Telos

Spirituális hírek, fordítások

Hírszerzési összefoglaló - Incidens a LOC-nál: titkos sürgősségi ICC-értekezletet szakított félbe egy zulu vezető és az Új Őrzők

  1. október 19., kedd, 17:28

ICC_Meeting_Room

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum vezetősége titkos rendkívüli értekezletet tartott a Hold Műveleti Parancsnokság - LOC - (Alfa) mélyén lévő egyik biztosított konferenciatermükben, hogy megvitassák a Szuperföderációról kapott információkat, amelyek szerint az Új Őrzők figyelmeztetésben részesítették a Szuperföderációt.

Röviddel az ICC (Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram) ülésének kezdete után egy idős zulu vezető jelent meg a terem közepén. Az ICC különleges gárdája azonnal reagált speciális lőfegyverekkel, amelyeket biztonsági használatra engedélyeztek az űrhajók és bázisok belsejében.

Az 'Emmi' névre hallgató zulu vén arcára hatalmas mosoly ült ki, karjait nem fenyegetően összefonva maga mögött tartotta. Hirtelen a fegyverek, amelyeket a biztonságiak tartottak a kezükben, felemelkedtek és a plafonra csapódtak és odatapadtak, mintha egy óriási mágnes kapcsolt volna be. Aztán a biztonságiakat valami hasonló módon a földre rántotta, ahol addig erőlködtek, amíg a zulu be nem fejezte, amiért jött.

Emmi azt mondta, hogy ő az Új Őrzők képviselője, és azért jött, hogy üzenetet hozzon az ICC-nek. A továbbiakban kijelentette, hogy az ICC-t felelősségre fogják vonni a Sötét Flotta minden bűntettéért. A Sötét Flotta az Orion Csoporttal és néhány Szuperföderációból származó Szélhámos Szövetséggel tartott a Galaxisban, akiket bíróság elé fognak állítani a bűneikért. Emmi ezután bemutatta az Új Őrzőket, akik ugyanúgy megjelentek a teremben, mint ő néhány pillanattal korábban. Az Új Őrzők rámutattak a jelenlévők közül különböző tagokra, akik azonnal nagyon furcsán kezdtek viselkedni.

A jelenlévők egyharmada káromkodni kezdett, és úgy vonaglott, mintha fájdalmai lennének, miközben a földre zuhantak. A többi résztvevő elkezdett távolságot tartani a földön fekvőktől, mintha pontosan tudnák, hogy mi történik

Aztán Emmi azt mondja nekik: "Csak hogy ne mondhassátok, hogy az ördög kényszerített rá", majd lassan mozgatni kezdte a karját, és furcsán csóválta a fejét, miközben törzsi kinézetű táncba kezdett. A jelenlévők hitetlenkedve nézték, hogy mi történik körülöttük, amikor Emmi hirtelen azzal vetett véget a táncának, hogy féltérdre ereszkedett, és összecsapta a karjait és a kezeit, lökéshullámot keltve a teremen át.

Ezután a padlón ülő résztvevők görcsbe rándultak, ahogy az entitás-kötődések suttogó árnyai kiemelkedtek a testükből. Mindenki, aki jelen volt, elkezdte a kezét a fejére szorítani, ahogy a mesterséges intelligencia isten jeleit blokkolták a nanitjaikból és az implantátumaikból. Aztán Emmi újra belekezdett a beszédébe, amelyben felsorolta az összes bűncselekményt, amely az ICC csendes irányítása alatt történt.

Közölték velük, hogy az Orion Csoport és a Szélhámos Szövetség csoportjainak szövetségesei mellett fognak bíróság elé állni. A zulu ezután kifejtette, hogy az általuk szolgált mesterséges intelligencia isten hogyan árulta el és vette át az uralmat minden civilizáció felett, amely magáévá tette, és hogy az ICC bűnrészes volt abban a tervben, hogy ezeket az AI trójai faló technológiákat a Földre hozzák.

A zulu és az Új Őrzők ezután eltűntek, a résztvevőket teljes sokkban és rémületben hagyva. Emmi ezután meglátogatta Gonzales-t, az SSP Szövetséget, az Ansharhoz kapcsolódó 7 Belső Földi csoport közös városát, a helyi bolygószövetség többi tagját, és végül engem, ahol holografikusan megosztotta velünk a tapasztalatokat.

Az SSP Szövetség (a Titkos Űrprogram) ellenőrizte a forrásait, hogy történt-e bármilyen incidens a LOC Alfánál ebben az időszakban, és meg tudták erősíteni, hogy valami komolyabb dolog történt egy titkos ICC-értekezleten, de nem tudtak további részleteket megtudni azon kívül, hogy azok, akik akkor ott voltak, láthatóan kiakadtak.

Az SSP Szövetség azt is ki tudta deríteni, hogy az incidens után az ICC találkozót követelt az Orion Csoport és a velük szövetséges Szélhámos Szövetség csoportjainak vezetőségével az egyik biztosított marsi vállalati városukban, ahol kidolgoztak egy tervet a földi transzhumanista erőfeszítéseik megduplázására.

Emmi kijelentette, hogy a dolgok sokkal rosszabbak lesznek a felszíni lakosság számára, de a nyílt zsarnokság volt az a katalizátor, amely feldühítette és felébresztette a tömegeket a Földön, ahogyan Micca bolygóján és több más bolygón is történt, amelyek most a helyi bolygószövetség tagjai.

Hamarosan egyre több és több embert fogunk látni, akik felemelkednek, és nem vesznek részt többé abban a rendszerben, amely önként rabszolgasorba taszította őket. Amint ezt megtesszük, szinte egyik napról a másikra minden megváltozik.

Azt mondták, hogy egyelőre tartsam meg magamnak az incidens időpontját, amíg megfigyeljük, hogyan reagál az ICC vezetése, de hamarosan további részletekkel fogok szolgálni.

Hogy megakadályozzuk, hogy ezeket az információkat cenzúrázzák, ingyenesen közzétesszük az Ascension Works TV-n. Kérjük, csatlakozzon most, hogy mindig naprakészen értesüljön a legfrissebb hírszerzési értesülésekről.

https://ascensionworks.tv/

https://www.facebook.com/CoreyGoodeOfficial/posts/406812144145578


Corey Goode


David Wilcock és Corey Goode Gaia TV-n közzétett beszélgetéseinek átirata a következő helyen érhető el (alulról felfelé):

https://telos.hu/categories/cosmicdisclosure/


  1. október 19., kedd, 17:28

zuckererg-998x665

Hű, ezt a cikket mindenkinek nagyon figyelmesen el kellene olvasnia. Világossá vált már számodra a transzhumanista mesterséges intelligencia menetrend?

CG: A Verge-interjújában Zuckerberg a metaverzumot a "megtestesült internetként" - "a társadalmi interakciók szent gráljaként" - írja le, ahol teleportáló hologramok mellett dolgozhatunk, játszhatunk és élvezhetjük a "jelenlét érzését". Azt jósolja, hogy a következő öt évben - nagyjából ugyanabban az időben, amikor Elon Musk reméli, hogy az agyi chipek segítségével elérheti a digitális telepátiát - a Facebook "át fog változni, és az emberek nem elsősorban közösségi médiavállalkozásként tekintenek ránk, hanem metaverzum vállalatként". (A "metaverzum az internet, a kiterjesztett valóság és a virtuális valóság kombinációja. A ford.)

A Facebook operatív igazgatója, Sheryl Sandberg szerint ez egy spirituális törekvés is lesz. "A vallási szervezetek és a közösségi média természetes illeszkedése, mert alapvetően mindkettő a kapcsolatról szól" - mondta a Times-nak. "Reméljük, hogy egy nap az emberek virtuális valóságterekben is tartanak majd vallási szertartásokat, vagy a kiterjesztett valóságot oktatási eszközként használják majd arra, hogy a gyerekeiknek megtanítsák a hitük történetét". Mark Zuckerberg megalapítja a metaverzium első templomát -

https://www.origo.hu/techbazis/20211020-facebook-nevvaltoztatas-zuckerberg-metaverzum.html

https://thefederalist.com/2021/08/06/mark-zuckerberg-is-planting-the-first-church-of-the-metaverse/


https://www.facebook.com/CoreyGoodeOfficial/posts/409390003887792


Hozzászólások