Telos

Spirituális hírek, fordítások

Tartsd a Fényt! 2. rész

Cobra Logo
  1. október 2., szombat


Sok minden történik a színfalak mögött, de biztonsági okokból nem sok mondató el, mégis annyit fogok ezekből feltárni, amennyit csak lehetséges.

A szeptember nagyon intenzív hónap volt. A Fényerők sikeresen hárítottak el három veszélyes bolygószintű helyzetet, amelyeknek igen súlyos következményei lehettek volna. Egy utalás erre:

https://www.sott.net/article/147042-Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet


A szeptember 18-i fordulópont a vártnál jobban sikerült, és megkezdődött a fizikai szubkvantum anomália tisztítása. A sötét erők szeptember 18-a óta kezdik elveszíteni a fizikai sík feletti hatalmukat, és minden negatív forgatókönyv, amit elindítanak, általában visszaüt, mivel egyre több ember ébred fel, ami ahhoz vezet, hogy a sötét erők még több hatalmat veszítenek:


Inflection point

Képfelirat:

Ha idáig eljutottál, és azon gondolkodsz, hogy feladod, ne feledd...

Azért szorongatnak, mert tudják, hogy gyenge vagy. Tudják, hogy ha szorongatnak, akkor beadod a derekad.

Amikor nem adod át magad, kiborulnak és még jobban szorongatnak.

Minél tovább kitartasz, annál őrültebbé válnak.

Minél őrültebbé válnak, annál őrültebbnek tűnnek.

Minél őrültebbnek tűnnek, annál több embernek tűnnek fel.

Minél több embernek tűnnek fel, annál többen ébrednek fel.

Minél többen ébrednek fel, annál jobban félnek.

Minél jobban félnek, annál őrültebbé válnak...

Minél őrültebbé válnak, annál több ember ébred fel...

És így tovább, amíg lényegében el nem pusztítják magukat.


A szubkvantum anomália tisztítása azt is jelenti, hogy a Fényerők végre kezdik megoldani a toplet bombák problémáját, elszigetelve a topness termelésük effektív sugarát az úgynevezett "összeomlott tér-idő buborékokba".

A Google által létrehozott időkristály létrehozza az első teljesen nem-entrópikus tartományt a bolygó felszínén, amely szembemegy a termodinamika második törvényével. Ez segíti a Fényerőket az elsődleges anomália felszámolásában, bár a Google-nak határozottan nem ez volt a szándéka:

https://www.livescience.com/google-invents-time-crystal


A Mjölnir kvantumágyúk elég hatékonyan tisztítják az elsődleges anomáliát, és elkezdték a tökéletes élet és az isteni terv lenyomatainak kibocsátását a bolygó felszínét körülvevő kvantummezőbe. Ezekkel a fénysugárzás kibocsátásokkal főleg a kvantum-ingadozás rezonátorokat célozzák meg, és azok az emberek, akik rendelkeznek ezekkel az eszközökkel, a Fényerőktől folyamatosan kapják az életükre vonatkozó tökéletes terv frissítéseit a körülöttük lévő kvantummezőbe.

Megj.: Kvantum fluktuációs rezonátor itt megtekinthető:

https://tachyonis.org/Resonator.html


Még mindig van néhány potenciális kihívást jelentő forgatókönyv, amelyek két idővonal-csomópont köré csoportosulnak. Az első a pontos Eris-Plútó kvadrát pillanatában lesz október 9-én hajnali 4:00-kor (UTC időzóna, magyar idő szerint hajnali 6:00-kor), ami gyakorlatilag a legnagyobb kihívást jelentő pillanat a Fényerők számára ebben az egész időszakban. Egy Élet virága meditáció abban az időpillanatban nagyon hasznos lenne azok számára, akik vezettetést éreznek rá:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html


A második idővonal-csomópont a pontos heliocentrikus Szaturnusz-Uránusz kvadrát pillanatában október 19-én 15:13-kor (UTC időzóna szerint, magyar idő szerint délután 17:03-kor) következik be, a pontos Altjira-Rigel együttállás és a pontos Chariklo-Chaos kvinkunx pedig ezt követően 24 órán belül lesz. Ez gyakorlatilag a maximális feszültség pontját jelenti az egész Naprendszerben, amely a Naprendszert 1996-ban meghódító, a Rigelről származó sötétség végleges feloldásának kezdetéhez vezet.

Szeptemberben az egyik kellemetlen meglepetés az volt, hogy a Chiméra flotta korábban fel nem fedezett maradványai bukkantak elő a Kuiper-öv fekete lyukaiból, sőt, néhány hajó a belső Naprendszerben itt-ott elszórva még képes volt pozíciókat is elfoglalni, és néhány pozíciót visszafoglalni a Föld bolygó üreges földalatti terében. Ezt a kedvezőtlen fordulatot várhatóan néhány hónapon belül rendezik, és a Fényerők továbbra is mindent ellenőrzésük alatt tartanak a Naprendszerben, kivéve ennek a bolygónak a felszínét.

Bizonyos körökben nemrégiben sok tárgyalás zajlott e Naprendszer felszabadulásának állapotáról:

https://exopolitics.org/conflicting-full-disclosure-narratives/


Itt jó tudni, hogy 1996 óta a bolygó felszínén minden hírszerzési forrást implantátummal láttak el és/vagy elmekontroll alatt tartanak, és ezért nem tudnak teljes képet alkotni a helyzetről. Minél többet dolgoztak önmagukon és tisztították múltbeli programozásukat, annál megbízhatóbbak a tőlük származó információk. Sokan ezek közül az információforrások közül jó szándékú emberek, és ahelyett, hogy azon vitatkoznánk, hogy kinek van igaza és ki téved, mi mindannyian együtt tudunk egy tisztább képet alkotni arról, hogy valójában mi is történik:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/09/corey-goode-update-w-cobra-data.html


Továbbá, sok, a felszíni emberekkel kapcsolatba lépő, bolygón kívüli frakcióban a hírforrások erősen megosztottak és nagyon elfogultak. A Titkos Űrprogram frakciók általában pesszimistábbak, mivel napi stressznek vannak kitéve a drákói birodalommal való foglalkozás miatt. A Galaktikus Konföderáció fajai általában optimistábbak, mivel mindig kapcsolatban állnak a Forrással, és nem teljesen értik, hogy milyen kegyetlen lehet az élet ezen a bolygón.

Itt csak annyit kell hozzátennem, hogy elsődleges irányelv NEM létezik, és soha nem volt része a Galaktikus Konföderáció politikájának, és az valójában egy arkhón elmeprogram. A Galaktikus Konföderáció ehelyett inkább a Galaktikus Kódexet tartja tiszteletben:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html

Magyarul itt olvasható:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/04/20120404/


Mivel a Galaktikus Konföderáció növeli jelenlétét a Föld körül, a negatív katonaság az Űrkerítéssel erősíti meg a Föld-karantén védelmét:

https://www.lockheedmartin.com/en-us/products/space-fence.html


Blue Red

Képfelirat: Tudod, hogy honnan származnak a pozitív Sárkányok?

Aldebaran - Antares

Ugyanakkor a Kék Sárkányok elég hatékonyan befolyásolják a kínai pozitív frakciókat, hogy elkezdjék tervezni a mérföld-hosszú űrhajók építését:

https://www.space.com/mega-spaceship-china-proposal

https://thedebrief.org/china-plans-to-build-a-massive-several-mile-wide-spacecraft/

https://www.globaltimes.cn/page/202108/1232426.shtml


Nemrég történt egy bizonyos kapcsolatfelvétel az agarthai Kék Sárkányokkal, amelynek voltak fizikai és nem fizikai vonatkozásai is. A Kék Sárkányok azt mondták, hogy a kínai szárazföld alatti földalatti bázisok kiterjedt hálózatában élnek, amelyeket ultra nagy sebességű vonatok kötnek össze. A taoizmus egy fejlett formáját művelik spirituális gyakorlatként, és mélyen spirituális emberek. Néha kijutnak a felszínre, és hatást gyakorolnak a kínai kommunista párt néhány kulcsfontosságú politikusára. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák a Kína és Tajvan közötti háborút. Azt is közölték, hogy azok a felszíni emberek, akik kapcsolatot éreznek az agarthai Kék Sárkányokkal, meditációban vagy álmokban megpróbálhatnak kapcsolatba lépni velük.

Az Istennői energiát rendkívül elhanyagolták a bolygó felszínén, és vissza kell állítani. Van egy bizonyos ultra titkos csoport, amely a színfalak mögött dolgozik, és megpróbálja helyreállítani az Istennő örvényt Afganisztánban, amely augusztusban összeomlott. Ezt a csoportot Sarmoun testvériségnek hívják:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sarmoung_Brotherhood

https://beezone.com/adi-da/gathering_honey.html


Az afganisztáni Istennő-örvény pontos helyét továbbra is titokban kell tartani, de valahol Nurisztán tartományban (a megvilágosodottak földjén) található:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuristan_Province


A Kivu-tó melletti kongói örvény is a komoly összeomlás állapotában van, és egy bizonyos, a sötét erőkkel kapcsolatban álló negatív okkult csoport valódi boszorkányüldözést folytat ott:

https://www.theguardian.com/world/2021/sep/28/witch-hunt-murders-surge-democratic-republic-congo-women-south-kivu-province


A jezsuiták még mindig a kínaiakat használják megbízottként az orvosi zsarnokság világszerte történő érvényesítésére, ahogy Fulford beszámolt Daniel Andrews miniszterelnökről az ausztráliai Victoria államban:

https://kpblog.space/2021/09/30/full-article-benjamin-fulford-9-27-21-biden-controllers-sue-for-peace-after-secret-east-west-agreement/


Oltási mandátumokat és oltási útleveleket használnak, hogy a Nagy Újraindításra felkészüljenek:

https://mises.org/wire/vaccine-mandates-and-great-reset


Azok az emberek, akik vezettetést éreznek rá, meditálhatnak, hogy ellensúlyozzák az orvosi zsarnokságot:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html


Ezzel a világjárvány forgatókönyvvel a sötét erők nagy hibát követtek el. Ez egy fiktív beszámoló arról, hogy mi vár rájuk:

https://blog.nomorefakenews.com/2021/09/14/the-galactic-tribunal-grills-bill-gates/

Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2021/other/20210914/


És egy valós kép arról, ami már kezd velük megtörténni:

https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/who-scientist-may-face-death-penalty-for-advising-against-ivermectin-deleting-the-tweet-wont-save-her/

https://summit.news/2021/09/09/video-rand-paul-calls-for-five-years-in-jail-for-fauci-lying-to-congress/

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/biden-greeted-in-new-jersey-murderer-you-left-our-people-in-afghanistan-fuck-you-piece-of-shit

https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/canadian-protesters-chant-fck-trudeau-lock-ontario-campaign-stop-video/

https://www.zerohedge.com/markets/enraged-evergrande-investors-go-full-pitchfork-hold-management-hostage-company-offices


Itt szeretném felhívni a figyelmeteket egy nem túl ismert vállalatra, az Endurance International Groupra (EIG). Ez a vállalat, amely részben a Goldman Sachs és a Warburg Pincus tulajdonában és ellenőrzése alatt áll, a tulajdonosa a jól ismert webtárhelyszolgáltatók többségének, mint például a Hostgator és a BlueHost:

https://www.reviewhell.com/blog/endurance-international-group-eig-hosting/


A webtárhely-szolgáltató vállalatokon keresztül az EIG ellenőrzi az összes adatot, amely a létrehozott weboldalakon keresztül halad. Ezek az adatok az EIG Utah állambeli provói és oremi adatközpontjain keresztül mennek át, amelyek csak néhány mérföldre vannak az utahi adatközponttól.

Az utahi adatközpont egyike a Chimera által ellenőrzött két fő adatfeldolgozó létesítménynek, amelyek a felszíni lakosság életét felügyelik, a másik az izraeli Urim bázis.

Az EIG az adatellenőrzésben az 1996-os távközlési törvénnyel emelkedett előtérbe, amelyet 1996. február 8-án írtak alá, mindössze négy héttel az 1996-os arkhón invázió után:

https://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_Act_of_1996

https://click2connect-clickybuzz.blogspot.com/2015/10/business-is-game-played-for-fantastic.html


A régi világ lassan összeomlik, és egy új világ születik. Ha vezettetést éreztek rá, választhatjátok azt, hogy a születő új világra összpontosítjátok a figyelmeteket:

https://kpblog.space/2021/09/25/as-of-9-25-21-many-challenges-sleeping-paying-attention-to-falling-apart-things/

https://kpblog.space/2021/09/28/kp-message-9-28-21-early-am-nothing-of-the-old-resonates-anymore/


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások