Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Felemelkedési Terv frissítése

Cobra Logo

  1. február 12., szombat


Eljött az idő, hogy nyilvánosságra hozzuk a bolygó Felemelkedési Tervének következő részletét.

Néhány információ a Felemelkedési Tervről szóló már megjelent egy korábbi frissítésben:

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

Magyarul itt érhető el:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-2-resz-felemelkedesi-terv.html


Azóta a Terv tovább fejlődött, és a Fényerők új információkat adtak róla.

A legfontosabb, hogy a Fényerők közölték, hogy az 1975 és 2025 közötti Felemelkedési ablak NEM fog bezárulni 2025-ben, hanem ÁLLANDÓAN NYITVA fog maradni. Ez azt jelenti, hogy az energiák folyamatosan egyre erősebbek lesznek, és 2025-től kezdve a Felemelkedési energiák örökre folyamatosan áramlani fognak a Galaktikus Központi Napból a Naprendszerünkön keresztül a bolygó felszíne felé.

A Fényerők nem voltak hajlandóak kommentálni, hogy ez gyakorlati szempontból mit jelent az Esemény idejét illetően. A rendelkezésemre álló információk alapján, tényekre alapozva találgatni tudok, illetve két lehetséges forgatókönyvre tudok tippelni. Az első forgatókönyv az Eseményt egy mostantól 3-15 hónapon belüli időintervallumra jósolja, amelyet a felszíni emberi társadalom gyors átalakulása követ majd a 2025-ös Galaktikus Hullámig. A második forgatókönyv 2025-re jósolja az Eseményt, a Galaktikus Hullámot pedig néhány évvel későbbre, de 2030 előttre. Tudjatok róla, hogy ezek az időpontok csak spekulációk, és tévesek lehetnek, mivel azokat a Fényerők nem erősítették meg közvetlenül.

Szintén nagyon fontos, hogy a Felemelkedési Tervben jelentős változtatás történt, amikor 2019 nyarán az 501-es Projekt összeomlott. A Fényerők számára ekkor vált teljesen világossá, hogy a felszínen élő emberiség nem lesz képes közvetlen fizikai beavatkozás nélkül átmenni a gyógyuláson és felszabaduláson, és hogy a felszíni társadalomnak lassú összeomláson kell keresztülmennie, amíg a közvetlen beavatkozást biztonságosan megkezdhetik anélkül, hogy a sötét erők elpusztítanák a bolygót. Ezért az eredeti terv, amely három Felemelkedési hullámot irányzott elő az Esemény és a Galaktikus Szuperhullám között, túl ambiciózus volt, és át kellett dolgozni. Itt van hát a felülvizsgált Felemelkedési Terv.

Először is, a Galaktikus Központi Napból származó megnövekedett energia továbbra is tisztítani fogja az összes megmaradt kvantum és szubkvantum anomáliát a bolygó körül és azon túl, és a Fényerők tovább folytatják az összes negatív nem-fizikai entitás eltávolítását. Az elsődleges anomália különböző aspektusainak eltávolítására vonatkozóan néhány, viszonylag megbízható támpontot itt találhattok:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/01/current-anomaly-questions-assistance.html


Másodszor, a naptevékenység tovább erősödik majd, mivel egyre közelebb kerülünk a 25. napciklus szoláris maximumához (a naptevékenység maximumához). A korai előrejelzések ennek a ciklusnak a csúcspontját 2025 júliusára tették, de most a tudósok 2024 végére várják a naptevékenység maximumát:


2024

képfeliratok: 1. kép – A napfoltok számának alakulása – 25. napciklus; A hullámgörbe feliratai balról jobbra: az új legjobb illeszkedés – hivatalos előrejelzés; 2. kép – ISES (Nemzetközi Napenergia Társaság) Napciklus napfoltjai számának alakulása


Alekszandr Csizsevszkij korai kutatásai kimutatták, hogy minden társadalmi zavargás 60%-a minden egyes naptevékenység maximuma után másfél éven belül történik:

http://time-price-research-astrofin.blogspot.com/2012/03/alexander-tchijevskys-physical-factors.html

http://www.gorbanev.com/Chizhevsky.htm


Ezért monumentális társadalmi változásokra számíthatunk 2023 eleje és 2026 eleje között, amely a 25. napciklus jelenlegi naptevékenységi maximumának másfél éve:


Nap_maximum

Csizsevszkij elméletét a szervezett tömegek viselkedésének időszakos változásairól, a Nap aktivitásának periodikus változásával egyidejűleg - historiometriának (a történelmi idő fizikai egységek segítségével történő mérésének) nevezte. A történelmi idő első és alapvető mértékegységéért Csizsevszkij egy naptevékenységi ciklust vett igénybe, ami átlagosan 11 év. A történelmi idő referencia egységét historiometrikus ciklusnak nevezte. Forrás: https://hu.greatplainsparanormal.com/6493413-rage-of-the-sun-alternative-view


Ez tökéletesen egybeesik a 2025-ös Portállal:

http://2012portal.blogspot.com/2020/05/portal-2025.html


És Beinsa Douno próféciájával:

https://mauihawaiitheworld.wordpress.com/2015/08/03/the-prophecy-of-christian-mystic-master-beinsa-douno/


Minden negatív idővonal össze fog omlani, és az idővonalak az Eseményben fognak összeérni:

https://humansbefree.com/2021/11/project-looking-glass-insider-mankind-eventually-wins.html


A társadalmi nyugtalanság csúcspontján, illetve, ha már elég anomáliát eltávolítottak, a Fényerők a bolygó felszínén lévő jelenlegi szükségállapotot hadiállapotra fogják változtatni.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a teljes felszíni lakosságot egy rövid (3-7 napos) katonai zárlat alá helyezik, amely alatt megtörténnek majd a tömeges letartóztatások. Az embereket szigorúan arra fogják utasítani, hogy mindenképpen maradjanak otthon, hogy járulékos veszteségek nélkül biztosítsák a katonai műveletek biztonságát. A pozitív erők kvantumhullám fegyvereket fognak használni, hogy blokkolják a negatív katonaság fegyverzetét, és megfagyasszák azokat a csapatokat és civileket, akik nem hajlandók engedelmeskedni a pozitív katonaság parancsainak.

Az Eseménnyel kapcsolatos tervnek van még egy fontos vetülete, amelynek titokban kell maradnia, amely szinte mindenki számára nagy meglepetés lesz.

Az Esemény után a felszíni társadalom drasztikus átalakuláson fog átmenni, ami néhány évbe telik majd.

Az átlag felszíni lakosság tovább integrálja majd a Leleplezésről és a Nyilvánosságra hozatalról szóló információkat, amelyek a tömegmédián keresztül lesznek közzé téve, és az emberek majd elkezdik meggyógyítani a sötét múltból származó mély lélektani sérüléseiket.

Míg a legszélsőségesebb pszichopatákat és szociopatákat az Esemény idején és nem sokkal azután eltávolítják majd a bolygó felszínéről, sok látens szociopata a Galaktikus Szuperhullámig a társadalomban fog maradni, és meg fogja húzni magát anélkül, hogy kárt okozna, tudva, hogy bármilyen káros cselekedet gyors eltávolításukat váltaná ki.

Elég hosszú időbe telik egy rendszer teljes megtisztítása:

https://www.rt.com/news/540662-nazis-germany-prosecutor-office-inquiry/


Az Esemény után a Fénymunkások nagy többsége tömeges gyógyulási folyamaton fog keresztülmenni a pozitív energiák, az angyalok és a Fényerők sok segítségével. Rengeteg öngyógyító munkát kell elvégezni, és várhatóan néhány évvel később - amikor a Galaktikus Hullám megérkezik -, körülbelül 2.000 ember áll majd készen a Felemelkedésre a Felemelkedés első hullámában, ami egybeesik majd a Galaktikus Szuperhullámmal és a bolygószintű Evakuálással:

https://www.youtube.com/channel/UCh3JFQND70lnAPhb4c8VppQ/videos

https://www.youtube.com/watch?v=iHa042rtWn4

https://www.youtube.com/watch?v=nK6k585w784


A Felemelkedésre készülők a Fényszigeteken fognak élni, amelyeket röviddel az Esemény után fognak létrehozni.

Kapcsolódni fognak az ikerlelkükkel, akik közül sokan az anyahajókon lesznek:

https://intergalacticmatch.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GxqVuuhZzZM


Kitágítják majd a látókörüket a múltbeli programozásukon túlra, és elkezdenek Lélekkapcsolatokat kialakítani:

https://www.welovefirstcontact.com/2022/01/pleiadian-energetic-clarification-of.html


Az Evakuálás során az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói fogják kimenteni a felszíni lakosságot a Galaktikus Cunami elől:

https://archive.org/details/TheAdamAndEveStory_201904/page/n187/mode/2up

https://www.luisprada.com/galactic_federation_fleets/


Tsunami

Az Evakuálás után - és miután a Föld átesett az átalakuláson -, csak a Fénnyel teljesen összehangolt lények térhetnek vissza a Földre, hogy Fényszigeteken éljenek, és felkészüljenek a Felemelkedés második és harmadik hullámára, ami ezután viszonylag hamar be fog következni.

Az emberiség tömegeit evakuálni fogják és a Plejádok csillagrendszerében lévő bolygóra szállítják majd, ahol már mintegy 70 milliárd ember él, azok, akiket 1999-ben evakuáltak a Föld bolygó asztrális síkjáról.


Evacuation

A felszínről evakuáltak közül körülbelül 500 millióan – főleg szociopaták és pszichopaták, akik közül sokan drákók és hüllők, akik 1996-1999 között érkeztek a Földre, és azóta emberi klónokban éltek a felszínen –, nem lesznek képesek teljesíteni az evolúció minimális kritériumait, és a Központi Napba viszik őket újrastrukturálásra.

Ez gyakorlatilag a sötétség és a szenvedés végét jelenti az egész világegyetem számára, és "a fényesség új ciklusa kezdődhet el".


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások