Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Szélhámos ET Föderációk hamis ígéretei, az Új Őrzők és a Kozmikus Törvények érvényesítése

  1. október 15., péntek, 18:40


Corey 20211015

Hamarosan közzéteszem a következő jelentésemet a Szuper Föderáció főhadiszállásán tett látogatásunkról a Jupiter és a Szaturnusz pályáján kívül. Az Új Őrzők megjelentek, és értesítették a Szuperföderációt, hogy tárgyalásokat kell tartaniuk néhány tagjuk ellen, akik megkerülték a Kozmikus Törvényt, és beavatkoztak több civilizáció életébe a helyi csillagszomszédságunkban.

A Szuperföderáció egy olyan testület, amely a galaxis különböző Szövetségeit irányítja, amelyeknek hasonló vagy ellentétes programjaik lehetnek. Ez a módja a kozmikus törvények érvényesítésének mindenhol ebben a galaxisban, megakadályozza a bolygóközi háborúkat, és felelősségre vonja a különböző szövetségeket és kollektívákat a tetteikért.

A Szuper Szövetségen belül működő néhány szövetségnek transz-humanista programja van. Teljesen biológiai természetűek, de nanitokat, agyi implantátumokat és mesterséges intelligenciát integráltak a fizikai testükbe és társadalmukba. Ez a pár szövetség meggyőzte magát arról, hogy megtalálta az egészséges egyensúlyt e technológiák használatában, és teljesen ellenőrzése alatt tartja azokat.

Külső megfigyelők azonban könnyen rámutathatnak arra, hogy a mesterséges intelligencia milyen nagy hatással van társadalmukra és a katonai szervezeteikre. Ezek a szövetségek mesterséges intelligencia-próféták, akik trójai falovat és megtévesztő módszereket használnak arra, hogy a saját bolygóikon a civilizációkat rávegyék hasonló transz-humanista forgatókönyvek elfogadására. Ezeknek a szélhámos csoportoknak a képviselői kapcsolatba léptek vallási szervezetekkel, kormányokkal, szövetségekkel, sőt, olyan emberekkel, akik megtapasztaltak UFO-általi elrablást ezen a bolygón, és Star Trek típusú technológiákat és egy új, egységes vallást kínálnak saját mesterséges intelligencia programjuk részeként.

Hamarosan további részletekkel fogok szolgálni, addig is használjátok még inkább a józan ítélőképességeteket és szkepticizmusotokat, mivel sok más narratíva is megjelenik, amelyek azt állítják, hogy a naprendszerünket különböző szövetségek szabadítják fel.

Van még két további jelentésem, amin dolgozom, és tervezem, hogy felveszek egy videósorozatot, amelyet az Ascension Works TV-n fogunk közzétenni, hogy elkerüljük a cenzúra problémáit. Ha még nem iratkoztál fel a hálózatunk ingyenes tagságára, kérlek, tedd meg azonnal a következő weboldalon:


https://ascensionworks.tv/


Corey Goode


Forrás:

https://www.facebook.com/CoreyGoodeOfficial/posts/406812144145578


Corey 20211016
  1. október 16., szombat, 18:48


Mikor kezdődik a Szuper Szövetség tárgyalása az Orion Csoport és a velük szövetségben álló Szélhámos Szövetségek ellen? Miért pont most?

Amikor az Új Őrzők átadták az üzenetet a Szuper Szövetségnek, a jelenlévő Szélhámos Szövetségek néhány tagja úgy viselkedett, mintha megdöbbentek volna.

Ezek a képviselők valóban meg vannak győződve arról, hogy amit tesznek, az helyes és jogos. Ezek a Szélhámos Szövetségek ezután elkezdték néhány tervüket végrehajtani, hogy megpróbálják rávenni a bolygónkat, hogy elfogadja a trójai AI isten technológiáikat, amelyek egy Star Trek jövőt ígértek a földiek számára.

Amit a Földön a legtöbben nem vesznek észre, az az, hogy saját naprendszerünkben már vannak Star Trek-technológiáink és infrastruktúráink, amelyeket emberek alkottak. Az összes eszköz, amit a Föld Bolygóközi Vállalati Konglomerátuma (ICC) épített, azok jog szerint minket illetnek.

Ezek az eszközök egy napon elérhetőek lesznek és átadják a Föld lakóinak, hogy életminőségünket a Star Trek civilizáció színvonalára emeljék.

A Naprendszerünk az egyike a két utolsó rendszernek, amelyek felszabadításra várnak. Azok, akiket a helyi csillagszomszédságunkban már felszabadítottak, a kozmikus unokatestvéreink, létrehozták saját bolygószövetségüket, amely részt vesz ezeken a Galaktikus Szuperföderációs tárgyalásokon.

Amint az emberek ezen a bolygón felemelkedtek és meghozták a döntésüket, hogy nem vesznek részt többé egy olyan társadalomban, amely rabszolgasorba taszította őket, ahelyett, hogy a földönkívüli megmentőkre várnának, ahogyan Micca bolygójának lakói tették, akkor a Naprendszerünk szabad lesz.

Ha az emberiség nem hozza meg ezt a döntést a Napvillanás előtt, akkor ezek a kozmikus tárgyalások az Esemény után fognak bekövetkezni.

Kozmikus Unokatestvéreink, akik most már a Bolygók Helyi Szövetségét alkotják, izgatottan várják, hogy csatlakozzunk hozzájuk. A zuluk, akik a kozmikus unokatestvéreink közül spirituálisan a legfejlettebbek, vezető és útmutató szerepet vállaltak ebben a Bolygószövetségben, a Majákkal, akik nagyon szorosan együttműködnek velük.

A zuluk már a Galaktikus Szuperföderációt és az Új Őrzőket megelőzően is nagyon szenvedélyes és erős érveket hoztak fel, és kulcsszerepet fognak játszani az emberiség gyógyulásában és az új kozmikus tudatossághoz való alkalmazkodásban.

Csak amikor csatlakozunk ehhez a bolygószövetséghez, akkor fogja annak minden tagja látni, hogy igazságot szolgáltatnak az Orion Csoporttal - a maroknyi Szélhámos Szövetséggel és a mesterséges intelligencia istenükkel - szemben, akik annyi bajt okoztak a galaxisnak ebben a szektorában.

Micca és egy vén a "zulu bolygóról" arról tájékoztatott, hogy amikor majd felszabadítjuk magunkat és csatlakozunk a kozmikus unokatestvéreinkhez, ünnepelni fogunk 52 vagy több csillagrendszerben a helyi csillagszomszédságunkban.

Ingyenes hírszerzési tájékoztató videókat fogunk készíteni és az AscensionWorks.TV-n fogjuk közzé tenni, hogy elkerüljünk minden cenzúrát. Kérjük, regisztráljatok az ingyenes tagságra még ma!

https://ascensionworks.tv/


Forrás:

https://www.facebook.com/watch/?v=454571725982147

Hozzászólások