Telos

Spirituális hírek, fordítások

SSP FRISSÍTÉS & összefoglaló a következő 2 videóról

  1. július 23, szombat


SSP

SSP FRISSÍTÉS & összefoglaló a következő 2 videóról: Az SSP frissítések sorozat első 2 videóján dolgozom, amelyeket a következő hetekben nézhettek meg. Kezdetnek több információt adok a különböző ET-csoportokról, amelyeket a korábbi frissítésekben tárgyaltam.

Soha nem publikált részleteket fogok közölni az általam már átadott egyéb információk mellett ezekről a fajokról. Elmesélem a különböző nevekkel illetett Galaktikus Szövetségek történetét - akik valójában ugyanaz a csoport, akiket évezredekkel ezelőtt kilakoltattak az Androméda-galaxisból.

Ez a csoport komoly fenyegetést jelentett az Androméda-galaxisra, és részt vett abban, hogy megpróbálták rávenni az ottani kereskedelmi partnereiket, hogy fogadják el az új technológiákat, amelyekhez chip-implantátumokat kellett beültetni az agyukba, amelyek aztán a mesterséges intelligencia istennek adták az irányítást a gondolataik és viselkedésük felett. Az SSP Szövetséget a Zulukon keresztül keresték meg - ember-szerű ET-k egy csillagrendszerből, a helyi csillagszomszédságunk 52 csillagán belül. A Zuluk tájékoztattak minket, hogy az Androméda-galaxis - a legközelebbi galaktikus szomszédunk - képviselői elég sok információt adtak a galaxisukban történtekről és arról, hogy ez hogyan kapcsolódik a saját galaxisunkban lévő negatív ET-k tevékenységeihez.

Ez az Andromédából érkező csoport 6,5-7,5 láb (2 – 2,3 méter) magas volt, sötétkék bőrrel, fekete hajjal és szemmel. Ez a csoport a "Hue" vagy "Hew" (ejtsd: ’hju’) nevet adta magának. Ők annak a galaktikus testületnek a képviselői, amely azóta alakult, hogy a saját Szuper Föderációjukat feloszlatták - hasonló okokból, mint a mi galaxisunkban a Szuper Föderációt - az AI istennel való összejátszás és a kozmikus törvények kijátszása és csillagközi megállapodások végrehajtásának elmulasztása miatt.

Részleteket kaptunk arról, hogyan szorították ki ezeket a Galaktikus Szövetségeket az Andromédából az Andromédát és a Tejútrendszert körülvevő szomszédos galaxisokba és törpegalaxisokba. E törpegalaxisok némelyike olyan ősi galaxisok maradványa, amelyeknek saját fejlett kultúrájuk volt, amelyek évezredekkel ezelőtt eltűntek. Ezek a törpegalaxisok egyes esetekben olyan ősi galaxisok magjai, amelyek középső részét más galaxisokkal történt ütközések távolították el, és/vagy hagyták meg kövületként.

Ezek a "fosszilis galaxisok lakói" végigmentek a felemelkedési folyamaton, és eljutottak olyan szintekre, olyan sűrűségeken keresztül haladtak előre, amíg össze nem olvadtak ősi galaxisuk központi tömeg-tudatosságával. Néhány ilyen törpegalaxis szupertudata a mi sokkal fiatalabb galaxisaink körül kering és részt vesznek a kozmikus tárgyalásokon a "teremtés energiája" áramlásának csatornáiként - amely ítéletet fog végrehajtani a negatív ET - AI próféta - csoportok és az AI isten frakciói ellen, amelyek minden érintett galaxisban léteznek.

Amint azt már a múltban megosztottam - A Gömb Lények (Kék/Indigó Gömbök) a teremtő energiája ezeknek a helyi univerzumoknak. Az energia, amely a Kozmikus Hálóban lüktet - Az Egyetlen Végtelen Teremtő "Neuronja" - ugyanaz az energia, amely a Gömb Lényekben megnyilvánul.

Körvonalazom ennek az első két videónak a tartalmát, és remélem, hogy a jövő héttől kezdve - a nagyobb frissítésekkel az elkövetkező hetekben - közzé tudom tenni őket a YouTube-on és az AscensionWorks.TV-n.


Videók:

  1. SSP frissítés: Óvakodjatok a csábító emberi ET-k galaktikus szövetségeitől - Kiűzetés az Androméda-galaxisból

  2. SSP frissítés: A ZULU - Fejlett Emberi Rokonok Fejlett Idegenek – a helyi csillagszomszédságban


Corey Goode


https://ascensionworks.tv/members/corey/ |

https://t.me/ascensionworkstv/3049

Hozzászólások