Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzetjelentés és jelentés a kiotói Felemelkedés Konferenciáról

Cobra Logo

  1. július 24., hétfő


A Fényerők figyelme most a szubkvantum anomália megtisztítására irányul.

A szubkvantum anomália nem olyan ártatlan, mint ahogy azt korábban hitték, és a Lurker (Leskelődő/Ólálkodó) entitás meglehetősen nagy kihívást jelent. A Lurker-ről most már több információ áll rendelkezésre. Az előző kozmikus ciklusban néhány entitás túl akarta élni a nagy összeomlást, amikor az univerzum szingularitássá omlott össze, és az egyetlen lehetséges mód, hogy ezt túléljék (a felemelkedést kivéve) az volt, hogy a tudatukat erőszakkal kivetítették a szubkvantum anomáliába.

Ezek az előző kozmikus ciklusból származó entitások nagyon fejlett technológiát használtak a legerősebb energiákkal, hogy a tudatukat a szubkvantum nem-térbe (unspace) tuszakolják át (*a nem-tér a semmi üressége, amely a normál téridőn kívül létezik a multiverzum végtelen számú dimenziói között, ütköző zónaként funkcionálva az univerzumok között). E folyamat révén rendkívüli módon traumatizálódtak, elvesztették egyéni mivoltukat, és egy megveszett, amorf, bosszúálló szubkvantum pacává olvadtak össze, amit Lurker-nek neveztek el, ahogy ezekben a sci-fi regényekben is utaltak rá:

https://www.amazon.com/Lords-Uncreation-Final-Architecture-3/dp/0316705926

http://reviewsbybarbsaffer.blogspot.com/2020/10/review-of-redemption-of-time-three-body.html


A Lurker ennek a kozmikus ciklusnak a nagy részében rejtve maradt a szubkvantum nem-térben, és csak nemrég, az elmúlt néhány millió évben taszította a sötét erőket egyre nagyobb és nagyobb anomáliába és torzulásba. A Lurker az 1996-os arkhón invázió során mutatkozott meg teljesen, hogy megpróbálja megakadályozni a kozmikus felemelkedési folyamatot és a gonosz végső eltávolítását.

1996 óta a szubkvantum nem-térből közvetett módon fertőzi a téridő kvantum-ingadozásait, amit a Fényerők a Mjölnir technológiával folyamatosan tisztítanak. A Lurker az Univerzum sebezhető pontja, amely a karantén Föld-tumoron/cisztán keresztül tud kivezetődni. A felszíni lakosság fizikai biochipjei szubkvantum/kvantum portálok, amelyeken keresztül a Lurker felbukkan a kvantumfluktuációkban.

A Mjölnir technológia folyamatosan tisztítja (átminősíti) a Lurker részeit a szubkvantum nem-térből a kvantumfluktuációkba, amelyek többnyire kioltják egymást, majd feloldódnak a semmiben. Azok az ingadozások, amelyek nem szüntetik meg magukat, továbbra is kis mennyiségű anomáliás protonplazmát termelnek.

A Földközeli szubkvantum anomália annyira sűrű, hogy képes visszahúzni a felemelkedett lényeket, akik tudatuk egy részét a mentális, asztrális, éteri vagy fizikai síkra vetítenék ki, hogy mayavirupát* hozzanak létre:

https://www.makara.us/05ref/02comps/initiation/IFFH%203/mayavirupa.doc

*mayavi-rupa=szankrit kifejezés, jelentése: illúzió-forma vagy illúzió-test, a Magasabb Elme (Én) hordozója, amit a tudatosság hoz létre a semmiből, és abba vetíti ki magát a szándéka és akarata segítségével.


Magyarul bővebben itt:

https://docplayer.hu/208710266-David-pratt-asztralis-testek-februar-forditotta-szabari-janos-2017-magyar-teozofiai-tarsulat.html


A szubkvantum anomália a Heisenberg-féle bizonytalansági elv miatt a Fényerők anyahajóinak falain is átszivárog.

Ezen okok miatt a Fényerőknek nagyon nehéz közvetlenül beavatkozniuk a bolygó felszínén, amíg megfelelő mennyiségű szubkvantum anomáliát el nem távolítanak. A fizikai beavatkozásra való képtelenség fenntartja a Lurker-t, és ez negatív visszacsatolási hurkot hoz létre, amely fenntartja a karantént. Ezt a negatív visszacsatolási hurkot a Mjölnir technológia segítségével oldják fel.

A szent geometrián alapuló mandalák, épületek és tárgyak tisztítják a szubkvantum anomáliát. Különösen hatékony és pozitív a nyolcszög:

https://geo-numerology.com/symbolism-of-the-number-80


A közhiedelemmel ellentétben ezt az Univerzumot NEM a Forrás teremtette, hanem a Forrás és a szubkvantum anomália közötti dinamikus feszültség eredményeként jött létre. Ez az Univerzum a fejlődésének jelenlegi állapotában még meglehetősen fejletlen, ami jól látható a fény nevetségesen alacsony sebességéből a hétköznapi/normál téridőben. A Forrás irányítja ennek az Univerzumnak az evolúcióját a Fény felé a Fényerők cselekedetein keresztül, akik még mindig tanulják a Teremtés megértését, ezért sok hibát követnek el.

Az ősi népek tudták ezt, és a Rigvédában található a híres Teremtés himnusza:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nasadiya_Sukta

https://www.blog.achyuttiwari.com/nasadiya-sukta-the-hymn-of-creation/


amely világosan kimondja, hogy a Fényerők és a Forrás nem feltétlenül értik a Teremtést. Fontossága miatt a verset eredetiben, szanszkrit nyelven idézem:

यो अस्याध्यक्षः परमे व्योमन्त्सो अङ्ग वेद यदि वा न वेद ॥७॥

„Aki ennek az univerzumnak az uralkodó istensége a legfelsőbb égbolton, tudja, vagy nem tudja.”


A 4. század végi arkhón invázió során a sötét erők megpróbálták eltörölni ennek a tudásnak minden nyomát, hogy megakadályozzák a kozmikus sötétség megtisztítását. Ez az oka annak, hogy felgyújtották az alexandriai könyvtárat és hogy megsemmisítették a gnosztikus és manicheus szövegeket. Indiában ez volt a Gupta-dinasztia időszaka, amit nem érintett az arkhón invázió hatása, és ez az oka annak, hogy sok fontos ősi indiai szöveg fennmaradt:

https://clifhigh.substack.com/p/clifs-yoga-sutras-part-1


A Fényportál aktiválása meditáció óta a Fényerők Indiában újra aktiválják az ősi örvényeket, hogy segítsék a valódi spirituális energia felszíni lakossághoz való visszatérésének folyamatát.

Fő célpontjaik a Chola, Chera és Pandya dinasztiák ősi templomai Tamil Naduban és Keralában. E templomok közül sok rendelkezik erőteljes istennői örvénnyel:

https://atmanirvana.com/kumari-amman-temple-kanyakumari-tamil-nadu/

https://www.hoteltempleciti.com/blog/history-famous-kanya-kumari-amman-temple/


Sok ilyen templomban a dévadaszik közvetítették az embereknek az istennői misztériumokat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Devadasi


Néhányuk földalatti alagutak révén kapcsolódik az Agartha-hálózathoz, és vannak olyanok, amelyek több százmilliárd dollárt érő aranykincstárral rendelkeznek. Ezt az aranyat most Saint Germain aktiválja energetikailag az emberiség jövőbeli hasznára:

https://en.wikipedia.org/wiki/Padmanabhaswamy_Temple

https://www.newyorker.com/magazine/2012/04/30/the-secret-of-the-temple


Temple-Gold-s400.jpg

Dél-India egykor egy régi atlantiszi kolónia része volt:

http://www.mysteryofindia.com/2014/07/kumari-kandam-lost-continent.html

https://www.ancient-origins.net/myths-legends/lost-continent-kumari-kandam-001941


Ahol sok plejádi nő horgonyozta le az istennői misztériumokat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Apsara


Dél-Indiában az emberek az atlantiszi özönvíz után sok ezer éven át adták tovább az ősi tudás hagyományát:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tamil_Sangams


A Fényerők másik célpontjai az észak-indiai mogul építészeti helyszínek. Akbar, Jahangir és Shah Jahan udvara a Galaktikus Központi faj közvetlen befolyása alatt állt, és a szúfi istennői misztériumok egyik központja volt:

https://www.adishakti.org/_/centrality_of_the_divine_feminine_in_sufism.htm


A Galaktikus Központi Nap és az M 87 galaxis energiáinak legerősebb horgonyzó helye a bolygón jelenleg a Taj Mahal:

https://www.researchgate.net/publication/306279901_The_Taj_Mahal_a_compound_of_accumulating_interest/download


Taj-Mahal

A Fényerők másik fókuszpontját a kínai Szucsou városa jelenti, ahol Tanyangzi 1580-ban felemelkedett és elérte a halhatatlanságot, és egy felemelkedési örvényt hozott létre a város számára:

https://wusfnews.wusf.usf.edu/community-calendar/event/when-your-daughter-is-your-teacher-the-family-of-tanyangzi-23-09-2022-09-20-04


Itt érdekes megjegyezni, hogy 1580-ban a jezsuiták néhány hónappal később léptek be Kínába Kuangcsoun (mai nevén Kanton) és Szucsoun keresztül, hogy ezt az örvényt elnyomják:

https://twitter.com/evohopp/status/1492422674756386816


Ezeknek az örvényeknek az aktiválása erős energetikai lökést ad a Közzététel felé:

https://douglasjohnson.ghost.io/senate-intelligence-bill-gives-holders-of-non-earth-origin-six-months/

https://www.theepochtimes.com/us/top-us-officials-have-first-hand-knowledge-of-secret-ufo-program-rubio-5360253?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12271763/Congressman-intelligence-committee-says-UFOs-defy-physics-know-fly-underwater.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12252381/Italian-researcher-shares-evidence-files-secret-UFO-crash-Italy.html

Aktiválják a bolygó felszínén lévő Istennő templomokat:


https://stargate2020.blogspot.com/2023/06/dear-people-it-is-with-infinite-joy-we.html

És még mindig hozzáadhatod a saját templomodat te is - itt:

https://goddess-temple.earth/hu/


A helyzetjelentést ezzel az igen érdekes csatornázással zárjuk:

https://eraoflight.com/2023/07/13/rkok-lightworkers-are-the-least-powerless-people-on-earth/


A kiotói konferencia hatalmas siker volt. Erős és harmonikus csoportunk megteremtette azokat a feltételeket, amelyeken keresztül végre elkezdődhet a sárkányörvények gyógyítása, kezdve a kiotói sárkányörvénnyel. Csoportunk az Ashtar Parancsnoksággal is létrehozott egy fontos kapcsolódást, amelyen keresztül a Mjölnir és az ATVOR technológiák fejlesztése nagymértékben fel fog gyorsulni.

A kiotói konferencia jegyzetei angolul itt olvashatók:q

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/07/Kyoto-Ascension-Conference.html

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2012/07/kyoto-ascension-conference-day-2.html

https://www.infinitygarden.nz/blog/969561


Franciául itt:

https://tachyonetvie.blogspot.com/2023/07/de-lascension-kyoto-notes-de-la.html#01


És spanyolul itt:

https://cobracastellano.wordpress.com/2023/07/24/conferencia-de-ascension-de-kioto-dia-1-presentado-por-cobra/

https://cobracastellano.wordpress.com/2023/07/24/conferencia-de-ascension-de-kyoto-dia-2-presentado-por-cobra/


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások