Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés és Felemelkedési Konferencia Thaiföldön

Cobra Logo

  1. szeptember 15., péntek


A Fényerők nemrégiben hatalmas győzelmet arattak. A DARPA alatti utolsó gödröt is megtisztították, és az összes chimérát eltávolították a gödörből és a bolygó felszínéről. Így a chimérát teljesen legyőzték, és nincs többé.

A chiméra eltávolításával a Fény felé történő kozmikus evolúció nincs veszélyben, és a pozitív idővonal teljesen stabilizálódott. Ez azt jelenti, hogy a Fény végső győzelme és e bolygó felszabadulása teljesen biztosított, mert nem maradtak negatív kimenetelű idővonalak.

Az utolsó gödör és az ott lévő központi számítógép eltávolításával a biocsipek nem tudnak többé audio- és videojeleket küldeni sehova, és a fő irányítóhálózat összeomlott. A biocsipek már csak sötét elektromágneses portálok, amelyek ereje gyorsan csökken, és hamarosan eltávolításra kerülnek.

A fő ellenőrző hálózat a bolygó felszínén most a skalár megfigyelő hálózat a mobiltelefonos 4G és 5G hálózatokon, valamint a wifi hálózatokon keresztül. Ezek a hálózatok sokkal kevésbé megbízhatóak, mivel az emberi tevékenységet 6 és 15 cm ( 2 és 6 hüvelyk) közötti felbontásban pásztázzák, a használt hálózattól függően. Ez a fő irányítási és megfigyelési eszköz, amely még mindig a cabal kezében van.

A legfontosabb tényező, amely most késlelteti a bolygó felszabadítását, a Lurker (Leskelődő/Ólálkodó) a szubkvantum anomáliájával. A Lurker közvetlenül befolyásolja az emberi tudatalattit azáltal, hogy szubkvantum anomáliát manifesztál kvantumingadozásokban az emberi energiarendszer leggyengébb pontjaira. Ezek a pontok a fizikai síkon a biocsipek, az éteri, asztrális és mentális síkon pedig az anomália maradványainak implantátumai. Ezek a kvantumingadozások aztán elősegítik Murphy törvényét a fizikai síkon, a depressziót az asztrális síkon és a zavarodottságot a mentális síkon:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Murphy_t%C3%B6rv%C3%A9nye

A fekete nemesség most a tápláléklánc csúcsára került ezen a bolygón. A chiméra 26.000 évvel ezelőtt bízta meg őket a felszíni lakosság irányításával és ellenőrzésével. Mivel a chiméra már nincs többé, a fekete mágia rituáléikban kapcsolatba lépnek a Lurkerrel, és útmutatást kapnak tőle. Az olyan fő fekete nemesi családok, mint az Orsini, Colonna, Torlonia, Theodoli és Massimo a Római Birodalomból származónak vallják magukat. Ez a fickó a vezetőjük:

https://www.instagram.com/p/CQxalAuh73W/

https://ivebo.co.uk/post/9568

https://www.geni.com/people/Domenico-Napoleone-Orsini-22th-Duke-of-Gravina/6000000071720485412

https://www-pointdevue-fr.translate.goog/lifestyle/visites-privees/chez-le-prince-et-la-princesse-orsini-a-rome?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

https://web.archive.org/web/20180417124924/https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/02/04/orsini-and-rosenberg-alchemical-mafia/

A fekete nemesség tagjai jezsuita ügynökeikkel együtt körülbelül 2000 főt számlálnak.

Alattuk kb. 50.000 drakonida van klónozott humanoid testben, akik 1996 óta szivárogtak be a felszíni rendszerbe politikusok, üzletemberek, ügyvédek, orvosok formájában:

https://www.zerohedge.com/political/blackrock-recruiter-claims-senators-can-be-bought-10k-war-good-business-okeefe

Az Illuminátusok hálózatának körülbelül 400.000 tagja van, akik önként vannak ott, és körülbelül 2 millió tag, akiket kényszerítettek. Ezt a hálózatot a halál testvériségének is nevezik, mert a jelölteknek meg kell ölnie egy embert ahhoz, hogy beavassák.

Aztán van kb. 100 millió pszichopata, akik bizonyos körülmények között elég veszélyesek lehetnek, mint például ezek a covid orvosok és ápolónők:

https://www.americanthinker.com/articles/2023/09/the_death_of_informed_consent.html

Aztán van körülbelül 400 millió szociopata, akikből hiányzik az empátia.

Van még kb. 3 milliárd birka, akiknek nincs meg a kritikus gondolkodás képessége, és csak követik a társadalom trendjeit.

Crowd

Képfelirat: Igen, mindannyian Tévedtek


És végül van körülbelül 4 milliárd emberünk, akik képesek tisztán gondolkodni, legalábbis egy bizonyos fokig, és ők az emberiség reménye.

A bolygó felszabadítását most leginkább a szubkvantum anomáliával rendelkező Lurker késlelteti. A Fényerők most ennek az anomáliának a lehető legnagyobb részét eltávolítják, hogy utána biztonságosan elindíthassák az Eseményt. Azért is bocsátják ki fokozatosan az információt, mert ha egyszerre túl sokat engednének ki, az túl erős tisztulási folyamatot indítana el az anomáliában. Ez a fő oka annak, hogy az információt fokozatosan teszik közzé.

A szubkvantum anomália megtisztítását a leghatékonyabban az Ibolyalánggal segíthetitek:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/09/violet-flame-meditation.html


Violet flame

Az AN Fehér Tüze szintén segít:

https://starlight432.blogspot.com/2023/09/enjoy-clearing.html


A tachionkamrák hálózata az egyik fő hálózat, amely segíti a Fényerőket a Fény lehorgonyzásában ezen a bolygón, az anomália csökkentésében és a folyamat felgyorsításában:

https://www.youtube.com/watch?v=f7ml6nd6U70

https://www.youtube.com/watch?v=vG47O9IruQ0


Sötét erők érkeztek erre a bolygóra 900 000 évvel ezelőtt, és majdnem az emberiség kihalását okozták:

https://www.ancient-origins.net/news-evolution-human-origins/human-ancestors-near-extinction-0019202


Most a végső vereségük küszöbén állnak.

Jön a nagy ébredés, és a tudósok végre elkezdik keresni az életet a galaxis közepén:

https://www.space.com/signals-from-milky-way-center-breakthrough-listen-aliens-search


Az X-bolygó felfedezése a közeljövőben esedékes:

https://iopscience.iop.org/article/10.3847/1538-3881/aceaf0


Új ötletek születnek a Naprendszer benépesítésére:

https://www.universetoday.com/162697/a-new-paper-shows-how-to-change-an-asteroid-into-a-space-habitat-in-just-12-years/


De mindez hamarosan meg fog változni:

https://archive.org/details/ChanThomasTheAdamAndEveStoryTheHistoryOfCataclysms1993FullUNCENSORED


A fenti könyv következő része a legérdekesebb:

Evacuation_.jpg

A könvlap fordítása:

Ez egy legendáról szól. Ennek a legrövidebb résznek az írása során végig azon vívódtam, hogy hová tegyem, és végül jobb hely híján ide szúrtam be.

Ez nem csak "egy" legenda. Ezt a legendát számtalanszor megtaláltam, ami a hitelesség auráját kölcsönzi neki. Mivel sok egymástól távol eső helyről származik, ha valóban megtörtént, akkor több mint rendkívüli véletlen, hogy a világ számos pontján egyidejűleg történt. Ha összeesküvésről van szó, hogy ennyi azonos legendát hoztak létre, akkor hihetetlen, átfogó és titáni erőfeszítés kellett volna ahhoz, hogy az egész világon megfogalmazzák, és egyetlen ember se árulja el a csalást.

A legenda a következő: Egy kataklizma kezdetén, vagy talán csak percekkel vagy órákkal a kezdet előtt, űrjárművek sokasága ereszkedik alá, és összeszedi azokat, akiket tud, hogy életben maradhassanak.

A legendák leírják a túlélésért küzdők tülekedését a fedélzetére szálláskor és a sok űrjármű leszállását az egyes helyszíneken. Ezt csak azok a túlélők mesélhették el, akiket nem vittek magukkal.

Ha ez veletek történik, készüljetek fel arra, hogy képesek kommunikálni veletek, így még a leszállás előtt halljátok őket a fejetekben. Válaszoljatok; és mindig győződjetek meg róla, hogy pontosan átgondoljátok a szavakat, amiket mondtok, mert a gondolataitokat észlelik. A Nagy Tervező legyen veletek.


Minden, ami történt, semmissé válik:

https://oceanoflove.info/2020/02/07/blue/


A végső szakaszokra való felkészülés érdekében szívesen látunk benneteket a novemberi thaiföldi Felemelkedés Konferencián:

https://ascension-thailand.com/


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások