Telos

Spirituális hírek, fordítások

Isteni Beavatkozás Aktiváció – frissítés és egy új Cobra interjú

Cobra Logo
  1. december 9., csütörtök


Lassan közeledik az Isteni Beavatkozás Aktiválásának ideje, és az energiák egyre nőnek, ahogy egyre nagyobb lendületet veszünk. A Bolygófelszabadítási petíció tekintetében a 144.000 aláírás kritikus tömege szinte garantált, és a december 21-i meditáció szempontjából is jól állnak a dolgok.

A petíció aláírása és a meditáció elvégzése valójában a kollektív erőnket fogja növelni:

https://starlight432.blogspot.com/2021/11/owning-our-own-power-and-joining.html

A december 4-i előkészítő meditációnk nagyon sikeres volt. A petíciónk napi aláírásainak száma, amely naponta átlagosan 2.000-3.500 aláírást jelentett, közvetlenül az előkészítő meditáció után napi 4.500-5.300 aláírásra ugrott:

Booster

Olvass tovább …

Interjú Cobrával az Isteni Beavatkozás Aktiválására

Sisterhood of the Rose Logo
  1. december 8., Szerda

A We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat), az International Golden Age Group (Nemzetközi Aranykor Csoport) és a Prepare for Change Japan Official (Japán Hivatalos Készülj a Változásra) interjút szervezett Cobrával, hogy felhívja a figyelmet az Isteni Beavatkozás Aktiválására.

https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc-1221.html

Ebben az interjúban Cobra számos témáról kifejtette véleményét, többek között arról, hogy mit tehetünk azért, hogy növeljük az Isteni Beavatkozás Aktiválásának pozitív hatását, a jelenlegi planetáris helyzetről, és arról, hogy a jövő évben mit tehetünk az Aktiválás lendületének fenntartása érdekében. Számos nekünk küldött kérdést is feltettünk neki.

Az interjú hangfelvétele itt érhető el a YouTube csatornánkon:

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group and Prepare for Change Japan Official

Olvass tovább …

Új Cobra interjú

Cobra Logo
  1. december 3., péntek


A Rózsa Rendje új interjút készített Cobrával, hogy nagyobb tisztánlátást és tudatosságot teremtsen az Isteni Beavatkozás Aktiválása meditációnkkal és a Bolygó Felszabadítására vonatkozó petícióval kapcsolatban.

Az interjú angol nyelvű szöveges átirata itt található meg:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/12/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-divine-intervention-activation.html

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra-divine-intervention-activation


Olvass tovább …

"A Vándorcsillag" zászlóshajó parancsnoka Tájékoztatja az SSP Tanácsot a Zulu bolygón tett látogatásukról és a Globális Galaktikus Nemzetek Szövetségén belüli polgárháborúról

  1. november 28., vasárnap

Ez egy készülő jelentés rövid összefoglalója. Nemrégiben González felhozott a maja űrhajóra, ahol felderítő küldetéseket hajtottunk végre, és ahol az SSP Tanács várt rám. Felsétáltam, és megálltam az asztal mellett, amely köré gyűltek. Amikor lenéztem rá, egy 3D-s holografikus kép jelent meg. A kép videó felvétellé alakult át arról a személyről, akit a Vándorcsillag parancsnokaként fogunk megismerni. A parancsnok ezután hihetetlenül aktuális tájékoztatást adott arról, hogy mi történt azóta, hogy megérkeztek a Zulu Csillagrendszerbe. Először fordult elő, hogy emberi képviselők látogattak el a bolygójukra, és tényleges információkat tudtak hozni róla, és arról, hogyan váltak a zuluk ilyen hatalmasokká.

A Zulu bolygó, egy óriási „bolygó-geóda", amely olyan egyedi frekvenciát ad neki, amely lehetővé tette a zuluk számára, hogy kihasználják spirituális és PK (pszichokinetikus) képességeiket, és gyorsan felemelkedjenek az 5. sűrűségbe. A Zulu bolygót nagyon keresik a mesterséges intelligencia isten és a csatlósai, azonban még soha senki nem volt képes sikeresen behatolni a Zulu naprendszerbe. Minden alkalommal, amikor a Draco vagy más fajok megpróbáltak betörni, végül saját magukat támadták meg, mivel a zuluk zavart és bizalmatlanságot sugároztak a betolakodók közé.

Purple Crystals

Olvass tovább …

Isteni Beavatkozás Aktiválása – frissítés és videók

Cobra Logo
  1. november 26., péntek


Egy erőteljes napfogyatkozáshoz közeledünk december 4-én 07:35-kor – magyar idő szerint 08:35-kor:

https://darkstarastrology.com/solar-eclipse-december-2021/


Ennek a napfogyatkozásnak az energiáját fogjuk felhasználni arra, hogy meditáljunk, és vizualizáljuk, hogy elérjük az emberek 144.000 fős vagy annál is nagyobb létszámú kritikus tömegét, akik részt vesznek a 2021. december 21-i Isteni Beavatkozás Aktiválása fő meditációnkon, és hogy több mint 144.000 ember írja alá a Bolygó Felszabadítására vonatkozó petíciót.

A Fényerők azt kérik, hogy a lehető legtöbb ember végezze el ezt az előkészítő, megerősítő meditációt a napfogyatkozás pontos időpontjában.

Olvass tovább …

Az Intergalaktikus Szuper Föderációs Tanács és a 20 galaxisból álló "Helyi Galaktikus Klaszter" őrzői találkoznak

  1. november 23., kedd

supergalactic

A Titkos Űrprogram Szövetséggel, az Ansharral, a majákkal és Emmivel tartott legutóbbi találkozónkon tájékoztattak minket egy jelentős intergalaktikus találkozóról, amely a közeljövőben kerül megrendezésre.


Emmi elmondta nekünk, hogy a helyi galaktikus halmazunkban lévő 20 galaxis és törpegalaxis mindegyike ugyanúgy harcban áll a "mesterséges intelligencia szupertudat"-tal, ahogy a saját galaxisunk is. Emmi azt állította, hogy minden egyes ilyen Galaxisnak saját tudata van, és hogy az egyes galaxisok őrzői ennek a galaktikus szupertudatnak a képviselői.

Olvass tovább …

TERJESSZÉTEK! AZ ISTENI BEAVATKOZÁS AKTIVÁLÁSA 2021. DECEMBER 21-ÉN

Cobra Logo
  1. november 23., kedd, 10:34


Itt az ideje újra cselekedni! Itt az ideje, hogy a saját kezünkbe vegyük a saját világunk sorsát! Abban mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl sokáig tart. Most itt a lehetőség, hogy kollektíven felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért felhasználjuk a december 21-i napforduló adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesíteni fogjuk a tudatosságunkat, és előidézzük azt a folyamatot, amely majd egy lépéssel közelebb visz minket a bolygó felszabadításához.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg mindenhol a világban! Kérlek, posztoljátok ki a weboldalaitokon és a blogjaitokon! Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média csatornát, nekik is elküldhetitek ezt. Létrehozhattok egy Facebook eseményt is a helyi csoportotok részére, akik a lakóhelyetek közelében végzik ezt a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek egy videót is erről, amit kitehettek a Youtube-ra.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. november 23., kedd


Egyszerűen túl sok zavar volt a petíciónk és az aktiváló meditációnk körül, mind a sötét erők, mind a kompromittált egyének részéről, ezért a december 21-i aktiváló meditációnk instrukcióit frissíteni kellett, hogy azok ezt az új helyzetet tükrözzék.

A Fényerőktől érkező utasításoknak megfelelően elvégeztük az egész Isteni Beavatkozás Aktiválási folyamat energetikai újraindítását, töröltük az összes cikket, megtisztítottuk a sötét zavaró tényezőket - amennyire csak lehetett, és újrakezdjük az új manifesztációs ciklust.

Olvass tovább …

Sürgős információ frissítés

Cobra Logo
  1. november 18., csütörtök


A Bolygófelszabadítási Petíciót a mai nap folyamán néhány órára hirtelen eltávolították, bárminemű magyarázat nélkül:

Petition.jpg

Képfelirat (feketével középen): A petíció eltűnt, pont miután 66374 aláíró után újratöltöttem, és már nem volt ott…


Olvass tovább …