Telos

Spirituális hírek, fordítások

Corey Goode frissítések 2023. május 9.

  1. május 9., kedd


SSP

Remélem, hogy hamarosan új tájékoztatókat kapunk. Miután a LOC teljesen lekapcsolódott az SSP Szövetség hálózatáról, az információknak más forrásokon keresztül kellett beérkezniük - főleg a földönkívüli szövetségesektől.

Naprendszerünk jelenleg az idővonalaink megválasztásának legmeghatározóbb fázisaiban van. Ahogy korábban már említettem, minden egyes csillag vagy bolygó egy saját időszférát alkot, amely másképp áramlik, mint az összes többi. A Földön az emberiség lázas harcban áll, hogy döntsön az idősíkok között. Ezt a csatát az emberiséget érintő energetikai változások miatt még nehezebb megvívni. Az energiák lassan, évtizedeken keresztül fokozódtak, hogy az emberiség ne vegye észre... Az emberek még most is a stressz okozta mentális pszichózis közepén vannak, mégsem veszik észre, hogy ugyanolyan őrülten viselkednek, mint mindenki más. Az emberiségnek nagy feladatot kell teljesítenie... amely a kollektív karmánk leküzdése, miközben keresztülmegyünk ezen az energetikai folyamaton. Ez az egyetlen módja annak, hogy pozitív idővonalat vívjunk ki magunknak.

Ami a Földön történik, az jelenleg a legnagyobb show a galaxisban. Sok civilizáció figyel minket és drukkol, hogy megnyerjük ezt a csatát. Az Orion csoport és az emberi cabal rendkívül aggódik, hogy összefogunk és egy olyan valóságot választunk, amely mentes a civilizációnak álcázott börtönüktől... Ezért van az, hogy a hatalmon lévők teljesen megosztottak minden lehetséges csoportot globális szinten. Kihasználják a végidők őrületét, aminek katalizátornak kellene lennie, hogy fejlődésre sarkalljon minket, és a félelem és az irányítás fegyverévé változtatják. Hányan vagyunk képesek közülünk kilépni a jelenlegi gondolkodásmódunkból, és elásni a csatabárdot azokkal a csoportokkal, akikkel harcolunk - felismerve, hogy a megosztottságot a közös ellenségünk okozta?

Úgy tűnik, legközelebb csak valamikor júniusban kapok eligazítást. Azt az információt kaptam, hogy elég átfogó lesz, és leginkább az Orion csoport és szövetségeseik galaxisának megtisztításával kapcsolatosak. Többnyire visszaszorultak néhány naprendszerbe, ahol partot értek - beleértve a saját naprendszerünket is. Az Orion csoportot sarokba szorították, de nem győzték le még teljesen... de hamarosan le fogják. Miközben a különböző földönkívüliek és néhány emberi csapat az Orion csoport utolsó maradványai ellen harcolnak... Ők számítanak ránk, hogy itt a Földön megtesszük a magunk részét azzal, hogy egy pozitív idővonalat választunk, és belépünk az evolúció és a felemelkedés új korszakába.

Készen állsz a kihívásra?


https://ascensionworks.tv/members/corey/


https://t.me/ascensionworkstv/

Hozzászólások