Telos

Spirituális hírek, fordítások

Háború és Béke

Cobra Logo

  1. március 1., kedd


Korábbi cikkeimben olvashatsz egy kis háttérmagyarázatot az Oroszország és Ukrajna közötti jelenlegi konfliktus okairól:

https://2012portal.blogspot.com/2014/03/quarantine-earth-endgame.html?m=1

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

Ez a cikket már lefordítottuk:

https://telos.hu/posts/2015/Cobra/10/19/20151019/


A háború kitörése előtti utolsó napokban sürgős megbeszélések zajlottak a plejádiak és az orosz katonai vezetés között, és a plejádiak azt tanácsolták, hogy ne kerüljön sor teljes körű orosz katonai műveletre Ukrajnában. Az ő szemszögükből a fő célokat a Luganszkban és Donyeckben lévő orosz békefenntartó erőkkel lehetne elérni, valamint azzal, hogy nem reagálnak a jezsuiták által támogatott nyugati provokációkra, akik a III. világháborút akarják előidézni, hogy beteljesítsék a végidőre vonatkozó próféciáikat:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/russia/did-russias-foreign-intelligence-chief-leak-putins-plan


Putyin engedett az orosz hadsereg és az orosz ortodox egyház jezsuiták által irányított tanácsadói nyomásának, és a jezsuiták megkapták a háborút, amit akartak, de nem úgy fog menni, ahogyan tervezték.

Putyin a Nyugat maximális gyengeségének pillanatát választotta az USA Plútó visszatérésekor a támadáshoz:

https://www.goodgollyastrology.com/68-general-astrology-articles-on-gga/1577-putin-plus-a-pluto-return.html


Fő célja Ukrajna demilitarizálása, hogy megvédje Oroszországot a közvetlen katonai fenyegetéstől, hogy megtisztítsa a veszélyes biolaborokat és Ukrajnát a neonáci elemektől:

http://dilyana.bg/the-pentagon-bio-weapons/

https://www.veteranstoday.com/2022/02/25/what-did-putin-mean-by-denazification-of-ukraine-and-why-is-it-so-important/


Ukrajnán belül számos, erősen neonáci beállítottságú frakció van, amelyek súlyos bűncselekményeket követtek el, gyakran az ukrán kormány hallgatólagos jóváhagyásával:

https://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Aidar_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector


A jezsuiták cionista megbízottjaikkal befolyásolják Ukrajnát:

https://www.henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html


Az ukrajnai orosz kisebbséget nagymértékben zaklatják:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/the-other-side-in-ukraine/


Források megerősítették, hogy az orosz hadsereg nem támad közvetlenül civileket ebben a háborúban, és a nyugati médián keresztül rengeteg dezinformáció terjed:

https://sputniknews.com/20220301/claims-of-russian-use-of-cluster-and-vacuum-munitions-in-ukraine-false-kremlin-1093478454.html

https://off-guardian.org/2022/02/27/7-fake-news-stories-coming-out-of-ukraine/


A források azt is kijelentették, hogy az orosz hadsereg célja NEM Zelenszkij megbuktatása, és hogy az orosz hadsereg visszavonul, amint a fent felsorolt stratégiai célokat elérik, amely becsléseik szerint körülbelül két hét múlva lesz. Ha a jezsuiták által irányított nyugati szövetségeseknek nem sikerül tovább eszkalálniuk a helyzetet, akkor reálisan néhány héten belül béke lehet a térségben.

Holnapra béketárgyalásokat terveznek:

https://sputniknews.com/20220228/points-of-contact-for-common-positions-found-at-russia-ukraine-talks-delegation-head-says-1093456750.html


Pozitív források kidolgoztak egy békejavaslatot, amely működhetne, ha mindkét oldalon a józan észt használnák, és hajlandóak lennének észszerű kompromisszumot kötni. Az ezt olvasó diplomáciai személyzet továbbíthatja ezt a javaslatot az illetékes feleknek:

Ukrajna felvehető az EU-ba, és Zelenszkij maradhat törvényesen megválasztott elnök, de Ukrajnának örökre el kell felejtenie a NATO tagságot, katonailag semlegesnek kell maradnia (mint Svájc), és minden Ukrajnának nyújtott külföldi katonai támogatást meg kell szüntetni, ahogyan azt a NATO 1990-ben garantálta, hogy nem terjeszkedik kelet felé. Az ukrán kormánynak be kell tiltania és kriminalizálnia kell minden neonáci szervezetet a területén, és tiszteletben kell tartani az ukrajnai orosz kisebbség jogait. A Krímet nemzetközileg el kell ismerni az orosz terület részeként, a 2014-es krími státuszról szóló népszavazás szerint. Donyeck (területileg az egész donyecki terület) és Luganszk (területileg az egész Luganszki terület) szuverén független országként kell nemzetközileg elismerni, a 2014-es donbászi státuszról szóló népszavazás szerint. Amint a fenti feltételek teljesülnek, az összes orosz katonának azonnal el kell hagynia a fennmaradó ukrán területet. Amint ez megtörténik, az Oroszország elleni összes nemzetközi szankciót fel kell oldani, és a normális nemzetközi kapcsolatokat vissza kell állítani.

Nagyon valószínűtlen, hogy a józan ész győzedelmeskedik, mert a jezsuiták mindent meg fognak tenni, hogy aláássanak minden békejavaslatot, de egy próbát megér.

Mindazonáltal az Oroszország elleni pénzügyi szankciók fel fogják gyorsítani az alternatív fizetési rendszerek - például a CIPS Kínában és az SPFS Oroszországban - fejlődését, gyengíteni fogják a már amúgy is hanyatló petrodollárt, és új lendületet adnak a BRICS-szövetségnek:

https://sputniknews.com/20220227/how-russias-swift-ban-could-backfire-on-west--pave-way-for-alternative-payment-systems-1093424581.html


Peacemed

Továbbra is sürgősen szükség van a 4 óránkénti meditációra az ukrajnai békéért, és a Fényerők arra kérik a lehető legtöbb embert, hogy vegyen részt ebben:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html


Az Istennő békét akar és béke lesz!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások