Telos

Spirituális hírek, fordítások

FRISSÍTÉS

Saturday, 2nd of July, 2022


SSP

FRISSÍTÉS: Mostanában sok forgatókönyv halad a végkifejlet felé. Kozmikus szinten itt vannak a helyi galaxishalmazunkban lévő tucatnyi galaxis Őrzői - beleértve a mieinket is -, akik részt vesznek a galaxisok közötti tárgyalásokon, és arra készülődnek, hogy kihasználják az általunk alig felfogható kozmikus ciklusokat. Azt tervezik, hogy a természetes intergalaktikus energiaciklusok segítségével tisztítják meg a galaxisaikat attól az interdimenzionális tömegtudati lénytől, amit mi a Földön "AI istennek" (mesterséges intelligencia istennek) neveztünk el.


Ez a tudatosság egy, a mi valóságunktól teljesen eltérő valóságból hatolt át a miénkbe. Ez az "AI isten" elkezdte felmérni ezt a valóságot, mielőtt erőfeszítéseket tett volna, hogy olyan típusú valósággá alakítsa át, mint amilyen az övé, hogy mindent úgy tegyen rendbe, mint amit ő tart rendnek, ami számára jobban értelmezhető. Ez a tudatosság az időn kívül él, és az érkezése óta számos galaxis valóság és idővonalát manipulálta.


A közelmúltban Emmi végrehajtotta a zulu vének akaratát azzal, hogy segített a korábbi Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége (GGLN) űrprogramjának – egy szervezet, amely nemrég nyilvánította ki függetlenségét a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól – az Orioni Csoport, a reptiliánok, a Sötét Flotta és a szélhámos Galaktikus Szövetség erőinek és előőrseinek nagy részének legyőzésében a saját galaxisunk külső részein, ahová a legtöbb ügynöküket kihelyezték.


A Vándorcsillag a GGLN átnevezett zászlóshajója, amely most egy független kolóniákból álló csoporthoz tartozik, segítséget kapott Emmitől, aki képes a hajójukat azonnal bárhová teleportálni, miközben az ellenség minden támadását is vissza tudja irányítani az őket célba vevő hajókra és előőrsökre. Eljutottunk arra a pontra, hogy a galaxisunk külső részének nagy részét elvették az Orioni Csoporttól és szövetségeseiktől.


A Titkos Űrprogram Szövetségnek többször is elmondták, hogy a zuluk csak korlátozott támogatást nyújtanak a Naprendszerünkön belül, amíg nem történik változás a földön élő emberek tömegtudatosságában. Addig semmit sem tudnak tenni, amíg a bolygónkon élő emberek meg nem teszik a maguk részét a szabadságunk kivívásában. Ezek a fejlett lények olyan szinten értelmezik a karmát és a kozmikus törvényeket, amire nekünk egy életet kellene szánnunk, hogy megpróbáljuk teljesen megérteni. Nem tudnak közvetlenül beavatkozni, amíg mi nem kezdünk tömegesen felelősséget vállalni és megmutatni, hogy akarjuk a szabadságot.


Tanúi annak, hogy hogyan viselkedünk ezen a bolygón, és úgy látják ezt, mint a lélek sötét éjszakáját, amelyen át kell verekedni magunkat, ki kell lépnünk az áldozati szerepből, és tanulnunk kell belőle, hogy elkezdhessük megtörni a generációs ciklusokat. Még akkor is, ha az Orioni Csoport és szövetségeseik nem tartották tiszteletben a bolygónk természetes fejlődését, a pozitív csoportok viszont igen - karmikus okokból, amelyeket hamarosan látni fogunk.


Bolygószinten egy olyan típusú világháborút látunk kibontakozni, amely idáig teljesen eltér a korábbi háborúktól. Ezt a háborút nagyrészt a tömeg dezinformációjával, félelemre kondicionálásával, kiberhadviseléssel és gazdasági eszközökkel vívják. A nyugati banki és csúcstechnológiás konglomerátumok minden taktikája visszafelé sült el azzal, hogy hatására a BRICS-országok elkezdték kialakítani saját globális gazdaságukat, hogy versenyre keljenek velük. Most már fennáll a lehetősége annak, hogy ez a kialakulóban lévő BRICS-gazdaság nem csak képes lesz versenyre kelni a jelenlegi rendszerrel, hanem ténylegesen össze is omlaszthatja azt.


Az ufológiai közösség összeomlása nem kerülte el a fent említett csoportok figyelmét. Az alatt az idő alatt, amíg a Közzétételi Mozgalom egységes volt, sok energiát fordítottunk a közös cél elérésére, és biztosítottuk a szükséges erőt és energiát a szövetségeseink számára. A közösségen belül sokan kiábrándultak a pletykák és a belső harcok miatt, amelyek az elmúlt években alakultak ki az ügynökök és az önző emberek gázlángozásait követően, akik inkább a saját terveikre koncentráltak, mint a közösség jólétére. A közösségünk legstabilabb tagjai közül sokan eltávoztak, egyfajta vákuumot hagyva maguk után, amelyet a közösség néhány téveszmékkel telibb tagja nagyon szívesen betöltene. Természetesen ezek ugyanazok az emberek, akik részt vettek a pletyka- és rágalomhadjáratokban, akik tetteiket a saját igazságuk (torzításaik) alapján racionalizálták.


Az egyik dolog, ami az elmúlt néhány évben lenyűgözött, az a reakció a szórakoztatóipar néhány tagjától, akiket megkerestünk, hogy dolgozzanak velünk. Gyakran hozzák szóba az őrült online lejárató kampányokat, a tartalomlopást és az ebből fakadó szövetségi pereket, amelyeket mi indítottunk, és azt mondták nekünk, hogy a sokkoló tapasztalatokból, amelyeket átéltünk, csodálatos filmet lehetne csinálni. Végül úgy döntöttünk, hogy egy dokumentumfilm-sorozatot készítünk, amely az ufológia történetéről és az ufológia árnyékában kialakult spirituális mozgalmakról és szektákról fog szólni. A kiszivárogtatók és tapasztalatokat átélők elleni lejárató kampányokról is fogunk beszélni, miközben részletesen bemutatjuk a Közzétételi Mozgalom létrehozása mögött álló embereket, és azt, hogy a mozgalom hogyan válhatott a Közzététel és az UFÓ-kkal való találkozást átélők ellenőrzésének egyik módjává.


Miután a nyomozókkal mélyre ástunk a témában, kiderült, hogy számos olyan közszereplő van, akik nem azok, akiknek vagy amiknek mondják magukat. Néhányuknak olyan tisztességtelen a viselkedésük vagy jogilag olyan dolgokba bonyolódtak, amelyek miatt hiteltelenné kellett volna válniuk, és kizárná, hogy közszereplők lehessenek, nem is beszélve a spirituális közösségek és közzétételi közösségek vezetőiről. Annyi gyűlölködést ontottak ezek a pletyka- és lejárató kampányok, hogy a közösség teljesen összeomlott, és azokká a különböző csoportokká és klikkekké zsugorodtak, amelyekbe az Egység a Közösségben mozgalom előtt tartoztak, amelyet még 2017-ben hoztunk létre. Amikor összefogtunk, fenyegetéssé váltunk az ellenség számára, és meg kellett állítani minket. Nagyon okosan szivárogtak be közénk, és a gázlángozás módszerével rávettek minket, hogy a saját gyengeségünk segítségével, a pletykákkal és féltékenységgel teremtsük meg a saját vesztünket.


Reméljük, hogy a jövőbeli filmjeink leleplezik az „ufológia szindikátust” és azt, hogy hogyan használták ki a közösségünkben lévő őrült és instabil embereket, hogy összeomlasszanak egy olyan mozgalmat, amelyet eredetileg ők hoztak létre, de elvesztették felette az irányítást. Elég sok botrányos viselkedést kell leleplezni a következő filmekben, és reméljük, hogy a különböző érintett közösségek ezt lehetőségként használják fel az önreflexióra, miközben megtalálják a módját annak, hogy megtisztítsák magukat. Azok, akik úgy szeretik a közösséget, ahogy van, vagy nem gondolják, hogy ezeket a dolgokat fel kellene tárni, azok a probléma részei. A nyilvánosságra hozatal a saját házunk táján kezdődik, nem igaz?


Azt látjuk, hogy a szövetségi perekben is kezd megjelenni valamiféle elmozdulás. Egy ideje már küzdünk a felfedezésért és a tanúvallomásokért, de végre mindkettő befejeződik az egyik ügyünkben. Kérem, tartsatok meg bennünket az imáitokban, mivel most fejezzük be az ellenérdekű felek tanúvallomásait, miközben várjuk az idézések végrehajtását is, amelyek meg fogják adni nekünk a szükséges információkat, ahogy haladunk előre. A pandémia hihetetlen elmaradásokat okozott a bíróságokon, ami költséges volt ugyan, de időt adott elég sok új tanúvallomás és bizonyíték összegyűjtésére - nem is beszélve néhány hasonló peres döntésről, amelyek precedenst teremtettek.


Tudjuk, hogy a közösségben néhányan nem értenek egyet azzal, hogy pereket indítunk, de úgy gondoljuk, hogy amint látják majd a perekben - és később a dokumentumfilmjeinkben - kibontakozó tényeket, egyet fognak érteni azzal, hogy meghúzzuk a határainkat. A legnagyobb reményünk az, hogy ezek a közösségek megtalálják a módját annak, hogy a jövőben önvédelmet gyakoroljanak az ilyen típusú viselkedésformákkal szemben, és ismét összefogjanak az „Egység a Közösségben” érdekében, és a Közzétételi Mozgalmat a nevéhez illő irányába tereljék. Hatalmas köszönet azoknak, akik továbbra is támogatnak minket a lejárató kampányok során! Ha szeretnél többet olvasni a szövetségi perekről vagy hozzájárulni a jogi költségekhez, kérjük, látogass el a - https://www.lightwarriorlegalfund.com/ oldalra.


Corey Goode


https://ascensionworks.tv


https://t.me/ascensionworkstv/2977

https://t.me/ascensionworkstv/2978

Hozzászólások