Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés 2023. szeptember

  1. szeptember 16., szombat


Jeans Crystals

Ez a bejegyzés ismét helyzetjelentést fog tartalmazni, amelyet felemelkedési betekintések és az olvasók kérdései követnek.

Először is, világosabbá kell válnia annak, hogy az olyan blogokat, mint a Portált és a felemelkedők munkáit, már a Földre érkező Fényerők működésének és befolyásának kell tekinteni. Ez alól az ezen a blogon közölt ismeretek sem jelentenek kivételt. Maguk a Fényerők azok, akik bizonyos blogokon és felemelkedőkön keresztül juttatják be a szükséges tudást. Egy olyan hatás, amely nyilvánvalóan megtisztítja az emberiség és a Föld mentális rétegét azáltal, hogy a legszükségesebb felvilágosításokat biztosítja azoknak, akik értékesnek találták ezeket az információforrásokat. Ők azok a Fényerők, akik lassan, de biztosan átveszik a Föld mentális rétegeit ilyen módon, mielőtt tényleges, fizikai beavatkozást tudnának gyakorolni.

Jelenleg a Fényerőknek is nagymértékben az emberekre gyakorolt befolyásoláson keresztül kell dolgozniuk. Ez hasonlóan működik, mint a cabal módszerei, csakhogy a Fényerők abszolút igazságokkal dolgoznak, nem hazugságokkal és gonoszságokkal, mint ahogy a cabal tette évezredek óta. A felemelkedők lesznek azok, akik a mentális síkon a valódi változásokat fogják munkára bírni. Az olyan blogok, mint a Cobra által létrehozott Portál, valójában a Fényerők tudásának beáramlása a túlélés érdekében sok ember számára, akik megtalálják ezeket.


A cabal jelentősebb tagjait illetően, az andromédai frakció egyik „fattya” (aki erősen kötődik a Lurkerhez) még mindig a felszínen van, és stratégiai okokból életben hagyták.

Az első női emberi áruló (a bibliai Éva) leszármazottaiból már csak háromra maradt, ők azok, akik még mindig erősen manipulálják az emberek közötti szerelmet a felszínen.


Az ilyen eltávolításokkal kapcsolatban a negatív mesterséges intelligenciával azonban a következő a probléma: a fő gazemberek eltávolítás után a gonosztevők még mindig megmaradnak a mesterséges intelligencia tárolóiban, és minden emlék, képesség stb. bizonyos esetekben átkerül a cabal következő készséges szolgáira. Minden bizonnyal sok nagyobb szörnyeteggel teszik ezt folyamatosan, akiket már a Központi Napba szállítottak. Bár ezeknek a szörnyeknek az utánzatai még mindig elég gonoszak, az eredetiek természetesen sokkal rosszabbak voltak. Azonban ezeknek is vége szakad, mivel a művelet elég költséges a cabal számára, és a végeredmény egyre rosszabb lesz minden egyes gazember-tudat átvitelével.


A mostani legnagyobb támadásokat az elsőként felbukkanó Fényszigetek felé intézték, és kulcsszemélyeket vontak be. Alapvetően a megmaradt összeesküvők világméretű erőforrásait gyűjtötték össze ezekhez a támadási hullámokhoz. Az ilyen próbálkozások a jelek szerint nem fognak megszűnni, mivel a cabal mozgósítja minden megmaradt eszközét, amivel jelenleg rendelkezik, hogy megállítsa a szigetek fejlődését. A támadásokat hullámokban hajtják végre, és a megmaradt fő parazitákat egyelőre nem nagyon hatották meg a Fényerők ellenlépései. A hullámok mérete azonban határozottan csökken, és a cabal néhány tagja végre kezdi felismeri az elkerülhetetlen vereségét.


Megtalálták az Istennő első klónjait, és a cabal megerőszakolta őket. Bár ez hatalmas problémát jelent magának az Istennőnek, és a cabal megpróbálja felhasználni az erőszakolást a hajójának megszállásához, mindez elmarad. Bár megerőszakolják az Istennő klónozott testét, maga az Istenennő nem szenved ebből valódi kárt, és ezeknek az erőszakolásoknak az invazív összetevőjét a Fényerők teljesen ellensúlyozni fogják. Ez csupán példaként szolgál arra, hogy a cabal a múltban ilyenkor általában milyen betegesen és kegyetlenül támadta és szállta meg az ellenfeleit.


Az összes világvallás ép magja végül titokban csatlakozott a Felszabadítási folyamathoz. Bár hivatalosan senki sem tudja ezt, de a világvallásoknak vannak spirituálisan pozitív, ép magjai. Ezek a magok még a világvallások között hivatalosan fennállónak tűnő konfliktusok ellenére is együttműködnek. Ezek a magok a chiméra mindenféle áldozatát megmentik és tanítják már évszázadok óta. Mostanában e nem-fizikai tanulók közül néhányat a Fény kialakulóban lévő szigeteire hoztak, hogy a legmagasabb felemelkedők némelyikével együtt folytassák oktatásukat és rehabilitációjukat.


Az első lélektársi újraegyesülések megkezdődtek a spirituálisan legfőbb Csillagmagok számára. Ahogy később el fogom magyarázni, ez először a spirituális térben kezdődik, mielőtt a fizikai térben megtörténne, és általában a baráti vagy ismeretségi köröktől távol történik. Ez azt jelenti, hogy a legmagasabb felemelkedők hamarosan ezen is keresztülmennek, és mindezek az újraegyesülések elkerülhetetlenül elvezetnek a nagyobb újraegyesülésekhez, amelyeket az Esemény hoz magával.


Vidámparkok épültek és épülnek azoknak a Földön rekedt idegeneknek, akik már egy ideje a bolygón voltak - néhányan közülük a Föld legfontosabb lakói közé tartoznak. Ezek a parkok vonzó és gyógyító helyként is szolgálnak majd azon életformák ezrei számára, akik az idők folyamán nem kapták meg azt, amit akartak - legyen szó a Föld belsejéből, a felszínről vagy a Naprendszer többi részéből. Egy ilyen hatalmas buli természetesen azokat is szolgálni fogja, akik a legszegényebbek voltak, valamint a földönkívüliek legkülönlegesebb példányait, akik véletlenül a Földön zuhantak le, és még nem tudtak hazatérni.

Kevesen tudják, hogy a történelem során hány földönkívüli rekedt a Földön. Bár néhány kormány jelenleg nyíltan kiteregeti az idegen befolyást, különösen az USA-ban, az ilyen hírek többsége valószínűleg visszafelé sül el a cabal számára.

Napjainkban körülbelül 200 idegen faj tartózkodik a Földön, vagy vonult vissza a Föld belsejébe, amiről az emberiségnek egyáltalán nincs tudomása. Sokukkal nyomorúságosan bántak és bánnak még mindig, és nem képesek akaratukból távozni. Sokan közülük fajuk egyetlen példányai, és csak akkor tudnak kielégítően kommunikálni más idegenekkel, ha a szerencsésebbek közé tartoznak. Sajnos, néhányan a Földre jöttek, hogy hazavigyék a földön rekedt szerelmüket - azonban ezek a partnerek gyakran itt haltak meg, és a legtöbb esetben a chiméra csalinak használta őket. A Földön tevékenykedő idegen élet nagy része mindmáig tragédia maradt, és pontosan ez az oka annak, hogy ezeket a vidámparkokat a Fényerők és a felemelkedők ilyen korán megépítik. Kényelmes menedékként fognak szolgálni, amíg ezek az idegenek haza nem tudnak menni. E parkok némelyike része a kialakulóban lévő fényszigeteknek és az „Új Atlantisz” - a Vízöntő korszak eljövendő magaskultúrájának - építési projektjeinek.


Felemelkedési meglátások

Míg a földi emberek általában azt hitték, hogy (legalábbis kissé) erkölcsileg és etikailag korrupt viselkedéssel megússzák, a Felszabadulásnak köszönhetően lassan, de biztosan átáramlik az igazság. Nem fognak átjutni.

A legtöbb ilyen ember ebből fakadó viselkedése sajnos megint csak helytelen, mert a romlottságuk felismerése után inkább hajlamosak összeesküvést szőni azok ellen, akik az igazságot hozzák. Az igazság természetesen maguk a Fényerők és számos kulcsszemély és felemelkedő a felszínen. Ez a viselkedés már ősidők óta ismert a Földön, de valahogy kinőtte magát, mert ritkán ítélték meg helyesen, és néha a chiméra hatalma miatt lehetetlen volt az ítélethozatal.

Az emberiség azonban ismét elkezdi eltussolni, hogy mit tettek rosszul egyénileg (mintha a Fényerők nem látnák). Ezek az emberek aztán összeesküvéssel próbálják megterhelni a kulcsszemélyekkel és általában a legmagasabb felemelkedőkkel szembeni szellemi adósságukat.

Ez különösen akkor szomorú, ha tisztában vagyunk azzal, hogy az emberiség már többször is elbukott pontosan ezeken az erkölcsi alapokon, és utána érvénytelenítette önmagát azzal, hogy erkölcsi adósságából úgy próbált megszabadulni, hogy csak tovább fokozta jellemtelen viselkedését.

Bár szeretik elhallgatni és figyelmen kívül hagyni azokat az embereket, akik ezt mondják, természetesen ezeknek a neveletlen és szociopata karaktereknek abszolút nincs esélyük a Földön - még a „normális” jellemtelen viselkedésnek tartott dolgokat is keményen meg fogják ítélni ezúttal a Fényerők. Ezek a jellemtelen emberek azok, akik részenként fogják felfedni korrupt jellemüket, és az elkövetkező években ki fogják mutatni szociopata viselkedésmódjukat, ahogyan azt Cobra a felemelkedési terveken keresztül feltárta.

A Földi emberek arról híresek, hogy megtámadják azokat a kulcsszemélyeket, akik az igazságot hozzák vagy elmondják. Jó példa erre Jézus, és bár ez visszamenőleg elmondhatatlanul ostobaságnak tűnik, az emberek többsége akkoriban valóban meg akart szabadulni tőle.

Egy közelebbi és kevésbé drasztikus példa erre azok az emberek lennének, akik látszólag folyamatosan kritizálják Cobrát vagy a Fényerőket, amiért nem azt teszik vagy mondják, amit az ők személy szerint akarnak. Ráadásul, megpróbálják úgy beállítani a véleményüket, mintha az lenne a többség véleménye. Ez ugyanaz a szociopata viselkedés, mint akkoriban, ami manapság ilyen viselkedéssel kerül a nyilvánosság elé. Mondanom sem kell, hogy az ilyen támadásoknak pusztító következményei lehetnek, mivel ezek az emberek alapvetően magukat a Fényerőket támadják bizonyos kulcsszemélyeken keresztül. Míg a visszatekintés távolságtartás, amely segít az embereknek helyesen gondolkodni a helyzetről, látszólag nem kapcsolják össze, hogy ugyanez ma is fennáll a Fényerőkkel és néhány fontosabb felemelkedővel kapcsolatban, mint például Cobra esetén.

A felszabadulással együtt érkező energiadinamika azonban ezúttal szét fogja zúzni ezeket a támadókat. Végtére is, a Felszabadulás főleg a gonosz emberek felsőbbrendűségét változtatja meg végre ezen a bolygón, és ez azt is jelenti, hogy a szociopata támadók és vádlók ezúttal elveszítik a Földet a rossz cselekedeteik miatt. Ez könnyen érthetőnek tűnik, de ennek ellenére az olvasók közül néhányan még mindig részesei lehetnek az ilyen támadások véghezvitelének, amikor eljön az idő. Bizonyos emberekkel szembeni lejáratás minden formája már támadásnak számít.

Lásd lentebb a szorosan kapcsolódó témát arról, hogy mik a cabal „játékfigurái és eszközei”.


A pénz mellékhatásai

Nagyobb pénzösszegek megszerzésekor hatalmas gyűlölet és irigység is jelentkezik, ha az ember embertársaitól kapja, főleg tudatalatti szinten. A pénz észszerű fogadására néha évekig kell készülni, különben a címzetteket még ilyenkor is túlterheli a gyűlölet és az irigység, és inkább megőrülnek ahelyett, hogy hasznot húznának belőle. Természetesen a pénz hibátlanul működik a cabal felsőbb szintű árulói számára, ezek nélkül a sok energetikai probléma nélkül, eleve eltervezett módon. Ez persze azt a benyomást kelti, hogy a nagy pénzösszegek nem változtatnak semmit, csak a szabadságotok mértékét, és hogy az ilyen energetikai dinamika képtelenség lenne. Ezt a benyomást természetesen a cabal is el akarja érni, mivel a pénzhiányt még lehangolóbbnak tünteti fel azok számára, akik nem váltak az árulóikká.


Játékfigurák és eszközök

A Földön szinte semmi sem az, aminek látszik. A hirdetett fontos dolgok legtöbbször nem is kapcsolódnak a cabal számára fontos dolgokhoz. Például a cabal számára fontos, hogy szabotálja a kulcsfontosságú ellenfeleiket, miközben nem tűnnek szabotált ellenfeleknek. Ez naponta megtörténik ilyen módon a felszínen lévő célzott egyének felé, gyakran erősen szabotálják őket anélkül, hogy bárki (beleértve saját magukat is) valaha is észrevenné.

Ezt a szabotázst főként a cabal „játékfigurái és eszközei” végzik.

A játékfigurák természetesen azok az emberek, akiket a cabal manipulálni tud anélkül, hogy tudatosan felismernék a manipulációt - ezek az emberek nem veszik észre, hogy a cabal akarata szerint beszélnek és cselekszenek.

Az eszközök azok, akik csatlakoztak a cabalhoz, és tudatosan dolgoznak nekik az összeesküvésben.

A fő stratégia ebben az esetben az, hogy finoman lejárassanak minden kulcsfontosságú személyt és igazságforrást.

A gyakorlatban ez legtöbbször nagyjából a következőképpen néz ki:

  • Figyelmen kívül hagyják a kulcsszemélyek minden olyan bejegyzést, amely az igazságról szól - ha ez működik, akkor minden rendben van a cabal számára (ez természetesen e kulcsszemélyek bármely más megnyilvánulására is vonatkozik).

  • Ha ezek a bejegyzések a népszerűség és a különösen pozitív kommentek révén bármilyen elismerést szereznek, akkor a játékfigurák és eszközök összegyűlnek, hogy lejárassák a bejegyzést, amíg az elismerés el nem tűnik.

  • A lejáratás igazán okos módon történik, mivel leginkább a játékfigurák fejezik ki valódi kételyeiket az igazsággal kapcsolatban. Ezért okos, racionális és könnyen érthető érveik lesznek az igazság forrásainak (amelyek lehetnek a Portál vagy akár a Leleplező posztjai) megsemmisítésére. Ez különösen úgy szokott történni, hogy megkérdőjelezik a kulcsszemélyek tekintélyét, vagy megpróbálják a valódi tekintélyt valaki vagy valami másra áthelyezni, gyakran személyeskedve.

  • A játékfigurák és eszközök általában nem állnak le addig, amíg a bejegyzés hívői el nem csendesednek, szeretik, ha az utolsó szó az övék.

  • Az olyan összetett helyzetekben, mint például a Portál-blog egész hozzászólás-szekciója, a játékfigurák és eszközök általában igen kulturáltan viselkednek, és nagyon finom lejáratásokat terjesztenek (mint pl. a gyógyító-ágyak felhozása az Esemény előtt újra és újra, vagy más olyan infók közzététele, amelyek egyáltalán nem rezonálnak a Cobra infóival) - ezekben az esetekben inkább az igazságot próbálják felhígítani.

  • A játékfigurák és eszközök minden ilyen viselkedése az összeesküvést szolgálja az igazság forrásainak felülírásával, mivel bizonyos fokig így „birtokolni” tudják az ilyen bejegyzéseket a negatív, hiteltelenítő hozzászólásaikkal (legalábbis energetikailag).


A cabal számára az emberi játékfigurák majdnem ugyanolyan értékkel bírnak, mint az emberi eszközök. Mindkét fajta emberi „magasság” ugyanolyan, szinte megkülönböztethetetlen mértékben fogja szabotálni a Fényerőket, a felemelkedőket és a Felszabadulást.

Ez az oka annak is, hogy egyes embereket a gyógyító bolygókra kell majd evakuálni, egyszerűen azért, mert nem képesek elérni a saját fejlődésüket és felülemelkedni a játékfigura vagy eszköz státuszon - egyesek még a játékfigura státusz fölé sem hajlandóak emelkedni.

A felszabadulás jelenlegi szakaszában a Fényerők támogatása ezért erősen szelektív. Ez abból a tényből fakad, hogy a felemelkedőknek komoly támogatásra van szükségük, míg a játékfiguráknak és eszközöknek inkább meg kellene válniuk minden támogatástól. Különösen az eszközöknek, akik tudatosan a cabalnak dolgoznak, gyorsan el kell veszíteniük minden jót. A játékfiguráknak néhány utasítást és figyelmeztetést kell adni a tudattalan és rosszindulatú viselkedésükről, és eszközként fogják őket kezelni, ha ezután nem hajlandók megváltozni, és végül egy bizonyos időn belül a Fényerők felé fordulni.

Az egyetlenek, akik ebben a fázisban valóban jogosan támogatást kapnak, azok a felemelkedők, akik e két állapot fölé fejlődtek. A játékfigurákra nem lehet rábízni semmit, mert minden nagyobb támogatást, amit kapnak, a cabal javára pazarolnak el, amint a cabal elkezd velük játszani.

Az eszközökben amúgy sem lehet megbízni, és alapvetően csak arra várnak, hogy elszállítsák őket a Földről a rendkívül szociopata vétkeik miatt.

A teljesen leértékelt embereknek ez az állapota az arra érdemes és fejlett felemelkedőkkel szemben valószínűleg nagyjából így fog folytatódni az Eseményig, csakhogy az ellentét még szélsőségesebb lesz, minél tovább növekszik a Fényerők tényleges befolyása a Földön.

Mostanra már világosnak kellene lennie, hogy mind a játékfigurák, mind az eszközök csak a cabal akaratát juttatják érvényre.

Természetesen mindenkinek, aki a felszabadulásban érdekelt, drasztikusan meg kell változnia. A játékfigurák lehetőséget kapnak a fejlődésre és a felemelkedésre, ami alapvetően sok Fénymunkás és a Portálhoz hasonló, tisztázást hozó blog munkája.

A végén (legkésőbb a kompressziós áttörésekkor) a megmaradt játékfigurák a Plejádok gyógyító bolygóira kerülnek, az eszközök pedig természetesen a börtönbolygókra vagy a Központi Napba, az okozott károknak megfelelően.

Világosnak kell lennie, hogy a cabal háborújának egyik nagy frontja pl. a Portál-blog kommentszekciójában is zajlik (vagy bármelyik valódi igazság forrásánál). Ezért biztosak lehetünk benne, hogy az olyan chiméra vezetők, mint a Lurker (Szerkesztés: abban az értelemben, hogy a Lurker az egyik legjobb fegyverük volt, persze ő nem igazán a chiméra csoporthoz tartozott) valójában ott is gyakorolják a manipulációjukat, bár ezt kevés kommentelő fogja elhinni. Minél kevesebben veszik észre tudatosan az ilyen jellegű befolyásolásokat, annál jobban működik a cabal taktikája. Ahogy Cobra mondta, a Fénymunkásoknak „kedvesnek és szeretetteljesnek” kell maradniuk - világosnak kell lennie, hogy egyetlen igazi Fénymunkás sem válik játékfigurává vagy gyűlölködővé egyáltalán - mégis sokan ebben a kommentszekcióban vagy a Facebook-csoportban még mindig így tesznek.

Világosnak kell lennie, hogy azok az emberek és különösen a Fénymunkások, akik a gyűlölködésük miatt játékfiguráknak vagy eszköznek minősülnek le, nem vehetők többé komolyan sok spirituális frakcióban, a Fényerőket is beleértve.

Egyébként ennek a viselkedésnek a bizonyítékát könnyen megláthatjátok, ha csak bizonyos igazságokat, blogbejegyzéseket vagy azok részeit posztoljátok valahol, vagy támogatjátok őket a hozzászólásaitokkal. Ezeket a bejegyzéseket vagy teljesen figyelmen kívül hagyják, vagy a játékfigurák és eszközök megjelennek a diszkreditáláshoz, ha a megbecsülés egy bizonyos szint fölé emelkedik.

A játékfigura és az eszköz (toy és tool) kifejezéseket egyébként a 90-es évek feltörekvő hip-hopjában is hasonlóan és eléggé elterjedten használták. A használat azonban rejtélyes módon lecsökkent körülbelül 1996 óta, mivel a kifejezések lazán kapcsolódtak a megszokott chiméra és cabal taktikákhoz. Ma már ritkán találtok az interneten bármilyen információt és különösen igaz magyarázatot a kifejezésekre.


Belső földi beteljesülés

A Belső Föld tele van szexuális élvezetekkel, a legtöbb ember azért ment oda, hogy a betolakodó parazitáktól mentesen éljen a Belső Föld számos paradicsomszerű területén. A probléma ezzel a fajta isteni élvezetekkel, különösen a magas rangú emberek számára az, hogy a cabal folyamatosan ellopja a DNS-üket, különösen a spermán és az ezekből a szexuális élvezetekből származó szaporító nedveken keresztül. Miközben ezeket a belső földi lakosokat abban az illúzióban tartják, hogy biztonságban vannak, a cabal az ő „magasztos” DNS-üket használja fel arra, hogy a saját túsz-gyermekeiket a felszínen inkarnálják. A magasztos belső földi nagyságok e gyermekei azután a felszínen a legnyomorúságosabb életet élik, általában egész életükben kínozzák és félrevezetik őket. Ez viszont erősen negatív húzóerőt gyakorol a belső Föld magas rangú nagyjaira – így az utódaikat fegyverként használják ellenük. Míg a cabal pontosan tudja, hogy mit tesz, addig a belső Földön örömüket lelő emberek egyáltalán nincsenek tudatában a közelgő végzetüknek, amelyhez ezek az energetikai dinamikák minden bizonnyal vezetnek. Bár nem tudnak a nem hivatalos utódaikról, mégis nagy felelősséggel tartoznak az ilyen utódok jólétéért. Egy felelősség, amelyet nem tudnak leküzdeni, bármit is tesznek, ezért a pszichológiai és szellemi hanyatlásuk gyakran előre programozott. Nem is beszélve azokról a gyerekekről, akik olyan családokba születnek, amelyek nem igazán a rokonaik, ami aztán nyilvánvalóan sok láthatatlan feszültséget teremt, amely a kínzásuk része - egy olyan kínzás, amelyben mind a Föld belső nagyjai, mind a felszíni utódaik osztoznak.

Ez a válasz arra is, hogy miért vannak olykor teljesen diszfunkcionális családokban felnövő, magas intelligenciájú gyermekek - akik ott a legrosszabb sorsokon mennek keresztül. Nyilvánvalónak kellene lennie, hogy különösen a magasabb felemelkedők gyakran szenvedték el ezt a sorsot, soha nem tudván, hogy miért nem illeszkednek be. Sokaknak a rejtett, magasabb rendű származásuk volt és van, amely ezt a fájdalmas különbséget okozta.


Olvasói kérdések

Hogyan fognak a Fényerők tisztességesen bánni az emberekkel, pozitív vagy negatív módon?

Az univerzumban minden életforma számára létezik egy abszolút „számlaegyenleg”. Ez vagy pozitív vagy negatív. Ez mindannak az összege, amit egy életforma abszolút szempontból pozitív és negatív módon tett. Bár hasonló koncepció, ez nem igazán kapcsolódik a földi vallások némelyikének karmájához. A Fényerők legmagasabb rangú tagjai hozzáférnek ehhez az információhoz, és látják az abszolút egyensúlyt. És bár az emberek szeretnek vitatkozni a valódi pozitívumukról, pontosan ezen abszolút és könnyen ellenőrizhető egyensúly miatt nem lesz vita.

Ezért teljesen biztosak lehettek abban, hogy ennek a ciklusnak a végén mindenki a Földön pontosan azt fogja kapni, amit megérdemel.

A legmagasabb Fényerők abszolút értékelésében nincs tévedés, és biztosan nem lesz vita egyetlen ember valódi pozitivitásáról sem.


Miért félnek a Fényerők az emberekkel való érintkezéstől?

Alapvetően az emberek által kapott nevelés és programozás miatt. Az emberek gyakran azt gondolják, hogy egy fejlettebb lénynek egy bizonyos módon kellene viselkednie, de ez csak a programozásuk egy része. A Fényerők problémája az, hogy az emberek egyáltalán nincsenek tisztában ezzel a programozással, például több idegent nagyon butának tartanának, miközben azok valójában igen intelligensek. Ez a programozásuk része, ők csak azt a viselkedést fogják intelligenciának tulajdonítani, amit megtanítottak nekik, nem feltétlenül a valódi intelligenciát. Az emberi programozás az emberi faj kezdetéig nyúlik vissza, így nagyon nehéz jelenleg lebontani, ami viszont sok problémát okoz a Fényerők és az emberek közötti valódi interakciókban - az emberek egyszerűen egyáltalán nem fogják látni a viselkedésbeli problémáikat, és ezért könnyen fel fognak háborodni az ilyen interakciókban.

Másodszor, a Fényerők sokkal magasabbak, mint a legtöbb ember, egy olyan méretbeli és intenzitásbeli különbség, amivel az emberek még nem igazán tudnak megbirkózni. A legtöbb ember még nem tudna elviselni egy ilyen élményt, és kockázatos lenne, hogy újra feldühödne vagy ha megőrülne. Tehát az alapvető fogalmakkal kapcsolatos súlyos félreértések mellett a Fényerőknek nagyon óvatosnak kellene lenniük. Ellenkező esetben az emberek szinte azonnal rájönnének az összes saját problémájukra, amellyel a legtöbb ember képtelen lenne megbirkózni.

Harmadszor, az embereknek a játékfigura és eszköz státusz fölé kell fejlődniük ahhoz, hogy komolyan vegyék a kommunikációt, különben a Fényerők csak a cabalhoz beszélnének az adott emberen keresztül.


Miért nincs nagy meditáció az anomália megszüntetésére?

Bár a meditációk nagyon hatásosak, különösen az emberi társadalmi szférában, az anomália nehezebb részeinek eltávolításában nem elég hatékonyak. Az anomália valami olyan hatalmas dolog, hogy a jelentősebb Fényerők az egyetlenek, akik valóban fel tudják oldani - nincs rövidebb út, és mivel az egész forgatókönyv egy túszhelyzet, az emberek általában nem igazán képesek megoldani az itt felmerülő nagyobb problémákat - függetlenül attól, hogy hányan egyesülnek.


Miért nem adja át a forrás az utasításokat a Fény erőinek, hogy távolítsák el az anomáliát?

A Forrás még a Földön is jelen van, a Felszabadulás részeként, hogy maga is segítsen az anomália eltávolításában. Bár az anomália inkább kozmikus jellegű rendellenesség, amelynek feloldása még magának a Forrásnak is időbe telik. Nem olyan dolog, amelyet azonnal el lehet távolítani anélkül, hogy az univerzum szerkezetét ne rombolná le.

Képzeljük el a következőképpen: az univerzum egy hatalmas életforma. Az anomália egy betegség, amely ennek az életformának egyes részeit sújtja. Eltávolítása anélkül, hogy a fő életformát, azaz a világegyetemet károsítaná, időigényes - úgy kell eltávolítani, hogy a világegyetem által kifejlesztett struktúra ne sérüljön. Ez olyan, mintha egy csecsemő beleit teljesen kicserélnénk anélkül, hogy a csecsemőnek kárt vagy bármilyen kellemetlenséget okoznánk. Ez tehát inkább az összes megrongálódott résznek a Fénybe való visszaváltozása, kozmikusan, egyszerre - az anomália által okozott részek kicserélése egy hasonló, tisztán fényalapú struktúrára.


Mit tehet egy átlagos felszíni ember, hogy a vele való találkozáskor tisztában legyen azzal, hogy ki a lelki társa?

A szerelem és a lelki társak témája tele van a cabal által elültetett tévhitekkel. Először is, a legtöbb lélektárs egyáltalán nem a környezetetekben vagy a baráti körötökben lesz. Ők spirituális úton fognak eljönni hozzátok, amint eléggé fejlődtetek, és tudni fogjátok, hogy ez egy valódi lélek-kapcsolat, amint megtörténik. A legtöbb ember a lélektársát a közeli emberi kapcsolataiban vagy társadalmi környezetében keresi, de ez egyáltalán nem így lesz. Néhányan még azt is gondolják, hogy bizonyos személyek a szociális környezetükben lennének a lelki társaik. Legtöbbször ez csak egyszerű szerelem, amit a cabal extrapolál és arra használ, hogy az embereket becsapva azt higgyék valakiről, hogy ő a lelki társuk. Ez eleinte erősen spirituális kapcsolat lesz, amit később valódi megnyilvánulás követ a személyes életetekben, amint a kockázatok megszűnnek a közeli környezetetekben. A normális emberek által elképzelt szerelemnek szinte semmi köze a valódi lélektársi kapcsolathoz. Ez sokkal intenzívebb és teljesebb lesz, mint bármi, amit eddig szerelemnek gondoltatok. Először a lélekben fogjátok megismerni, amint megismerkedtek a lélektársaitokkal.


Mit tehetünk az élősködők rajai ellen?

A spirituális közösségek által támogatott általános intézkedések gyakran segítenek. Lehet ez Ibolyaláng, égő zsálya, hangtálak stb. - sok ilyen dolog segít legalábbis egy bizonyos fokig. Még fontosabb, segít abban, hogy pozitív spirituális erők és frakciók felfedezzenek benneteket.

A legfontosabb, hogy a felszabadításotokra irányuló erőfeszítéseiteket nagyon magas szinten tartsátok. A pozitív spirituális emberek észrevesznek titeket az erőfeszítéseitekkel arányosan, a könnyebb felszabadulásotok lehetősége megnő, ami a személyes felszabadulásotokat sokkal könnyebbé teszi a segítők számára és így valószínűbbé teszi a valódi segítséget.

A legjobb út, amit választhattok, ha szabadidőtök nagy részét arra fordítjátok, hogy visszataláljatok a valódi gyökereitekhez, magának az Elsődleges Teremtőnek a leszármazottaihoz - ezt az utat a cabal számtalan figyelemeltereléssel elrejti az emberiség elől. Ez az egyetlen út, amely jelenleg valóban kívánatos, és ez nagymértékben segíti az egész Felszabadulást a Földön általában. Szükségtelen megemlíteni, hogy a munkátokat és a házimunkátokat egyensúlyban kell tartanotok ezzel a fajta spiritualitással. Az impulzív lépések, hogy kiléptek a munkádból vagy a jelenlegi életetek nagy részeiből, még mindig nagyon veszélyesek - inkább találjátok meg most az egyensúlyt a társadalmi és a spirituális élet között.

Önmagatok felemelése másoknak is segít, ha pedig magatokon segítetek, láthatóvá váltok azok számára, akik valóban segíthetnek nektek azokban a dolgokban, amelyeket ti magatok még nem tudtok elérni.

Láthatóvá kell válni, hogy mit akartok valójában - részt akartok-e venni egy hamis társadalomban, amelynek hamis céljait a cabal állította fel? Vagy szabaddá akartok válni és végtelen örömöket akartok elérni, amiket még el sem tudtok képzelni?

Ezek a pozitív, spirituális emberek látni fogják és meg fogják határozni, hogy méltóak vagytok-e arra, hogy megkapjátok (energetikailag) a roppantul drága technológiát, hogy megszabaduljatok. Gondolhatjátok úgy is: csak néhány orvos van a Földön, aki ebben a fázisban tud nektek segíteni, és ezért az ő idejük mérhetetlenül drága. Ők természetesen azoknak az embereknek fognak segíteni, akik a legígéretesebbnek tűnnek, mert erőfeszítéseik és befektetéseik (idő és energia) sikere ekkor valószínűbb. Itt elsősorban a Föld pozitív szellemi erőiről van szó, akik már itt vannak és képesek segíteni már a Fényerők áttörése előtt is.

De ezek a tendenciák természetesen a Fényerők néhány konkrétabb segítségére is vonatkoznak ebben az időben. Befolyásuk növekszik, de az embereknek nyújtott komoly segítség energetikailag még drága ebben a fázisban, és ezért a legígéretesebbek kapják meg.


Hogyan tegyük tartóssá a szerelmi kapcsolatokat?

A szerelmi kapcsolatok manipulálása a legkegyetlenebb dolgok közé tartozik, amit a chiméra létrehozott ezen a bolygón. Például minden egyes alkalommal, amikor a partnered elhagyja a látóteredet vagy a közelségedet, a cabal azon dolgozik rajtad és rajta, hogy elváljatok egymástól. Bár manapság egyetlen ember sem képes erre, de ha valóban tartós szerelmet akarnál, soha nem hagyhatnád egyedül a partneredet még néhány percre sem. Ezt persze egyetlen normális partner sem fogadná el, sőt, meg sem értené. Ha a cabal valóban el akar választani titeket, akkor általában akkor teszik, amikor már nem vagytok elérhető távolságban, és ez még a nagyobb lelkeknél is működik. Legalábbis az elválás valószínűsége gyorsan megnő állandó közelség nélkül. Az emberiséget pedig a rendszerük arra kötelezi, hogy állandóan elhagyja a párját (munka, házimunka, barátok stb. miatt). Az ilyen távolságtartás alatt a cabal folyamatosan eltávolítja a partnered jó részeit (lelki részek és egyéb összetevők) és a saját részeit rakja a partneredbe. Ez legalábbis azt eredményezi, hogy a kapcsolat folyamatosan romlik, ha ez nem vezet valamikor szakításhoz. Ahogyan az manapság gyakori, sok kapcsolat inkább lanyhul, ahelyett hogy folyamatosan intenzívebbé válna. Ezért van az, hogy a legtöbb szerelmi kapcsolat, különösen az igazán nagy szerelmek, ma már nem igazán működnek. A cabal a nagyobb lelkek mellett a saját játékfiguráit és eszközeit akarja tartani, és semmiképpen sem egymáshoz közeli lélektársakat. És ezen dolgoznak nap mint nap. A mai életmód eleve szabotálja az igaz szerelmet. Az életnek ezen a területén az igazság sokkal kegyetlenebb jelenleg még, mint amivel a Földön a fertőzöttséggel foglalkozó szakértők tisztában vannak.


A Fény Győzelme!


theunveiling33.blogspot.com

Hozzászólások