Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzet – frissítés

Cobra Logo

  1. augusztus 15., hétfő


Sok dolog történik a színfalak mögött, és bármennyire is szeretnék beszámolni róluk, a Tervnek ebben a végső szakaszában ez egyszerűen túl veszélyes lenne:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/06/jan-2018-radio-silence-about-plan.html


A bolygó felszínén az alfa-idővonal 2018 eleji összeomlása óta szinte semmilyen megbízható információ sem áll rendelkezésre, és az így keletkezett űrben csak úgy burjánzik a dezinformáció.

A sötét erők megalapozatlan pletykákkal és hamis vádakkal kampányt folytatnak a kevés, igaz információval szolgáló forrás ellen. Főleg az igaz istennői tanításokat és a bolygó felszabadításáról szóló igaz információkat támadják. Számos eléggé ismert hírforrás, akik a múltban viszonylag megbízhatóak voltak, nem volt képes tartani a Fényt, átállt a sötét oldalra és a sötét oldal eszközévé vált.

A felszínen a Fénymunkások által alkotott (Fény)rács majdnem összeomlott, így a Fényerők aktiváltak egy vészhelyzeti tartalék Fényrácsot a bolygó felszínére, amelyről semmit sem mondhatok el. A bolygó felszíne körüli Kerr metrikus téridő-torzulási anomália 2022 augusztusának végén éri el a legnagyobb sűrűséget, ezt követően ismét könnyebb lesz majd tartani a Fényt, és a Fénymunkás rács várhatóan legalább részben felépül majd azokból a brutális támadásokból, amelyeknek az elmúlt hónapokban ki volt téve.


Kerr Metric

A Fényerők elmagyarázták, hogy a bolygó felszínén hatalmas mennyiségű az anomália és a sötétség, és ez a fő oka annak, hogy a Fény nem segíti hatékonyabban a felszíni lakosságot. Azt is közölték, hogy nagy sebességgel tisztítják az elsődleges anomáliát, és előbb utóbb képesek lesznek közvetlenül is befolyásolni a bolygó felszínét. Amikor megkérdeztem tőlük, hogy miért nyilatkozták azt a múltban, hogy be fognak avatkozni, ha bizonyos határok átlépésre kerülnek, nem adtak semmilyen választ és hallgattak.

Azt is közölték, hogy a bolygó felszíne körüli szubkvantum anomália egy sötét entitást rejt, amely a sötétség utolsó maradványa az előző kozmikus ciklusból, és amely (szub)kvantum állapotban túlélte az ősrobbanást (Big Bang). Ez az entitás az Androméda-galaxis központi Napján keresztül lépett be ebbe az univerzumba, évmilliókat töltött a Rigelen, és 1996-ban teleportálták a Földre. Ezt az entitást a szubkvantum anomáliával együtt teljesen és maradéktalanul el fogják távolítani. Bizonyos körökben ezt az entitást "a Leselkedő"-nek nevezik.

Egy jobb hír, hogy azt mondták, a Mjölnir kvantumágyú technológia egyre gyorsabban tisztítja a bolygó felszíne körüli anomáliát egy nagyjából exponenciális görbe szerint, és áttörés várható:

https://anomalymap.blogspot.com/2022/06/interview-anomaly.html


A béta idővonal 2019. augusztusi összeomlása a felszíni társadalmat egy lassú összeomlási pályára állította, amit a Világgazdasági Fórum a Nagy Újraindításról szóló terveiben igyekszik kihasználni. A felszíni társadalmat egy termodinamikai rendszerként kezelik, amelyben a rendszer egy kicsi kiválasztott része (ők) csökkenti az entrópiáját az egész rendszer (az emberiség) rovására, amelynél az összesített entrópia növekszik. Röviden, a felszíni emberi társadalmat egyfajta hőszivattyúként kezelik:

https://www.researchgate.net/publication/258835287_Entransy_and_entropy_analyses_of_heat_pump_systems

A hiányos termodinamika ismereteik a bukásukhoz fognak vezetni, és az Újraindításról szóló terveik NEM fognak sikerülni.

Most az általuk tervezett összeomlás/újraindítás céldátumát 2030-ra tűzték ki, amely már rég túl késő lesz:

https://www.zerohedge.com/economics/australias-central-bank-working-bis-launch-digital-currency-system

https://internationalman.com/articles/its-game-over-for-the-fed-expect-a-monetary-rug-pull-soon/

https://www.thedailybell.com/all-articles/news-analysis/wef-playbook-collapse-sri-lanka-today-the-west-tomorrow/

https://alt-market.us/artificial-intelligence-a-secular-look-at-the-digital-antichrist/


Mesterségesen próbálják megzavarni az ellátási láncokat, hogy az összeomlást felgyorsítsák:

https://alt-market.us/supply-chain-problems-will-persist-because-the-system-is-being-sabotaged/


Próbálnak egy hagyományos háborút kirobbantani a Kelet és a Nyugat között azzal, hogy Oroszországot és Kínát szembefordítják az USA-val:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11076493/Putin-come-Chinas-aid-goes-war-Taiwan-leading-Russian-senator-vows.html


Az általuk tervezett háborúban NEM használnának nukleáris fegyvereket:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-new-weapons-based-on-new-physics-u-s-nato-missiles-would-never-leave-their-silos


Az USA és Kína között nemrég fokozódó helyzet Tajvan miatt egy kísérlet volt arra, hogy ezt a háborút kirobbanthassák, a meditációnk pedig sikeres volt a helyzet lecsendesítésében, a Plejádiakkal együtt, akik figyelmeztetést adtak Hszi Csin-pingnek.

Az USA és Kína között nemrég fokozódó feszültség Tajvan miatt egy kísérlet volt arra, hogy ezt a háborút kirobbanthassák, a meditációnk pedig sikeres volt a helyzet lecsendesítésében, a Plejádiakkal együtt, akik figyelmeztetést adtak Hszi Csin-pingnek.


Pleiadians Taiwan

A plejádiak mostanában nagyon frusztráltak az orosz tábornokok miatt, nincs sok együttműködés, a kommunikáció pedig szinte teljesen megszűnt köztük.

A 2021 decemberi Isteni Beavatkozás meditációnk után a plejádiak kapcsolatba léptek néhány kulcsemberrel Oroszország, az USA és Kína pozitív hadseregében, akik közül a legtöbben nem voltak nyitottak a felszabadítás Tervére, sőt, sokan közülük aktívan ellenezni kezdték a Tervet, és inkább a Cabalt segítik abban, hogy próbálnak egy új világháborút kirobbantani. Ez az egyik fő oka a 2022-es késedelmeknek, és a fő oka annak, hogy a meditációnknak nem volt meg a várt hatása.

Eközben a Sötét erők Kínában építik ki fő bástyájukat, és próbálják ezt az országot egy teljesen disztópikus (negatív jövőjű) társadalommá változtatni:

https://summit.news/2022/07/11/china-researching-creepy-ai-face-recognition-technology-which-detects-party-loyalty/

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-intel-committee-member-warns-dna-testing-kits-could-lead-targeted-bioweapons

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-deploys-tanks-to-protect-the-banks-people-s-life-savings-stolen

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/400000-chinese-lose-their-life-savings-instantly/


Félnek a forradalomtól, amely az engedelmes felszín alatt készülődik:

https://www.zerohedge.com/markets/beijing-scraps-chinas-first-covid-vaccine-mandate-just-48-hours-after-outpouring-social

https://www.zerohedge.com/markets/china-verge-violent-debt-jubilee-thousands-disgruntled-homebuyers-refuse-pay-their-mortgage


Egy bizonyos országban nemrégiben a Fénymunkás tevékenységük miatt sok Fénymunkást közvetlenül megtámadott és üldözött a kormányuk. Ez a Fényerők és a Cabal között aláírt be nem avatkozási szerződés egyértelmű megsértése volt:


Treaty

Képfelirat: A Fényerők kénytelenek voltak aláírni egy be nem avatkozási szerződést, amely kimondja, hogy nem avatkoznak be közvetlenül a Föld bolygó felszínén, és cserébe a Chiméra sem avatkozik be közvetlenül a felszínen. Ez az oka annak, hogy az Ellenállási Mozgalom ügynökei nem lépnek kapcsolatba az emberekkel a bolygójuk felszínén. Ez a szerződés az oka annak is, hogy a reptiliánok nem esznek tömegesen embereket reggelire a szabadban a felszíni emberi városokban 1996-ot követően, miközben a bolygó felszíne alatti jelenlétük hatalmas volt, 500 millió entitással. Ez a szerződés az oka annak is, hogy számos alkalommal nem robbantották fel a strangelet bombákat.


A szerződés egyik része kimondja, hogy a Cabal biztonsági információkat kap a Fényerőktől, hogy megvédje a Cabal fő embereit a felszíni lakosság véletlenszerű támadásaitól (ez az egyetlen oka annak, hogy Bill Gates, a bolygó leggyűlöltebb embere még mindig életben van), és cserébe a Cabal megígérte, hogy nem üldözi közvetlenül a Fénymunkásokat a hitük és tevékenységük miatt.

Ennek a jogsértésnek az eredményeként a Fényerők figyelmeztetésként július elején néhány napra lezárták a konfliktus elkerülésére szolgáló kommunikációs vonalat. Erre a néhány napra a Cabal nem kapott biztonsági információkat a fő embereik és helyszíneik védelmére, ami két biztonsági rést eredményezett számukra.

Az első biztonsági rés a Georgia állambeli tanúkövek lerombolását eredményezte:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/now-compltely-gone-georgia-guidestones-pushed-over-by-back-hoe-after-explosion-damage


A második biztonsági rés Abe Sinzó (japán politikus) meggyilkolásához vezetett:

https://english.kyodonews.net/news/2022/07/a0285cdcc6d2-breaking-news-ex-pm-abe-attacked-by-unidentified-man-on-road-in-japan.html


Ez a második biztonsági rés egy figyelmeztetés volt az adott ország vezetőjének, hogy mi történhet vele, ha tovább folytatja a Fénymunkások üldözését.

Ez a helyzet azóta javult.

A bolygó felszabadításának fő terve minden késedelem ellenére még mindig érvényben van:

https://prepareforchange.net/2022/07/15/when-will-the-criminals-be-arrested/


És a bolygó felszínén tapasztalható minden negativitás ellenére a dolgok általában jobbra fordulnak:

https://www.youngmoney.co/p/time-alive


A nagy fordulat már a nyakunkon van:

https://www.physics-astronomy.com/2022/02/the-big-flip-is-upon-us-earths-magnetic.html

https://www.activistpost.com/2022/08/incoming-huge-solar-storms-could-destroy-many-satellites-u-s-govt-scientist-warns.html


És végre eljön a Fény.


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások