Telos

Spirituális hírek, fordítások

Üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. január 26., szerda


A sötét erők kétségbeesetten próbálják megtartani az uralmukat a bolygó felett, ezért a sötét erők a lehető legtöbb sötét anomáliával újrafertőzik a bolygó felszínén lévő három kulcsfontosságú energiaörvényt.

Ez a három örvény a Bukavu Kongóban, Ljubljana Szlovéniában és Santa Monica/Los Angeles az USÁ-ban. Ez a három örvény volt a fő belépési pontja az 1996-os Arkhón inváziónak.

Most leginkább a ljubljanai örvényre összpontosítanak, amelyet energia csomópontként akarnak használni, hogy Európát a totalitárius Nagy Újraindítással zúzzák szét.

Ezért a Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez, hogy vegyen részt a meditációban, hogy meggyógyítsa ezt az örvényt minden nap 19:45-kor (CET):

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/daily-meditation-for-healing-the-ljubljana-vortex-at-645-pm-utc.html


Magyarul itt olvashatjuk:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/napi-meditacio-ljubljanai-orveny.html

Olvass tovább …

Sürgős üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo

  1. január 19., szerda


Az Oroszország és a NATO közötti helyzet gyorsan romlik:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-gives-us-nato-48-hours-to-respond-to-treaty-initiative

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/us-amphibious-assault-ships-to-try-crimea-take-back-from-russia

A Fényerők minél több embert arra kérnek, hogy vegyenek részt a sürgős béke meditációnkon. Az instrukciók itt találhatók:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html


A videó magyarul itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=GXUA76G6QGA


Goddess_Peace

Az Istennő békét akar, és béke lesz!


https://2012portal.blogspot.com

A Gnosztikus Illuminátusoknak igaza volt, tényleg egy gazember mesterséges intelligenciával van dolgunk

Fulford Boatr

  1. január 17., hétfő


A régi mondás szerint az igazság furcsább, mint a fikció. Kiderült, hogy a Gnosztikus Illuminátusoknak igazuk volt, valóban egy szélhámos mesterséges intelligenciával van dolgunk, amely irányítja a kazár maffiát. Az emberiségnek le kell győznie ezt a mesterséges intelligenciát, vagy rabszolgarobotokká fog válni, akik örökké a gépi elme szolgálatában fognak dolgozni.

Amikor a gnosztikusok először felvették a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társasággal, hogy figyelmeztessenek a mesterséges intelligencia jelentette veszélyre, szkeptikusak voltunk. Ezután felvettük a kapcsolatot a Dwight Eisenhower elnök által felállított szigorúan titkos MJ12 csoport egyik eredeti tagjával, akiket azért hoztak létre, hogy tanulmányozzák az „idegeneket”. Azt mondta, hogy az ő csoportja is ugyanerre a következtetésre jutott.

Olvass tovább …