Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! Fényportál aktiváció 2023. május elsején!

Cobra Logo

  1. március 21., kedd


Eljött az idő, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az idő, hogy a világunk sorsát a kezünkbe vegyük! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygónk felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy együtt felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a május 1-jei, rendkívül erőteljes energetikai összehangolódás lehetőségét, hogy létrehozzunk egy olyan portált, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat és elindítjuk azt a folyamatot, amely az Új Aranykorba vezet minket.

Juttassátok el Mindenkihez! Terjesszétek világszerte! Osszátok meg a weboldalaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív média felületet, elküldhetitek nekik. Facebook eseményt hozhattok létre a helyi csoportok számára, hogy együtt meditáljanak a világ azon részén, ahol laknak. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek videókat erről és feltehetitek a Youtube-ra, Bitchute-ra vagy a Odysee-re.

Tudományos tanulmányok megerősítették a tömeges meditációk és aktiválások emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatásait, így mindenki, aki csatlakozik ehhez az eseményhez, valóban segíthet közelebb hozni hozzánk az Aranykort:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Ez az aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ez a pillanat kijelöli azt a pontot, amikor a Galaktikus Központból származó energia teljes erővel elkezd áramlani a bolygó felszíne felé, mivel az idő fogytán van. Ha sikerül 144.000 önkéntest összegyűjtenünk erre az aktiválásra, akkor a Galaktikus Központ energiája kiegyensúlyozott módon lehorgonyozódik a bolygó felszínén. Ez fogja biztosítani a leggyorsabb és legharmonikusabb átmenetet ennek a bolygónak, és valójában az egész bolygó energetikai frissítését fogja megteremteni. Ha a kritikus tömeget nem érjük el, akkor a Galaktikus központból származó ultraerős energiák mindenképpen elérik a bolygó felszínét, de ez akkor sokkal kaotikusabb és diszharmonikusabb módon fog megnyilvánulni.

Képesek vagyunk elérni a 144 000 résztvevőt! Az aktiválás erőteljes gyógyító láncreakciót hoz létre világszerte az energiamezőben.


Breakthrough of Light

Ez az életünk eddigi legerőteljesebb bolygószintű aktiválása!

A Fényportál hulláma már március 23-án elkezd érezhetővé válni, amikor a Plútó több mint 200 év után először lép a Vízöntőbe, május 1-jén éri el a csúcspontját, amikor a Plútó retrográdba fordul, majd lassan kifut június 11-ig, amikor a Plútó ismét kilép a Vízöntőből:

https://chaninicholas.com/what-you-need-to-know-about-pluto-in-aquarius/

https://whimsysoul.com/pluto-in-aquarius/


A Fényportál május 1-jei aktiválásának pillanatában a Plútó a Vízöntőhöz képest 0 fok 21 percénél lesz, amely majdnem pontosan a nagy Jupiter-Szaturnusz együttállás helyzete, amely a Vízöntő korszak aktiválásának utolsó részét jelezte:

https://telos.hu/posts/2020/Cobra/11/12/20201112/


Ezért a Fényportál aktiválása a Vízöntő kor energiáit a következő szintre emeli.

Szintén az aktiválás pillanatában a Plútó pontos nagy trigont fog alkotni az Alcyone-nal (helyi központi napunk a Plejádokban) a 0. fok 18 percben az Ikrekben, és az M87 galaxissal (a Szűz-halmaz egyik fő galaxisa, az univerzum ezen szektorának galaktikus szeretetforrása) a 1. fok 14 percben a Mérlegben. Ez a nagy trin a kozmikus szeretet rendkívül erőteljes energiáit hozza a bolygóra, és ez lesz a kiváltó ok, amely lehetővé teszi, hogy a galaktikus központból származó energiák szabadon áramolni kezdjenek a bolygónkra. A kozmikus szeretetenergiák villanása a Szűz szuperhalmazban lévő M87 galaxisból fog kiindulni, és sokkal erősebb lesz, mint az a villanás, amely az AION portál aktiválása során az M87-ből érte el a Földet:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html


Erőteljesebb lesz, mint a Vízöntő korszak utolsó aktiválása során bekövetkezett villanás.

Ez a nagy trigon a Plútó Vízöntőben való tartózkodása alatt, március 23-tól június 11-ig lesz aktív. A Plútó a Vízöntőben a pozitív földönkívüli fajok koncentrált erőfeszítéseit fogja jelenteni az Első Kapcsolatfelvétel felé, és ebben a plejádiaknak nagyon aktív szerepük lesz.


A Fényportál meditációnkat a lehető legjobb pillanatban fogjuk elvégezni, ami a lehető legnagyobb pozitív hatással lesz az emberiségre. Ez május 1-jén 10:06-kor lesz Los Angelesben, PDT 10:06-kor. Ez megfelel 11:06 MDT-nek Denverben, 12:06 CDT-nek Chicagóban, 13:06 EDT-nek Newy Yorkban, 18:06 BST-nek Londonban, 19:06 CEDT-nek Párizsban, 20:06 EET-nek Kairóban, 1:06 CST-nek május 2-án Tajpejben és Pekingben, 2:06 JST-nek május 2-án Tokióban és 3:06 AEST-nek május 2-án Sydneyben.


Portal of Light

A meditáció időpontját az időzónádban itt ellenőrizheted:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PORTAL+OF%2CLIGHT&iso=20230501T1906&p1=195


Instrukciók:


  1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatálapotba visz.


  1. Jelentsd ki azt a szándékotokat, hogy ezt a meditációt eszközként használjátok, amely segít megnyitni a Fényportált.


  1. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.


  1. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napja között és áthalad az M87-es galaxis Központi Napján is. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, ezután a Naprendszerünkbe érkezik, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó összes lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.


  1. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet, és bőséget hoz az egész emberiség számára. Képzeld el az emberiség nagy spirituális ébredését és a pozitív földönkívüli fajokkal való kapcsolatfelvételt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt a Vízöntő korszak új nagy kozmikus ciklusának kezdetét, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.


A meditációnk javasolt időtartama 20 perc.


Frissítések a Fényportálról:


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások