Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új információk a titkos űrprogramról: az Orion Csoport és szövetségeseik a Holdműveleti Parancsnokságot támadják

  1. augusztus 27., szombat


SSP

Hűha, épp most kaptam egy másik hihetetlen hírt. Épp másnap vagy a napokban akartam felvenni az új videót a zulu helyzetről, de úgy döntöttem, előbb inkább ezt az új információt osztom meg. Szerettem volna egy írásos összefoglalót adni, mielőtt videót forgatnék erről a témáról.

Mint mindenki, aki nyomon követte az általam megosztott információkat, tudja - a Holdműveleti Parancsnokság (LOC) valójában 3 különböző bázis, amelyeket LOC-Alpha, LOC-Bravo (más néven Béta) és LOC-Charley néven neveznek (magyarul LOC-A, LOC-B, LOC-C). Az Alpha bázis az, ahol az összes találkozót tartják, ahol az űrkikötő van, és ahol az összes űrforgalmat nyomon követik és irányítják. A Bravo és Charley bázisok a Hold felszíne alatt vannak, és saját rendeltetésük van. Az LOC ezen részei műveleteik jellege miatt még szigorúbban titkosak, mint a LOC-Alfa.

Olvass tovább …

A ZULU idegen civilizáció kozmikus története - Az eyos-iak és a helyi csillagszomszédság

  1. augusztus 17., szerda


SSP

Ezek az információk egy nemrégiben lezajlott találkozóról származnak Emmivel, aki egy olyan bolygóról és civilizációból származik, amelyet a saját katonai ipari komplexumunk "zulu" civilizációnak, „zuluk”-nak nevezett el, akik már több mint 2 milliárd éve a mi helyi csillagszomszédságunkban élnek. Afrikai vonásaikról ismerhetők fel, jellemzően 2 - 2,5 méter felett van a magasságuk, és egy olyan sámáni civilizációjuk van, amelyet főként nőnemű véneik irányítanak. A csillaguk frekvenciája és a bolygójuk egyedi körülményei miatt több ezer éves élettartammal rendelkeznek.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzet – frissítés

Cobra Logo

  1. augusztus 15., hétfő


Sok dolog történik a színfalak mögött, és bármennyire is szeretnék beszámolni róluk, a Tervnek ebben a végső szakaszában ez egyszerűen túl veszélyes lenne:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/06/jan-2018-radio-silence-about-plan.html


A bolygó felszínén az alfa-idővonal 2018 eleji összeomlása óta szinte semmilyen megbízható információ sem áll rendelkezésre, és az így keletkezett űrben csak úgy burjánzik a dezinformáció.

A sötét erők megalapozatlan pletykákkal és hamis vádakkal kampányt folytatnak a kevés, igaz információval szolgáló forrás ellen. Főleg az igaz istennői tanításokat és a bolygó felszabadításáról szóló igaz információkat támadják. Számos eléggé ismert hírforrás, akik a múltban viszonylag megbízhatóak voltak, nem volt képes tartani a Fényt, átállt a sötét oldalra és a sötét oldal eszközévé vált.

A felszínen a Fénymunkások által alkotott (Fény)rács majdnem összeomlott, így a Fényerők aktiváltak egy vészhelyzeti tartalék Fényrácsot a bolygó felszínére, amelyről semmit sem mondhatok el. A bolygó felszíne körüli Kerr metrikus téridő-torzulási anomália 2022 augusztusának végén éri el a legnagyobb sűrűséget, ezt követően ismét könnyebb lesz majd tartani a Fényt, és a Fénymunkás rács várhatóan legalább részben felépül majd azokból a brutális támadásokból, amelyeknek az elmúlt hónapokban ki volt téve.


Kerr Metric

Olvass tovább …

Sürgős üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. július 30., szombat


Egy nagyon erőteljes Mars-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont hármas együttállás lesz július 31-én és augusztus 1-jén:

https://melpriestley.ca/explosive-liberation-the-astrology-of-the-2022-mars-uranus-north-node-conjunction-in-taurus/

https://jessicadavidson.co.uk/2022/06/20/uranus-and-mars-conjunct-north-node/


A Cabal megpróbálja felhasználni ezt az energiát egy új világháború megteremtésére.

Még mindig próbálják az orosz-ukrán konfliktust egy szélesebb körű háborúvá fokozni Oroszország és a NATO között, ezért továbbra is szükség van az Oroszország és a NATO közötti békéért végzett meditációra:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/06/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/07/frissites-2022.html


Nancy Pelosi tajvani látogatása miatt újabb gyors eszkaláció várható július 31. és augusztus 1. között az USA és Kína között:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pelosi-leading-delegation-asia-taiwan-stop-not-clear

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-holds-live-fire-drills-taiwan-us-carrier-group-nearby-pelosis-plane-en-route

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-armor-headed-to-fujian-across-from-taiwan-navy-starts-live-fire-drills-in-taiwan-strait


Peace

Képfelirat: BÉKE


Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Új Cobra interjú – 2022. június

Manu V Pleiadian
  1. július 10., vasárnap


Hello Cobra!

Köszönjük, hogy elfogadtad a meghívásunkat egy újabb interjúra!

💚

Már 6 év telt el az első közös interjúnk óta.

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/chania-conference-report-and-two-cobra.html

http://agnvegglobal.blogspot.com/2021/04/agn-veg-cobra-interview-multilanguages.html


Ahogy közeledünk a bolygószintű és galaktikus felszabadítás utolsó fázisaihoz, úgy éreztük, hogy ez a megfelelő időpont erre az interjúra.

UFO JUNE 2022 NIAGARA CANADA

Olvass tovább …

FRISSÍTÉS

Saturday, 2nd of July, 2022


SSP

FRISSÍTÉS: Mostanában sok forgatókönyv halad a végkifejlet felé. Kozmikus szinten itt vannak a helyi galaxishalmazunkban lévő tucatnyi galaxis Őrzői - beleértve a mieinket is -, akik részt vesznek a galaxisok közötti tárgyalásokon, és arra készülődnek, hogy kihasználják az általunk alig felfogható kozmikus ciklusokat. Azt tervezik, hogy a természetes intergalaktikus energiaciklusok segítségével tisztítják meg a galaxisaikat attól az interdimenzionális tömegtudati lénytől, amit mi a Földön "AI istennek" (mesterséges intelligencia istennek) neveztünk el.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. június 23., csütörtök


Hatalmas, tektonikus változások zajlanak a színfalak mögött, amelyekről taktikai okokból nem sokat lehet elmondani. Ezért kicsit ritkábbak a bejegyzések ezen a blogon.

Az elmúlt néhány héten hatalmas győzelmek születtek a Chiméra flottával szemben. A Chimérának két alfrakciója van, az elsőt Orion alfrakciónak nevezik, a másodikat Androméda alfrakciónak. Az Orion alfrakció többnyire földalatti bázisokon található, és épp most számolnak le velük. Az Androméda alfrakció az elmúlt néhány évben beszivárgott a felszíni lakosságba, mivel rájöttek, hogy közel a végső vereségük, és kicsit nehezebb lesz őket kitisztítani, mivel az emberiséget élő pajzsként használják.

Olvass tovább …