Telos

Spirituális hírek, fordítások

Utolsó jelentés: A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Szakadár Civilizáció az Antarktiszra utazik, hogy a "régi isteneket" felébressze alvó állapotukból

Tuesday, November 16, 2021

PreAdamite Old Gods

November elején felvittek a maja hajóra, amely egy nagyon titkos és sajátos módszerrel rendelkezik az ellenséghez, az Orion Csoporthoz tartozó rendkívül biztonságos létesítményekbe és városokba való behatolásra és felderítésre. A fedélzeten volt egy kis Anshar küldöttség, néhányan a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsából - akik jelen voltak a korábbi felderítő küldetéseken -, González és 4 maja bajtársa, majd végül Emmi, az általunk Zuluknak nevezett csoportból.

Olvass tovább …

Isteni Beavatkozás Aktiválása frissítés és videók

Cobra Logo
  1. november 16., kedd


Egy rendkívül erőteljes Holdfogyatkozáshoz érünk néhány napon belül, ami 2021. november 19-én lesz UTC időzóna szerint 09:03-kor (magyar idő szerint 10:03-kor), két héttel később pedig egy erőteljes Napfogyatkozáshoz, ami 2021. december 4-én lesz UTC időzóna szerint 07:35-kor (magyar idő szerint 08:35-kor):

https://www.myimperfectlife.com/features/partial-lunar-eclipse

https://darkstarastrology.com/solar-eclipse-december-2021/


Olvass tovább …

TERJESSZÉTEK! AZ ISTENI BEAVATKOZÁS AKTIVÁLÁSA 2021. DECEMBER 21-ÉN

Cobra Logo
  1. november 8., hétfő


Itt az ideje újra cselekedni! Itt az ideje, hogy a saját kezünkbe vegyük a világ sorsát! Abban mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl sokáig tart. Most lehetőségünk van rá, hogy kollektíven felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a december 21-i napforduló adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesítjük a tudatunkat, és előidézzük azt a folyamatot, amely majd egy lépéssel közelebb visz minket a bolygó felszabadításához.

Terjesszétek! Osszátok meg mindenhol a világban! Kérlek, posztoljátok ki a weboldalaitokon és a blogjaitokon! Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média csatornát, nekik is elküldhetitek ezt. Létrehozhattok egy Facebook eseményt is helyi csoportotok részére, akik a lakóhelyetek közelében végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek egy videót is erről, és kitehetitek a Youtube-ra.

Olvass tovább …

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája kinyilvánítja függetlenségét a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól és a társult földi kormányoktól

  1. november 3., szerda

Corey_and_the_Alliance_update_logo

Néhány napon belül, azután, hogy ott voltam az Orion Csoport felderítő küldetéseink legutóbbikán, egy maja űrhajó fedélzetére vittek, hogy részt vegyek egy "konferenciahíváson" az Titkos Űrprogram Szövetség (üzembiztonsági okokból nem ez a valódi neve) összekötői és két képviselő között, akik egykor annak a titkos programnak a vezetői voltak, amire a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája (üzembiztonsági okokból nem ez a program igazi neve) néven utalnak.

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája (Global Galactic League of Nations - GGLN) egy nagyon nagy program, amelyben valamilyen mértékben a világ legtöbb országának résztvevői részt vesznek. A Holdra irányuló Apollo-küldetések után az amerikai kormány egy tudósokból és politikusokból álló csapata minden nemzetet megkörnyékezett, akiknek a Holdról származó geológiai bizonyítékot mutattak, hogy létezik egy ciklikus naptevékenység, amely el fogja pusztítani a civilizációnkat. Azt mondták ezeknek a nemzeteknek, hogy a következő napkitörésre már késésben vagyunk, és ha aznap lett volna, akkor szembe kellene néznünk az emberi faj kihalásával. Ezután felkínáltak egy megoldást. A tervet Fajmegőrzési Programnak nevezték, és arra kértek minden nemzetet, hogy bruttó hazai termékük 1%-át adják a nemzetek globális galaktikus ligájának, amely kolóniákat hozna létre más csillagrendszerekben, hogy biztosítsa az emberiség fennmaradását. Ez a program arra is ösztönözte ezeket az országokat, hogy titokban tartsák, hogy tudnak a Nap-eseményről és fejlett űrprogram kolóniáinkról.

Olvass tovább …

Flash Overtura (Villanás nyitány) frissítés

Cobra Logo
  1. november 1., hétfő


Most, hogy a legkritikusabb időszak elmúlt, közzétehetek egy kevés információt.


A Fény nem-fizikai, nem-lokális kvantum-kozmikus impulzusától érkező válaszként a Galaktikus Központi Napunk a nem-fizikai síkokon fokozott aktivitás jeleit mutatja. Ez várhatóan addig fog fokozódni, amíg a galaktikus pulzáló szuperhullám a közeljövőben be nem következik.

Az Univerzumunk egy élő entitás, amely tanul:

https://iai.tv/articles/the-universe-is-learning-auid-1784


Olvass tovább …

SÖTÉT FLOTTA BESZÁMOLÓ

Tuesday, October 31, 2021, 00:00

ICC_Meeting_Room

Együtt dolgozunk a Titkos Űrprogram Szövetségi Tanácsának tagjaival, hogy rávegyük őket, hogy osszák meg a Sötét Flottára és annak minden résztvevőjére vonatkozó adatbázisukat. Ez lenne az utolsó Titkos Űrprogram Szövetség frissítés, hogy finoman fogalmazzak. Ezeket az adatbázisokat Sigmund szerezte meg nekik, és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum arra használta ezeket az adatokat, hogy zárlat alá vonja a Naprendszert. Nekem azt mondták, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség több mint egy éve próbálja az interneten nyilvánosságra hozni ezt az információt, és minden egyes próbálkozás kudarcba fulladt, mivel ez egy mesterséges intelligencia hálózat (melynek neve "A Szörnyeteg – The Beast"), ami egy fejlett kvantumszámítógépes hálózat, amelyet az egyik 3 betűs ügynökség kezdett el építeni az 1980-as években, és azóta folyamatosan fejlesztik.

Olvass tovább …

Hírszerzési összefoglaló - Incidens a LOC-nál: titkos sürgősségi ICC-értekezletet szakított félbe egy zulu vezető és az Új Őrzők

  1. október 19., kedd, 17:28

ICC_Meeting_Room

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum vezetősége titkos rendkívüli értekezletet tartott a Hold Műveleti Parancsnokság - LOC - (Alfa) mélyén lévő egyik biztosított konferenciatermükben, hogy megvitassák a Szuperföderációról kapott információkat, amelyek szerint az Új Őrzők figyelmeztetésben részesítették a Szuperföderációt.

Röviddel az ICC (Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram) ülésének kezdete után egy idős zulu vezető jelent meg a terem közepén. Az ICC különleges gárdája azonnal reagált speciális lőfegyverekkel, amelyeket biztonsági használatra engedélyeztek az űrhajók és bázisok belsejében.

Olvass tovább …

A Szélhámos ET Föderációk hamis ígéretei, az Új Őrzők és a Kozmikus Törvények érvényesítése

  1. október 15., péntek, 18:40


Corey 20211015

Hamarosan közzéteszem a következő jelentésemet a Szuper Föderáció főhadiszállásán tett látogatásunkról a Jupiter és a Szaturnusz pályáján kívül. Az Új Őrzők megjelentek, és értesítették a Szuperföderációt, hogy tárgyalásokat kell tartaniuk néhány tagjuk ellen, akik megkerülték a Kozmikus Törvényt, és beavatkoztak több civilizáció életébe a helyi csillagszomszédságunkban.

Olvass tovább …

Micca bolygójának felszabadítása és a megváltás csapdája, amelybe majdnem beleestek

  1. október 06., szerda 13:21

Corey 20211006

Rengeteg történet szól arról, hogy földönkívüli csoportok érkeznek a Naprendszerünkbe, hogy eltávolítsák az Orion Csoportot és felszabadítsák a civilizációnkat. Ezeknek a történeteknek egyszer meglesz az eredményük. Vajon mi fog történni decemberben, amikor a Naprendszer még mindig nem szabadult fel, és semmi sem változott? Ledöbbenek azon, ahogy azt már többször elmondtam, hogy nem számít, mennyire készítettem fel a tömegtudatot arra a tényre, hogy ez a mi szennyesünk, amit nekünk kell eltakarítanunk, és hogy becsaptak bennünket, hogy elhiggyük a történeteket, miszerint angyali fajok fognak minket megváltani, amelyek helyettünk végzik el a munkát.

Micca és a népe ugyanezen ment keresztül. Voltak vezetőik és prófétáik, akik meggyőzték őket, hogy elhiggyék, hogy a gonosz szellemeket, démonokat és földönkívülieket, akik a civilizációjuk fejlődését manipulálták, egy angyali földönkívüliekből álló szövetség fogja kiiktatni, amely majd elhozza nekik a vágyott szabadságot.

Micca és a népe hátradőlt és várt, és várt, és azután még egy kicsit várt. Ezt a civilizációt a vallásokon keresztül évezredeken át arra kondicionálták, hogy elhiggyék, hogy egy nap majd eljön egy megmentő, aki majd felszabadítja a bolygójukat. Micca és népe további majd 200 évet vesztegetett el arra várva, hogy ez a megváltó eljöjjön, és abban az időben a technológiájuk gyorsabban fejlődött, mint a spiritualitásuk, és végül a bolygó "hatalmasságai" életeket megváltoztató technológiákat jelentettek be, amelyekről kiderült, hogy a mesterséges intelligencia trójai falovai.

Olvass tovább …