Telos

Spirituális hírek, fordítások

Micca bolygójának felszabadítása és a megváltás csapdája, amelybe majdnem beleestek

Corey 20211006
  1. október 06., szerda 13:21

Wednesday, October 6, 2021

Micca bolygójának felszabadítása és a megváltás csapdája, amelybe majdnem beleestek

Rengeteg történet szól arról, hogy földönkívüli csoportok érkeztek a Naprendszerünkbe, hogy eltávolítsák az Orion Csoportot és felszabadítsák a civilizációnkat. Ezeknek a történeteknek egyszer meglesz az eredményük. Vajon mi fog történni decemberben, amikor a Naprendszer még mindig nem szabadult fel, és semmi sem változott? Meglep, ahogy már többször elmondtam, bármennyire is felkészítettem a tömegtudatot arra a tényre, hogy a mi szennyesünket nekünk kell eltakarítani, és hogy becsaptak bennünket, hogy elhiggyük a történeteket az angyali fajok megváltásáról, akik helyettünk végzik el a munkát.

Micca és társai ugyanezen mentek keresztül. Voltak vezetőik és prófétáik, akik meggyőzték őket arról, hogy a gonosz szellemeket, démonokat és földönkívülieket, akik manipulálták a civilizációjuk fejlődését, egy angyali ET-kből álló szövetség fogja kiiktatni, amely el fogja hozni nekik a vágyott szabadságot.

Miccáék hátradőltek és vártak, vártak, sokáig csak vártak. Ezt a civilizációt évezredek alatt a vallásokon keresztül arra kondicionálták, hogy higgyenek abban, hogy egy nap majd eljön egy megmentő, aki felszabadítja a bolygójukat. Micca és népe további közel 200 évet vesztegetett el arra várva, hogy ez a megváltó eljöjjön. Ez idő alatt a technológiájuk gyorsabban fejlődött, mint a spiritualitásuk, és végül a bolygó "hatalmasságai" életeket megváltoztató technológiákat jelentettek be, amelyekről kiderült, hogy a mesterséges intelligencia trójai falovai.

Végül a vezetőik bejelentették, hogy csodálatos új technológiákat bocsátanak ki, amelyek jobbá fogják tenni a civilizációjukat. Elmondták az embereknek, hogy a pozitív ET-k egy szövetsége felszabadította a naprendszerüket a Magas Szürkék, Hüllők és Rovarok (Orion Csoport néven ismertek) alól, és most fejlett technológiával ajándékozza meg a civilizációjukat. Az emberek megismerkedtek a szabad energiával, az antigravitációs űrhajókkal és az internet egy olyan változatával, amely több milliószor gyorsabb volt, mint bármi, amit addig tapasztalhattak, és az információkat közvetlenül a felhasználó elméjébe vetíti.

Néhány éven belül a lakosság 30%-a csipeket és nannitokat fogadott be a testébe, hogy irányíthassa ezt az új technológiát. Mikkáék lakosságának ez a csippel ellátott 30%-a aztán elkezdte követelni, hogy mindenki hordozza ezeket a technológiákat a testében. Kijelentették, hogy minden egészségügyi állapotot nyomon lehet követni és kezelni lehet ezzel a technológiával, és sokkal jobbá teszi az emberek életminőségét. A tömegek nem tudták, hogy a lakosságuk 30%-a, amely most már AI prófétává vált, nanotechnológiai összetevőket helyezett el a lakosság élelmiszereiben, gyógyszereiben és környezetében.

Ezek a nanotechnológiai alkatrészek önszerveződő gépek voltak, amelyek egy bizonyos frekvencia sugárzása után a gazdatestben álltak össze. A lakosságuk nagyon nagy infrastruktúrát épített ki, hogy a nanotechnológiából származó jeleket továbbítsa azokból, akikbe beültették. Amit nem osztottak meg a szélesebb lakossággal, az az volt, hogy ez az új infrastruktúra (az 5G-hez hasonlóan) olyan jeleket sugárzott, amelyek arra késztették a testükben lévő komponenseket, hogy nanogépekké álljanak össze.

Micca népe majdnem elveszett, a küszöbén álltak annak, hogy az Orion Csoport és az általuk imádott mesterséges intelligencia-isten következő áldozatai legyenek.

Ehelyett a Miccáékat a bolygójukat irányító mesterséges intelligencia próféták zsarnoksága ébresztette fel. Ekkor kezdtek el felébredni és kiszabadulni abból a frekvenciából, amelyben a Magas Szürkék és a Reptiliánok évezredeken át tartották őket elmerülve, és amely a gondolataikat és érzelmeiket irányította. Miután kitörtek ebből a frekvenciából, elkezdték kiéheztetni az Orion Csoportot és az AI-t az érzelmi energiából (Loosh), amiből táplálkoztak.

Amikor ez megtörtént, az Orion Csoport nagy része mély és inaktív hibernációba került, és a nanitjaik valamiféle energiatakarékos üzemmódba kapcsoltak. Az Orion Csoportból csak néhány ezren voltak a vezetőség tagjai közül, akik megpróbáltak elmenekülni a naprendszerükből. A még aktív Orion Csoport tagjait kisebb csatákban győzték le, amelyek nagyon gyorsan véget értek. Nem sokkal később az embereik megtalálták az utat a barlangokba, ahol az Orion Csoport városai és bázisai voltak. Amint ezeket a helyeket megtalálták, és elkezdték kiüríteni őket, kerültek elő az első bizonyítékai annak, hogy népüket milyen súlyos rabszolgasorba taszították.

Micca azt is elmondta, hogy miután ez a történelmi változás bekövetkezett a bolygóján, a Zuluk elkezdtek megjelenni és segíteni az embereknek a gyógyulásban és abban, hogy visszataláljanak a spirituális gyakorlatokhoz, amelyek pozitív növekedést és gyógyulást hoznak a népének. Micca elmondta nekünk, hogy az Orion Csoport a saját tudatosságukat használta fel ellenük és becsapta őket, hogy vallásokat hozzanak létre a saját pokoli verziójukkal (3 verzió az ő bolygóján). Miután a Zuluk megmutatták az embereknek, hogyan csapták be őket és hogyan avatkoztak be spirituálisan, és bemutatták nekik az EGYSÉG fogalmát és a valódi erejüket.

A Zuluk elmagyarázták, hogy Micca népe a saját tömegtudatából hozta létre a pokolnak ezeket a változatait, és hogy az ott rekedteket ki lehet szabadítani. Micca népének engedélyével a Zuluk beléptek a Pokol változataiba, és kiszabadították a lelkeket, lehetővé téve számukra, hogy gyógyult és teljesen 4. denzitású tudatosságként lépjenek vissza bolygójuk inkarnációs ciklusába. Mindez a napvillanás előtt történt a naprendszerükben, és mivel a tömegtudatuk egy bizonyos szintre jutott, a Nap-Esemény végül egy várva várt és inspiráló esemény lett, amelytől nem kellett félniük. Az ő népe most már megszabadult az Orion Csoporttól és az AI istenek tervétől és a 4. sűrűség harmóniájában léteztek, a Zulukkal együtt, akik nyíltan tanácsot adtak nekik, miközben segítettek az átmenetben.


Ne tévedjetek, nem lesznek angyali ET-k, akik a megmentésünkre vagy segítségünkre jönnek, amíg mi nem tesszük meg a magunk részét. A győzelemről szóló történetek mesélése talán jobb kedvre derít minket, de csak tettekkel fogjuk valaha is elérni azt a győzelmet, amiről oly sokan mesélnek most. A megmentők általi felszabadításról szóló történetek megnyugtatóak lehetnek, de azok, akik hisznek bennük, sok időt vesztegetnek el, amit arra lehetne használni, hogy saját maguk biztosítsák a felszabadulást.

Mivel ezek az események a Miccáék naprendszerében a napvillanás előtt történtek, és a tömegtudatuk elért egy bizonyos szintet, a Nap-Eseményt félelem nélkül várták. Micca népe felszabadult az Orion Csoport és az AI istenek tervei alól. A Zulu útmutatással berendezkedtek az átmenetre és most a 4. denzitás harmóniájában léteznek.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nem lesznek angyali ET-k, akik a megmentésünkre vagy segítségünkre jönnek, amíg mi nem tesszük meg a magunk részét. Az emberiség megmentők általi felszabadításáról szóló történetek megnyugtatóak lehetnek, de megakadályoznak bennünket abban, hogy egyéni cselekvéssel biztosítsuk a felszabadulást a saját feltételeink szerint.

A jelentés részleteiről egy videósorozatban számolunk be. Fel fogjuk tenni az AscensionWorks.TV-re, hogy nyíltan beszélhessünk anélkül, hogy attól kellene tartanunk, hogy cenzúráznak minket.


Corey Goode

Hozzászólások