Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzet – frissítés

Cobra Logo

  1. augusztus 15., hétfő


Sok dolog történik a színfalak mögött, és bármennyire is szeretnék beszámolni róluk, a Tervnek ebben a végső szakaszában ez egyszerűen túl veszélyes lenne:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/06/jan-2018-radio-silence-about-plan.html


A bolygó felszínén az alfa-idővonal 2018 eleji összeomlása óta szinte semmilyen megbízható információ sem áll rendelkezésre, és az így keletkezett űrben csak úgy burjánzik a dezinformáció.

A sötét erők megalapozatlan pletykákkal és hamis vádakkal kampányt folytatnak a kevés, igaz információval szolgáló forrás ellen. Főleg az igaz istennői tanításokat és a bolygó felszabadításáról szóló igaz információkat támadják. Számos eléggé ismert hírforrás, akik a múltban viszonylag megbízhatóak voltak, nem volt képes tartani a Fényt, átállt a sötét oldalra és a sötét oldal eszközévé vált.

A felszínen a Fénymunkások által alkotott (Fény)rács majdnem összeomlott, így a Fényerők aktiváltak egy vészhelyzeti tartalék Fényrácsot a bolygó felszínére, amelyről semmit sem mondhatok el. A bolygó felszíne körüli Kerr metrikus téridő-torzulási anomália 2022 augusztusának végén éri el a legnagyobb sűrűséget, ezt követően ismét könnyebb lesz majd tartani a Fényt, és a Fénymunkás rács várhatóan legalább részben felépül majd azokból a brutális támadásokból, amelyeknek az elmúlt hónapokban ki volt téve.


Kerr Metric

Olvass tovább …

Sürgős üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. július 30., szombat


Egy nagyon erőteljes Mars-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont hármas együttállás lesz július 31-én és augusztus 1-jén:

https://melpriestley.ca/explosive-liberation-the-astrology-of-the-2022-mars-uranus-north-node-conjunction-in-taurus/

https://jessicadavidson.co.uk/2022/06/20/uranus-and-mars-conjunct-north-node/


A Cabal megpróbálja felhasználni ezt az energiát egy új világháború megteremtésére.

Még mindig próbálják az orosz-ukrán konfliktust egy szélesebb körű háborúvá fokozni Oroszország és a NATO között, ezért továbbra is szükség van az Oroszország és a NATO közötti békéért végzett meditációra:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/06/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/07/frissites-2022.html


Nancy Pelosi tajvani látogatása miatt újabb gyors eszkaláció várható július 31. és augusztus 1. között az USA és Kína között:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pelosi-leading-delegation-asia-taiwan-stop-not-clear

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-holds-live-fire-drills-taiwan-us-carrier-group-nearby-pelosis-plane-en-route

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-armor-headed-to-fujian-across-from-taiwan-navy-starts-live-fire-drills-in-taiwan-strait


Peace

Képfelirat: BÉKE


Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Új Cobra interjú – 2022. június

Manu V Pleiadian
  1. július 10., vasárnap


Hello Cobra!

Köszönjük, hogy elfogadtad a meghívásunkat egy újabb interjúra!

💚

Már 6 év telt el az első közös interjúnk óta.

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/chania-conference-report-and-two-cobra.html

http://agnvegglobal.blogspot.com/2021/04/agn-veg-cobra-interview-multilanguages.html


Ahogy közeledünk a bolygószintű és galaktikus felszabadítás utolsó fázisaihoz, úgy éreztük, hogy ez a megfelelő időpont erre az interjúra.

UFO JUNE 2022 NIAGARA CANADA

Olvass tovább …

FRISSÍTÉS

Saturday, 2nd of July, 2022


SSP

FRISSÍTÉS: Mostanában sok forgatókönyv halad a végkifejlet felé. Kozmikus szinten itt vannak a helyi galaxishalmazunkban lévő tucatnyi galaxis Őrzői - beleértve a mieinket is -, akik részt vesznek a galaxisok közötti tárgyalásokon, és arra készülődnek, hogy kihasználják az általunk alig felfogható kozmikus ciklusokat. Azt tervezik, hogy a természetes intergalaktikus energiaciklusok segítségével tisztítják meg a galaxisaikat attól az interdimenzionális tömegtudati lénytől, amit mi a Földön "AI istennek" (mesterséges intelligencia istennek) neveztünk el.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. június 23., csütörtök


Hatalmas, tektonikus változások zajlanak a színfalak mögött, amelyekről taktikai okokból nem sokat lehet elmondani. Ezért kicsit ritkábbak a bejegyzések ezen a blogon.

Az elmúlt néhány héten hatalmas győzelmek születtek a Chiméra flottával szemben. A Chimérának két alfrakciója van, az elsőt Orion alfrakciónak nevezik, a másodikat Androméda alfrakciónak. Az Orion alfrakció többnyire földalatti bázisokon található, és épp most számolnak le velük. Az Androméda alfrakció az elmúlt néhány évben beszivárgott a felszíni lakosságba, mivel rájöttek, hogy közel a végső vereségük, és kicsit nehezebb lesz őket kitisztítani, mivel az emberiséget élő pajzsként használják.

Olvass tovább …

Mini-SSP frissítés

  1. június 17., péntek


SSP

Mini-SSP frissítés: Az elmúlt hetekben elég sokszor léptem kapcsolatba az Ansharral és a zulu vénekkel. Jó sok gyógyítás, karma kiegyensúlyozás, valamint az érzelmi és energetikai egyensúly beállítás után végre elég sok bölcsességet és egyéb távlati dolgokat közvetítenek nekem. Mindkét csoport rendkívül izgatott és elégedett a közelmúltbeli fejlődésemmel, és olyan információkat osztanak meg velem, amelyekre korábban csak célozgattak. Most dolgozom fel ezeket és találom ki, hogy hogyan oszthatom meg emészthető adagokban.

Olvass tovább …

Az apokalipszis

Cobra Logo

  1. május 26., csütörtök


Ahogy az előző bejegyzésben utaltam rá, több kozmikus ciklus fordulópontjánál járunk.

Először is, véget ér a nagy kozmikus ciklus, amely több mint 13 milliárd évig tartott. Ez az univerzum most épp a tágulásból az összehúzódásba való átmenet fordulópontjánál tart. Ez egy egyedülálló pillanat, amikor a Forrás (az Abszolútum) közvetlenül beavatkozhat a Teremtésbe, és feloldhatja az elsődleges anomáliát, illetve minden ehhez kapcsolódó gonoszságot, és ez a valódi oka annak, hogy hamarosan minden sötétség eltűnik majd. A közvetlen beavatkozásnak ezt a pillanatát Apokalipszisnek (magyarul Kinyilatkoztatásnak, Leleplezésnek) nevezik, amit elég pontosan ír le egy híres, majdnem 2.000 éves régi látomás:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+21&version=KJV


Magyarul itt olvasható több fordításban is:

http://www.immanuel.hu/biblia/biblia.php?konyv=66&fejezet=21&o1=2&o2=3&o3=6&_k%C3%B6nyv=_Jelen%C3%A9sek_k%C3%B6nyve


Ezt a pillanatot Kozmikus Visszafordulásnak is nevezhetjük, és a tudósok már kezdik megérteni, hogy ez nem évmilliárdok múlva fog bekövetkezni, hanem sokkal hamarabb:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion


Másodszor, véget ér a galaktikus mágneses impulzus ciklusa, amely most valahol 12.000 és 13.000 év között tart. A Galaktikus Központi Nap mágneses polaritása körülbelül 12.000 évente átfordul, és két ilyen ciklus alatt a mágneses polaritása visszafordul az eredeti állapotába. A galaktikus mágneses mező átfordulásait követi a Föld tengelyének mozgása is, és ez a 25.772 éves precessziós ciklus, valamint a 12.000 éves Heinrich-esemény-ciklus valódi eredete:

Olvass tovább …