Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ 2020. DECEMBER 21.

Cobra Logo
  1. november 12., csütörtök

TERJESSZÉTEK! VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ 2020. DECEMBER 21.


Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk az erőteljes Jupiter-Szaturnusz nagy együttállást december 21-én, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat és be fogjuk indítani azt a folyamatot, amely a Vízöntő Korába fog minket vezetni.


Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni a Vízöntő Korát:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Ez az aktiváció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy tovább stabilizálja a idővonalat, mely bevezet az oly régóta várt Vízöntő Korába. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, az a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot.

El tudjuk érni a meditációt végző 144000 ember kritikus tömegét! De akár az 1 milliót is! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben.

'20. december 21-én a Jupiter-Szaturnusz együttállás befejezi a 2020-as Vízöntő Kora idővonal csillagkaput, amely január 12-én nyílt meg a Szaturnusz-Plútó együttálláskor. A fordulópontja a június 30-ai Jupiter-Plútó együttállásakor volt és december 20-án, a Jupiter-Szaturnusz együttállásakor záródik majd be:

2020 Stargate

A célja az egész 2020-as Vízöntő Kora idővonal csillagkapunak, hogy stabilizálja a bolygó számára a Vízöntő Kora pozitív idővonalat. 2020-ban, a sötét erők mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy megakadályozzák a pozitív Felemelkedési Idővonal manifesztálását. Ez most a MI kollektív lehetőségünk arra, hogy a pozitív Felemelkedési idővonal lehorgonyzásra kerüljön örökre, és hogy biztosítva, stabilizálva legyen a bolygószintű felszabadítási folyamat hátralevő részeinek a zökkenőmentes és gyors bekövetkezte.

Sok erőteljes asztrológiai konfiguráció lesz decemberben, melyek elvezetnek minket a december 21-i fő aktiváláshoz. Minden egyes állás egy lépcsőfok lesz a fő aktiválásunk felé. Az első, egy Plútó-Eris négyszög lesz december 10-én, mely 22:06 (UTC) -kor pontosul be. Aztán, lesz egy Teljes Napfogyatkozás december 14-én 16:14 (UTC)-kor. Ezután, a Szaturnusz be fog lépni a Vízöntőbe december 17-én 05:04-kor (UTC) és a Jupiter pár nappal később, december 19-én 13:08-kor (UTC) ugyancsak belép a Vízöntőbe.

A Plútó-Eris négyszög a harcos istennő energia, mely küzd a fennálló hatalmi rendszerrel szemben. A december 14-i Teljes Napfogyatkozás pedig egy változó keresztet fog alkotni a Nap, Hold és Merkúr együttállásnak, kvadrátolja a Neptunuszt, kvadrátolja a Holdcsomópontot, kvadrátolja a Vestát. Ez az energia, sok helyen, hirtelen csalódást/kiábrándulást fog hozni a felszíni lakosság számára. A Szaturnusz és Jupiter Vízöntőbe való lépése elkezdi majd behozni a nagyon szükséges Vízöntői energiákat a bolygó felszíne számára, legalább egy nagybolygó vagy kisbolygó onnantól kezdve a Vízöntőben marad a 2043-as évig.

Age-of-Aquarius

A nagy Jupiter-Szaturnusz együttállás december 21-én, az első nagy együttállás a Vízöntőben 1405 óta, és ez pontosan a téli napforduló napján történik meg. Ez az a pillanat, amikor a régen várt Vízöntő Kora energiák végre elkezdenek beáramlani:

https://www.astrotheme.com/Jupiter-Saturn-and-Aquarius.php

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Ez a legközelebbi nagy együttállás 1623 óta, a Jupiter és a Szaturnusz olyan közel lesznek együtt, hogy majdhogynem úgy fognak tűnni, mintha egyetlen csillag lennének. A teleszkóp lencséjében mindkét bolygót nagyon közel láthatod majd egymáshoz, sok holdjuk, majdhogynem láthatóan összeér:

Telescope-View

A Jupiter és Szaturnusz a Vízöntő 0 fok 29. percén egy pontos trigont alkot a Plejádok/Fiastyúk csillaghalmaz legfényesebb Alcyone csillagával (Ikrek 0. fok 17. perc), és az M87 jelű ún. Szuper Galaktikus Központtal (Mérleg 1. fok 13. perc a Szűz klaszterban), ami a galaktikus szeretet forrása az Univerzum ezen területén. Ez az átfutó trigon a kozmikus szeretet extrém erős energiáit hozza a bolygóra, ami segít kiváltani a Vízöntő korba való átmenetet. A kozmikus szeretet energiák innen, a Szűz szuperklaszterben lévő M87 jelű Szuper Galaktikus Központból fognak érkezni, és sokkal erősebb lesz, mint az AION portál aktiválása során az M87-ből a Földre érkező villanás volt.

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

M87

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/informaciok-frissitese-az-aion-portal.html


Pontosan december 21-én a Jupiter-Szaturnusz együttállásának pillanatában végezzük a Vízöntő Kora meditációnkat, ami 18:22 UTC. Ez megfelel 10:22-nek Los Angelesben PST, 11:22-nek Denverben MST, 12:22-nek Chicagóban CST, 13:22-nek New Yorkban EST, 18:22-nek Londonban GMT, 19:22-nek Párizsban CET, 20:22-nek Kairóban EET, december 22-e kedd 2:22-nek Tajpejben és Pekingben CST, december 22-e 3:22-nek Tokióban JST és december 22-e 5:22-nek Sydneyben AEDT.


December 21

Promóciós videó az meditációhoz


Itt ellenőrizheted a saját időzónádra vonatkozó időpontot:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195


Instrukciók:


  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.


  1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy társteremtője legyél annak a beindításnak, ami majd elindítja a Vízöntő Korát.


  1. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.


  1. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény áthalad az M87 galaxison, majd belép a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Holdpálya alatti téren, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.


  1. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség számára. Képzeld el, ahogy az Istennő lágy, rózsaszín Fénye körbe ölel minden lényt a Földön és meggyógyítja az érzelmi testüket. Képzeld el, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának egy új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön. Képzeld el a saját tökéletes életed az új Vízöntő Korban.


A meditáció javasolt időtartama 20 perc.


Frissítések a Vízöntő Korával kapcsolatban:http://2012portal.blogspot.com


https://ellenallas1111.blogspot.com


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/terjesszetek-vizonto-kora-vegso.html


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások