Telos

Spirituális hírek, fordítások

Felhívás cselekvésre (Békés Istennők / Fényharcosok)

  1. november 17., kedd

Felhívás cselekvésre (Békés Istennők / Fényharcosok)

maxresdefault

A cabal újabb karanténnal állt elő, és ahogy márciusban ezen a blogon (FM144) bejelentettük, most a hadsereget is felhasználja ennek betartatására.

photo_2020-11-14_15-15-54

Energetikailag nézve az elmúlt heteket, heves csaták történtek a Fényerők és a Sötét erők között a magasabb síkokon. A Sötét erők egzotikus energia fegyverekkel támadtak Európában a különböző Istennő-örvényekre.

Ebben az időszakban a fizikai síkon földrengés volt Nyugat-Törökország és a görögországi Szamosz-sziget között, amelynek következtében cunami sújtotta a partot, nem messze az ókori Epheszosz romjaitól:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Epheszosz

Amihez a Szűz Mária-ház nagyon közel van:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C5%B1z_M%C3%A1ria_h%C3%A1za

Virgin Mary House

Eközben több terrortámadás is történt Európában, pontosabban Franciaországban (egy nizzai templomban lefejeztek egy nőt) és Bécs belvárosában (egy zsinagóga közelében). Sőt, egy bajorországi jezsuita templomban Szűz Mária szobrát is lefejezték (és arcmaszkot adtak rá!):

https://motheofgod.com/threads/germany-our-ladys-statue-desecrated.15796/

Fizikai szempontból a cabal megosztottságot akar teremteni az európai keresztények és muzulmánok között (Amerikában a republikánusok és a demokraták, illetve világszerte a koronavírus-hívők és a maszk-tagadók között), törvényeket akarnak bevezetni a még nagyobb ellenőrzés érdekében:

https://www.computerweekly.com/news/252491755/EU-moves-closer-to-encryption-ban-after-Austria-France-attacks

És katonákat akarnak az utcákra vezényelni, még mielőtt a lezárások érvénybe lépnének.

photo_2020-11-03_10-46-57

De egy magasabb perspektívából nézve a fő cél a bolygó örvényeinek és Ley-vonalainak megzavarása..., mert hát ez még mindig a Ley-vonalas játszma.

Ezek közül a vonalak közül sok nagyvárosokban található, különösen a kormányzati kerületekben, és amitől a cabal a legjobban fél, az a felébredt lakosság (békés) felvonulása ezeken a vonalakon (mint például néhány hónappal ezelőtt Berlinben), mivel ez hatalmas hatással van a bolygó kollektív tudatára.

Ez is az oka annak, hogy meg akarják tiltani az összejöveteleket, és az otthonukba zárják az embereket. De ez természetesen megkésett akció, mivel ma már tiltakozások vannak a világ szinte minden városában.

Emiatt a sötét oldal megpróbálja eltéríteni a tiltakozó mozgalmakat is azzal, hogy hamis vezetőket állít az élükre (némelyikük testét ténylegesen hüllők foglalják el). A cél az, hogy az ilyen megmozdulásokat, ha a rendőrség még nem oszlatta fel, megállítsák vagy szórakoztató eseményekké változtassák, amely ugyan felébreszti az embereket, de nem képes a szükséges hatást gyakorolni a bolygórácsra. Kísérleteket tesznek arra is, hogy az ilyen eseményeket kivigyék a városokból, minél távolabb a Ley-vonalaktól.

Az ébredő és ellenálló néptömegek menetelése azonban energiaörvényt hoz létre a Ley-vonalak mentén, ami belép a bolygórácsba, és az egész minden emberhez eljut a bolygón. Így történt ez a közelmúltban Németországban, ezúttal Lipcse városában, ahol az emberek kitörtek a rendőrségi blokádból és békésen vonultak a belvárosban.

photo_2020-11-12_00-14-43

1989-ben már volt ilyen tüntetés, amely után a berlini fal leomlott.

Ezért most a Fényerők a megmozdulások élére álló ál-tüntetők elleni intézkedésként a Galaktikus Konföderáció magas rangú tagjait küldik a felszínre, akik ebben a pillanatban ténylegesen beléptek emberi avatárokba (besétáló lelkeken keresztül), hogy segítsék a felszíni Ellenállást a helyes irányba terelni, és még több ember felébresztésében segítsenek, mert ez most rendkívül fontos.

A Sötétek megpróbálnak kapcsolatot teremteni a második világháború régi náci idővonalával, és a járvány segítségével megpróbálják újraépíteni az egykori fasiszta rendszert ezen az idővonalon is.

Pontosan ugyanazokat a mintákat alkalmazzák, csak a név változott: a könyvek égetése most internetes cenzúra, az 1933-as Felhatalmazási törvény immár a fertőzésvédelmi törvény, az árja személyi igazolvány pedig az immunitási tanúsítvány, ... és akik régen a zsidók voltak, azok ma a maszk-megtagadók...

photo_2020-11-13_21-37-49.jpg

Még az épületek is ugyanúgy néznek ki, ha összehasonlítjuk például a nürnbergi Reichstagot a tervezett, új berlini épülettel...

Nürnberg-Reichsparteitag
2-format140.jpg

A tömeges teszteléssel ezúttal a teljes populáció DNS-adatbázisát is létrehozzák.

Már nyáron írtam, hogy tombol a harc a náci cabal-frakcióval, amelynek során figyelembe kell venni, hogy végső soron negatív okkult erők álltak mögötte akkor is, és most is, az úgynevezett "fekete mágusok".

Az összes politikus vagy filantróp, aki jelenleg ezt a totalitárius rendszert támogatja, csak beszélő bábu, távirányítású robot, és ez nemcsak szimbolikusan értendő. Valójában sok jelenlegi vezető feje teljesen üres belül, amikor az emberek elé áll.

pic.jpg

Azt mondják, amit el kell mondaniuk (alapvetően csatornázzák a sötét hadurukat), aztán visszavánszorognak otthonaikba, és néhányuk onnan még a föld alá is lemegy, cabal búvóhelyeikre. Így a cabal habozás nélkül képes végrehajtani ezeket a brutális intézkedéseket. A bábok igazi mozgatói nincsenek is a felszínen ..., részben nem is a fizikai világban vannak.

Azonban a fényerők jelenleg lépéseket tesznek e frakció ellen, és az éjszaka folyamán a földfelszínen élő sok csillagmag is be van vonva az asztrális síkokon. Tehát, ha bármely olvasó heves harcokban vesz részt az éjszaka folyamán, és úgy véli, hogy csak álmodta az egészet ... Mondhatom, hogy nem, valószínűleg te is részt vettél egy asztrális hadműveletben.

pic2

A Fényerők azt is közölték, hogy legyen bármilyen kaotikus is a helyzet, Csillagmagként bíznod kell abban, hogy bizonyos fokig védett vagy. Információim szerint a Csillagmagok nem lesznek a COVID-19 vakcina beadatására kényszerítve.

Emellett nem szabad túlságosan belemenni ebbe a Trump/Anti-Trump vitába, mert csak megosztja azokat az energiákat, amelyek fontosabbak más dolgokhoz, például a tömeges meditációkhoz.

Az egyik meditáció ma már zajlik, különösen Németország számára, hogy megakadályozza a lakosság alapvető jogaiba 1933. óta tartó legnagyobb kormányzati beavatkozást:

https://transinformation.net/grosse-meditation-fuer-deutschland-am-dienstag-den-17-november-um-21-uhr/

Az idővonal stabilizálása érdekében további meditációra kerül majd sor december 21-én:

http://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html

Magyarul itt olvashatsz róla:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/terjesszetek-vizonto-kora-vegso.html

Fontos, hogy a meditációkkal rajta tartsuk a szemünket az Egyesült Államokon, mert amint kiderül, hogy ki a választások győztese, ott még nagyobb káosz fog kitörni.

Az is fontos lesz, hogy a középpontunkban maradjunk, és aztán segítsük a többi embert, akik nem tudják felfogni, hogy mi történik itt, főleg, ha a Mátrix végleg összeomlik.

Mindezeknek a látszólag negatív forgatókönyveknek csak egy oka van, vagyis az, hogy a sötét uralom ideje lejárt. És ezeknek a turbulenciáknak valamiképpen meg kell történniük, mert túl sok ember még mindig mélyen alszik.

De ebben nem vagyunk egyedül; a szövetségeseink sokkal közelebb állnak hozzánk, mint ahogy sokan hiszik, vagy sokan talán csak elfelejtették...

125227092_970243786800572_5542653230869607660_n

https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások