Telos

Spirituális hírek, fordítások

Apokatasztázis^

Cobra Logo

  1. április 16., szombat


( ^ A szó jelentése: helyreállítás; a Gonosz és a bűn előtti idők visszaállítása, az Újszövetségben Krisztus második eljövetelének időpontját jelöli a kifejezés.

Erről bővebben itt olvashatsz:

http://www.kislexikon.hu/apokatasztazis.html

és itt:

http://lexikon.katolikus.hu/A/apokatasztaszisz.html )


Egyre több jel utal arra, hogy a kozmikus ciklus végéhez közeledünk.

A jelenlegi, 25-ös napciklus sokkal erősebb, mint ahogy azt korábban jósolták:

https://www.dx-world.net/solar-cycle-25-update/

https://spaceweatherarchive.com/2022/04/06/solar-cycle-update-the-gap-is-growing/

Olvass tovább …

Ekpyrosis^

Cobra Logo

  1. március 15., kedd


^magyarul kiejtve: ekpirózis, görög eredetű szó, jelentése: tűzvész – a sztoikus hit szerint a kozmosz időszakonkénti megsemmisülése tűz általi pusztulás során minden kozmikus ciklusban – a ford.

Még mindig a toplet bombák a fő okai annak, amiért a Fényerők nem tudnak közvetlenül beavatkozni a bolygó felszínén kialakult helyzetbe. A Fényerők most a lehető legnagyobb sebességgel tisztítják a kvantum és szubkvantum anomáliát a magasabb mentális síkon, és amint ez megtörtént, elkezdik megtisztítani a szubkvantum anomáliát a fizikai síkon, ami az egész művelet legkockázatosabb része.

A legkritikusabb időkeret mostantól április 24-ig tart. Véletlenül, vagy nem annyira véletlenül, az április 24-i határidő napja egybeesik a Kala Sarpa Dósa végével, amely a védikus – Jyotish^ - asztrológiában egy nagyon kihívásokkal teli időszak, és amely április 22-én ér véget:

^ejtsd: dzsjótis, szanszkrit szó, jelentése: „a fény tudománya” – a védikus asztrológia idegen eredetű elnevezése – a ford.

https://psychologicallyastrology.com/2021/12/14/2022-1st-quarter-predictions-kaal-sarpa-stelliums-combustions-transits/


Ebben az időszakban nagyon intenzíven fog tisztulni az elsődleges anomália. Ugyanebben az időszakban a Plútó pontos trigont alkot majd a Sednával. A Sedna egy olyan kisbolygó, amely asztrológiailag a platóni év precessziós ciklusát jelzi, mivel 11.390 éves keringési ideje nagyjából a precessziós ciklus felének felel meg. Energetikai szempontból a Sedna a Galaktikus Központi Naphoz és annak rendszeres pulzálásához kapcsolódik, amely nagyjából 12.800 évente történik. A Sedna-Plútó trigon egy nagyon erőteljes fényszög, amely harmonikusan kezd el bevezetni bennünket a következő galaktikus szuperhullámba, amely a közeli jövőnkben fog bekövetkezni:

https://www.abiggerpicture.com/sedna/29th-degree


Ahogy közeledünk a ciklus végéhez, a sötét erők megőrülnek, mert tudják, hogy közel a végük. Mivel a világjárvánnyal kapcsolatos tervük kudarcot vallott, most egy új világháborút próbálnak meg kirobbantani az ukrajnai konfliktuson keresztül. A tervük az, hogy mindkét fél provokálásával nukleáris konfliktusig fokozzák a háborút, így néptelenítsék el a felszínt, az Illuminátusok kb. 1 millió tagját pedig földalatti bunkerekbe menekítsék. Itt láthatjátok, hogy ugyanazok a politikusok, akik a koronavírus Nagy Újraindítását támogatták, most az ukrán helyzetet próbálják világháborúvá fokozni:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2021/12/part-5-global-crime-syndicatecesarini.html


Bizonyos körökben a tervük Végzet33 (Doom33) kódnéven ismert, más körökben pedig Z-Tervként (Plan Z) ismerik:

Z-Plan

Képfelirat: Z-TERV ; Harc a Fekete Nap fényében ; causa nostra („a mi ügyünk” – a maffia egyik neve)

Olvass tovább …

Háború és Béke

Cobra Logo

  1. március 1., kedd


Korábbi cikkeimben olvashatsz egy kis háttérmagyarázatot az Oroszország és Ukrajna közötti jelenlegi konfliktus okairól:

https://2012portal.blogspot.com/2014/03/quarantine-earth-endgame.html?m=1

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

Ez a cikket már lefordítottuk:

https://telos.hu/posts/2015/Cobra/10/19/20151019/


A háború kitörése előtti utolsó napokban sürgős megbeszélések zajlottak a plejádiak és az orosz katonai vezetés között, és a plejádiak azt tanácsolták, hogy ne kerüljön sor teljes körű orosz katonai műveletre Ukrajnában. Az ő szemszögükből a fő célokat a Luganszkban és Donyeckben lévő orosz békefenntartó erőkkel lehetne elérni, valamint azzal, hogy nem reagálnak a jezsuiták által támogatott nyugati provokációkra, akik a III. világháborút akarják előidézni, hogy beteljesítsék a végidőre vonatkozó próféciáikat:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/russia/did-russias-foreign-intelligence-chief-leak-putins-plan


Putyin engedett az orosz hadsereg és az orosz ortodox egyház jezsuiták által irányított tanácsadói nyomásának, és a jezsuiták megkapták a háborút, amit akartak, de nem úgy fog menni, ahogyan tervezték.

Putyin a Nyugat maximális gyengeségének pillanatát választotta az USA Plútó visszatérésekor a támadáshoz:

https://www.goodgollyastrology.com/68-general-astrology-articles-on-gga/1577-putin-plus-a-pluto-return.html

Olvass tovább …