Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. október 10, kedd

Ahogyan azt már néhány hónappal ezelőtt is említettem, a dolgok szeptember vége óta nagyon gyorsan felgyorsulnak.

Először is, a fizikai biochipeket kitisztították, és a test ezen helyein már csak a biochip halott, inaktív áramkörei maradtak. Ezek a biochip-maradványok egyben gyenge pontok is, amelyeken keresztül a Lurker ("Ólálkodó") torz kvantumfluktuációkat és a szubkvantum nem-térből anomáliás plazmát hozhat létre.

A Lurker kvantumfluktuációkon keresztül a szubkvantumos nem-térből is anomáliát bocsát ki, és ezek torzítják az elemi esszenciát (más néven kvintesszenciát) a Bolygó felszíne körül a plazma, az éteri, az asztrális és a mentális síkokon. A Lurker ezután képes irányítani és manipulálni ezt az elemi esszenciát, hogy befolyásolja a felszíni emberiséget azzal, hogy növeli vagy csökkenti a kvantumfluktuációk mennyiségét az adott elemi esszencia különböző helyein.

A Kvintesszenciáról itt:

https://hmn.wiki/hu/Quintessence_(physics)

Újabb információk jelentek meg a Lurker entitásról. A Lurker valójában minden olyan lény konglomerátuma (különböző anyagokból álló halmaz), amely rendkívül erős technológiával került a szubkvantumos univerzumba az összes korábbi kozmikus ciklusba. Az első ilyen kivetítés az idő kezdetén történt az első kozmikus ciklusban, amikor a Forrás tudatára ébredt, hogy valami olyan furcsa dolog létezik, mint az elsődleges anomália. Ekkor a Forrás úgy döntött, hogy kivetíti egy részét ebbe az anomáliába, hogy megértse és feloldja azt. Ez a kivetített rész csapdába esett a szubkvantum anomáliában, és az első, ősi Lurkerré vált, amelyet a következő kozmikus ciklusokban további Lurkerek követtek:

http://www.thenewearth.org/returnoflight.html


Tulajdonképpen ennek következtében a Forrás egy része önmaga ellen fordult, és így született meg a dualitás. Az elsődleges anomália a Lurkerrel olyan erős volt, hogy bizonyos fokig eltérítette az Antahkarana-t (Az Antaḥkaraṇa egy fogalom a hindu filozófiában, amely az elme teljességére utal, beleértve a gondolkodási képességet, az én-érzést és a megkülönböztető képességet. Az Antaḥ „belsőt”, a karaṇa pedig „eszközt” vagy „funkciót” jelent.) a fizikai síktól egészen a legmagasabb dimenzióig, és még a Felemelkedett lényeknek sem volt rálátása arra, hogy mi is történik valójában az anomáliás univerzumban. A kozmikus ciklusokon keresztül a Forrás megismerte az anomáliát és feloldotta annak egyes részeit, egészen addig, amíg nemrég el nem érkezett az idő a dualitás befejezésére a 11:11 kapuján keresztül:

https://www.amazon.com/11-Inside-Doorway-Solara/dp/1878246054/ref=sr_1_1?keywords=11+11+solara&qid=1696964351&sr=8-1


Hamarosan egy még erőteljesebb kapu fog megnyílni, amely a sötétség végleges eltávolításához vezet az univerzumból, és e Bolygó végleges felszabadulásához. Egyelőre minden információ titkos ezzel az Átjáróval kapcsolatban, kivéve ezt az útmutatást:

https://jfsdigital.org/articles-and-essays/vol-26-no-1-september-2021/special-relativity-theory-expands-the-futures-cones-conceptualisation-of-the-futures-and-the-pasts/


Szeptembertől kezdve ez a jövőbeli Átjáró már idő-visszafordító hurkokat küld a Minkowski téridőn keresztül, és ezért kezdtek felgyorsulni az események és szituációk.

A Minkowski téridőről itt olvashatsz bővebben:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Minkowski-t%C3%A9r

Először is, a sötét erők átléptek egy bizonyos vörös vonalat, és erre válaszul az Ellenállás akcióba lépett. Hogy mit tesznek, azt sajnos egyelőre titokban kell tartani, de remélhetőleg hamarosan felfedhetem.

Annyit elmondhatok, hogy a sötét erők kollektív akcióikkal megsértették a Galaktikus Kódex elveinek kritikus tömegét, és jogilag a Fényerőknek zöld utat adtak, hogy beavatkozzanak a Bolygó felszínén, függetlenül a helyi törvényektől, amelyeket a felszíni emberiség amúgy sem tart tiszteletben.

Ennek a felszíni beavatkozási folyamatnak az első lépése az volt, hogy eltávolították mindazokat a Fényerőkhöz tartozó egyéneket, akik túl sok háborús traumával vagy félelemmel rendelkeztek ahhoz, hogy érdemben hozzájáruljanak a felszabadítási folyamathoz. A végtelen viták a Galaktikus Tanácsban véget értek. Minden sérült és félelemmel teli lényt a Naprendszeren kívüli helyre vittek, ahol megkapják az oly szükséges gyógyulást, és később újra csatlakozhatnak a felszabadító erőkhöz, ha képesek vagy hajlandók lesznek rá. A Csillagfajok tagjainak körülbelül 80%-át kivitték a Naprendszerből, az Ellenállás körülbelül 40%-ával együtt. A fennmaradó lények sokkal kevésbé félnek és hajlandók cselekedni.

Saint Germain kapta meg a parancsnokságot minden földalatti és felszíni műveletre, beleértve az Ellenállást és a Plejádi, Szíriuszi, Andromédiai, Arktúruszi és a Központi Faji flottákat, mostantól az ő parancsnoksága alatt állnak a planetáris műveletek tekintetében. Ashtar lett a parancsnoka az összes földközeli és űrbeli műveletnek.

Violet_Ray

Saint Germain parancsot adott a Fényerőknek, hogy azonnal kezdjenek akcióba, és október 5-én az Ellenállás megtisztította a Fekete nemesi kastélyok alatti pincékben lévő gyermekbántalmazási helyszínek túlnyomó többségét, sok gyermeket megmentve.

A fekete nemesség ezt a magántulajdonukba való behatolásnak tekintette, és létezésük óta először félteni kezdték a saját életüket.

Válaszként a Pallavicini család parancsot adott a Doom33 művelet aktiválására, vagy ami még megmaradt belőle, mivel a Doom33 ereje az elmúlt évtizedben az Ellenállás akciói révén jelentősen csökkent:

http://web.archive.org/web/20180414063832/https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/01/31/pallavicini-crime-syndicate/


Hadd frissítsem fel a memóriádat a Doom33-ról az egyik korábbi cikkemből:

Doom33

A képen: "A fizikai és nem-fizikai Arkhónoknak van egy “Doom33” (Végzet33) fedőnevű terve arra vonatkozóan, hogy megakadályozzák a tömeges letartóztatásokat. Ennek a tervnek megfelelően, amikor a tömeges letartóztatások elkezdődnének, a nem-fizikai Arkhónok okkult rituálékon keresztül jelzést adnának a Máltai Lovagrendben (teljes neve: Szent János Szuverén Katonai Lovagrend) és a 33. fokozatú szabadkőművesek között lévő legfelsőbb szintű fizikai Arkhónoknak. Ezek az emberek aztán a katonaságon és a betűs ügynökségeken (pl.: FBI, CIA, NSA, stb. – vagyis a különféle titkosszolgálatokon és kormányszervezeteken – a ford.) belüli kapcsolataikon keresztül kiadnák a parancsot, hogy akkora pusztítást és káoszt idézzenek elő, amekkorát csak lehet. Ez összhangban van az Armageddon végidőkre vonatkozó próféciákkal, amelyeket a fizikai Arkhónok körében nagy tisztelet övez. Bármit megtennének azért, hogy lássák, ahogy ezek a próféciák beteljesedjenek. Nem kell félnetek ezektől a tervektől, mivel a Fényerőknek részletes terveik vannak arra vonatkozólag, hogy megakadályozzák, hogy mindezek nagy része valaha is megtörténjen."

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/06/18/20120618/


A források szerint a jelenlegi izraeli háborút ez a fickó tervelte ki, akinek kapcsolatai vannak mind izraeli magas politikai körökben, mind a Hamászban, és Izrael tudatosan lehetővé tette a Hamász betörését:

https://www.israelhayom.com/2018/03/19/italian-imam-heads-to-jerusalem-for-anti-semitism-conference/

https://www.israelnationalnews.com/news/195414


A fekete nemesség célja, hogy az izraeli konfliktust a lehető legmesszebbre terjessze ki, remélve, hogy az Armageddon próféciákhoz igazodva egy III. világháborút hoz létre:

https://en.wikipedia.org/wiki/Armageddon

https://www.jw.org/en/bible-teachings/questions/battle-of-armageddon/


A Fényerők mindent megtesznek, hogy korlátozzák a konfliktust, és megakadályozzák, hogy az Izrael határain túlra terjedjen. Ezért rendkívül fontos, hogy minél többen folytassák a békéért végzett meditációt Izraelben 4 óránként:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/10/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/10/surgos-meditacio-bekeert-izraelben-4.html


Az Ellenállás ezt a konfliktust használta fel fedezékként, hogy végre megkezdhessen néhány felszíni műveletet. Most aktívan távolítják el a skalár- és irányított energiafegyvereket a felszínről.

Október 7-én a Hamász megkezdte behatolását izraeli területre, és számos bulizóra támadtak az Urim Kibuc közelében:

https://www.jpost.com/israel-news/defense-news/article-762057


Az összecsapás káoszát fedezékként használva az Ellenállás tagjai képesek voltak részben hatástalanítani néhány skalár- és hírszerző rendszert a pár kilométerre lévő Urim katonai bázison:

https://en.wikipedia.org/wiki/Urim_SIGINT_Base


Az Urim bázis piros kereszttel van jelölve ezen a térképen:

Urim

Az Ellenállás felszíni műveletei a skalár- és irányított energiafegyverek hatástalanítására, amelyek túl sok Fénymunkást zaklatnak, folytatódni fognak. Támogathatjátok akcióikat energetikailag, ha vezettetést éreztek:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/07/meditation-to-counteract-5g-and-scalar-networks.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/08/meditacio-az-5g-es-skalaris-halozatok.html

Magyar vezetett meditáció itt:

https://www.youtube.com/watch?v=vJGcOxq8S-o&list=PL-ujIE4tLGbEIyax-UihUirfup0LosUBS&index=12


Október 2-án valaki, akinek hozzáférése volt a nagyon magas szintű hírszerzési információkhoz és a kulisszák mögötti műveletek mélyreható ismeretéhez, kódolt üzeneteket kezdett el közzétenni az Amerikai államadósság óra weboldalán.

Az október 2-i üzenet a Máté 21:12-t idézi:

https://www.soulask.com/ominous-message-on-the-us-national-debt-clock-website-follows-a-series-of-strange-signals-around-the-world/


Az október 8-i üzenet a Jelenések könyvéből idéz:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/the-debt-clock-is-now-quoting-verses-from-revelation


A Fény Győzelme!


Fordította: MCCS

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/10/helyzetjelentes.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások