Telos

Spirituális hírek, fordítások

Üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. január 26., szerda


A sötét erők kétségbeesetten próbálják megtartani az uralmukat a bolygó felett, ezért a sötét erők a lehető legtöbb sötét anomáliával újrafertőzik a bolygó felszínén lévő három kulcsfontosságú energiaörvényt.

Ez a három örvény a Bukavu Kongóban, Ljubljana Szlovéniában és Santa Monica/Los Angeles az USÁ-ban. Ez a három örvény volt a fő belépési pontja az 1996-os Arkhón inváziónak.

Most leginkább a ljubljanai örvényre összpontosítanak, amelyet energia csomópontként akarnak használni, hogy Európát a totalitárius Nagy Újraindítással zúzzák szét.

Ezért a Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez, hogy vegyen részt a meditációban, hogy meggyógyítsa ezt az örvényt minden nap 19:45-kor (CET):

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/daily-meditation-for-healing-the-ljubljana-vortex-at-645-pm-utc.html


Magyarul itt olvashatjuk:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/napi-meditacio-ljubljanai-orveny.html

Olvass tovább …

Sürgős üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo

  1. január 19., szerda


Az Oroszország és a NATO közötti helyzet gyorsan romlik:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-gives-us-nato-48-hours-to-respond-to-treaty-initiative

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/us-amphibious-assault-ships-to-try-crimea-take-back-from-russia

A Fényerők minél több embert arra kérnek, hogy vegyenek részt a sürgős béke meditációnkon. Az instrukciók itt találhatók:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html


A videó magyarul itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=GXUA76G6QGA


Goddess_Peace

Az Istennő békét akar, és béke lesz!


https://2012portal.blogspot.com

A Gnosztikus Illuminátusoknak igaza volt, tényleg egy gazember mesterséges intelligenciával van dolgunk

Fulford Boatr

  1. január 17., hétfő


A régi mondás szerint az igazság furcsább, mint a fikció. Kiderült, hogy a Gnosztikus Illuminátusoknak igazuk volt, valóban egy szélhámos mesterséges intelligenciával van dolgunk, amely irányítja a kazár maffiát. Az emberiségnek le kell győznie ezt a mesterséges intelligenciát, vagy rabszolgarobotokká fog válni, akik örökké a gépi elme szolgálatában fognak dolgozni.

Amikor a gnosztikusok először felvették a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társasággal, hogy figyelmeztessenek a mesterséges intelligencia jelentette veszélyre, szkeptikusak voltunk. Ezután felvettük a kapcsolatot a Dwight Eisenhower elnök által felállított szigorúan titkos MJ12 csoport egyik eredeti tagjával, akiket azért hoztak létre, hogy tanulmányozzák az „idegeneket”. Azt mondta, hogy az ő csoportja is ugyanerre a következtetésre jutott.

Olvass tovább …

Helyzetjelentés és új Cobra interjú

Cobra Logo

  1. január 14., péntek


Az Isteni Beavatkozás Aktiválásunk óta a bolygó felszabadításáért folytatott háború a nem-fizikai síkokon jelenősen fokozódik. Miközben a sötét erők támadnak, ahogy csak tudnak, a Fényerők a sötét hálózatokat tisztítják. Az Asztrál síkon már sikerült az elsődleges anomália többségét eltávolítaniuk.

Most a legnagyobb hangsúly azon van, hogy az alsó mentál síkot megtisztítsák az elsődleges anomáliától és az úgynevezett "láthatatlanoktól". A Láthatatlanok olyan arkhonikus entitások, akik a bolygó felszíne körüli alsó mentális síkon élnek, és ők azok, akik a hamis eszmék mátrixát létrehozzák és manifesztálják. Ők azok a lények, akik felelősek az olyan eszmékért, mint a karma, az elsődleges irányelv, a célzott szenvedés, a mindenható Isten, a tervszerű dualitás, a lapos Föld, a termodinamika második főtétele mint végső igazság, a fénysebesség mint maximális sebesség, a monogámia mint egyetlen választás, a globális felmelegedés, a woke ideológia, a kritikus fajelmélet stb.

Olvass tovább …

Isteni Beavatkozás Aktiválás jelentés

Cobra Logo

  1. január 3., hétfő


Az aktivációnk nagy sikert aratott: több mint 250.000 ember vett részt a december 21-i meditáción, és több mint 190.000 ember írta alá a petíciót.

Ez jóval több, mint a Deepak Chopra által felállított Guinness világrekord:

https://www.globenewswire.com/news-release/2014/09/22/1476556/0/en/Deepak-Chopra-MD-Sets-Guinness-World-Record-for-Largest-Meditation-Gathering.html


És eddig ez az egyik legsikeresebb meditációnk:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/07/cobra-mass-meditation.html


A plejádiak nagyon is jelen voltak a december 21-i aktiváció során, és sokan csodálatos energiákat éreztek:

https://prepareforchange.net/2021/12/27/divine-intervention-activation-dec-21-2021-summary/


Decree

képfelirat: Az ÉN VAGYOK Jelenlétem nevében; A Vagyok, Aki Vagyok nevében; Kinyilvánítom és elrendelem; a bolygó felszabadítását MOST! Ez így van, ez így van, ez így van!

Olvass tovább …

FRISSÍTÉS: Gyanús halálesetek az ICC-ben és az elit vérvonalában, dezinformációs háborúk és folyamatban lévő belső-földi találkozók:

  1. január 1., szombat 19:19


Az ICC-n belül gyanús halálesetekről és öngyilkosságokról érkeztek jelentések, sőt még az elit vérvonal néhány tagjáról is, akik a legutóbbi napfogyatkozás idején az Antarktiszra mentek egy szertartásra. Az szertartás után hazarepültek az országaikba azokkal az ajándékokkal, amelyeket a régi istenek őrzőitől kaptak.

Ősi tekercseket és ereklyéket kaptak, amelyeket nemrégiben tártak fel az istenek régi városában. A beszámolók szerint ezen elit vérvonal tagjai közül 3-an szörnyű módon haltak meg, miután szertartásokat végeztek és hangosan felolvasták a tekercseket.

Olvass tovább …

Antarktisz - decemberi napfogyatkozás szertartások a jég alatti ősi romok között

  1. december 22., szerda


A világ minden tájáról több tucat Cabal vezető érkezett az Antarktiszra, hogy bejárja a jég alatt nemrég feltárt romokat, amelyek között könyvtárak és templomok is voltak. Ezek a romok állítólag különböző építési stílusúak, mintha különböző civilizációkból származnának, de ugyanabban az időszakban épültek egymás mellett. A régi istenek őrizői az ősi preadamita fővárosból származó papi kaszt leszármazottai voltak, amelyet beborított a jég, amikor az Antarktiszt közel 12 000 évvel ezelőtt elöntötte a víz.

2_Antarctica_city

Olvass tovább …