Telos

Spirituális hírek, fordítások

Micca bolygójának felszabadítása és a megváltás csapdája, amelybe majdnem beleestek

  1. október 06., szerda 13:21

Corey 20211006

Rengeteg történet szól arról, hogy földönkívüli csoportok érkeznek a Naprendszerünkbe, hogy eltávolítsák az Orion Csoportot és felszabadítsák a civilizációnkat. Ezeknek a történeteknek egyszer meglesz az eredményük. Vajon mi fog történni decemberben, amikor a Naprendszer még mindig nem szabadult fel, és semmi sem változott? Ledöbbenek azon, ahogy azt már többször elmondtam, hogy nem számít, mennyire készítettem fel a tömegtudatot arra a tényre, hogy ez a mi szennyesünk, amit nekünk kell eltakarítanunk, és hogy becsaptak bennünket, hogy elhiggyük a történeteket, miszerint angyali fajok fognak minket megváltani, amelyek helyettünk végzik el a munkát.

Micca és a népe ugyanezen ment keresztül. Voltak vezetőik és prófétáik, akik meggyőzték őket, hogy elhiggyék, hogy a gonosz szellemeket, démonokat és földönkívülieket, akik a civilizációjuk fejlődését manipulálták, egy angyali földönkívüliekből álló szövetség fogja kiiktatni, amely majd elhozza nekik a vágyott szabadságot.

Micca és a népe hátradőlt és várt, és várt, és azután még egy kicsit várt. Ezt a civilizációt a vallásokon keresztül évezredeken át arra kondicionálták, hogy elhiggyék, hogy egy nap majd eljön egy megmentő, aki majd felszabadítja a bolygójukat. Micca és népe további majd 200 évet vesztegetett el arra várva, hogy ez a megváltó eljöjjön, és abban az időben a technológiájuk gyorsabban fejlődött, mint a spiritualitásuk, és végül a bolygó "hatalmasságai" életeket megváltoztató technológiákat jelentettek be, amelyekről kiderült, hogy a mesterséges intelligencia trójai falovai.

Végül a vezetőik bejelentették, hogy csodálatos új technológiákat bocsátanak ki, amelyek jobbá fogják tenni a civilizációjukat. Elmondták az embereknek, hogy a pozitív földönkívüliek egy szövetsége felszabadította a naprendszerüket a magas szürkék, a reptiliánok (hüllők) és a rovarszerűek (Orion Csoport néven ismertek) uralma alól, és most fejlett technológiával ajándékozza meg a civilizációjukat. Az emberek megismerkedtek a szabad energiával, az antigravitációs űrhajókkal és az internet egy olyan változatával, amely több milliószor gyorsabb volt, mint bármi, amit addig tapasztaltak, és az információkat közvetlenül a felhasználó elméjébe vetíti.

Néhány éven belül a lakosság 30%-a chipeket és nanitokat fogadott be a testébe, hogy irányíthassa ezt az új technológiát. Miccáék lakosságának ez a chippel ellátott 30%-a aztán elkezdte követelni, hogy mindenkinek legyen ilyen technológia a testében. Kimondták, hogy minden egészségügyi állapotot nyomon lehet követni és kezelni lehet ezzel a technológiával, és sokkal jobbá teszi majd az emberek életminőségét. A tömegek nem tudták, hogy a lakosságuk 30%-a, amely most már a mesterséges intelligencia prófétáivá (hirdetőivé) váltak, nanotechnológiai összetevőket helyezett el a lakosság élelmiszereiben, gyógyszereiben és környezetében.

Ezek a nanotechnológiai alkatrészek önszerveződő gépek voltak, amelyek egy bizonyos frekvencia sugárzása után a gazdatestben álltak össze. A lakosságuk hatalmas infrastruktúrát épített ki, hogy a nanotechnológiából származó jeleket továbbítsa azokból, akikbe beültették. Amit nem osztottak meg lakosság szélesebb körével, az az volt, hogy ez az új infrastruktúra (hasonló az 5G-hez) olyan jeleket sugárzott, amelyek arra késztették a testükben lévő komponenseket, hogy nanogépekké álljanak össze.

Micca népe majdnem elveszett, a küszöbén álltak annak, hogy az Orion Csoport és az általuk imádott mesterséges intelligencia-isten következő áldozatai legyenek.

Ehelyett, Miccáékat a bolygójukat irányító mesterséges intelligencia prófétáik sokkoló zsarnoksága ébresztette fel. Ekkor kezdtek el felébredni és kiszabadulni abból a frekvenciából, amelyben a magas szürkék és a reptiliánok tartották őket évezredeken át, és amely irányította a gondolataikat és az érzelmeiket. Miután kitörtek ebből a frekvenciából, elkezdték kiéheztetni az Orion Csoportot és a mesterséges intelligenciát az érzelmi energiából (loosh - traumatizálásból nyert rettegés és félelem energia), amiből táplálkoztak.

Amikor ez megtörtént, az Orion Csoport nagy része mély és inaktív hibernációba került, és a nanitjaik valamiféle energiatakarékos üzemmódba kapcsoltak. Az Orion Csoportból csak néhány ezren voltak a vezetőség tagjai közül, akik megpróbáltak elmenekülni a naprendszerükből. Az Orion Csoport még mindig működő tagjait kisebb csatákban győzték le, amelyek nagyon gyorsan véget értek. Nem sokkal később az embereik megtalálták az utat azokba a barlangokba, ahol az Orion Csoport városai és bázisai voltak. Amint ezeket a helyeket megtalálták, és elkezdték őket kiüríteni, kerültek elő az első bizonyítékai annak, hogy népüket milyen súlyos rabszolgasorba taszították.

Micca azt is elmondta nekünk, hogy miután ez a történelmi változás bekövetkezett a bolygóján, a zuluk elkezdtek megjelenni és segíteni az embereknek a gyógyulásban, és abban, hogy visszataláljanak a spirituális gyakorlatokhoz, amelyek pozitív növekedést és gyógyulást hoznak a népének. Micca elmondta nekünk, hogy az Orion Csoport a saját tudatosságukat használta fel ellenük, és becsapta őket, hogy vallásokat hozzanak létre a saját Pokol-verzióikkal (3 verzió volt az ő bolygóján). Ezután a zuluk megmutatták az embereknek, hogy hogyan tévesztették meg őket és hogyan avatkoztak közbe spirituálisan, és bemutatták nekik az EGYSÉG fogalmát és önnön valódi hatalmukat.

A zuluk elmagyarázták, hogy Micca népe a saját tömegtudatából hozta létre a Pokolnak ezeket a változatait, és hogy az ott rekedt embereket ki lehet szabadítani. Micca népének engedélyével a zuluk beléptek a Pokolverzióikba, és kiszabadították a lelkeket, lehetővé téve számukra, hogy gyógyultan és teljesen 4. denzitású tudatosságként térhessenek vissza bolygójuk inkarnációs ciklusába. Mindez a napvillanás előtt történt az ő naprendszerükben, és mivel a tömegtudatuk eljutott egy bizonyos szintre, a Nap-Esemény végül egy várva várt és inspiráló esemény lett, amelytől nem féltek. Az ő népe most már felszabadult az Orion Csoport és a mesterséges intelligencia isteneik programjától, és a 4. sűrűség harmóniájában léteztek a zulukkal együtt, akik segítették őket tanácsokkal, miközben kezdenek belejönni az átmenetbe.


Tévedés ne essék, nem lesznek semmilyen angyali földönkívüliek, akik idejönnek, hogy minket megmentsenek vagy segítsenek nekünk, amíg mi meg nem tesszük a magunk részét. A győzelemről szóló történetek mesélése talán jobb kedvre derít minket, de csak tettekkel fogjuk valaha is elérni azt a győzelmet, amelyről most oly sokan mesélnek történeteket. A megmentők általi felszabadításról szóló történetek talán megnyugtatnak minket, de azok, akik hisznek bennük, sok időt vesztegetnek el, amit arra is lehetne használni, hogy saját maguk biztosítsák be a felszabadítást.

Mivel ezek az események a napvillanás előtt történtek meg Miccáék naprendszerében, és a tömegtudatuk elért egy bizonyos szintet, a Nap-Eseményt félelem nélkül várták. Micca népe felszabadult az Orion Csoport és a mesterséges intelligencia istenek programja alól. A zuluk útmutatásával berendezkedtek az átmenetre, és most a 4. denzitás harmóniájában léteznek.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nem lesznek semmilyen angyali földönkíívüliek, akik a megmentésünkre vagy a megsegítésünkre jönnek, amíg mi fel nem lépünk, hogy megtegyük a mi részünket. Az emberiség megmentők általi felszabadításáról szóló történetek lehet, hogy megnyugtatóak, de megakadályoznak bennünket abban, hogy egyéni cselekvéssel biztosítsuk a felszabadulást a saját feltételeink szerint.

A jelentés részleteiről egy videósorozatban számolunk be. Fel fogjuk tenni az AscensionWorks.TV-re, hogy nyíltan beszélhessünk anélkül, hogy attól kellene tartanunk, hogy cenzúráznak minket.


Corey Goode

Hozzászólások