Telos

Spirituális hírek, fordítások

Isteni Beavatkozás Aktiválás jelentés

Cobra Logo

  1. január 3., hétfő


Az aktivációnk nagy sikert aratott: több mint 250.000 ember vett részt a december 21-i meditáción, és több mint 190.000 ember írta alá a petíciót.

Ez jóval több, mint a Deepak Chopra által felállított Guinness világrekord:

https://www.globenewswire.com/news-release/2014/09/22/1476556/0/en/Deepak-Chopra-MD-Sets-Guinness-World-Record-for-Largest-Meditation-Gathering.html


És eddig ez az egyik legsikeresebb meditációnk:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/07/cobra-mass-meditation.html


A plejádiak nagyon is jelen voltak a december 21-i aktiváció során, és sokan csodálatos energiákat éreztek:

https://prepareforchange.net/2021/12/27/divine-intervention-activation-dec-21-2021-summary/


Decree

képfelirat: Az ÉN VAGYOK Jelenlétem nevében; A Vagyok, Aki Vagyok nevében; Kinyilvánítom és elrendelem; a bolygó felszabadítását MOST! Ez így van, ez így van, ez így van!


A petíció aláírásának folyamata már sokkal viharosabban zajlott. A Cabal néhány alkalommal zavarta az aláírás folyamatát az első petíciós weboldalon, és végül törölték is a petíciós oldalt, így át kellett térnünk a második petíciós oldalra.

Amint az első petíciós oldalt törölték, a Plejádi Főparancsnokság kapcsolatba lépett az orosz és az amerikai hadsereg felső vezetésével. Közölték velük, hogy kritikus mértékben sértették meg a Galaktikus Kódex elveit, mert súlyosan akadályozták az emberek szabad akaratának kinyilvánítását a földönkívüli kapcsolatfelvétellel kapcsolatban. A Plejádi Főparancsnokság ezután felfedte a beavatkozási tervük egy részét az orosz/amerikai pozitív katonai frakciók legfelsőbb vezetőinek. Ez erős reakciókat váltott ki a hadseregen belül, mivel az oroszok úgy érezték, hogy az Első Kapcsolatfelvétel szembe megy az orosz állam területi szuverenitásával, az amerikai felső vezetésen belül pedig sokan úgy érezték, hogy ez a beavatkozás ellentétes a vallási meggyőződésükkel. Ez a következő fejleményhez vezetett:

https://nypost.com/2021/12/27/nasa-hired-24-theologians-to-study-reaction-to-aliens-book/


Az aláírás folyamata a második weboldalon folytatódott, és december 11-én elérte a kritikus tömeget – a 144.000 aláírást.

Már másnap sok felhőhajó jelent meg Japán felett:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12674942612.html


Miután az aláírások kritikus tömegét elértük, a Plejádiak közölték, hogy megteremtődött a jogi alap a bolygó felszínén történő beavatkozásukhoz.

Először azokkal az egyénekkel kezdik meg a kapcsolatfelvételt, akik részt vesznek a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben:

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/contact.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/kapcsolatfelvetel.html


Mivel a Galaktikus Törvények felülírják a helyi (azaz földi – a ford.) törvényeket, ez a kapcsolatfelvétel a helyi törvényektől függetlenül fog létrejönni azokban az országokban, ahol az emberekkel kapcsolatba lépnek. A Plejádiak kihangsúlyozták, hogy a kapcsolatfelvételt a lehető leghamarabb szeretnék kezdeményezni, de addig NEM fognak kapcsolatba lépni senkivel, amíg a kapcsolatfelvételben részt vevő egyének alapvető biztonsága nem garantálható, és ehhez a fizikai síkon lévő sötét erőknek még több hatalmat kell veszíteniük. (A Plejádiak) nem kívánják elárulni, hogy mikor kezdődik a sorozatos kapcsolatfelvétel, ám amikor megkezdődik, akkor hirtelen, figyelmeztetés nélkül fog elindulni.


Codex2

képfelirat: A kozmikus törvény; Galaktikus Kódex


Olyan emberekkel is kapcsolatba fognak lépni, akik nem rendelkeznek saját földterülettel, de ehhez a kapcsolatfelvételhez a természetben kell lenniük, legalább 60 méternyire/yardnyira a legközelebbi embertől, hogy elkerüljék az implantátum/biochip-interferenciát (zavart – a ford.), és a lehető legtávolabb a helyi katonai bázisoktól.

Amint ez a kapcsolatfelvétel megtörténik, vagy akár már előtte is, erős érzelmi reakciókat fog kiváltani a felszíni lakosság körében. Maradjatok akkor nyugodtak, és használjátok a józan eszeteket.

A december 21-én végzett meditációnkkal elért kritikus tömeg elindította a bolygó rácsának visszafordítási folyamatát. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Fényerők most visszafordítják a bolygó felszíne körüli energiamezőket a kifordított (eltorzított – a ford.) negatív energiarácsból - ami az 1996-os Arkhón invázió során jött létre - vissza a Fényrácsba. Ez a Fényerők teljes offenzíváját (támadását – a ford.) jelenti a Föld felszíne körüli nem-fizikai síkokon, eltávolítva az entitásokat, a sötét technológiákat, az anomáliát - mindent egyszerre:

http://theunveiling33.blogspot.com/2021/12/situation-update-dec-2021.html


Ott most teljeskörű háború folyik, és komolyan támadják a Fénymunkásokat / Fényharcosokat, de ez a végső csata, ami most elérte a bolygó felszínét, legalábbis a nem-fizikai síkokon, és el fog vezetni a teljes felszabaduláshoz.

A bolygó körüli rács visszafordítási folyamata megtisztít majd minden anomáliát, amely lehetővé tette a sötét erők és a gonoszság létezését, és örökre eltörli a gonoszság és a sötétség kiváltó okát ebből az Univerzumból.

A Fényerők most az elsődleges anomália tisztítására összpontosítanak az asztrális és az alsó mentális síkokon. Az asztrális síkon az úgynevezett "féltékenységi hálózatot" tisztítják. Erről most nem mondhatok többet, mindössze két célzás ezzel kapcsolatban:

http://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/04/lelekcsaladok.html

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

http://telos.hu/posts/2018/Cobra/03/06/20180306/


Az elsődleges anomália eltávolítása az asztrál síkon elkezdi majd eltávolítani a negatív érzelmek - mint például a harag vagy a félelem - kozmikus okát.

Az alsóbb mentális síkon most épp az úgynevezett "láthatatlan hálózatot" tisztítják. Az elsődleges anomália eltávolítása az alsó mentális síkon elkezdi megszüntetni a hamis elképzelések mátrixának okát. A hamis, téves eszmék jelenleg a felszíni emberiség gondolkodási folyamatainak több mint 90%-át teszik ki.

E tisztulás eredményeként az emberek kezdenek tudatában lenni az elme vírusnak, ahogyan azt (Elon) Musk és Putyin is nyilvánosan elismerte:

https://www.rt.com/usa/543940-elon-musk-babylon-bee/

https://www.youtube.com/watch?v=-gMcLm7U9YM


A fizikai síkon a Fényerők ezen végső offenzívája megtisztítja a Naprendszerben lévő sötét erő flottájának minden maradványát és minden negatív földalatti bázist. Minden elfogott sötét lénynek felajánlják a lehetőséget, hogy vagy "megadják magukat vagy meghalnak". Ha megadják magukat, akkor el kell fogadniuk a Galaktikus Kódexet, el kell fogadniuk a Fényt, és helyre kell hozniuk múltbeli tetteik következményeit. Ha erre nem hajlandóak vagy erre képtelenek, akkor a Ganümédesz szortírozó létesítményen keresztül a Galaktikus Központi Napra szállítják őket újrastrukturálásra.

A Fényerők végső offenzívája a fizikai síkon a felszínen NEM indul meg, amíg a túlzott erőszak veszélyét el nem hárítják, és ehhez mind a nem-fizikai síkokat, mind az elsődleges anomáliát jelentősen meg kell tisztítani.

Kvantumszinten a Fényerőknek sikerült megtisztítaniuk az összes fekete féregjáratot, amit a sötét erők biztonságos kvantumkommunikációra használtak, és ennek következtében a sötét erők biztonságos és feltörhetetlen kommunikációs hálózata szétesett. A legfelsőbb szintű Chiméra vezetőknek most már kódolt kommunikációt kell használniuk, amit az Ellenállás könnyen fel tud törni. Ennek mellékhatásaként jelentős fejlemények történtek a pozitív kvantum pénzügyi rendszer (QFS) megteremtésében.

A bolygó felszínén lévő összes Fekete Kő és minden Chimera pók, beleértve az Urim bázison lévőket is, el lett távolítva.

A bolygó felszínén számos jogi kezdeményezés zajlik a bolygófelszabadítási petícióval párhuzamosan, és lassan, de biztosan kiépítik a jogi infrastruktúrát az Esemény során a Cabal tagok letartóztatásához és az azt követő bírósági tárgyalásokhoz.

https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

https://nationalfile.com/uk-activists-urge-international-court-act-fauci-gates-big-pharma-covid-19-vaccines/

https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf


Anthony Fauci undorító tettei végre lelepleződnek:

https://www.afinalwarning.com/572795.html

https://childrenshealthdefense.org/defender/guinea-pig-kids-aids-fauci-experiments/

https://greatgameindia.com/fauci-secret-island-monkeys/


Fauci teljes mértékben lelepleződik ebben a kiváló új könyvben, amelyet az ifjabb Robert F. Kennedy írt:

https://www.zerohedge.com/political/will-really-ruin-anthony-faucis-xmas


Klaus Schwabot itt leplezik le:

https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/


Ezek az emberek már nincsenek biztonságban, és 2021 volt Davos csúcspontja:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/was-2021-the-peak-for-davos/


A bunkerek nem segítenek rajtuk, mert az Ellenállás mélyen a föld alatt vár rájuk:

https://www.shtfplan.com/headline-news/ceo-of-large-doomsday-bunker-builder-says-the-global-elite-fear-a-rebellion-is-brewing


Equilibrium

Képfelirat: Maszkot kell hordanotok, otthon kell maradnotok, zárjátok be az üzleteiteket, és fogadjátok el az oltásunkat. Különben büntetések és következmények lesznek!!! Alul a képen: B@ssza meg!


A Covid vírust a Chimera által irányított DARPA hozta létre és engedte szabadon egy olyan mechanizmusként, ami megállítja a Fényerők előrehaladását a bolygó felszabadításában:

https://www.whatdoesitmean.com/index3763.htm


Pánikba esve a sötét erők most a világjárványt használják eszközként, hogy egy világméretű totalitárius államot vezessenek be, utolsó kétségbeesett próbálkozásukban a felszíni lakosság ellenőrzésére. Ezt úgy teszik, hogy tömeges méretű pszichózist idéznek elő:

https://www.wakingtimes.com/covid-mass-psychosis-causes-and-solutions/


Azzal, hogy az embereket szándékosan a zavarodottság, a reménytelenség és a félelem örökös állapotában tartják:

https://off-guardian.org/2021/12/29/the-covid-narrative-is-insane-and-illogical-and-maybe-thats-no-accident/

https://brownstone.org/articles/the-psychological-cruelty-of-denying-natural-immunity/


Ami a tudomány halálához vezet:

https://alt-market.us/why-dont-people-trust-the-science-because-scientists-are-often-caught-lying/


Nehéz megbízható információt találni a covidról, de itt van közülük néhány.

A világjárvány végéről:

https://www.theepochtimes.com/covid-19-will-become-just-another-cause-of-common-cold-uk-professor_4180965.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge


A covid elleni tartós immunitásról:

https://www.theepochtimes.com/if-youve-had-covid-youre-likely-protected-for-life_4169013.html

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/the-epoch-times-if-youve-had-covid.html


Az ivermektinről:

https://100percentfedup.com/are-hospitals-choosing-death-over-ivermectin/


A covid tesztekről és a kínai DNS-adatgyűjtésről:

https://www.theepochtimes.com/is-beijing-weaponizing-your-dna_4134462.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge


És a vakcinákról:

https://www.researchgate.net/publication/355581860_COVID_vaccination_and_age-stratified_all-cause_mortality_risk

https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext


Ez a zseniális interjú Dr. Robert Malone-nal, az mRNS technológia feltalálójával összefoglalja ezt az egészet:

https://www.zerohedge.com/covid-19/covid-ivermectin-and-mass-formation-psychosis-dr-robert-malone-gives-blistering-interview


Ez lehet a hivatalos, fősodratú covid-narratíva végének kezdete:

https://www.zerohedge.com/political/mainstream-media-losing-fight-its-lifeall-thanks-joe-rogan


Az emberek világszerte békés engedetlenségeket szerveznek, és itt egy link a forrásokhoz:

https://www.stopworldcontrol.com/map/


Boldog új évet!

https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/must-see-italians-light-sky-epic-storm-fireworks-defiance-mayors-ban-happy-new-year-worldwide-resistance/


És a Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások