Telos

Spirituális hírek, fordítások

Ekpyrosis^

Cobra Logo

  1. március 15., kedd


^magyarul kiejtve: ekpirózis, görög eredetű szó, jelentése: tűzvész – a sztoikus hit szerint a kozmosz időszakonkénti megsemmisülése tűz általi pusztulás során minden kozmikus ciklusban – a ford.

Még mindig a toplet bombák a fő okai annak, amiért a Fényerők nem tudnak közvetlenül beavatkozni a bolygó felszínén kialakult helyzetbe. A Fényerők most a lehető legnagyobb sebességgel tisztítják a kvantum és szubkvantum anomáliát a magasabb mentális síkon, és amint ez megtörtént, elkezdik megtisztítani a szubkvantum anomáliát a fizikai síkon, ami az egész művelet legkockázatosabb része.

A legkritikusabb időkeret mostantól április 24-ig tart. Véletlenül, vagy nem annyira véletlenül, az április 24-i határidő napja egybeesik a Kala Sarpa Dósa végével, amely a védikus – Jyotish^ - asztrológiában egy nagyon kihívásokkal teli időszak, és amely április 22-én ér véget:

^ejtsd: dzsjótis, szanszkrit szó, jelentése: „a fény tudománya” – a védikus asztrológia idegen eredetű elnevezése – a ford.

https://psychologicallyastrology.com/2021/12/14/2022-1st-quarter-predictions-kaal-sarpa-stelliums-combustions-transits/


Ebben az időszakban nagyon intenzíven fog tisztulni az elsődleges anomália. Ugyanebben az időszakban a Plútó pontos trigont alkot majd a Sednával. A Sedna egy olyan kisbolygó, amely asztrológiailag a platóni év precessziós ciklusát jelzi, mivel 11.390 éves keringési ideje nagyjából a precessziós ciklus felének felel meg. Energetikai szempontból a Sedna a Galaktikus Központi Naphoz és annak rendszeres pulzálásához kapcsolódik, amely nagyjából 12.800 évente történik. A Sedna-Plútó trigon egy nagyon erőteljes fényszög, amely harmonikusan kezd el bevezetni bennünket a következő galaktikus szuperhullámba, amely a közeli jövőnkben fog bekövetkezni:

https://www.abiggerpicture.com/sedna/29th-degree


Ahogy közeledünk a ciklus végéhez, a sötét erők megőrülnek, mert tudják, hogy közel a végük. Mivel a világjárvánnyal kapcsolatos tervük kudarcot vallott, most egy új világháborút próbálnak meg kirobbantani az ukrajnai konfliktuson keresztül. A tervük az, hogy mindkét fél provokálásával nukleáris konfliktusig fokozzák a háborút, így néptelenítsék el a felszínt, az Illuminátusok kb. 1 millió tagját pedig földalatti bunkerekbe menekítsék. Itt láthatjátok, hogy ugyanazok a politikusok, akik a koronavírus Nagy Újraindítását támogatták, most az ukrán helyzetet próbálják világháborúvá fokozni:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2021/12/part-5-global-crime-syndicatecesarini.html


Bizonyos körökben a tervük Végzet33 (Doom33) kódnéven ismert, más körökben pedig Z-Tervként (Plan Z) ismerik:

Z-Plan

Képfelirat: Z-TERV ; Harc a Fekete Nap fényében ; causa nostra („a mi ügyünk” – a maffia egyik neve)


A fekete nemesi családok és a jezsuiták tudnak a galaktikus fényhullámról, és a Fekete Napként istenítik a Galaktikus Központi Napot:

Sun

Képfelirat: Jezsuita = Náci ; Fekete Nap/fekete nap


A galaktikus hullámot a Végidőkre vonatkozó próféciáik részeként nukleáris háborúval, "ordo ab chao" (a káoszból rend) ekpirózissal szeretnék előidézni:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ekpyrosis


Orosz részről az egyik fő ügynökük Kirill pátriárka:

https://catholicfamilynews.com/blog/2022/03/03/disinformation-ukraine-and-unholy-war/


Aki KGB ügynök volt Mikhailov fedőnév alatt:

https://www.academia.edu/37152767/The_Mikhailov_Files_Patriarch_Kirill_and_the_KGB


Ahol jezsuita befolyás alá került:

Mikhailov

A képen olvasható szöveg magyarul: „Sportoló” – Eduard Huber, 1922-ben született a München melletti Oberdorf faluban, német, Nyugat-Németország állampolgára, Rómában él. Jezsuita, a Gregoriánus Egyetem rektora [valójában a Pápai Keleti Intézet rektora volt 1975-1981 között], a filozófia és teológia professzora. Járt a Szovjetunióban, Plehanov (marxista orosz forradalmár – a ford.) örökségét tanulmányozta a moszkvai állami egyetemen. „Sportoló” – a KGB 5. direktorátusának 4. részlegének kiképzése alatt állt. „Sportoló” – ő tartja a kapcsolatot „Luch”-kal, a dnyepropetrovszki régió UKGB ügynökével, és a leningrádi UKGB „Mikhailov” nevű ügynökével. „Luck” – katolikus pap, a tudományos ateizmus tagozat tanára. „Mikhailov” – az egyházi emberek közül való. Felmerült a kérdés, hogy a Moszkvai Patriarchátus közvetítésével hívják meg a Szovjetunióba a „Sportolót”, akinek kiképzésével az Első Főigazgatóság (külföldi hírszerzés) 5. osztálya foglalkozott, abban a reményben, hogy majd felhasználják őt a KGB külföldi rezidenciáinak valamelyik pozíciójából. De arra a véleményre jutottak, hogy nem helyénvaló, hogy a hírszerző szolgálat képezi ki a „Sportolót", mivel ez magában rejti a külföldön végzett hírszerzési munka biztonságának veszélyeztetését, és nem zárható ki a "Sportoló" és az ellenfél különleges szolgálatai közötti kapcsolatok lehetősége. Churchill Archives Centre (Churchill Archívum Központ), a Vaszilij Mitrokin Akta, MITN, 2/1., 15. old.


Kirill fő célja, hogy visszafoglalja Kijevet Oroszország számára, és újra megtegye az orosz ortodox egyház fővárosává:

https://edition.cnn.com/2022/03/14/europe/patriarch-kirill-putin-spiritual-battle-intl-cmd/index.html

https://dianabutlerbass.substack.com/p/next-year-in-kyiv?s=r


Az orosz hadsereg legfelsőbb szintjein is van pár fekete nemes ügynök, és ők adták az Ukrajna elleni orosz inváziónak a Z-hadművelet kódnevet:

https://www.abc.net.au/news/2022-03-01/russian-military-remade-itself-modern-deadly-fighting-machine/100868776


Ezek az emberek mind nyomást gyakoroltak Putyinra, hogy szállja meg Ukrajnát, miközben ezzel egyidőben irányított energiafegyvereket irányítanak felé, hogy gyengítsék a Z-Tervvel szembeni ellenállását.

Amikor az orosz hadsereg 2022 márciusában értesült a Donbasz megtámadására vonatkozó ukrán tervekről, az volt az utolsó csepp a pohárban:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/03/spuntnik-news-2022-03-09-russian-mod.html


A Pallavicini egy fekete nemesi család, amely közvetetten Rómából irányítja Putyint:

https://worldcrimesyndicate.blogspot.com/2020/03/pallavicini-crime-syndicate.html


Az orosz felső vezetés plejádi tanácsadói határozottan ellenezték az inváziót, és terveket adtak a helyzetet békés megoldására, de nem hallgattak rájuk. Ez a háború sok felesleges szenvedést okoz mind az ukrán, mind az orosz népnek, és minél hamarabb véget kell vetni neki. Ezért a Fényerők továbbra is azt kérik, hogy a lehető legtöbb ember csatlakozzon a békéért folytatott meditációnkhoz:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html


Magyarul itt olvashatsz a felhívásról:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html


A 4 óránként javasolt meditáció ideje: 1:30, 5:30, 9:30, 13:30, 17:30, 21:30. A magyar nyelvű vezetett meditáció linkje itt érhető el:

https://youtu.be/GXUA76G6QGA


Az ukrán oldalon a Z-Tervet az ultratitkos neonáci "Z-csoporton" keresztül támogatják, amelyet fekete nemesi családok hoztak létre Németországban a 2. világháború alatt:

https://www-causa--nostra-com.translate.goog/Einblick/Sechmet-Z-und-der-Krieg-nach-dem-Krieg--e1007a04.htm?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc


És láthattok ukrán katonákat, akik a Fekete Nap szimbólumát viselik:

https://twitter.com/UPR_Asselineau/status/1501282555433267204


A Fényerők képesek a negatív forgatókönyvek több mint 99%-át megakadályozni, de nem mindig tudják kivédeni az összeset, különösen akkor, ha a sötét erők újra és újra próbálkoznak velük. Ezért nagyon valószínűtlen, hogy a jelenlegi ukrajnai háború sokkal tovább eszkalálódjon, de nem teljesen lehetetlen.

Vannak más helyzetek is világszerte, amelyek a figyelmünket igénylik.

A kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok elleni, irányított energiafegyverekkel elkövetett támadások tovább folytatódnak:

https://www.activistpost.com/2022/02/havana-syndrome-in-your-neighborhood.html

https://www.activistpost.com/2022/02/australian-police-under-investigation-for-using-sonic-weaponry-against-protesters.html


Afganisztánban és Jemenben az emberek többsége kétségbeejtő szegénységgel és éhezéssel küzd:

https://www.rescue.org/press-release/six-months-change-power-irc-warns-starvation-could-kill-more-afghans-last-twenty-years

https://www.commondreams.org/news/2022/02/16/china-denounces-us-bandits-seizing-7-billion-afghans-starve

https://www.commondreams.org/news/2022/01/10/progressives-demand-biden-end-sanctions-avert-mass-starvation-afghanistan

https://www.rfi.fr/en/middle-east/20220314-famine-conditions-in-war-torn-yemen-rising-sharply-un


Ezért még mindig nagy szükség van a meditációnkra Afganisztánért:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html


Magyarul itt olvashatjátok a felhívást:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacio-afganisztanert-4-orankent.html

A 4 óránként javasolt meditáció ideje: 3:30, 7:30, 11:30, 15:30, 19:30, 23:30. A magyar nyelvű vezetett meditáció linkje itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=pGkXBydySeI


A Fényerők közölték, hogy a közeljövőben kicsi, de valós esélye van, hogy zavarok lesznek az internettel, és bölcs dolog lenne, ha az emberek nyomtatott másolatokat készítenének ennek a blognak a cikkeiről, különösen az újabb cikkekről, amelyek nem szerepelnek a könyvben:

https://portal-report.com/


Az összes létező Cobra-interjú itt van összegyűjtve:

https://oceanoflove.info/2021/07/18/all-cobra-interviews-so-far-in-one-file/


És jó lenne, ha sokan tudnának másolatot készíteni erről a fájlról.

Ezekben a viharos időkben fontos, hogy megtaláljuk a belső békét:

https://www.collective-evolution.com/2021/10/25/are-you-tired-of-being-angry-at-the-state-of-the-world/


És kifejlesszük az együttérzést:

https://www.heartmath.org/calendar-of-events/special-care-focus-collective-compassion/


Sok emberből egyértelműen hiányzik az együttérzés, ahogyan az a világ állapotában mindenhol látható, köztük a blogom kommentjeiben és itt is:

https://www.zerohedge.com/covid-19/poll-finds-close-half-democratic-voters-want-covid-internment-camps-unvaxxd

https://www.heartland.org/news-opinion/news/press-release-heartlandrasmussen-poll-democrats-support-draconian-covid-measures


Ami viszont jó hír, hogy az emberiség kezd terjeszkedni az űrben:

https://www.thenationalnews.com/uae/2021/11/27/five-planned-space-stations-for-tourists-and-astronauts/


És a legtöbb ember kezdi megérteni, hogy nem vagyunk egyedül:

https://www.zerohedge.com/technology/71-americans-believe-we-are-not-alone-universe


A tudósok kezdenek nyitottak lenni az elképzelésre, hogy létezik humanoid élet szerte az univerzumban:

https://futurism.com/scientists-humans-universe

https://www.sciencefocus.com/space/science-of-dune-humans-evolve/


A tudósok azt is kezdik megérteni, hogy nem léteznek fekete lyuk szingularitások, azok inkább kvantum légüres terek, és a fekete lyukak valójában 11. dimenziós húrokból álló „fuzzball”-ok:

https://www.resonancescience.org/blog/Black-holes-to-be-or-not-to-be

https://www.youtube.com/watch?v=351JCOvKcYw


Azt is kezdik megérteni, hogy a sötét energia nem létezik, ez egyszerűen a kvantumszintről a téridő-kontinuumra ható Casimir-erő:

https://bigthink.com/hard-science/mystery-effect-speeds-up-the-universe-not-dark-energy-says-study/#Echobox=1644558469


A Casimir-erőtől itt olvashattok magyarul:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Casimir-effektus


Peace

Az Istennő békét akar és béke lesz:

https://oceanoflove.info/2022/02/22/peace/


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások