Telos

Spirituális hírek, fordítások

A lélekcsaládokról és lelkekről

  1. december 17. vasárnap


soulfamilies

Mivel az első csillagmagok már egyesülnek a lélekcsaládjukkal a mentális síkon, ez egy olyan téma, amely most egyre fontosabbá válik a felemelkedők számára, ezért maga az Istennő is Fényt szeretne a témára irányítani.

Olvass tovább …

Esemény helyzetjelentés

Cobra Logo

Sunday, December 3, 2023


A Forrás végre elkezdte közvetlenül eltávolítani az Elsődleges Lurkert (Ólálkodót), amely az idők kezdetén jött létre, amikor a Forrás egy szikrát vetített ki magából az elsődleges anomáliába. A Forrás most kvantumszinten leválasztja az univerzumot a Lurkerről. Amikor elegendő tömeg eltűnik a Lurkerről, a Forrás elkezdi közvetlenül a felszíni emberiségtől függetleníteni, és amikor ez a függetlenítés elér egy bizonyos szintet, akkor bekövetkezhet az Esemény.

Az Esemény után a Forrás az összes Lurker maradványtól megszabadítja az emberiséget, és ez a folyamat a Napvillanással és a hozzá kapcsolódó cunamival ér véget, ami a legvalószínűbb a következő szoláris maximum idején, 2037 vagy 2049 körül. A becslések még mindig 2025-re teszik az Esemény időpontját, bár senki sem tudja, hogy mikor lesz a valódi időzítés. Az Esemény és a Napvillanás közötti időszak lesz az emberiség számára a nagy gyógyulás időszaka:

1001

Olvass tovább …

Helyzetjelentés 2023. december

  1. december 02. szombat


astro

Természetesen sok minden változott a chiméra-csoport eltávolítása óta, bár nyilvánvalóan a felszínen még nem sok minden látszik ebből.

Bár a chiméra volt a cabal hierarchiájának csúcsán, inkább a piramis-szerű test többi része tartja fenn a fátylat és az illúzió működését.

Ahogy Cobra is említette, a Felszabadulás szeptember vége óta felgyorsult. Ennek az az oka, hogy a Földön jelenlévő három legnagyobb Csillagmag, akik hatalmas, abszolút istenek a maguk nemében, végre elkészültek a feladatukkal.

Olvass tovább …

Aldebaraniak

Cobra Logo

  1. november 27., hétfő


Már beszámoltam arról, hogy a különböző galaktikus fajok képviselőinek mintegy 80%-a elhagyta ezt a naprendszert, hogy megkaphassák a szükségszerű gyógyulást, és csak a legerősebb és leghatékonyabb lények maradtak, hogy segítsenek ennek a bolygónak a felszabadításában.

A plejádiak, mint közösség, úgy döntöttek, hogy többé nem ők lesznek a meghatározó faj, akik létrehozzák az Első Kapcsolatfelvételt az emberiséggel. Inkább a nagyon specifikus segítségnyújtásra fognak összpontosítani azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akik nyitottak az ő jelenlétükre, és hatékonyan tudnak velük dolgozni. A Plejádi Parancsnokság 12:21 csapatainak nagy része, a Plejádi Tachyon Kamra csapatok, a Plejádi planetáris fényhálózat csapatai és a Kapcsolatfelvételi (Contact Dish) Parabolaantenna csapatok továbbra is aktívak maradnak, és ténylegesen még hatékonyabbá válnak.

A plejádi tudós csapatok kifejlesztettek egy új, fejlett technológiát, amely a kvantum összefonódás Fény alagútjaira épül. Azt remélik, hogy ez az új technológia nagyobb védelmet nyújthat a Fénymunkásoknak a sötétek folyamatos támadásaival szemben. Ez az új technológia elkezdi majd feléleszteni a planetáris Fényhálót is, amely 2019 augusztusában a béta idővonal összeomlásával nagymértékben összeomlott. Abban az időben sok portál, amely a bolygó felszínére vezetett, működésképtelenné vált, és most ezek a portálok újra aktiválva lesznek.

A Plejádiak, mint kollektíva, mostanra pontos protokollokat fogadott el a felszíni Fénymunkásokkal való interakcióra, hogy elkerüljék a kulturális félreértéseket, amelyek a szerető és érzéki Plejádi faj és a gyakran bizalmatlan és traumatizált felszíni lakosság között merülhetnek fel:

Ship

A képen:

"És láttam a hajót belülről. A hajó belül csodálatos volt. És beszélgettem és barátkoztam, és végül egy tó partján találtam magam, ahol természet vett körül, láthatóan ez egy hajó belsejében volt, és nem a valódi természetben. És nevettem valakivel. Hirtelen a lányaim megkocogtattak és felébresztettek. Rájöttem, hogy az emlékeim gyorsan kitörlődtek, és felnyögtem, hogy "Ne már!!!!". Mintha azt mondtam volna "Miért törlöd az emlékeimet??". És felébredtem. Szóval csak arra emlékszem, amit leírtam. És nem emlékszem semmire arról a hajóról és arról, hogy hogyan nézett ki belülről, kivéve az utolsó képet a tóról és a természetről a hajó belsejében.

Az álmaim elkezdtek egyre élénkebbé válni, és könnyebb emlékezni rájuk.

Egyik éjjel volt egy kis nyugtalanító álmom:

Azt álmodtam, hogy láttam egy magas, jóképű férfit, úgy 1,90 cm magasat. Vállig érő, hullámos, sötétbarna haja volt, és borostás arca. Nagyon kellemes arca volt. Fekete ruhát viselt. Lassan közeledett felém, nagyon nagyon érzéki módon, és végül neki szorított a falnak. Nem csókolt meg, nem ért hozzám, de a teste a testemhez simult. Mélyen a szemembe nézett, és úgy tűnt, hogy nagyon akar engem. Összefonta az ujjait az enyémmel. Én pedig fékezhetetlen őrült vágyat éreztem. De határozottan összeszedtem magamon az önuralmamat, és megdorgáltam őt: "Nem érdekel semmilyen alkalmi találkozás olyan pasikkal, akik később elhagynak és összetört szívet hagynak maguk után!" És ő azonnal meghátrált.

Teljesen plejádinak tűnt. Plejádi arcvonásai voltak."


Olvass tovább... …

Rövid Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. október 23., hétfő


A Fényerők továbbra is mindent megtesznek a közel-keleti konfliktus megfékezésére, és a gázai szárazföldi offenzíva továbbra is késik.

A skalár- és irányított energiafegyverek felszámolására irányuló összpontosításuk máris eredményt hozott, és sok Fénymunkás kevesebb támadásról számol be, mint korábban.

A Fényerők másik súlypontja a titkos biolaborok eltávolítása, amelyekből az Orsini család parancsnoksága alatt álló cabal veszélyes vírusokat szabadíthatna ki, ha a Fényerők túlzott mértékű akcióba lépnének:

https://www.science.org/content/article/growing-number-high-security-pathogen-labs-around-world-raises-concerns

https://www.globalbiolabs.org/map

https://time.com/6309643/invisible-biolabs/

https://global.chinadaily.com.cn/a/202203/10/WS622942dfa310cdd39bc8b92f.html


Az Esemény beindítása előtt ezeket a biolaborokat jórészt ártalmatlanná kell tenni:

https://libraspacegirl.blogspot.com/2023/10/you-wonder-why-event-isnt-still.html

Victory14

Olvass tovább …

Rövid Helyzetjelentés

Cobra Logo

Monday, October 16, 2023


A Fényerők mindent megtesznek a közel-keleti konfliktus megfékezésére. Közölték a fekete nemesi családokkal, hogy elkezdik eltávolítani őket a bolygó felszínéről, ha ez a konfliktus tovább eszkalálódik. Fulfordot idézve:

Fulford

Olvass tovább …

Helyzetjelentés (2023.10.10)


  1. október 10., kedd


earth_peace

Az utolsó, augusztusi frissítésemben arról írtam, hogy a cabal valószínűleg egy új világjárványhullámot készít elő idén ősszel. Az előzetesen közzétett információk és más beavatkozások miatt jelenleg úgy tűnik, hogy ez a kísérlet elvesztette a lendületét... egyelőre.


Az ukrán háborút támogató népakarat is egyre inkább veszít a lendületéből, ezért a sötétek hirtelen visszahelyezték a hangsúlyt a Közel-Keletre, ami valószínűleg sokaknak feltűnt.

Olvass tovább …

Sürgős üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. október 8., vasárnap

Sötét erők egy új világháborút próbálnak kirobbantani az izraeli konfliktus kirobbantásával.

Ezért a Fényerők azt kérik, hogy minél többen csatlakozzanak 4 óránként az izraeli békéért folytatott sürgős meditációnkhoz:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/10/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html

Magyarul itt ovashattok róla:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/10/surgos-meditacio-bekeert-izraelben-4.html


Peace

Olvass tovább …