Telos

Spirituális hírek, fordítások

FRISSÍTÉS: Gyanús halálesetek az ICC-ben és az elit vérvonalában, dezinformációs háborúk és folyamatban lévő belső-földi találkozók:

  1. január 1., szombat 19:19


Az ICC-n belül gyanús halálesetekről és öngyilkosságokról érkeztek jelentések, sőt még az elit vérvonal néhány tagjáról is, akik a legutóbbi napfogyatkozás idején az Antarktiszra mentek egy szertartásra. Az szertartás után hazarepültek az országaikba azokkal az ajándékokkal, amelyeket a régi istenek őrzőitől kaptak.

Ősi tekercseket és ereklyéket kaptak, amelyeket nemrégiben tártak fel az istenek régi városában. A beszámolók szerint ezen elit vérvonal tagjai közül 3-an szörnyű módon haltak meg, miután szertartásokat végeztek és hangosan felolvasták a tekercseket.

Legtöbben az elit vérvonalból képesek voltak elvégezni azt a rituálét, amelynek hatására hihetetlen mennyiségű információhoz jutottak, amelyet a régi istenek évezredekkel ezelőtt programoztak be az elit vérvonalak DNS-ébe.

A megfelelő hangok éneklése és az ősi szavak hangos kimondása, miközben egy ősi ereklyét tartottak a kezükben, aktiválta a DNS-üket, és hatalmas mennyiségű, benne tárolt információt bontott ki belőle.

Azokat, akik túlélték a folyamatot, high-tech földalatti bunker-kórházba szállították, ahol azóta is lábadoznak, miközben dokumentálják a letöltések során kapott információkat.

Az elit három tagjának, akik nem élték túl a folyamatot, állítólag elfolyósodott a szeme, az agya és a szervei, és a csontjaik gumiszerűvé váltak.


Azt a jelentést kaptam, hogy az elmúlt hetekben 16 gyanús haláleset és öngyilkosság történt az ICC vezetőségén belül. Minden esetben az emberek néhány napig kivetkőztek önmagukból, mielőtt vagy öngyilkosságot követtek el, vagy hirtelen szervi elégtelenségben haltak meg.

Sokan azt gyanítják, hogy vagy az ICC-ben vagy az Orion Csoportban valaki feltöri a kollégák nanitjait és agyi chipjeit, hogy öngyilkosságot kövessenek el, vagy természetesnek tűnő halált okozzanak.


Dezinformáció: A belső információk birtokában lévőnek mondott emberek a közelmúltban történt hírekre vagy az interneten terjedő pletykákra alapozzák történeteiket. A Földi Szövetség kihasználja a dezinformációs ügynököket, akik internetes bejegyzések alapján hamis hírszerzési információkat adnak ki.

Klaus Schaub és mások közelmúltbeli hamis tweetjeit az antarktiszi utazásról egy szatírikus tweeteket készítő cég tette közzé. A "kocka a Holdon" egy másik példa azokra a történetekre, amelyekre dezinformációs ügynökök kapcsoltak rá, hogy megpróbálják alátámasztani a történeteiknek.

Számos opportunista kutató és állítólagos bennfentes és földönkívüliekkel kapcsolatban álló személy fedte fel magát az ilyen típusú viselkedéssel. Sok szakértő és kutató, akikben egykor megbíztunk, a dezinformációs kampányok miatt kompromittálódtak.

Azoknak, akik követik a politikai, igazságkereső, hazafias, teljes nyilvánosságra hozatallal és ufológiával kapcsolatos közösségeket, meg kell érteniük, hogy az általuk fogyasztott információ nagy része mindkét oldal által terjesztett dezinformáció.

Ez az emberiség történetének legfurcsább háborúja, és ez leginkább a propaganda csatamezején zajlik. Sok jó szándékú ember olyan elképzeléseknek és narratíváknak dőlt be, amelyeknek alig vagy egyáltalán nincs valóságalapjuk. (Sajnos úgy tűnik, itt most pl. Dr. Sallára gondol. a ford.)


Rendszeresen kapok eligazítást a Földi Szövetség különböző magas rangú katonatisztjeitől, és a hihetetlen „dezinformációs vihar" (az ő szavaik szerint »shit storm of disinformation«) mindig a lista élén áll.

A Földi Szövetségbe annyi beszivárgás történt, hogy kompromittálódott és több csoportra szakadt szét, amelyek közül néhányat aztán teljesen átvett a Cabal, akik elkezdték kihasználni az adott csoportot övező korábbi tiszteletet a Szövetségen belül. Ők lettek a szócsövek a hamis információ terjesztéséhez a jó szándékú emberek felé, akiket a dezinformációjukkal etetnek.

Azokat az embereket, akiknek korábban szilárd kapcsolataik voltak a Szövetségen belül, most hamis információkat táplálnak ugyanazon az információs hálózaton keresztül, amelyben már megbíztak.


További tájékoztatást fogunk adni a belső-földi csoportok és a helyi bolygószövetség tagjai közötti közelmúltbeli találkozókról is, egy olyan csoportról, amelyhez a Föld a következő napciklusunk után csatlakozik, és az Orion Csoportok befolyásának megszüntetéséről az egész helyi csillagszomszédságunkban, amely több mint 52 csillagból áll. A Globális Galaktikus Nemzetek Szövetségének korábbi tagjai is jelen voltak, valamint az SSP Szövetség tagjai, akik a felszíni lakosságot és a hozzájuk kapcsolódó emberi kolóniákat képviselték. Ezek a megbeszélések folyamatban vannak, és hamarosan tájékoztatást fogunk készíteni róluk.


Corey Goode

Hozzászólások