Telos

Spirituális hírek, fordítások

Különleges chiméra eltávolítási akció május 9-én

  1. május 12., péntek


Ez egy új, rövid bejegyzés az eltávolítás fontossága miatt:

Az első női, emberi áruló viszonylag biztonságos eltávolításához szükséges energiamennyiséget végre sikerült elérni május 9-én. Az egész összeesküvés-láncolat rövid időre összeomlott közvetlenül a művelet után, amit üdvrivalgás követett minden hajón és a Föld pozitív spirituális frakcióiban.

Tulajdonképpen ő volt az, aki megkapta a chiméra energiamennyiségének legnagyobb részét, amelyet sok szenvedő emberből (és más életformákból) vontak ki a Földön. Ő volt tehát az egyik központi probléma, amely az emberiség sok szenvedését okozta, mivel a kolonizáció korai szakaszában eladta a lelkét a chimérának (hasonlóan a bibliai történethez). Szerződést kötött a chimérával, amely alapvetően az emberiség szenvedését alakította át élvezetté számára. A mai napig ő volt az egyik olyan ember, aki mindvégig a legjobban szórakozott az egész Földön.

A Fényerők napok óta a stabilizálással voltak elfoglalva, ahogyan sok felemelkedő is mindenütt. Ha az elmúlt napokban különösen élettani, testtel kapcsolatos problémáitok voltak, beleértve az álmosságot, a szokásos problémáitokhoz képest több, vagy akár új problémákat, akkor nagyjából ez lehet az oka. Ne feledjétek, hogy ti vagytok azok, akik stabilan tartjátok az áldozatokat sok láthatatlan szférában, valamint a fizikai síkon - azonban a leterheltség hatalmas volt és még mindig óriási mindazok számára, akik részt vesznek a felszabadulásban.

A chiméra is megpróbált meghamisítani egy olyan hatást, amely a nagy lelkek eltávolításakor következik be. Ha egy nagy lelket megölnek, az egész világ azonnal egy kicsit sötétebb lesz. Mivel az első női áruló volt a chiméra számára az anya, megpróbálták utánozni azt a hatást, hogy az egész Föld elsötétül. A trükk nagyjából hasonlított arra, ami a Földön az első nagy kataklizma során történt, amit sokan "Atlantisz bukásaként" ismernek (a részletek talán egy következő frissítésben kerülnek terítékre). Sokan bedőltek a nagy trükknek, amelynek több embert kellett meggyőznie arról, hogy csatlakozzon a chimerához - kijelentve, hogy az első női áruló eltávolítása nagy hiba volt, amelyet a Fényerők hajtottak végre. De az egész hatás csak egy átverés volt, amit a chiméra egy ideje már aprólékosan megtervezett. Nem sokkal azután, hogy a Felszabadulás néhány nagy résztvevője megkérdőjelezte a jelenség hitelességét, a Fényerők számos ellentmondást tártak fel, amelyek megkülönböztették a hamis hatást a valóditól. Ennek ellenére számos területen és rácsban sokan bedőltek a trükknek, és elhitték, hogy az első női, emberi áruló egy nagy lélek - miközben valójában éppen az ellenkezője volt. Ezek az emberek, akik bedőltek a trükknek, most emiatt megkérdőjelezik a Fényerőket és a Felszabadulást. Ezeket az embereket nem igazán lehet könnyen tájékoztatni arról, hogy ez egy átverés volt, elhiszik azt, amit jelentős energiadinamikának érzékelnek, bár ebben az esetben hamis volt. Tehát a trükk általában a chiméra győzelme volt, és nehéz lesz egyelőre tisztázni a Fényerőknek.

Még egy megjegyzés: az eltávolítása nem jelenti azt, hogy a nőiesség minden gonosz megnyilvánulása eltűnt a Földről. Először is, még mindig vannak a chimérának női tagjai, másodszor, a chiméra az első női áruló egy részét továbbra is életben tartja azáltal, hogy lemásolja a képmását és általában véve mesterséges intelligencián keresztül aktívan tartja őt. Szóval, bár ez nagy megkönnyebbülés az egész Felszabadulásban, természetesen nem szünteti meg az összes, a nőiességgel kapcsolatos problémát.


theunveiling33.blogspot.com


Hozzászólások