Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! AZ ISTENI BEAVATKOZÁS AKTIVÁLÁSA 2021. DECEMBER 21-ÉN

Cobra Logo
  1. november 23., kedd, 10:34


Itt az ideje újra cselekedni! Itt az ideje, hogy a saját kezünkbe vegyük a saját világunk sorsát! Abban mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl sokáig tart. Most itt a lehetőség, hogy kollektíven felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért felhasználjuk a december 21-i napforduló adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesíteni fogjuk a tudatosságunkat, és előidézzük azt a folyamatot, amely majd egy lépéssel közelebb visz minket a bolygó felszabadításához.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg mindenhol a világban! Kérlek, posztoljátok ki a weboldalaitokon és a blogjaitokon! Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média csatornát, nekik is elküldhetitek ezt. Létrehozhattok egy Facebook eseményt is a helyi csoportotok részére, akik a lakóhelyetek közelében végzik ezt a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek egy videót is erről, amit kitehettek a Youtube-ra.

A tudományos kutatások megerősítették a tömegmeditációk és az aktiválások pozitív hatásait az emberi társadalomra, vagyis közületek minden egyes ember, aki részt vesz ebben az aktiválásban, valóban segíteni tud, hogy közelebb hozzuk a bolygó felszabadítását:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Ez az aktiváció segít a Fényerőknek leföldelni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy így tovább stabilizáljuk a pozitív idővonalat. A folyamat felgyorsításához a felszíni emberi lakosság hatalmában álló egyetlen, legnagyobb hatással bíró tényező a meditációt végző emberek száma.

El tudjuk érni a meditációt végző emberek 144.000-es kritikus tömegét! Az egymilliót is elérhetjük! Ez az egész világon létrehoz majd egy tömeges gyógyulási láncreakciót az energiamezőben.

Figyelunk

Sok jóindulatú civilizáció van ebben a Galaxisban, akik a spirituális fejlődés magas fokán élnek, és szoros, közvetlen kapcsolatuk van a Forrással. Azt szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a Galaktikus Családhoz, de szükségük van egy tiszta, erős, koherens jelre a felszíni lakosságtól arra vonatkozóan, hogy akarjuk a kapcsolatfelvételt:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html


Ha a kritikus tömeg, 144.000 ember csatlakozik a meditációnkhoz, azzal egy nagyon erős jelet küldünk ki, és a galaktikus törvények értelmében ez elindít majd egy folyamatot, amely révén a bolygónkat befogadják a Galaktikus Családba. Maga a folyamat még így is beletelik majd egy kis időbe, de ezzel az első és legfontosabb lépést megtesszük, amelynek messzemenő exopolitikai és geopolitikai következményei lesznek.

Az Isteni Beavatkozás Aktiválása meditációt a lehető legjobb pillanatban fogjuk végezni, amelynek a legnagyobb pozitív hatása lesz az emberiségre – a 2021. december 21-i napforduló pontos pillanatában:

211221

A meditáció pontos ideje Los Angeles-ben reggel 8:00 óra lesz. Ez Denverben reggel 9:00 órának felel meg, Chicagóban délelőtt 10:00 órának, New York-ban délelőtt 11:00 órának, Londonban délután 16:00 órának, Párizsban délután 17:00 órának, Kairóban este 18:00 órának, majd a távol-keleti időzónákban átlépünk december 22-e szerdára: Taipeiben és Pekingben szerdán éjfélkor 00:00-kor lesz a meditáció, Tokióban hajnali 01:00 órakor, Sydney-ben pedig hajnali 03:00 órakor.


Magyar idő szerint 2021. december 21-én délután 17:00-kor lesz a meditáció – a ford.


A meditáció idejét itt ellenőrizheted a saját időzónádra vonatkozóan:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195


Ezt az aktiválást egy két lépésből álló folyamatként fogjuk elvégezni, az első lépés az alább található, a Bolygó Felszabadításáról szóló petíció aláírása, a második lépés maga a meditáció. Ennek a két lépésből álló aktiválásnak a lehető legnagyobb hatása lesz majd a bolygó helyzetére.


A meditáció előtti instrukciók:

Miután ezt a cikket elolvastad, valamikor írd alá ezt a petíciót a Bolygó Felszabadításáról:

Mielőtt ez a bejegyzés megjelent, már több mint 79.000 aláírást gyűjtöttünk össze a petíciós weboldalon, mielőtt azt hirtelen, bármiféle magyarázat nélkül levették az oldalról:

79668

Bizonyos erőknek ez nem nagyon tetszett, és már kétszer is leszedték a petíciós oldalt. Mostanra kezd nagyon nyilvánvalóvá válni, hogy a petíciónknak TÉNYLEG van hatása.

Ezért létrehoztunk egy alternatív, második petíciós oldalt, pontosan ugyanazzal a petícióval. Így most már két petíciós oldalunk van, és legalább az egyiknek működnie kell. Ha mindkettőt lekapcsolják, létrehozunk majd egy harmadikat, és ott tudjátok aláírni. Az összes petíciós oldalunkról származó összes érvényes aláírást - beleértve a már összegyűjtött 83.000 aláírást is - összeadjuk, és beleszámítanak majd a 144.000 aláírásba.

Mindkét petíciós oldal linkje itt található meg:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/ https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now


Aláírási utasítások, kérlek, olvassátok el figyelmesen:

A petíciót csak EGYSZER kell aláírnod. Ha a két weboldal közül az egyik offline lesz (nem lesz elérhető – a szerk.), és még nem írtad alá, menj át a másikra, és ott írd alá. Mindkét weboldal egyformán fontos, de a szavazatod csak egyszer számít. Ha többször írod alá, akkor az valójában késlelteti a felszabadítás folyamatát. Ha már aláírtad az első honlapon, ne írd alá a másodikon! Ha már aláírtad a másodikon, ne írd alá az elsőn! Ez alól az egyetlen kivétel az, hogy ha megpróbáltad aláírni az egyik weboldalon, de az aláírásod nem ment át és/vagy valamilyen okból nem hagyták jóvá. Ekkor átmehetsz a második oldalra, és ott aláírhatod.

December 21-ig 144.000 aláírásra van szükségünk, hogy a kívánt exopolitikai hatást előidézzük. Ha 144.000 ember kritikus tömege aláírja a petíciót, akkor ez lesz az emberiség történetében a felszínen élő emberiség kollektív akaratának első fizikai kifejezése, hogy akarjuk a kapcsolatfelvételt és a beavatkozást. Ez lesz az emberiség első exopolitikai dokumentuma, amelynek jelentősége és hosszú távú következményei olyan dokumentumokhoz hasonlíthatók, mint az Alkotmány vagy az Emberi Jogok Nyilatkozata. A petíció aláírásával szabad akaratunkat használjuk arra, hogy energetikai hidat hozzunk létre a bolygó felszíne és a felszínen túl élő Fényerők között. Ez az energetikai híd fel fogja gyorsítani a folyamatot. A petíció aláírásának fizikai megtétele azért fontos, mert a fizikai síkon kívánjuk manifesztálni a változást, ezért az egyszerű belsőleg meghozott elkötelezettség nem elég. Ezt nem csak magatokért teszitek ezt, hanem az egész emberiségért.

144.000 aláírásra van szükségünk december 21-éig, hogy a kívánt exopolitikai hatást előidézzük.


Instrukciók a december 21-i meditációhoz:

  1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatálapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a segítségével együtt teremtsük meg azt a pillanatot, amely beindítja az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát a jóindulatú galaktikus lényekkel és az Isteni Beavatkozást.

  3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

  4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a bolygó felszínén lévő összes lényen és a Föld alatt lévő összes lényen, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

  5. Jelentsd ki a szándékodat és a döntésedet az Első Kapcsolatfelvételre és az Isteni Beavatkozásra úgy, hogy (ha lehetséges, akkor hangosan) háromszor kimondod mindkét rendelkezést: Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú galaktikus lényekkel, most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú galaktikus lényekkel, most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú galaktikus lényekkel, most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, most!

  6. Képzeld el, hogy ezek a jóindualtú galaktikus lények reagálnak ezekre a rendelkezésekre, és fizikailag kapcsolatba lépnek veled és mindenki mással, akik ugyanilyen rendelkezést hoztak. Képzeld el, ahogy a Forrás közvetlenül beavatkozik a Földön kialakult helyzetbe, elindítva az emberiség intenzív gyógyító átalakulását. Képzeld el, ahogy a Fény átváltoztatja a Földön megmaradt sötétséget, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet, és bőséget hoz az egész emberiség számára. Képzeld el, hogy a Vízöntő korszak új, nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz a Föld minden lényének.

A meditációnk javasolt időtartama: 20 perc.


Az Isteni Beavatkozás Aktiválása meditációval kapcsolatos frissítések itt érhetők el (angolul):

http://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások