Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés és Cobra Konferencia Japánban

Cobra Logo

  1. május 21., vasárnap


A Fényerők jól haladnak az éteri sík tisztításával, és ezzel kapcsolatban hamarosan jó hírek várhatók.

A szubkvantum anomália kitisztítása is haladt némileg.

Jelenleg a fizikai biochipek jelentik a legnagyobb problémát. Ezek a fő felügyeleti eszközök, amellyel a chiméra a felszíni lakosságot irányítja:

Biochips

A képen: A homloklebenyben található biochipek mindkét szem látóidegéhez csatlakoznak, és mesterséges szinapszisokkal kapcsolódnak az agy hallókérgéhez. Folyamatos hang- és kép adatáramot küldenek a chiméra csoport központi számítógépébe mindarról, amit látsz és hallasz. Ez a számítógép folyamatosan figyeli a felszíni populáció aktivitását.


Ezek a biochipek érzékelhetik a Fényerők bármilyen fizikai beavatkozását a felszínen. A személy, akivel felvették a kapcsolatot, először nagyon boldog lenne, de a megnövekedett rezgési frekvenciája a biochipről érkező videó- és hangjelzéssel együtt riasztaná a DARPA gödörben lévő chiméra központi számítógépet.

Azonnali lépéseket tennének az érintett egyén rezgésfrekvenciájának csökkentésére, akár az egyén eltávolításával DEW (Directed Energy Weapon - Irányított energiafegyver) elektroplazma által kiváltott szívroham révén, akár egy autóbaleset megrendezésével, akár az adott egyén szeretteinek eltávolításával, vagy bármilyen hasonló módon. Ez az egyik fő oka annak, hogy a Fényerők nem lépnek kapcsolatba a felszínen élő egyénekkel.

A másik ok az aszimmetrikus megtorlás (aszimetrikus megtorlás vagy hadviselés: másnéven gerilla harcmodor vagy partizán háború vagy terrorizmus - ártatlanok ellen irányuló támadás, háború). Ha egy Fénymunkással kapcsolatba lépnének, a sötét erők azzal fenyegetnek, hogy több ezer másiknak ártanának, vagy akár meg is ölnék.

Ha nem fizikai kapcsolatra kerül sor, vagy ha egy bizonyos személy túlságosan megemeli a rezgési frekvenciáját, a fizikai biochip ezt is érzékeli, és automatikusan csökkenti az egyén rezgését úgy, hogy a köldök biochipen keresztül elektrosokkokat vált ki. A köldök biochip a körülményektől függően 20 és 130 volt közötti elektrosokkokat képes előidézni. Ezzel egyidejűleg az agy homloklebenyében lévő két biochip erős mágneses mezőt hoz létre, amely álmosságot, kábultságot és zavartságot okoz. Így a fizikai biochipek nagyon hatékony rabszolga vezérlő mechanizmust képviselnek, amely irányítja a felszíni lakosságot.

Ráadásul a biochipek olyan tudatmódosító vegyi anyagokat szintetizálnak, amelyek álmosságot (homloklebenyi biochipek) okoznak és félelmet (köldök feletti biochip) keltenek.

Ezen felül a homloklebenyi biochipek figyelik az agyi aktivitást, és ultrahang segítségével kommunikálnak más biochipekkel és a DARPA központi számítógépével, a köldök biochip pedig infrahangon keresztül folyamatosan lenyomja a rezgési frekvenciát.

A fizikai síkot a mobiltornyokkal, magukkal a mobiltelefonokkal és a WiFi hálózatokkal létrehozott skalárhálózaton keresztül tovább felügyelik és irányítják:

https://www.popularmechanics.com/technology/security/a42575068/scientists-use-wifi-to-see-through-walls/

https://interestingengineering.com/innovation/see-through-walls-using-wi-fi-routers


A következő réteg az ionoszféra fűtőberendezéseinek globális hálózata:

https://climateviewer.org/history-and-science/atmospheric-sensors-and-emf-sites/maps/haarp-ionospheric-heaters-worldwide/

https://worldwidescience.org/topicpages/m/mobile+ionospheric+heaters.html


AFSCH.jpg

Az ezután következő réteg pedig a Space Force (Űrparancsnokság - korábban Air Force Space Command - Légierő Űrparancsnokság) felügyeleti hálózata, amely észleli és eltávolítja a karanténba való behatolási kísérleteket:

AFSPC

A képen: Légierő Űrparancsnokság - Földi bázisok


8th_Space_Warning_Squadron

A képen : 8. Űrfigyelmeztető Repülőszázad - Nem fognak átjutni


A Fényerők elárulták nekem, hogy mindez hogyan kapcsolódik az Esemény időzítésének folyamatához:

Graph

A grafikon első görbéje (1. jelöléssel) a felszíni társadalom entrópiáját mutatja. Ez az entrópia az idővel növekszik, mivel a fizikai karantén olyan zárt rendszer, amely nem érintkezik külső pozitív földönkívüli fajokkal.

A második görbe (a grafikonon 2-es jelöléssel) az Esemény entrópiáját mutatja. Ez az entrópia az idő múlásával csökken, mert a sötét erők egyre több olyan megtorló mechanizmusa szűnik meg, amelyek az Esemény idején lépnének működésbe (például a toplet bombák).

Mindkét görbe találkozik egy bizonyos időpontban, amelyet a grafikonon körrel jelöltünk. Ebben a pillanatban a felszíni társadalom entrópiája meghaladja az Esemény entrópiáját, és ez az a pillanat, amikor az Esemény beindul. A mostani helyzetünket a grafikonon X-szel jelöltük.

Ha az Esemény idő előtt beindulna, a szimulációk szerint a világ számos részén összeomlana az elektromos hálózat és az élelmiszer-elosztási lánc, amit csak 1-2 hét alatt lehetne kezelni. Továbbá a Fényerők nem lennének képesek teljesen blokkolni az összes biokémiai fegyvert, amelyeket a sötét erők szabadítanának fel az utolsó erőfeszítésükkel, hogy megtartsák az irányítást. Ez sok halálesethez és mérhetetlen szenvedéshez vezetne, és sokak számára bemocskolná az Esemény élményét:

https://www.amazon.com/Blackout-Novel-Marc-Elsberg/dp/1492654418


Ahogy a blogom egyik kommentelője fogalmazott:

Comment

A képen: Higgyétek el egy veteránnak, hogy még ha egy teljes katonai támadást indítanak is a dolgok kijavítására, a legnehezebb feladat a pozíció megtartása lesz. Irányított energiafegyvereket, nukleáris, vegyi és biológiai fegyvereket, fegyveres harcosok bandáit fogják bevetni ellenünk, megpróbálják majd kikapcsolni az áramot, a vizet, a földgázt és egyéb dolgokat. Nem lesz gyorsan vége. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy tanulmányozza, hogyan hatott Oroszországra a Szovjetunió összeomlása, hogy képet kapjon arról, mivel állunk szemben. Úgy tűnik, hogy jól végződött, de az odáig vezető küzdelem nagyon nehéz volt. Emberek haltak meg.


Mindazonáltal az óvatos közzététel egyre elterjedtebbé válik a médiában:

https://www.militarytimes.com/off-duty/military-culture/2023/03/09/pentagon-ufo-chief-says-alien-mothership-in-our-solar-system-possible/


Hiteles és megbízható utasításokkal az evakuáláshoz a pólusváltás pillanatában, amelyek az alternatív médiában elérhetők:

https://www.ournewearthnews.com/best-planetary-evacuation-instructions-via-ashtar-all-children-will-be-lifted-he-who-hesitates-warning-remain-calm-do-not-panic-cataclysms-will-begin-abruptly-without-warning-beam-is-like-hu/


A Világegyetem ciklikus természetének tudatosítása lassan eléri a fősodrású tudományos közösséget:

http://amazingastronomy.thespaceacademy.org/2022/09/another-universe-existed-before-ours_22.html

https://www.space.com/dark-energy-2nd-big-bang-research


És még annak tudatában is, hogy a Kozmikus Ciklus végén vagyunk:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion


A kvantumfluktáció egyszerű magyarázatával:

https://bigthink.com/hard-science/nothing-exist-quantum-foam/

Magyarul itt:

https://hmn.wiki/hu/Quantum_fluctuation


A Fényportál aktiválása után egyre többen értik meg a tömegmeditációk kiegyensúlyozó és pozitív hatásait:

https://massmeditationmap.blogspot.com/2023/04/common-questions-confusions.html


És végül, az Istennői energia visszatér a bolygó felszínére. A Rózsa Rendje ismét aktívabb:

https://www.youtube.com/watch?v=F_UCqJhGr4Y


És egyre több ember hoz létre fizikai Istennő templomokat. Ha már létrehoztál egy ilyen templomot, akkor az alábbi weboldalon közzéteheted:

https://goddess-temple.earth/hu/


Ebben a gyönyörű könyvben találhatsz egy kis inspirációt:

https://www.amazon.com/dp/8797377163/ref=mp_s_a_1_1?keywords=9788797377161&qid=1677199941&sr=8-1


Vagy a korábbi Cobra-interjúkban:

https://notionlaybare.wordpress.com/2023/03/01/all-the-interviews-of-cobra-from-the-resistance-movement/


A franciául beszélők is találhatnak itt inspirációt:

http://portail.myqnapcloud.com:7575/


Bárki kaphat gyógyulást a Havi Felemelkedett Mester és a Csillagsugarak gyógyító ülésein:

https://www.golden-ages.org/2016/12/23/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

https://www.youtube.com/watch?v=peh4j2kQm0s


Vagy optimalizáld a személyes idővonalat ezzel a meditációval:

https://ascendliberation.blogspot.com/2023/04/personal-optimal-timeline-meditation.html


És kapcsolódj az ÉN VAGYOK jelenléttel a fejlett ATVOR spirituális technológia segítségével:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbGGI786rvjo2iSxvmjIkPwj

Kyoto

Mindenkit szeretettel várunk július 8-án és 9-én Kiotóban, Japán legerősebb Sárkány Örvényében megrendezésre kerülő Felemelkedési Konferenciánkra:

https://conference-japan.net/


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások