Telos

Spirituális hírek, fordítások

Sürgős üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. július 30., szombat


Egy nagyon erőteljes Mars-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont hármas együttállás lesz július 31-én és augusztus 1-jén:

https://melpriestley.ca/explosive-liberation-the-astrology-of-the-2022-mars-uranus-north-node-conjunction-in-taurus/

https://jessicadavidson.co.uk/2022/06/20/uranus-and-mars-conjunct-north-node/


A Cabal megpróbálja felhasználni ezt az energiát egy új világháború megteremtésére.

Még mindig próbálják az orosz-ukrán konfliktust egy szélesebb körű háborúvá fokozni Oroszország és a NATO között, ezért továbbra is szükség van az Oroszország és a NATO közötti békéért végzett meditációra:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/06/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/07/frissites-2022.html


Nancy Pelosi tajvani látogatása miatt újabb gyors eszkaláció várható július 31. és augusztus 1. között az USA és Kína között:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pelosi-leading-delegation-asia-taiwan-stop-not-clear

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-holds-live-fire-drills-taiwan-us-carrier-group-nearby-pelosis-plane-en-route

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-armor-headed-to-fujian-across-from-taiwan-navy-starts-live-fire-drills-in-taiwan-strait


Peace

Képfelirat: BÉKE


Ezért a Fényerők minél több embert arra kérnek, hogy mostantól kezdve minden teljes órában végezzék el az alábbi meditációt augusztus 2-a végéig (a saját időzónájuk szerint):

  1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy ezt a meditációt arra használod, hogy stabilizálod a kapcsolatot, és békét teremtesz Kína, az Amerikai Egyesült Államok és Tajvan között.

  3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

  4. Képzelj el egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétoszlik az univerzum összes galaxisának Központi Napjához, majd áthalad a mi galaxisunkon, belép a Naprendszerünkbe, áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó összes lényén, és a testeden keresztül a Föld középpontjába áramlik.

  5. Hívd be Pleroma, Ízisz, Doumu és Quan Yin Galaktikus Istennőket. Hívd be az Istennő energiáit az univerzum minden szegletéből, hogy ereszkedjenek le a szárazföldi Kína és Tajvan fölé, és küldjék a kozmikus szeretet rózsaszín energiáit mind a szárazföldi Kínára, mind Tajvanra. Képzeld el, hogy a rózsaszín Élet Virága gömb körbeöleli a szárazföldi Kínát és Tajvant, fenntartva az örök békét és harmóniát e két régió között.

  6. Képzeld el a kozmikus szeretet rózsaszín fényét, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva a testeden keresztül a Föld középpontjába áramlik. Képzeld el, hogy ez az isteni rózsaszín fény betölti a fizikai, plazma, éteri, asztrális és mentális testedet. Most emeld fel mindkét kezedet, tenyérrel előre. A kezeid segítségével küldd ezt az isteni rózsaszín fényt a szárazföldi Kína, az Amerikai Egyesült Államok és Tajvan magas rangú politikusainak és katonatisztjeinek, hogy döntsenek úgy, hogy fenntartják a békét és a harmóniát e két régió között.


A meditáció magyar nyelvű vezetett változata itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=nOr8CNxk3iM


A vezetett meditáció lejátszási listája más nyelveken itt érhető el:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbE_jNq3X5WfeopyWdRJSqcR


Az Istennő békét akar és béke lesz!


Utóirat: A Fényerők nagyon fontos műveletei zajlanak a színfalak mögött, ezekről annyiban és akkor fogok beszámolni, amikor tudok majd.

/images/2022/Peace2-s400.jpg:target:/images/2022/Peace2.jpg:alt:Peace2:align:center:class:thumbnail

Képfelirat: Kritikus pillanat / Tajvan, Kína, USA békemeditáció / mostantól aug. 2-a végéig a saját időzónátok szerint óránként minden egész órában / BÉKE


SÜRGŐS FRISSÍTÉS:


Sok információforrás állítja, hogy Nancy Pelosi augusztus 2-án fog Tajvanba látogatni, az érkezése Tajpeibe augusztus 2-án (magyar idő szerint) körülbelül hajnali 4-kor várható:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/08/rt-2022-08-01-taiwans-media-makes.html

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/08/sputnik-2022-08-01-pelosi-may-visit-taiwan-and-meet-leadership-on-august-2.html

https://english.kyodonews.net/news/2022/08/f33b03713bbc-urgent-us-house-speaker-pelosi-to-visit-taiwan-tues-evening-taiwan-media.html


A konfliktusok csúcsidőszaka augusztus 1-jén (magyar idő szerint) 17 óra és augusztus 2-án (magyar idő szerint) 19 óra között van, és az óránkénti békemeditációnk különösen fontos ebben az időkeretben.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások