Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2023.10.10)


  1. október 10., kedd


earth_peace

Az utolsó, augusztusi frissítésemben arról írtam, hogy a cabal valószínűleg egy új világjárványhullámot készít elő idén ősszel. Az előzetesen közzétett információk és más beavatkozások miatt jelenleg úgy tűnik, hogy ez a kísérlet elvesztette a lendületét... egyelőre.


Az ukrán háborút támogató népakarat is egyre inkább veszít a lendületéből, ezért a sötétek hirtelen visszahelyezték a hangsúlyt a Közel-Keletre, ami valószínűleg sokaknak feltűnt.


Ezeket a támadásokat megtervezték és számítottak rá (amely még az átlagemberekben is kérdéseket vet fel), és még inkább, hogy Nyugatról származó fegyverekkel segítették őket. De a fizikai geopolitika mellett sokkal fontosabb ennek az éteri vetülete. Az egész terror mögött a fekete mágia kabbalistáinak egy csoportja áll, akik a közelgő napfogyatkozás portálját akarják felhasználni arra, hogy az USA-t belerángassák ebbe a konfliktusba ... egy napfogyatkozás, amely nem véletlenül húzódik az észak-amerikai kontinenstől dél felé, miközben egy amerikai repülőgép-hordozó csapásmérő egység már a Földközi-tengeren közeledik a válságövezethez.

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/egypt-spy-chief-warned-netanyahu-of-gaza-assault-was-ignored-report/

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67040221.amp

https://www.firstpost.com/world/did-the-weapons-hamas-used-against-israel-come-from-ukraine-or-afghanistan-asks-us-congresswoman-13221822.html

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2023-october-14

https://abcnews.go.com/US/wireStory/us-send-carrier-strike-group-eastern-mediterranean-support-103818973


A rendkívül eladósodott USA újabb drága háborúba való belekeverésével a világgazdaságot még rosszabb helyzetbe kell hozni, hogy felgyorsuljon az összeomlás. De a cél az is, hogy más országokat is bevonjanak, például Törökországot és Iránt, és elindítsanak egy háborús láncreakciót ... de ez nem fog sikerülni.


Már most tömeges meditációkat hívnak össze a helyzet stabilizálására és gyógyítására. Jelenleg az éteri síkokon egy negatív fekete Dávid-csillag lebeg az érintett terület felett.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/10/surgos-meditacio-bekeert-izraelben-4.html


SoD

Ez a negatív asztrális entitások tömeges felhalmozódását is okozza, amelyek főként a térség katonáit és harcosait szállták meg, és az eddig látott atrocitásokat okozták. Segítene, ha meditáció közben vizualizálnánk ezt a negatív létesítményt, és kihúznánk onnan vagy feloldanánk a Fényben. A kabbalistákról a Fényerők gondoskodnak majd.


A Fényerők azt is szeretnék még egyszer hangsúlyozni, hogy nem lesz világháború. És már többször elhangzott, hogy minél közelebb kerülünk az Eseményhez, annál nagyobb lesz a káosz a külvilágban, mielőtt jobbra fordulna a helyzet.


mk

Az a tény, hogy a sötétek először világjárványt hoznak létre, majd elindítják az ukrajnai háborút, aztán klímapánikot keltenek, majd visszaváltanak a világjárványra, hogy aztán újra elindítsák a III. világháborút, mutatja a terveik ellentmondásosságát és a még nagyobb pánikot.


gaia

Köszönöm, hogy elolvastátok!


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások