Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Cobra interjú – 2022. június

Manu V Pleiadian
  1. július 10., vasárnap


Hello Cobra!

Köszönjük, hogy elfogadtad a meghívásunkat egy újabb interjúra!

💚

Már 6 év telt el az első közös interjúnk óta.

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/chania-conference-report-and-two-cobra.html

http://agnvegglobal.blogspot.com/2021/04/agn-veg-cobra-interview-multilanguages.html


Ahogy közeledünk a bolygószintű és galaktikus felszabadítás utolsó fázisaihoz, úgy éreztük, hogy ez a megfelelő időpont erre az interjúra.

UFO JUNE 2022 NIAGARA CANADA

Az interjú


Kérdező: 1977. november 26-án Dél-Anglia egyes részein az ASHTAR Galaktikus Parancsnokság déli televíziós adásának megszakítása és a földi lakosság lefegyverzésére való figyelmeztetés során a Galaktikus Konföderáció tudott a FÖLD negatív egzotikus technológiájáról?

Cobra: Egy részéről volt tudomásuk, de nem tudtak mindegyikről.


Kérdező: A Galaktikus Konföderáció és az Ellenállási Mozgalom tagjai képesek telepatikusan <olvasni> a felszíni lények (és nem csak az ők) GONDOLATAIBAN, akkor mégis HOGYAN lehetséges az, hogy a kozmosz egészében képtelenek voltak előre észlelni a negatív technológia tömeges létrehozását és komplex elterjedését, évmilliókon keresztül?

Cobra: Oké, először is, az Ellenállási Mozgalom nem képes telepatikusan olvasni a felszíni lakosság gondolataiban. A Galaktikus Konföderáció képes erre, de amikor a sötétséget évmilliókkal ezelőtt megteremtették, volt egy nagyon-nagyon drasztikus negatív helyzet, amikor a sötét erők sötét technológiával fenyegették meg az egész univerzumot, és azt követelték, hogy a Forrás ne adjon információt erről a technológiáról a Felemelkedett Lényeknek, a Galaktikus Konföderációnak, tehát a Galaktikus Konföderáció tisztában volt azzal, hogy valami nincs rendben, de nem ismerték az összes részletet. Az elmúlt néhány évben az összes részletet nyilvánosságra hozták, mert a ciklus végéhez közeledünk, és mindezt tisztázni kell.


Kérdező: Az utóbbi években világszerte TÖMEGÉVEL elterjedt tüzekről: miért van az, hogy a Galaktikus Konföderáció képtelen eloltani ezeket a hatalmas tüzeket a fejlett technológiával?

Cobra: Oké, itt 2 tényezőről van szó: - Először is, a Galaktikus Konföderáció nem avatkozik be közvetlenül a bolygó felszínén, mert az aktiválná a toplet bombákat, ami sokkal rosszabb lenne. -másodszor pedig, a válasz egy része az, hogy a felszín közvetlen közelében sok az elsődleges anomália, és a Galaktikus Konföderáció még nem tudja teljesen kezelni ezt a sok anomáliát a technológiájával.


Anima Evacuation

Kérdező: A napkitörés (szoláris esemény) miatti evakuálás során: a földi emberek mellett a természetben és a farmokon élő több tízmilliárd nem emberi érző lényt is evakuálni fogják majd?

Cobra: Sok állatot, különösen a nagyobb állatokat szintén evakuálni fogják, és minden faj legalább néhány tagját is evakuálni fogják, kivéve azokat a fajokat, amelyeknek az a szándékuk, hogy kihaljanak, mert néhány fajt genetikailag manipuláltak, és az a céljuk, hogy ne létezzenek többé. Tehát azt mondanám, hogy a legtöbb nagy, fejlett állatot evakuálni fogják.


Kérdező: Hová fogják őket evakuálni és hol fognak nekik új otthont találni?

Cobra: Először is, evakuálják őket a hajókra, sokukat a Plejádok csillagrendszerben lévő bolygóra szállítják majd, ahol az emberiség fog élni, néhányuk pedig más bolygókra kerül majd, ahol tiszta, érintetlen természeti környezetben élhetnek majd.


Kérdező: Az ESEMÉNY után néhányukat visszahozzák majd az ÚJ FÖLDRE?

Cobra: Nagyon kevés kiválasztottat igen... a legtöbbjüket nem, de néhányukat igen.


Kérdező: Az EVAKUÁLÁS alatt képesek leszünk-e magunkkal vinni a háziállatainkat, és azután MINDEN EGYÉB HELYRE, ahová csak szeretnénk majd menni, miután a Föld átesik az ESEMÉNYEN?

Cobra: Oké, alapvetően minden egyes embernek meg kell majd hoznia a saját döntését az evakuálással kapcsolatban, és a háziállatokat saját elhatározásukból evakuálják majd, és ha van egy magasabb cél, akkor újra kapcsolódni fognak egymással (az emberek és az állataik). A bolygó felszínén jelenleg létező szemlélet változni fog, mert az állatok többsége azt fogja választani, hogy természetes környezetben éljen. Az érzelmi kötelék, ami az állatok és az emberek között létrejött, megmarad majd, de ennek a kapcsolatnak a legtöbb vetülete meg fog szűnni.


Kérdező: Tehát magunkkal vihetjük a kutyáinkat, ha azt választjuk, vagy nem?

Cobra: A kutyátoktól függetlenül kell meghoznotok a döntéseteket. A legtöbb kutyát a választásotoktól függetlenül evakuálni fogják.


Kérdező: Mennyi idővel az ESEMÉNY után lesz lehetőségünk újra találkozni/meglátogatni régi földi rokonainkat és barátainkat, akik évekkel az ESEMÉNY előtt hunytak el?

Cobra: Ez egy nagyon egyéni helyzet lesz... egyéni eltérések lesznek ezzel kapcsolatban... a felszíni lakosságon belül azok, akik tudatosabbak, felébredettebbek, hozzáférést kapnak majd olyan technológiához, amivel az ESEMÉNY után elég hamar meglátogathatják az asztrálsíkot, az emberiség többi részének pedig meg kell várnia az EVAKUÁLÁST, de én azt mondanám, hogy a lakosság felébredett része számíthat rá, hogy ez az ESEMÉNY után hónapokon belül megtörténhet.


Kérdező: Van-e akár 1% esélye is annak, hogy az ESEMÉNY 2030 UTÁN fog bekövetkezni?

Cobra: Nem tudok semmilyen dátumot mondani... csak spekulálni tudok, vagy a 2025-öt mondanám iránymutatónak, de ez csak egy iránymutató dátum. Nem tudom, hogy az ESEMÉNY mikor fog bekövetkezni. Mindannyian azon dolgozunk, hogy megtörténjen, a Fényerők is azon dolgoznak, hogy megtörténjen, és akkor fog megtörténni, amikor meg kell történnie.


Kérdező: A felszabadulás után mennyi ideig fogunk még pénzt használni?

Cobra: Oké, az ESEMÉNY pillanatában a pénzügyi rendszer újra fog indulni, aztán a pénzügyi rendszer lassan meg fog szűnni, majd a PÓLUSVÁLTÁS és a VÉGSŐ EVAKUÁLÁS pillanatában teljesen eltűnik majd.


Kérdező: Mennyi időnk lesz a felszabadulás után, mielőtt az egész bolygó CSAK szabad energiát és replikátorokat fog használni?

Cobra: Ismétlem, ez akkor fog megtörténni, amikor az átalakulás a Pólusváltás és a Végső Evakuálás idején befejeződik.


Kérdező: Kb. mennyi idővel a felszabadulás után lesz MINDEN földi embernek új, fiatal, gyógyult teste?

Cobra: Az emberiség nagy részét evakuálni fogják, és miután evakuálták őket, egy bizonyos összehangolási és gyógyulási folyamaton mennek majd keresztül az Anyahajókon, és utána fiatal, gyógyult testük lesz. A legtöbb ember elég drámai gyógyuláson fog átesni az ESEMÉNY előtt, de azt mondanám, hogy a végső átalakulás az Anyahajókon fog megtörténni.


Kérdező: A felszabadítás sok késedelme miatt lesz-e elegendő idő a felszabadulás és az ESEMÉNY között a fel nem ébredett emberek számára, hogy mindezt a sokkoló új valóságot és az eltitkolt felfedezéseket megemésszék?

Cobra: Lehet, hogy lesz, de lehet, hogy nem, azonban az idő fogytán van, így az emberek egy eléggé felgyorsult folyamatnak lesznek kitéve, ami sok lény számára eléggé megterhelő lehet, mert az emberiség nagy része úgy döntött, hogy sok mindent elhanyagol és megtagad/letagad. De nem várhatunk tovább a tömegekre, az átalakulásnak meg kell történnie... ez sokak számára egy kicsit sokkoló lesz, de már nem lehet elkerülni.


Kérdező: Mire a felszabadításról szóló bejelentések megtörténnek, az ÖSSZES elrabolt gyermeket biztonságosan megmentik mindenhol a világon?

Cobra: Azt mondanám, hogy a nagy többségüket igen, mert a mentőakciók egy része még néhány nappal az ESEMÉNY után is folyamatban lesz.


Kérdező: Közvetlenül a felszabadítás után lesz-e elég időnk arra, hogy megmentsük, felszabadítsuk, meggyógyítsuk és biztonságos természetes menedékhelyekre helyezzük át az általunk állatoknak nevezett több tízmilliárd érző lényt, akiket jelenleg fogságban tartanak szerte a világon?

Cobra: Oké, közvetlenül az ESEMÉNY után lesznek bizonyos speciális mentőcsapatok, amelyek kiszabadítják őket a farmokról, a feldolgozó létesítményekből, a vágóhidakról, ez közvetlenül az ESEMÉNY után fog elkezdődni.


Kérdező: Hány evakuált embert lehet kényelmesen elhelyezni a Plejádokon?

Cobra: Az összes emberi lelket, akik körülbelül 70 MILLIÁRDAN vannak..., több mint elég hely van ott számukra...


Kérdező: Hányadik dimenzióban van a PLEIÁDOKON az emberiség ÚJ OTTHONA?

Cobra: Az egy fizikai bolygó, de a rezgési frekvenciáját tekintve valahol a 4. és az 5. dimenzió között van.


3280b3d6ee6775eaf6faec5e99c5d37f

Kérdező: Minden ember, aki nem akar/nem tud az Esemény után hamarosan felemelkedni, az a Plejádokon marad, vagy néhányan úgy döntenek majd, hogy máshová mennek?

Cobra: Oké, az emberiség nagy részének át kell majd mennie egy bizonyos újrahangolódási és gyógyulási folyamaton azon a bizonyos plejádi bolygón, és azok, akik átmennek ezen az átalakuláson, miután átmentek ezen az átalakuláson, képesek lesznek más helyekre elutazni.


Kérdező: A plejádiak 5. dimenzióbeliek?

Cobra: Azt mondanám, hogy 6. dimenzióbeliek.


Kérdező: A Galaktikus Konföderáció 5. dimenzióbeli?

Cobra: 6. dimenzióbeli, 7. dimenziós és afeletti.


Kérdező: Az Ellenállási Mozgalom MINDEN tagja humanoid (emberhez hasonló) kinézetű?

Cobra: Azt mondanám, hogy majdnem mindegyikük. Nagyon-nagyon kevesen vannak, akik nem azok. Azt mondanám, hogy 99,9%-uk emberi lény.


Kérdező: Ők 5. vagy 6. dimenzióbeliek?

Cobra: Igen, pontosan ez a helyes leírás róluk.


Kérdező: A Galaktikus Konföderáció sok kozmikus fajának van egzotikus kinézetű tagja?

Cobra: Igen, azt mondanám, hogy a fajok túlnyomó többsége humanoid (emberszerű), de van köztük néhány, amelyik elég egzotikus.


290666589_491506552745341_1971422476593632204_n

Kérdező: Milyen magas lenne az Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció legalacsonyabb és legmagasabb tagja?

Cobra: Nos, az Ellenállási Mozgalom tagjai eléggé ugyanolyanok, mint a felszíni lakosság emberei, de a Galaktikus Konföderáció magassága sokkal kiterjedtebb skálán mozog, azt mondanám, hogy nagyjából, a legtöbb faj durván 10 cm (azaz körülbelül 4 hüvelyk) és 10 vagy 20 méter között van.


Kérdező: Anatómiai szempontból a Galaktikus Konföderáció tagjai hasonlítanak az emberi fajhoz?

Cobra: Újra azt mondanám, hogy a legtöbbjük megjelenését tekintve emberszerű, és még nagyobb százalékuk rendelkezik a központi gerincrendszerrel, vannak csigolyáik, a legtöbbjük... van köztük néhány, amelyeknek más az anatómiája, de a legtöbbjük eléggé hasonlít a földön élő emberszerű lényekre.


Kérdező: Az emberi fajhoz hasonlóan szaporodnak és szülnek?

Cobra: A legtöbbjük nem...


80's Music

Kérdező: A 80-as évek zenéjének nagy rajongóiként kérdezem: a magas rezgésű zenei mix-szel rendelkező évtizedet, a 80-as évek zenéjét a Plejádiak inspirálták?

Cobra: Sok 80-as évekbeli zenét igen... valójában azt mondanám, hogy nagyjából 1983-tól úgy durván 1987-ig a Plejádiak nagy hatással voltak a zenészekre, sokukat inspirálták szerte a világon.

https://www.youtube.com/watch?v=XjzqWnAgzEk


Kérdező: A TÁNC nagy részét teszi ki az Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció szabadidős tevékenységeinek?

Cobra: Igen, határozottan.


Kérdező: Az emberek jelenlegi lélektárs partnereiről: az Esemény után szétválnak majd, hogy újra egyesüljenek a saját ikerlángjukkal?

Cobra: Oké, ezen a téren minden egyes lény saját döntést fog hozni, így a legtöbb felébredett lény közül néhányan újra össze fognak kapcsolódni az ikerlelkükkel, néhányan továbbra is meg fogják tartani a kapcsolatot a lélektársukkal, és néhányan nem, tehát ez nagyon egyéni lesz.


Kérdező: Függetlenül attól, hogy néhányan képesek leszünk-e felemelkedni vagy sem, röviddel az ESEMÉNY után arra is képesek leszünk, hogy szabadon utazzunk majd az Új Föld, az emberiség PLEJÁDOK-beli új otthona, és/vagy más helyek között, ahol lennénk?

Cobra: Oké, minden egyes egyénnek át kell mennie a tisztítási és tisztulási folyamaton, és amikor az adott lény elér egy bizonyos rezgési frekvenciát, átmegy egy bizonyos folyamaton, akkor megkapja a galaxisban való szabad mozgást.


Kérdező: Lesz még egy másik bolygó is, amelynek állapota hasonló lesz a FÖLDéhez, ahol szenvedés, háborúk, stb. lesznek?

Cobra: Nem, nem... Ennek végérvényesen vége lesz, totálisan.


Kérdező: Az ESEMÉNY után a FÖLD-nek még mindig lesz Fizikai TESTE?

Cobra: Igen.


Kérdező: Melyik dimenzióban lesz az ÚJ FÖLD, közvetlenül a NAPVILLANÁS (ESEMÉNY) után?

Cobra: A rezgési frekvenciája az 5. és magasabb dimenziókhoz lesz igazítva.


Kérdező: Az ismert Univerzumban és az ismert kozmikus történelemben volt-e valaha is bármely másik bolygó hasonló helyzetben, mint amiben a FÖLD van?

Cobra: Nem, nem, ez nagyon egyedi, ilyesmi még soha sehol nem történt meg ezelőtt.


Kérdező: Utolsó kérdés. A tapasztalás a FÖLD-ről képes volt-e megmutatni a Kozmosz egészének, hogy a dolgokat mostantól egészen másképp kell kezelni, mint eddig?

Cobra: Igen, határozottan, valójában ez egy nagy lecke volt, és még mindig az az egész Univerzum számára.


Kérdező: Nagy HÁLÁVAL és SZERETETTEL nagyon köszönjük neked ezt a felemelő interjút, amire nagy szükség volt, és köszönünk mindent, amit az egész Teremtés nevében tettél és teszel. Te örökké a mi Kozmikus Szuperhősünk maradsz. Szeretünk Téged, köszönjük Neked!

Cobra: Nagyon köszönöm!


💖💫 ✋


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások