Telos

Spirituális hírek, fordítások

SÖTÉT FLOTTA BESZÁMOLÓ

Tuesday, October 31, 2021, 00:00

ICC_Meeting_Room

Együtt dolgozunk a Titkos Űrprogram Szövetségi Tanácsának tagjaival, hogy rávegyük őket, hogy osszák meg a Sötét Flottára és annak minden résztvevőjére vonatkozó adatbázisukat. Ez lenne az utolsó Titkos Űrprogram Szövetség frissítés, hogy finoman fogalmazzak. Ezeket az adatbázisokat Sigmund szerezte meg nekik, és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum arra használta ezeket az adatokat, hogy zárlat alá vonja a Naprendszert. Nekem azt mondták, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség több mint egy éve próbálja az interneten nyilvánosságra hozni ezt az információt, és minden egyes próbálkozás kudarcba fulladt, mivel ez egy mesterséges intelligencia hálózat (melynek neve "A Szörnyeteg – The Beast"), ami egy fejlett kvantumszámítógépes hálózat, amelyet az egyik 3 betűs ügynökség kezdett el építeni az 1980-as években, és azóta folyamatosan fejlesztik.

Azon dolgozom, hogy rávegyem őket arra, hogy közzé tegyék ennek a titkos űrprogram-frakciónak a valódi nevét. Amint arról először 2015-ben már beszámoltam, a Sötét Flotta egy olyan név volt, amit akkor adtunk ennek a programnak, amikor nyilvánosságra hoztam, és nem a projekt valódi neve volt. A Titkos Űrprogram Szövetség és mások úgy gondolták, hogy így sokkal könnyebb lesz azonosítani, és később lejáratni azokat az embereket, akikről megjósolták, hogy elő fognak állni, és hamis tanúvallomásokat fognak tenni az én állításaim tükrében.

Sokkal több részletet fogunk nyilvánosságra hozni arról is, hogy mi a Sötét Flották megbízatása, és hogy milyen típusú emberek szolgálnak a programokban. Először is, nem a Földről választanak ki embereket, hogy a Sötét Flottánál dolgozzanak egy "20 és vissza programban". Amit csinálnak, az annyira sötét és gonosz, hogy nem kockáztathatják meg, hogy az emberek visszanyerjék az emlékeiket, miután visszakerülnek a Földre. Azok, akik a Sötét Flottában szolgálnak, többnyire a programba születnek bele a bázisaik és városaik révén, amelyek szinte teljes egészében a mi naprendszerünkön kívül vannak.

Volt egy MILAB csoport, akikkel együtt képeztek ki minket, amikor gyerek voltam, akiket Személyiség Metamorf Csoportnak hívtak. Ez egy nagyon tehetséges intuitív empatákból álló csoport volt, akik szélsőséges szociopaták voltak, és képesek voltak olvasni az emberekben, és hamis személyiséget kialakítani, amit arra használtak, hogy az embereket manipulálják és irányítsák. A Sötét Flotta eszközként használta ezeket az embereket, de amikor csatlakoztak a Sötét Flottához, az egy életre szólt.

Azok, akik a Sötét Flottába születtek, abba is beleszülettek, amit ők "régi vallásnak" neveznek, amely az Orion Csoporton keresztül kapcsolódik a földönkívüliekhez. Amikor behoznak a programba egy újoncot, aki a programjukon kívül született, arra kényszerítik, hogy térjen át a régi vallásra azzal, hogy letesz egy esküt, feláldoz egy emberi lényt, majd agyi chip implantátumokat és nanit injekciókat fogad el.

Ami a Naprendszerünkön belüli dolgokat illeti, a Sötét Flottának nyíltan nem volt sok bázisa vagy eszköze, mivel más programok mögé rejtőztek, és azokon belül működtek, hasonlóan a Hydra Szervezethez, amelyet a sci-fi filmekből ismerhetünk. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum (ICC - ismétlem, üzembiztonsági okok miatt nem a valódi neve) csendben segített a Sötét Flottának, hogy jelenlétét elrejtse a többi programon belül, hogy a Föld bolygóról évente elrabolt emberek százezreivel lássa el a negatív földön kívüli partnereit, az Orion Csoportot. Ezeket az embereket más csillagrendszerekből származó technológiákért és biológiai mintákért cserébe, valamint élelemforrásként adják el az Orion Csoport számára.

A Sötét Flottának két fő megbízatása van. 1. Segíteni a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot a galaktikus rabszolga-kereskedelemben és végrehajtani a titkos kereskedelmi projektjeiket a földönkívüli fajokkal, amelyeket a Szuper Föderáció kitiltott. 2. Az az űrflotta, amellyel rendelkeznek, teljes egészében a Drákó-Reptilián Flotta mellett harcol. A Sötét Flotta segíti a reptiliánokat más naprendszerekben a különféle eszközök vagy világok meghódításában. A Sötét Flottának sok mindenért kell felelnie, mert szörnyű bűntettek elkövetésében segítette a Reptilián Flottát. Amikor minden elrendeződik, a Sötét Flotta vezetőségéből sokan, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumból pedig néhányan bíróság elé fognak állni azoknak a világoknak a képviselői előtt, amelyeknek az elnyomásában segédkeztek.

Azok, akik azóta követik a munkámat, amióta először felhívtam a világ figyelmét a Sötét Flottára, fel fogják ismerni, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség által és általam közzétett legutóbbi közzétételek továbbra is teljesen összhangban vannak azokkal az információkkal, amelyeket 2014 óta nyilvánosan, 2009 óta pedig névtelenül tettünk közzé.

Corey Goode 2015-ös anyagai a következő linken találhatók, fordított időrendi sorrendben:

https://telos.hu/categories/s01/


A közeljövőben sok további részletet fogunk nyilvánosságra hozni. A Titkos Űrprogram Szövetségről szóló új, írott frissítéseket is ki fogunk adni, valamint egy videósorozatot, amelyet az Ascension Works TV-n fogunk közzétenni.


Köszönöm,

Corey Goode

Hozzászólások