Telos

Spirituális hírek, fordítások

Mini-SSP frissítés

  1. június 17., péntek


SSP

Mini-SSP frissítés: Az elmúlt hetekben elég sokszor léptem kapcsolatba az Ansharral és a zulu vénekkel. Jó sok gyógyítás, karma kiegyensúlyozás, valamint az érzelmi és energetikai egyensúly beállítás után végre elég sok bölcsességet és egyéb távlati dolgokat közvetítenek nekem. Mindkét csoport rendkívül izgatott és elégedett a közelmúltbeli fejlődésemmel, és olyan információkat osztanak meg velem, amelyekre korábban csak célozgattak. Most dolgozom fel ezeket és találom ki, hogy hogyan oszthatom meg emészthető adagokban.

Olvass tovább …

Az apokalipszis

Cobra Logo

  1. május 26., csütörtök


Ahogy az előző bejegyzésben utaltam rá, több kozmikus ciklus fordulópontjánál járunk.

Először is, véget ér a nagy kozmikus ciklus, amely több mint 13 milliárd évig tartott. Ez az univerzum most épp a tágulásból az összehúzódásba való átmenet fordulópontjánál tart. Ez egy egyedülálló pillanat, amikor a Forrás (az Abszolútum) közvetlenül beavatkozhat a Teremtésbe, és feloldhatja az elsődleges anomáliát, illetve minden ehhez kapcsolódó gonoszságot, és ez a valódi oka annak, hogy hamarosan minden sötétség eltűnik majd. A közvetlen beavatkozásnak ezt a pillanatát Apokalipszisnek (magyarul Kinyilatkoztatásnak, Leleplezésnek) nevezik, amit elég pontosan ír le egy híres, majdnem 2.000 éves régi látomás:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+21&version=KJV


Magyarul itt olvasható több fordításban is:

http://www.immanuel.hu/biblia/biblia.php?konyv=66&fejezet=21&o1=2&o2=3&o3=6&_k%C3%B6nyv=_Jelen%C3%A9sek_k%C3%B6nyve


Ezt a pillanatot Kozmikus Visszafordulásnak is nevezhetjük, és a tudósok már kezdik megérteni, hogy ez nem évmilliárdok múlva fog bekövetkezni, hanem sokkal hamarabb:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion


Másodszor, véget ér a galaktikus mágneses impulzus ciklusa, amely most valahol 12.000 és 13.000 év között tart. A Galaktikus Központi Nap mágneses polaritása körülbelül 12.000 évente átfordul, és két ilyen ciklus alatt a mágneses polaritása visszafordul az eredeti állapotába. A galaktikus mágneses mező átfordulásait követi a Föld tengelyének mozgása is, és ez a 25.772 éves precessziós ciklus, valamint a 12.000 éves Heinrich-esemény-ciklus valódi eredete:

Olvass tovább …

Apokatasztázis^

Cobra Logo

  1. április 16., szombat


( ^ A szó jelentése: helyreállítás; a Gonosz és a bűn előtti idők visszaállítása, az Újszövetségben Krisztus második eljövetelének időpontját jelöli a kifejezés.

Erről bővebben itt olvashatsz:

http://www.kislexikon.hu/apokatasztazis.html

és itt:

http://lexikon.katolikus.hu/A/apokatasztaszisz.html )


Egyre több jel utal arra, hogy a kozmikus ciklus végéhez közeledünk.

A jelenlegi, 25-ös napciklus sokkal erősebb, mint ahogy azt korábban jósolták:

https://www.dx-world.net/solar-cycle-25-update/

https://spaceweatherarchive.com/2022/04/06/solar-cycle-update-the-gap-is-growing/

Olvass tovább …

Ekpyrosis^

Cobra Logo

  1. március 15., kedd


^magyarul kiejtve: ekpirózis, görög eredetű szó, jelentése: tűzvész – a sztoikus hit szerint a kozmosz időszakonkénti megsemmisülése tűz általi pusztulás során minden kozmikus ciklusban – a ford.

Még mindig a toplet bombák a fő okai annak, amiért a Fényerők nem tudnak közvetlenül beavatkozni a bolygó felszínén kialakult helyzetbe. A Fényerők most a lehető legnagyobb sebességgel tisztítják a kvantum és szubkvantum anomáliát a magasabb mentális síkon, és amint ez megtörtént, elkezdik megtisztítani a szubkvantum anomáliát a fizikai síkon, ami az egész művelet legkockázatosabb része.

A legkritikusabb időkeret mostantól április 24-ig tart. Véletlenül, vagy nem annyira véletlenül, az április 24-i határidő napja egybeesik a Kala Sarpa Dósa végével, amely a védikus – Jyotish^ - asztrológiában egy nagyon kihívásokkal teli időszak, és amely április 22-én ér véget:

^ejtsd: dzsjótis, szanszkrit szó, jelentése: „a fény tudománya” – a védikus asztrológia idegen eredetű elnevezése – a ford.

https://psychologicallyastrology.com/2021/12/14/2022-1st-quarter-predictions-kaal-sarpa-stelliums-combustions-transits/


Ebben az időszakban nagyon intenzíven fog tisztulni az elsődleges anomália. Ugyanebben az időszakban a Plútó pontos trigont alkot majd a Sednával. A Sedna egy olyan kisbolygó, amely asztrológiailag a platóni év precessziós ciklusát jelzi, mivel 11.390 éves keringési ideje nagyjából a precessziós ciklus felének felel meg. Energetikai szempontból a Sedna a Galaktikus Központi Naphoz és annak rendszeres pulzálásához kapcsolódik, amely nagyjából 12.800 évente történik. A Sedna-Plútó trigon egy nagyon erőteljes fényszög, amely harmonikusan kezd el bevezetni bennünket a következő galaktikus szuperhullámba, amely a közeli jövőnkben fog bekövetkezni:

https://www.abiggerpicture.com/sedna/29th-degree


Ahogy közeledünk a ciklus végéhez, a sötét erők megőrülnek, mert tudják, hogy közel a végük. Mivel a világjárvánnyal kapcsolatos tervük kudarcot vallott, most egy új világháborút próbálnak meg kirobbantani az ukrajnai konfliktuson keresztül. A tervük az, hogy mindkét fél provokálásával nukleáris konfliktusig fokozzák a háborút, így néptelenítsék el a felszínt, az Illuminátusok kb. 1 millió tagját pedig földalatti bunkerekbe menekítsék. Itt láthatjátok, hogy ugyanazok a politikusok, akik a koronavírus Nagy Újraindítását támogatták, most az ukrán helyzetet próbálják világháborúvá fokozni:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2021/12/part-5-global-crime-syndicatecesarini.html


Bizonyos körökben a tervük Végzet33 (Doom33) kódnéven ismert, más körökben pedig Z-Tervként (Plan Z) ismerik:

Z-Plan

Képfelirat: Z-TERV ; Harc a Fekete Nap fényében ; causa nostra („a mi ügyünk” – a maffia egyik neve)

Olvass tovább …

Háború és Béke

Cobra Logo

  1. március 1., kedd


Korábbi cikkeimben olvashatsz egy kis háttérmagyarázatot az Oroszország és Ukrajna közötti jelenlegi konfliktus okairól:

https://2012portal.blogspot.com/2014/03/quarantine-earth-endgame.html?m=1

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

Ez a cikket már lefordítottuk:

https://telos.hu/posts/2015/Cobra/10/19/20151019/


A háború kitörése előtti utolsó napokban sürgős megbeszélések zajlottak a plejádiak és az orosz katonai vezetés között, és a plejádiak azt tanácsolták, hogy ne kerüljön sor teljes körű orosz katonai műveletre Ukrajnában. Az ő szemszögükből a fő célokat a Luganszkban és Donyeckben lévő orosz békefenntartó erőkkel lehetne elérni, valamint azzal, hogy nem reagálnak a jezsuiták által támogatott nyugati provokációkra, akik a III. világháborút akarják előidézni, hogy beteljesítsék a végidőre vonatkozó próféciáikat:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/russia/did-russias-foreign-intelligence-chief-leak-putins-plan


Putyin engedett az orosz hadsereg és az orosz ortodox egyház jezsuiták által irányított tanácsadói nyomásának, és a jezsuiták megkapták a háborút, amit akartak, de nem úgy fog menni, ahogyan tervezték.

Putyin a Nyugat maximális gyengeségének pillanatát választotta az USA Plútó visszatérésekor a támadáshoz:

https://www.goodgollyastrology.com/68-general-astrology-articles-on-gga/1577-putin-plus-a-pluto-return.html

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

A Felemelkedési Terv frissítése

Cobra Logo

  1. február 12., szombat


Eljött az idő, hogy nyilvánosságra hozzuk a bolygó Felemelkedési Tervének következő részletét.

Néhány információ a Felemelkedési Tervről szóló már megjelent egy korábbi frissítésben:

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

Magyarul itt érhető el:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-2-resz-felemelkedesi-terv.html


Azóta a Terv tovább fejlődött, és a Fényerők új információkat adtak róla.

A legfontosabb, hogy a Fényerők közölték, hogy az 1975 és 2025 közötti Felemelkedési ablak NEM fog bezárulni 2025-ben, hanem ÁLLANDÓAN NYITVA fog maradni. Ez azt jelenti, hogy az energiák folyamatosan egyre erősebbek lesznek, és 2025-től kezdve a Felemelkedési energiák örökre folyamatosan áramlani fognak a Galaktikus Központi Napból a Naprendszerünkön keresztül a bolygó felszíne felé.

A Fényerők nem voltak hajlandóak kommentálni, hogy ez gyakorlati szempontból mit jelent az Esemény idejét illetően. A rendelkezésemre álló információk alapján, tényekre alapozva találgatni tudok, illetve két lehetséges forgatókönyvre tudok tippelni. Az első forgatókönyv az Eseményt egy mostantól 3-15 hónapon belüli időintervallumra jósolja, amelyet a felszíni emberi társadalom gyors átalakulása követ majd a 2025-ös Galaktikus Hullámig. A második forgatókönyv 2025-re jósolja az Eseményt, a Galaktikus Hullámot pedig néhány évvel későbbre, de 2030 előttre. Tudjatok róla, hogy ezek az időpontok csak spekulációk, és tévesek lehetnek, mivel azokat a Fényerők nem erősítették meg közvetlenül.

Szintén nagyon fontos, hogy a Felemelkedési Tervben jelentős változtatás történt, amikor 2019 nyarán az 501-es Projekt összeomlott. A Fényerők számára ekkor vált teljesen világossá, hogy a felszínen élő emberiség nem lesz képes közvetlen fizikai beavatkozás nélkül átmenni a gyógyuláson és felszabaduláson, és hogy a felszíni társadalomnak lassú összeomláson kell keresztülmennie, amíg a közvetlen beavatkozást biztonságosan megkezdhetik anélkül, hogy a sötét erők elpusztítanák a bolygót. Ezért az eredeti terv, amely három Felemelkedési hullámot irányzott elő az Esemény és a Galaktikus Szuperhullám között, túl ambiciózus volt, és át kellett dolgozni. Itt van hát a felülvizsgált Felemelkedési Terv.

Először is, a Galaktikus Központi Napból származó megnövekedett energia továbbra is tisztítani fogja az összes megmaradt kvantum és szubkvantum anomáliát a bolygó körül és azon túl, és a Fényerők tovább folytatják az összes negatív nem-fizikai entitás eltávolítását. Az elsődleges anomália különböző aspektusainak eltávolítására vonatkozóan néhány, viszonylag megbízható támpontot itt találhattok:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/01/current-anomaly-questions-assistance.html


Másodszor, a naptevékenység tovább erősödik majd, mivel egyre közelebb kerülünk a 25. napciklus szoláris maximumához (a naptevékenység maximumához). A korai előrejelzések ennek a ciklusnak a csúcspontját 2025 júliusára tették, de most a tudósok 2024 végére várják a naptevékenység maximumát:


2024

képfeliratok: 1. kép – A napfoltok számának alakulása – 25. napciklus; A hullámgörbe feliratai balról jobbra: az új legjobb illeszkedés – hivatalos előrejelzés; 2. kép – ISES (Nemzetközi Napenergia Társaság) Napciklus napfoltjai számának alakulása

Olvass tovább …