Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! AZ ISTENI BEAVATKOZÁS AKTIVÁLÁSA 2021. DECEMBER 21-ÉN

Cobra Logo
  1. november 8., hétfő


Itt az ideje újra cselekedni! Itt az ideje, hogy a saját kezünkbe vegyük a világ sorsát! Abban mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl sokáig tart. Most lehetőségünk van rá, hogy kollektíven felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a december 21-i napforduló adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesítjük a tudatunkat, és előidézzük azt a folyamatot, amely majd egy lépéssel közelebb visz minket a bolygó felszabadításához.

Terjesszétek! Osszátok meg mindenhol a világban! Kérlek, posztoljátok ki a weboldalaitokon és a blogjaitokon! Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média csatornát, nekik is elküldhetitek ezt. Létrehozhattok egy Facebook eseményt is helyi csoportotok részére, akik a lakóhelyetek közelében végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek egy videót is erről, és kitehetitek a Youtube-ra.

A tudományos kutatások megerősítették a tömegmeditációk és az aktivációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, vagyis mindannyian, akik részt vesztek ebben az aktivációban, valóban segíteni tudtok, hogy közelebb hozzuk a bolygó felszabadítását:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Ez az aktiváció segíti a Fényerőket leföldelni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy tovább stabilizáljuk a pozitív idővonalat. A folyamat felgyorsításához az egyetlen befolyást gyakorló tényező, amely a felszíni emberi lakosság hatalmában áll, a meditációt végző emberek száma.

El tudjuk érni a meditációt végző emberek 144.000-es kritikus tömegét! Az egymilliót is elérhetjük! Ez az egész világon létrehoz majd egy tömeges gyógyulási láncreakciót az energiamezőben.

Figyelunk

Sok jóindulatú civilizáció létezik ebben a Galaxisban, akik a spirituális fejlődés magas állapotában élnek, és szoros közvetlen kapcsolatuk van a Forrással. Szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a galaktikus családhoz, de szükségük van egy tiszta, erős, koherens jelre a felszíni lakosságtól arra vonatkozóan, hogy akarjuk a kapcsolatfelvételt:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html


Ha a kritikus tömeg, 144.000 ember csatlakozik a meditációnkhoz, azzal egy nagyon erős jelet küldünk ki, és a galaktikus törvények értelmében ez elindít majd egy folyamatot, amely révén a bolygónkat befogadják a Galaktikus Családba. Maga a folyamat még így is beletelik majd egy kis időbe, de ezzel az első és legfontosabb lépést megtesszük, amelynek messzemenő exopolitikai és geopolitikai következményei lesznek.

Az Isteni Beavatkozás aktiválását a lehető legjobb pillanatban fogjuk végezni, amelynek a legnagyobb pozitív hatása lesz az emberiségre – a 2021. december 21-i napforduló pontos pillanatában:


211221

A meditáció pontos ideje Los Angeles-ben reggel 8:00 óra lesz. Ez Denverben reggel 9:00 órának felel meg, Chicagóban délelőtt 10:00 órának, New York-ban délelőtt 11:00 órának, Londonban délután 16:00 órának, Párizsban délután 17:00 órának, Kairóban este 18:00 órának, majd a távol-keleti időzónákban átlépünk december 22-e szerdára: Taipeiben és Pekingben szerdán éjfélkor 00:00-kor lesz a meditáció, Tokióban hajnali 01:00 órakor, Sydney-ben pedig hajnali 03:00 órakor.

A meditáció idejét itt ellenőrizheted a saját időzónádra vonatkozóan:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195


Magyar idő szerint 2021. december 21-én délután 17:00-kor lesz a meditáció – a ford.


Ezt az aktiválást két lépcsőben fogjuk elvégezni, az első lépés az alább található, a Bolygó Felszabadításáról szóló petíció aláírása, a második lépés maga a meditáció. Ennek a kétlépcsős aktiválásnak a lehető legnagyobb hatása lesz majd a bolygó helyzetére.

A meditáció előtti instrukciók:

Miután ezt a cikket elolvastad, valamikor írd alá ezt a petíciót a Bolygó Felszabadításáról:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/


144.000 aláírásra van szükségünk december 21-éig, hogy a kívánt exopolitikai hatást előidézzük.

Instrukciók a december 21-i meditációhoz:

  1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatálapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a segítségével együtt megteremtsük azt a pillanatot, amely beindítja az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát a jóindulatú galaktikus lényekkel és az Isteni Beavatkozást.

  3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

  4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a bolygó felszínén lévő összes lényen és a Föld alatt lévő összes lényen, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

  5. Jelentsd ki a szándékodat és a döntésedet az Első Kapcsolatfelvételre és az Isteni Beavatkozásra úgy, hogy (ha lehetséges, akkor hangosan) háromszor kimondod mindkét rendelkezést: Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú galaktikus lényekkel, most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú galaktikus lényekkel, most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú galaktikus lényekkel, most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, most!

  6. Képzeld el, hogy ezek a jóindulatú galaktikus lények reagálnak ezekre a rendelkezésekre, és fizikailag kapcsolatba lépnek veled és mindenki mással, akik ugyanilyen rendelkezést hoztak. Képzeld el, ahogy a Forrás közvetlenül beavatkozik a Földön kialakult helyzetbe, és elindítja az emberiség intenzív gyógyító átalakulását. Képzeld el, ahogy a Fény átváltoztatja a Földön megmaradt sötétséget, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet, és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, hogy a Vízöntő korszak új nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz a Föld minden lényének.


A meditációnk javasolt időtartama: 20 perc.


Promóciós videó magyar nyelven a következő linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=gv_wPoArdzE


Az Isteni Beavatkozás aktiválásáról szóló frissítések itt lesznek elérhetők:

https://2012portal.blogspot.com


További információ magyarul az aktiválásról:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/11/isteni-beavatkozas-aktivalas-2021.html


Magyar Cobra Csoport


Hozzászólások