Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az apokalipszis

Cobra Logo

  1. május 26., csütörtök


Ahogy az előző bejegyzésben utaltam rá, több kozmikus ciklus fordulópontjánál járunk.

Először is, véget ér a nagy kozmikus ciklus, amely több mint 13 milliárd évig tartott. Ez az univerzum most épp a tágulásból az összehúzódásba való átmenet fordulópontjánál tart. Ez egy egyedülálló pillanat, amikor a Forrás (az Abszolútum) közvetlenül beavatkozhat a Teremtésbe, és feloldhatja az elsődleges anomáliát, illetve minden ehhez kapcsolódó gonoszságot, és ez a valódi oka annak, hogy hamarosan minden sötétség eltűnik majd. A közvetlen beavatkozásnak ezt a pillanatát Apokalipszisnek (magyarul Kinyilatkoztatásnak, Leleplezésnek) nevezik, amit elég pontosan ír le egy híres, majdnem 2.000 éves régi látomás:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+21&version=KJV


Magyarul itt olvasható több fordításban is:

http://www.immanuel.hu/biblia/biblia.php?konyv=66&fejezet=21&o1=2&o2=3&o3=6&_k%C3%B6nyv=_Jelen%C3%A9sek_k%C3%B6nyve


Ezt a pillanatot Kozmikus Visszafordulásnak is nevezhetjük, és a tudósok már kezdik megérteni, hogy ez nem évmilliárdok múlva fog bekövetkezni, hanem sokkal hamarabb:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion


Másodszor, véget ér a galaktikus mágneses impulzus ciklusa, amely most valahol 12.000 és 13.000 év között tart. A Galaktikus Központi Nap mágneses polaritása körülbelül 12.000 évente átfordul, és két ilyen ciklus alatt a mágneses polaritása visszafordul az eredeti állapotába. A galaktikus mágneses mező átfordulásait követi a Föld tengelyének mozgása is, és ez a 25.772 éves precessziós ciklus, valamint a 12.000 éves Heinrich-esemény-ciklus valódi eredete:

https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_event


Magyarul nyers fordításban itt olvashattok a Heinrich-eseményekről:

https://hu.frwiki.wiki/wiki/%C3%89v%C3%A8nement_de_Heinrich


A legújabb tudományos cikk azt mutatja, hogy a galaktikus mágneses mező átfordulásai hirtelen bekövetkező események, amelyek csupán néhány évig tartanak:


https://arxiv.org/pdf/2203.07446.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=i04Xvm55Bc8


Galactic-reversal

A galaktikus mágneses mező átfordulása a Nap mininova eseményét váltja ki, amely viszont a Föld mágneses mezőjének átfordulását okozza. A Föld mágneses mezője már most is gyorsan csökken az átfordulásra készülve, a mágneses erősségének egyik lehetséges görbéje pedig így nézhet ki (a görbe lila része egy előrejelzés):


Magfield

Amikor a Föld mágneses mezejének ereje egy bizonyos küszöbérték alá csökken, a földköpeny rugalmassága és viszkozitása hirtelen megváltozik, ami lehetővé teszi a földkéreg elmozdulását és a fizikai pólusváltást:

https://cdn.preterhuman.net/texts/other/crystalinks/crustal.html


A pólusváltás globális cunami hullámot indít el, amely átmossa a bolygó felszínét és megtisztítja azt. Ez a cunami hullám az elsődleges anomália tisztulási folyamatának szükséges része, és csak a Fényszigeteken élő, a belső Fénnyel erősen összekapcsolódott egyének – kivéve néhány preppert (atomháborúra, katasztrófára bunkert építő, felkészülő személy) – lesznek képesek azt túlélni a bolygó felszínén. Az emberi lakosság többi részét evakuálni fogják a felszínről, akik ezután képesek lesznek egy új ciklust elkezdeni, a Fénnyel teljesen összehangolódva.

A Cabal vezető tagjai tudnak a közelgő pólusváltásról, és azt tervezik, hogy földalatti bunkerekben és a PIT-ekben (gödrökben – titkos földalatti katonai bázisokon) élik azt túl:

http://theunveiling33.blogspot.com/2022/04/ascension-notes-and-situation-update.html


Az Ellenállás még a pólusváltás előtt meg fogja tisztítani ezeket.

Harmadszor, véget ér a Nap mágneses ciklusa, amely körülbelül 11 évig tart. A Nap következő mágneses átfordulása 2025 körül várható. A Nap a vártnál sokkal aktívabb, és a napfoltok száma már most (2022 májusában) meghaladja a NOAA előrejelzését a ciklus 2025-ös csúcspontjára vonatkozóan:

https://spaceweather.rra.go.kr/observation/space/environment/sunspot

https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-progression


Néhány hónapon belül a fősodratú tudomány tudósai elkezdenek majd rájönni, hogy valami szokatlan dolog történik a jelenlegi napciklust illetően, és néhányan közülük képesek lesznek összekapcsolni a szálakat, ami egyes körökben teljes pánikot vált majd ki.

Egy apró célzás arra, hogy egy Carrington típusú esemény nagyon is lehetséges a következő két évben:

https://www.sciencealert.com/a-large-enough-solar-storm-could-knock-out-our-power-grid-an-engineer-explain-how


Mindhárom ciklus - a kozmikus, a galaktikus és a szoláris ciklus - egybeesik a 2025-ös felemelkedési portál megnyílásával, ami egy tájékozódást segítő mérföldkő számunkra, hogy megbecsüljük, mikorra várhatóak a nagy változások.

Addig is, zajlik az óvatos nyilvánosságra hozatal a Marson található "természetes" képződményekről készült érdekes fotókkal:

http://www.gigapan.com/gigapans/229311

Mars1

Ennek a zenének a segítségével a plejádi energiával is összehangolódhattok:

https://www.youtube.com/watch?v=Am-yaQpu5Ow


Vagy támogathatjátok a Fényerőket az alábbi meditációval:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/05/urgent-meditation-to-stop-the-monkeypox-outbreak-every-4-hours.html


Magyarul:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/05/surgos-meditacio-majomhimlo.html?fbclid=IwAR1uZt0edny6zjRTWBHcdJyN6HN3_1vqlt57JdPQSsalk8iDcdwZ7Kzqrf4


Hamarosan elkészül a magyar nyelvű vezetett meditáció is.

Elmélyülhettek a temérdek információban, amit ezen a blogon tettünk közzé:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/cobra-intel-map.html


És értesítést kaphattok a blogon lévő friss információkról:

http://feeds.feedburner.com/blogspot/jUQcb


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások