Telos

Spirituális hírek, fordítások

Mini-SSP frissítés

  1. június 17., péntek


SSP

Mini-SSP frissítés: Az elmúlt hetekben elég sokszor léptem kapcsolatba az Ansharral és a zulu vénekkel. Jó sok gyógyítás, karma kiegyensúlyozás, valamint az érzelmi és energetikai egyensúly beállítás után végre elég sok bölcsességet és egyéb távlati dolgokat közvetítenek nekem. Mindkét csoport rendkívül izgatott és elégedett a közelmúltbeli fejlődésemmel, és olyan információkat osztanak meg velem, amelyekre korábban csak célozgattak. Most dolgozom fel ezeket és találom ki, hogy hogyan oszthatom meg emészthető adagokban.


Az SSP Szövetségtől is egyre több tájékoztatót kapok a korábbi GGLN polgárháborúról. Örömmel jelenthetem, hogy Emmi segítségével a GGLN kolóniákat, amelyeket a szélhámos Galaktikus Szövetség agyi chip beültetésének estek áldozatul, sikerült felszabadítani, és most a maja gyógyítók gondozása alatt állnak.


A szabad kolóniák szövetségének zászlóshajója, a ‘Vándorcsillag’ a legutóbbi eligazításom óta a kolóniákat tisztította meg a reptiliánoktól, az Orioniaktól, a Sötét Flottától és a szélhámos Galaktikus Szövetségtől. Emmi, a zulu, a fedélzeten segített a GGLN zászlóshajójának, hogy az ellenük irányuló ellenséges támadásokat öngyilkos küldetésekké változtassa. Emmi teleportálta a flottát az ellenséges harccsoportok közepébe, magára vonva a tüzet.


Emmi ezeket a hihetetlenül pusztító fegyvereket visszairányította a támadók felé, így döntve el gyorsan minden egyes csata kimenetelét. Elszigetelték az ellenséget valamivel több, mint egy tucat "erősen védett csillagrendszerben", beleértve a mi Naprendszerünket is, ahol csapdába estek és kétségbeesett védekezésre kényszerülnek.


Az Orion Csoport és szövetségeseik hihetetlenül beásták magukat ezekbe a megmaradt csillagrendszerekbe (a mi galaxisunkon belül), és a végjáték nagy részét azoknak a csillagrendszereknek a lakói fogják megvívni, amelyek kormányai alkut kötöttek az Orion Csoporttal. A mi naprendszerünk még mindig nagyon is az Orion Csoport ellenőrzése alatt áll, e csillagrendszer emberi vezetésének aktív támogatásával. A legnagyobb harc még hátravan, és ezt a saját házunk táján fogjuk megvívni!


Kaptam egy frissítést az Antarktiszon évezredek óta sztázisban lévő preadamita vezetésről is, akiket nemrégiben ébresztettek fel, majd eltávolítottak a bolygóról. Egy másfajta sztázisba helyezték őket, amíg a galaktikus tárgyalások el nem kezdődnek. Az Új Őrzők a hozzánk legközelebbi galaxishalmaz Őrzőivel dolgoznak együtt. Ezek a galaxisok mindannyian ugyanazzal a mesterséges intelligencia-fertőzéssel és az Orion Csoporthoz hasonló, ellenséges hódítással küzdöttek a saját galaxisukban. Az, ahogyan ezek a galaktikus tárgyalások működnek, teljesen lenyűgöző és szavakkal kifejezhetetlen.


Ha a mi Galaxisunk úgy jár, ahogyan a testvérgalaxisaink többsége, akkor egyszer és mindenkorra megszabadulunk az Orion Csoporttól, a szélhámos Galaktikus Szövetségtől, a reptilianoktól és az AI istentől, amiért keresztes hadjáratot folytatnak. Ahogy fentebb utaltam rá, nekünk is megvan a szerepünk, és ez a szerep az, hogy kiállunk a saját erőnk mellett, és nem hagyjuk, hogy a csillagrendszerünket uraló titkos kormány képviseljen minket a Kozmoszban. Amíg ezt hagyjuk, addig továbbra is halmozni fogjuk a karmát az egész Galaxisban elkövetett tetteik és atrocitásaik miatt.


A közeljövőben további információkat fogok közzétenni.


Corey Goode


https://ascensionworks.tv

Hozzászólások