Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Cobra interjú – 2022. június

Manu V Pleiadian
  1. július 10., vasárnap


Hello Cobra!

Köszönjük, hogy elfogadtad a meghívásunkat egy újabb interjúra!

💚

Már 6 év telt el az első közös interjúnk óta.

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/chania-conference-report-and-two-cobra.html

http://agnvegglobal.blogspot.com/2021/04/agn-veg-cobra-interview-multilanguages.html


Ahogy közeledünk a bolygószintű és galaktikus felszabadítás utolsó fázisaihoz, úgy éreztük, hogy ez a megfelelő időpont erre az interjúra.

UFO JUNE 2022 NIAGARA CANADA

Olvass tovább …

FRISSÍTÉS

Saturday, 2nd of July, 2022


SSP

FRISSÍTÉS: Mostanában sok forgatókönyv halad a végkifejlet felé. Kozmikus szinten itt vannak a helyi galaxishalmazunkban lévő tucatnyi galaxis Őrzői - beleértve a mieinket is -, akik részt vesznek a galaxisok közötti tárgyalásokon, és arra készülődnek, hogy kihasználják az általunk alig felfogható kozmikus ciklusokat. Azt tervezik, hogy a természetes intergalaktikus energiaciklusok segítségével tisztítják meg a galaxisaikat attól az interdimenzionális tömegtudati lénytől, amit mi a Földön "AI istennek" (mesterséges intelligencia istennek) neveztünk el.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. június 23., csütörtök


Hatalmas, tektonikus változások zajlanak a színfalak mögött, amelyekről taktikai okokból nem sokat lehet elmondani. Ezért kicsit ritkábbak a bejegyzések ezen a blogon.

Az elmúlt néhány héten hatalmas győzelmek születtek a Chiméra flottával szemben. A Chimérának két alfrakciója van, az elsőt Orion alfrakciónak nevezik, a másodikat Androméda alfrakciónak. Az Orion alfrakció többnyire földalatti bázisokon található, és épp most számolnak le velük. Az Androméda alfrakció az elmúlt néhány évben beszivárgott a felszíni lakosságba, mivel rájöttek, hogy közel a végső vereségük, és kicsit nehezebb lesz őket kitisztítani, mivel az emberiséget élő pajzsként használják.

Olvass tovább …