Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. november 23., kedd


Egyszerűen túl sok zavar volt a petíciónk és az aktiváló meditációnk körül, mind a sötét erők, mind a kompromittált egyének részéről, ezért a december 21-i aktiváló meditációnk instrukcióit frissíteni kellett, hogy azok ezt az új helyzetet tükrözzék.

A Fényerőktől érkező utasításoknak megfelelően elvégeztük az egész Isteni Beavatkozás Aktiválási folyamat energetikai újraindítását, töröltük az összes cikket, megtisztítottuk a sötét zavaró tényezőket - amennyire csak lehetett, és újrakezdjük az új manifesztációs ciklust.

Az Isteni Beavatkozás Aktiválása meditációnkról szóló, ezen a blogon közzétett cikkeket a frissített instrukciókkal újra közzé fogjuk tenni. A bolygó felszabadításával kapcsolatos küldetés ellen irányuló negatív hozzászólásokat többé nem toleráljuk. Gondoljátok át kétszer is, mielőtt hozzászólást írnátok, és használjátok a józan eszeteket! Ha a legutóbbi néhány törölt cikkhez értelmes hozzászólást tettél közzé, akkor azt újra közzéteheted majd.


Az eddig összegyűjtött 83.000 aláírás mindegyike érvényes marad.


Az ehhez az aktiváláshoz bármilyen módon kapcsolódó összes videót teljes mértékben törölni kell az internetről, és az új instrukcióknak megfelelő módon kell őket újra elkészíteni, és új URL-címmel közzétenni. Csak az ezeknek a kritériumoknak megfelelő videókra mutató linkek fognak felkerülni erre a blogra.


Köszönöm a megértéseteket!


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások