breathes in and breathes out. That's a simple answer to this.

Patrick: Okay. so now that universe keeps going through expansion and contractions, there should be no fixed central points. As the universe does not have a central point. how can the Light Forces pinpoint the location of the Cosmic Central Sun?

Cobra: Okay. Universe is actually shaped as a Torus. and Torus, as you know, does not have a central point, but it does have a central entry point. This is the point where the the Cosmic Central Sun is located, and that is the most powerful entry point from the higher planes towards the physical plane in this universe.

Patrick: Oh, okay. So next question, in "Unveiled Mysteries volume 5", the author mentioned the Indian sun god, Surya. The book described him as a Great Cosmic Being. Can you explain his relationship with Cosmic Central Sun?

Cobra: Surya is actually the name of the entity which embodies our physical sun. That's the cosmic being that has our physical sun in the solar system as a physical body. And of course as all stars, also our sun in this solar system is connected with Galactic Central Sun, and all the Galactic Central Suns are connected to the Cosmic Central Sun.

Patrick: Okay. So next question, if we consider global leylines as the meridian system of the Earth, can the Earth's geomagnetic pole be considered as its kundalini?

Cobra: Not exactly. The axis between the south and the north pole is the axis of Kundalini.

Patrick: Okay. So next one. Taiwan has one of the densest Cintamani grids of Light in the world. We have noticed that the air quality in Taiwan has remarkably improved. Besides, Taiwan has not been hit by any typhoon in three years. However, we also found that Taiwan has become more vulnerable to drought because we do not have enough rain supply from typhoons. How can we use the local cintamani grid of Light to regulate the climate of Taiwan and keep more balanced rainfall?

Cobra: Yeah, actually people in Taiwan need to decide what they want. If they want no typhoons, it's very hard to get some rain because it's a subtropical climate. So you would probably need to allow more of the typhoon situations to get more drops. Not the most devastating ones, but you would need to tolerate some of that activity in the island. (OK) So this is basically a group decision. It's a decision of people who are living there.

Patrick: Okay. So next question. You mentioned that Villa dei Vescovi is actually an Ascension Chamber. Do you mean that the whole architecture is an Ascension Chamber?

Cobra: Yes. The whole villa was built in Renaissance purposely as an Ascension Chamber. The sacred geometry, the measurements, the positioning of the individual rooms, the positioning of the villa on the vortex. It has been done purposely as an Ascension Chamber.

Patrick: Oh, very good. So how can the Lightworkers use this villa to accelerate their own Ascension process?

Cobra: Just go there and meditate and see what happens.

Patrick: Oh, very good. So next question. Why do we have to imagine rainbows stars in the Goddess Vortex meditation? What kind of energy do they bring?

Cobra: This is classified information at this point, but I can only say this is the most powerful spiritual technology on the surface of the planet right now.


Part 4: Future Plan


Patrick: Oh, okay. So next part. It's only a single one question about future plan. Would there be any more activations in the second half of this year?

Cobra: Maybe yes, maybe no. And if yes, it'll be announced at the proper time.


Closing


Patrick: Okay. Very good. So now we are reaching the end of our interview. So can you please share a message with all the Lightworkers and Lightwarriors who are working very hard to promote the Portal of Light Activation.

Cobra: Yes. the Light Forces and all the Beings of Light around the universe are appreciating that very much. This is a great assistance in the planetary process and in the cosmic process. And there are those who are not promoting this. And for them, it'll be good, if they feel so guided just to take maybe 20 minutes of their time to just meditate. And it cannot hurt. It can only make things better.

Patrick: Oh, very good. So, okay. Now, I think we have a very good interview. Thank you very much.

Hoshino: Yeah, thank you Cobra. Thanks for your time.

Terry-san: Thank you very much.

Cobra: You're welcome.


https://www.welovemassmeditation.com


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások