Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2023. április 4.)


  1. április 04., kedd


0e4480db735a11ea78b844786af30c61

Március óta a megnövekedett marsi energiák aktívak, így a helyzet a Föld felszínén (a Nap és a Galaktikus Központi Nap egyre erősödő hatásával együtt) jelenleg egyre kaotikusabbá és egyben egyre háborúsabbá válik. Most nem szeretnék belemenni a geopolitikai, társadalmi-politikai vagy pénzügyi eseményekbe, mivel e témák egy része bizonyos energetikai folyamatok fizikai hatása, míg más dolgok csupán azért történnek, hogy a felszíni lakosságot zavarban, pánikban és megosztottságban tartsák. Sokkal érdekesebb, hogy mi történik a színfalak mögött, és milyen új információk kerülnek napvilágra.

Az utóbbi időben a Fényerők masszívan fellépnek a "C-lények" földalatti rendszerei és alagútjai ellen. Valószínűleg sok Fényharcos is inkarnálódott itt a felszínen, akik olvassák ezt a blogot, és asztrális módon részt vesznek ezekben a műveletekben. Talán néhányan közülük képesek emlékezni a küldetéseik töredékeire a nappali tudatosság alatt. Ha nem, akkor ez nem baj, mert ez a saját védelmüket szolgálja. Az emberi én számára az ilyen élményeket nem könnyű feldolgozni, mivel ezeknek a földalatti létesítményeknek a megtisztítása leginkább a Torech Ungol (Tolkien Gyűrűk Ura) és a Csillagközi invázió (Starship Troopers) című katonai sci-fi regény keverékéhez hasonlítható. Mondjuk úgy, hogy nem a gyenge szívűeknek való.

https://lotro-wiki.com/index.php/Torech_Ungol

https://port.hu/adatlap/film/tv/csillagkozi-invazio-starship-troopers/movie-2224


th9QLuPDMIqwDfJariJw--1--773q6

Ezeknek a műveleteknek a végrehajtása lehetővé tette a Fényerők számára, hogy új információkat szerezzenek és tegyenek közzé a sötét erőkről. Például sok Fénymunkás a felszínen (beleértve engem is) azt feltételezte, hogy a "C-lények" valójában korábban magasan fejlett és pozitív szellemi lények voltak, akik az anomáliával való kapcsolat révén elszakadtak a Forrástól. De úgy tűnik, hogy ez nem 100%-ban igaz. Ahogy például az angyalok a Forrás Szívéből születtek, úgy nyilvánvalóan vannak olyan "C-lények" is, akik a sötétségből/anomáliából jöttek létre anélkül, hogy korábban kapcsolatba kerültek volna a Forrással. Tehát mindig is negatívak voltak, és feltehetően azok is maradnak, amíg a Fény fel nem oldja őket. Nem tudom, hogy ez mindenkire vonatkozik-e, de legalábbis néhányukra biztosan.

A második információ, amit kaptam, arra a kérdésre vonatkozik, hogy ki vetette meg először a lábát a Földön, a Fényerők vagy a sötét erők?


photo_2023-04-04_22-37-46

Eddig az volt az általános elképzelés, amit én is feltételeztem, hogy a Fényerők telepítették be ezt a bolygót emberekkel, hogy paradicsomot teremtsenek a lakatlan Földből, és így még jobban elterjesszék a Fényt a galaxisban... amíg a sötétek meg nem jelentek, megszállták, elfoglalták a bolygót és megépítették a rácsot az inkarnációs börtönnel ... ami még mindig igaz, kivéve egy dolgot: nyilvánvalóan nem a Fényerők érkeztek ide először.

Úgy tűnik, mintha a "C-lények" egy frakciója már korábban leszállt és a felszín alatt elrejtőzött volna, mielőtt egy másik csoport megvetette volna a lábát a bolygón.

Bár az a helyzet, hogy a Fényerők gondosan átvizsgálnak minden lakatlan bolygót, mielőtt a kolonizációt megtervezik, a jelek szerint akkoriban nem sikerült észrevenniük a Föld felszíne alatt az egzotikus technológiájukkal tökéletesen álcázott sötét lényeket.


e4a6znTLgAyZG1n8h4Hq--1--f0ftd

Jelenleg nem tudom megmondani, hogy a "C-lények" szándékosan rejtőztek-e el a Föld belsejében (hogy a Fényerők vagy az emberiség csapdájukba essen egy esetleges kolonizáció esetén), vagy egyszerűen csak el akartak bújni, és aztán maguk is meglepődtek, hogy a bolygót váratlanul kolonizálták... de akárhogy is, ez már nem számít. A csapda bezárult, mivel ez a jellemzője a pókszerű lényeknek, amikor a zsákmány a hálójukba fut.

Így képesek voltak a kezdetektől fogva manipulálni Atlantisz szerkezetét, titokban erősítést hozni az univerzum más szektoraiból a földalatti portálokon keresztül, majd behívni a teljes flottájukat, hogy végül a felszínről támadjanak, Atlantiszt lerombolják és felállítsák a rácsot. Ez talán még jobban megmagyarázza, hogy Atlantisz miért bukott el akkoriban, és miért vagyunk ott, ahol ma vagyunk. Sajnos, mint legyet a hálóban, úgy kaptak el minket.

Ha a Fényerők akkoriban felismerték volna, hogy a sötét erők már a felszín alatt leselkednek, vagyis hogy a bolygó "fertőzött", akkor a Földet soha sem gyarmatosították volna. Ehelyett teljesen lezárás mellett tiltott zónává nyilvánították volna. Csak katonai egységek léphettek volna a felszínre vagy a felszín alá, a "C-lények" eltávolítása céljából. Ezt követően a Föld feltehetően a Fényerők szigorú katonai megfigyelése alatt maradt volna a mai napig és azon túl is ... a kolonizációra talán a mai napig sem került volna sor.


amjO7fqmkrtmJRgOdT9w--1--6n8sw

Ezeket a nehézségeket a sötét erők okozzák egzotikus technológiáikkal: Másrészt ott vannak a Toplet bombák, amelyek hihetetlenül nehézkessé teszik az ellenük való fellépést, ezen felül ott van az álcázási képességük, amely szintén elképesztően megnehezíti a felderítésüket. De azóta sok víz folyt le a Dunán. A lényeg az, hogy a felszabadítás minél gyorsabban folytatódjon.

A "C-lények" elleni legutóbbi hadműveletek lehetővé teszik a Fényerők számára, hogy a felszínen is hatékonyabban lépjenek fel a Cabal ellen. Például most már egyre nehezebbé válik a Cabal egyes tagjainak, hogy a nyilvánosság számára észrevétlenül tevékenykedjenek. A dolgok már nem mennek olyan könnyen és jól. Egyes Cabal kegyencek elkezdenek majd küzdeni az egészségükkel, vagy elveszítik a lelkesedésüket a napirend iránt.


eokh9ioy0XsOtqKiF5T7--1--snugu.jpg

A Cabal belső magja pánikba fog esni, és valószínűleg megpróbál majd nukleáris háborút kirobbantani. A Fényerők garantálják, hogy erre nem fog sor kerülni, de nagyon közel kerülhetünk ehhez a forgatókönyvhöz, hasonlóan a világjárvány idején a kötelező védőoltáshoz, amely szintén úgy tűnt, hogy hamarosan bevezetésre kerül, de végül kudarcot vallott. Tehát egy hasonló ijesztő forgatókönyv fenyegethet minket a jelenlegi kelet-nyugati konfliktus során. Legalábbis az emberek széles tömegei számára annak fog tűnni. Ebben az esetben azt tanácsolom a csillagászoknak, hogy maradjanak nyugodtak, akárcsak a világjárvány idején.

Végezetül szeretném megköszönni az összes e-mailt. Végigolvastam, de sajnos nem tudtam mindegyikre válaszolni. Bár néhány fekete bárány ki akarta használni a kapcsolatfelvételi lehetőséget, ami várható volt, az üzenetek többsége valóban rendkívül pozitív jellegű és érdekes információkat és kérdéseket tartalmazott, ezért még egyszer szeretnék köszönetet mondani.


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások