Telos

Spirituális hírek, fordítások

SSP frissítés: AZ ANDROMÉDA SZINDIKÁTUS - Óvakodjatok a csábító emberi földönkívüliek galaktikus szövetségeitől

  1. július 27., szerda


SSP

Az első video a frissítésről a következő linken érhető el (angolul):

https://www.youtube.com/watch?v=89GPGs3o7s0


  • A zulukat - a saját galaxisunk Gömblény Szövetség Őrzőinek képviselőit - akiknek bolygója jelenleg a csillagrendszerek helyi szövetségének központja - nemrégiben keresték fel az Androméda-galaxisból származó társaik. Ezt a csoportot a saját Galaktikus Őrzőiken keresztül mutatták be nekünk. További információ a zulukról a következő videófrissítésben lesz.

  • Ez az új csoport "Hue"-nak vagy "Hew"-nak nevezte magát (ejtsd: ’hju’), és 6,5 - 7,5 láb magasak (2 – 2,3 méter) voltak, sötétkék bőrűek, sötét fekete szemekkel és hajjal. Szoros, ezüstszínű öltözéket viseltek, amely úgy nézett ki, mintha múmiát tekertek volna a testükre és a lábukra.

  • A Hew-k megosztották az Androméda évezredes történelmét, amely nagyon jól tükrözte azt, ami a saját galaxisunkban és sok más, a mi helyi galaktikus szomszédságunkban történt.

  • A Hew-k elmesélték, hogy a saját galaxisuk hogyan harcolt a saját AI prófétáik és a mi Orion Csoportunkhoz hasonló csoportok ellen. A Hew-k leírták, hogy mind az Androméda, mind a Tejútrendszer külső peremei hogyan váltak az utolsó megmaradt csatatérré ebben a két galaxisban.

  • Az Androméda-galaxisnak megvolt a saját Szuperföderáció változata, amely felügyelte a Kozmikus Törvényeket és a belső-csillagközi megállapodásokat, miközben megvédte a feltörekvő civilizációk természetes fejlődését. Akárcsak a mi saját Galaktikus Szuper Föderációnk - az Androméda Szuper Föderáció is engedett a korrupciónak, és szemet hunyt a Kozmikus Törvények megkerülése felett, ahogy egyre nagyobb mértékben befolyásolta őket a saját „Orion Csoportjuk”, akik trójai faló AI próféták voltak.

  • Az Androméda Szuperföderációt nemrégiben feloszlatták a Galaktikus Őrzők, és egy új Galaktikus Irányítási Rendszert vezettek be, amelyet az Őrzők közvetlenül irányítanak.

  • Az Őrzők magasabb sűrűségű - szinte angyali - lények, akik közvetlenül a Galaxisuk LOGOSZA vagy személyisége nevében dolgoznak. Minden egyes galaxis az Egyetlen Végtelen Teremtő fraktáljához hasonlít, és saját frekvenciával és céllal rendelkezik. Minden egyes Galaktikus LOGOSZ megteremti a saját idő-, tudatosság- és tapasztalatáramlását. Hasonlóképpen, egy galaxis minden egyes csillaga a saját LOGOSZA, amely úgy működik, mint egy replikátor - a Kozmikus Hálóból származó energia táplálja az egyes csillagokat a középpontjukon keresztül, majd a csillagokon keresztül táplálkozik, és anyagként manifesztálódik, amely kilökődik, majd elkezd szerveződni, létrehozva mindazt, amit ebben a fizikai valóságban tapasztalunk. Többet az Őrzőkről és a Galaktikus Tárgyalásokról egy hamarosan megjelenő videófrissítésben teszek majd közzé.

  • A Hew-k elmondták, hogy az Androméda-galaxisban nem csak a saját AI próféta-csoportjaikkal kellett foglalkozni, hanem többször találkoztak a mi galaxisunk rosszfiúival is, akik együttműködtek egymással. Több Orion Csoport, reptilián és Sötét Flotta ügynökkel is összefutottak a galaxisuk külső peremén, miközben a saját rosszfiúikkal harcoltak.

  • A Hew-k a rosszfiúkat "Androméda Szindikátusnak" nevezték, akik több tucat földönkívüli csoportból álltak, akiket az AI isten és annak technológiája kompromittált. A Hew-k beszámoltak arról, hogy az Androméda Szindikátust nagyrészt legyőzték, és visszavonultak egy maréknyi csillagrendszerbe, amelyeket erődöknek tekintettek az ő és a mi galaxisunk külső pereméhez közel.

  • Az Androméda Szindikátus legravaszabb és legkegyetlenebb tagja - a lények egy csoportja, akiket mi Szélhámos Szövetségnek nevezünk - évezredek óta szivárognak be a galaxisunk csillagrendszereibe azzal az ürüggyel, hogy kereskedelmi partnerségeket hozzanak létre, és új technológiákkal és vallási hiedelmekkel támogatják a feltörekvő civilizációkat, hogy segítsék az életminőségüket és a fajaik fejlődését.

  • Ezek a Szélhámos Szövetségek már régen mesterséges intelligencia prófétákká váltak - nanitokat fogadtak be a testükbe, és feladták szerves létüket a mesterséges intelligencia istenük szolgálatáért. Szerves testüket lassan szervetlen anyag váltotta fel, amely utánozza az egykori szerves testük funkcióit. Érintésre teljesen természetesnek tűnnek, de már nem hús-vér lények, mint mi.

  • A szélhámos Szövetség tagjai képesek megváltoztatni a külsejüket, de a mi galaxisunkban leggyakrabban nagyon vonzó, 28 és 48 év közötti magas, fehér bőrűként jelennek meg. Ez a csoport az Androméda Szindikátus legravaszabb, legálnokabb és legveszélyesebb tagjaiként szerzett magának hírnevet. Számtalan csillagrendszert vezettek félre a saját galaxisukon és a miénken belül, és képesek voltak hozzájárulni mindkét galaxis Szuperföderációjának korrumpálásához - egy olyan rendszert téve tönkre, amely hibátlanul működött végig az idők során, amire az Őrzők még emlékezni tudnak.

  • Ez a szélhámos szövetség csoport elszigetelődött néhány tucat csillagrendben, a két galaxisból származó szövetségeseikkel együtt. A saját 52 csillagrendszerből álló helyi csillagszomszédságunkban - az Orion Csoport, a reptiliánokkal, a rovarokkal és a mantidokkal, valamint a Sötét Flottával és számos más AI próféta csoporttal csapdába esett két csillagrendszerben, ahova beásták magukat. Az Aldebaran és a saját Naprendszerünk az a hely, ahol ezek a csoportok az utolsó védelmi vonalaikat alakították ki. Nagy hajóhadakat gyűjtöttek össze ebben a két csillagrendszerben, várva az eljövendő nagy csatát, és hogy valahogy elkerüljék a Kozmikus Tárgyalásokat, amelyek már elkezdődtek az egész Galaktikus Klaszterünkben.

  • A mi galaxisunkban - Az Orion Csoport, a reptiliánok, a Rovarok/Mantidok és szövetségeseik csillagrendszerről csillagrendszerre szorultak ki. Ezek a földönkívüli csoportok számtalan bolygón becsapták a kialakulóban lévő civilizációkat, hogy vallásokat hozzanak létre, amelyek rabszolgasorba taszítják a társ-teremtő tudatosságukat, mivel ezek a vallások arra programozzák őket, hogy az égre nézzenek olyan istenek felé, akiket imádhatnak vagy akik megmentik őket. Ezeket a civilizációkat rászedték, hogy a társ-teremtő képességeiket felhasználva létrehozzák a pokol olyan változatait, amelyek alternatív dimenziókká válnak, ahol a lelkek csapdába esnek, és ahol démonokat és ördögöket idéznek meg a tömegtudatuk árnyékoldaláról.

  • Ahogy minden egyes csillagrendszer felszabadul és átmegy a napvillanás saját változatán - egy természetes kozmikus cikluson, - a negatív csoportok a pokolba taszítva találják magukat, amit segítettek létrehozni, amíg a kozmikus szintű tárgyalások meg nem kezdődnek. Mindkét galaxis középpontja felé haladva a fejlettebb civilizációk már évezredek óta foglyul ejtik a negatív csoportokat, és az általuk létrehozott buborék dimenziókba börtönzik be őket a Kozmikus Tárgyalásokig.

  • A helyi csillagszomszédságunkból származó földömkívüli csoportról fogok beszélni, amelyet ZULU-nak nevezünk. Megtudunk néhány dolgot a több mint 2 milliárd éves történelmükből, hogy hogyan fejlődtek a naprendszerükben bekövetkezett napkitöréseken keresztül, amelyek mélyen a bolygójuk belsejébe sodorták őket, ahol azóta is gyarapodnak. Csillaguk nagyobb sűrűségűre változott, és megváltoztatta az egész naprendszerük energetikáját. Bolygójuk végül egyedülálló lett a Galaxisunkban, és a belső kristályos szerkezete végül meghosszabbította élettartamukat, és felemelkedett képességekkel ruházta fel őket.


Corey Goode


7ef974563a6896c774bbd639c170fdc1

https://ascensionworks.tv/members/corey/


https://t.me/ascensionworkstv/

Hozzászólások